Orijinalini görmek için tıklayınız : Vu+ duo nuzu bilgisayardan yönetme :) :)
menü kurulum sisem ağ ayarları ağ donanım ayarlarına girin ordaki ıp adresini internet explorer e yazıp enter layın. veeee karşınıza çıkacak sayfa ile vu+ duo nuzu artık pc den yönetebileceksiniz ses kısma kaldırma kanbal değiştirme ve daha bir sürü işi kumandaya ihtiyaç duymadan yapabileceksiniz
marekk :clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2::
serhat15
05-07-2010, 23:24
linux tabanlı cihaz kullanan herkesin bildiği bir konuydu :) yinede bilemeyenler adına sağol diyeyim
ya usta benim serv..rda bağlantı gitti sorun bendeymiş. internet balantısındanmış. uydudan sistem ağ ayarları ağ donanım ayarlarının nasıl olması gerekiyor acaba.
serhat15
09-07-2010, 00:06
ya usta benim serv..rda bağlantı gitti sorun bendeymiş. internet balantısındanmış. uydudan sistem ağ ayarları ağ donanım ayarlarının nasıl olması gerekiyor acaba.
modemin ve cihazının arasındaki kablonun takılı ve bağlantısında bir sorun olmadığından emin olacaksın daha sonra makinanı bir restart edip açılmasını bekle ardından ağ ayarlarına gir dhcp yi açık bırak ve ağı yeniden başlat böylelikle makinan otomatik ıp alıcak ıp aldıkdan sonra dhcp yi kapat o aldığı ıp ile webarayüzünden cihaza bağlanmaya çalış bağlanırsa sorun yok serverininde çalışması gerekir tabi karşı taraftan kapıtılmadıysa veya server dosyana bir zarar vermediysen
ustam sorunu hallettim tşkler... bağlantımda sorun varmış türk telekomu aradım düzelttiler. de benim cihazda sadece bir tane cccam serv. var 1 tane daha serv nasıl ekleyebilirim istersen pm atabilirsin..
arkadaşlar bende vu+ duo düşünüyorum fakat ser..r alma cihaza bilgi yüklemekle mi? oluyor yoksa sadece IP adresi ile mi? oluyor. İnternet sitesinden alacağım cihaza serv..r vermiyorlar bu konuda yazarsanız memnun olurum.
taraftar
22-02-2011, 17:54
slm usta ben 2 gün oldu allalı vu+ internet explor den cihaza baglantı kuramıyorum..dreamboxla rahatlıkla baglantı kuruyorum baglantı nedeni ne olabilir vu +duo nun ve ccam.conf vu+duo yükledim ama yine acılmadı kanallar
serhat15
22-02-2011, 23:13
slm usta ben 2 gün oldu allalı vu+ internet explor den cihaza baglantı kuramıyorum..dreamboxla rahatlıkla baglantı kuruyorum baglantı nedeni ne olabilir vu +duo nun ve ccam.conf vu+duo yükledim ama yine acılmadı kanallar
ağ kablolarınızın takılı olduğundan emin olduktan sona menü kurulum sistem ağ ayarlarına girip ağı yeninden başlatın çıkan ip ile explorerden sorunsuz bağlanırsınız