PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsrail ve ABD Var, Türkiye Yok

veyselbakan
05-07-2010, 15:44
Türkiye İsrail (Only the registered members can see the link)'le Yapacağı Tatbikattan Çekildi
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Türkiye, önümüzdeki ay İsrail (Only the registered members can see the link) ve ABD ile yapılması planan "Güvenilir Denizkızı" donanma tatbikatından çekildi.

İsrail (Only the registered members can see the link)'de yayımlanan Jerusalem Post gazetesine göre Savunma Bakanlığı, İsrail (Only the registered members can see the link) ordusuna gönderdiği bilgiyle deniz arama-kurtarma tatbikatına Türkiye'nin katılmayacağını bildirdi.

"Güvenilir Denizkızı" olarak bilinen ve 10 yıldır düzenli olarak yapılan tatbikata İsrail (Only the registered members can see the link), Türkiye ve ABD'nin deniz kuvvetleri katılıyordu.

Geçen yıl Gazze (Only the registered members can see the link) saldırıları nedeniyle iki ülkenin arasının açılmasına rağmen tatbikat planlandığı gibi yapılmıştı.

İsrail (Only the registered members can see the link) ve ABD'nin bu yılki tatbikata planlandığı gibi devam edeceği belirtildi. (Anadolu Ajansı) 57 dakika önce..

hilalyıldız
05-07-2010, 17:29
S.A.Helal olsun TÜRKİYEM sana.AEO.

çanakkaleli
05-07-2010, 17:32
Türkiye kendine yakışanı yapmış bence israille ne işimiz olur artık...

osmann
05-07-2010, 18:41
inşallah duruşunu değiştirmez...
selametle

umut55
05-07-2010, 18:51
en dogrusunu yapmış türkiye

draculu45
05-07-2010, 19:32
artık dikdurma zamanı

ievsan
05-07-2010, 21:09
bu tavırın devamını diliyorum

tamer41
05-07-2010, 22:09
kendi üretimimiz insansız deniz aracı gibi bütün silahlarımız kendi üretimimiz olmadıkça bırakın abd yi israile bile yapabileceğimiz en fazla bu kadar ama inşaAllah en kısa zamanda israil ve abd silahlarına çözüm bulursak neden olmasın

ukkus
06-07-2010, 01:33
arkadaşlar forum kurallarını ihlal etmiyeceğimi umarak az önce sayın genel kurmay başkanımızın bir x tv kanalındaki roportajına istinaden bu devlete bu millete 20 yılını vermiş (gerekirse adresimi vererek lazımsa canımı seveseve verecek bir türk evladı olarak )katıldığımı belirtmek başta ilkem olarak ne israil ne de büyük abisi hiç birini hazmediğimi ve de bundan sonra bırakın çuval giymeyi son israil-türkiye yardım gemisi katliamını tasvip etmeyecek kadar gururlu olduğumu ve de son günlerde TÜRKİYE üzerinde oynanan terörle sindirme taktiğinin sayın üst komutanlarım tarafından da algılanıp yeter artık diyerek bu memlekette kürt-laz-çerkez-boşnak v.s ayrımına son verdirmeleri konusunda üzerlerine düşen göreve davet ediyor,gelen paketin gönderen adrese iadesiyle bir nebzede olsa nefes alacağımıza kalben inanıyorum ilerde çocuklarımıza-torunlarımıza-geleceğimize aldığımız emaneti en azından aldığımız gibi bırakarak vicdan azabı çekmemek adına tüm aklıselim vatandaşlarımdan bekliyorum.bir T.C. vardı tarihte (bu isimle anılacaksa anılmasın bundan sonra hep vardı ve de hep anılacak biz o'nu hep andıracak yeni nesiller yetiştirecek bir ulusun evlatlarıyız diyecek arkadaşlarıma,kardeşlerime selametle kalın diyorum.

beydemir
06-07-2010, 03:12
bu iki ülkenin olduğu yerde bizim olmamız zaten abesle iştigal etmekti