PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "9 Tane Çok Ağır Yaralı Var 1 Tane Daha Gitti."

veyselbakan
07-07-2010, 14:27
PKK (Only the registered members can see the link)'lıların Verdikleri Zayiat Telsiz Konuşmalarından Tespit Edildi
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Güvenlik güçlerinin, son dönemde gerçekleşen operasyonlarda, PKK (Only the registered members can see the link)'ya ne kadar büyük zayiat verdiği, PKK (Only the registered members can see the link)'lıların kendi aralarında gerçekleştirdiği telsiz konuşmalarına da yansıdı. PKK (Only the registered members can see the link)'lılar tarafından pazar gecesi geç saatlerde Hakkâri'nin Yüksekova (Only the registered members can see the link) ilçesine bağlı Dağlıca (Only the registered members can see the link) bölgesindeki Kamışlı Jandarma Karakolu'na yapılan ve 3 askerin yaralandığı saldırıyı güvenlik güçlerinin geri püskürtmesinin ardından kaçan PKK (Only the registered members can see the link)'lıların, "Helikopter bizi mahvetti, biz belimizi doğrultamayız" şeklindeki konuşmaları güvenlik güçleri tarafından tespit edildi.

Güvenlik güçlerinin PKK (Only the registered members can see the link)'lıların kendi aralarında yaptıkları telsiz konuşmalarını tespit etmesi, örgüte son dönemde ne kadar büyük zayiat verildiğini gözler önüne serdi. Yüksekova (Only the registered members can see the link)'ya bağlı Kamışlı Jandarma Karakolu'na 4 Temmuz Pazar gecesi geç saatlerde açılan taciz ateşinin ardından çıkan çatışmada üç asker yaralanmıştı. Çatışmanın ardından kaçan PKK (Only the registered members can see the link)'lıların birbirleri arasında yaptıkları şu telsiz konuşmaları, güvenlik güçleri tarafından tespit edildi: Köyden adamları toplayın - Selim de gitti. Haberiniz yok mu sizin? - Haveni'nin aşağısındayız. Bize destek lazım. Dayıma söyle gelsinler.

- Köyden adamları toplayın. Destek olun, köstek olmayın. Yoksa çok acı olur. Yukarıda Geçgan'da toplanın.

- Ben ne yapayım? Bir tanesi gitti. Gazi iyi çocuktu.

20 tane yaralımız var - Roket atabiliyorsanız atın.

- Roket çok yanımızda. Köyde de var. 20 tane yaralımız var.

- Köye kaçın, Geçgan'a kaçın. Kaçmazsak, zayiatımız çok olacak. Kaçın Allah aşkına.

Biz b.ku yedik Aynı operasyonun ardından başka bir telsiz konuşmasına ise şu cümleler yansıdı: - Zaten bu işler hep böyle olur.

- Beni bağırtmayın, anladınız mı? - 9 tane çok ağır yaralı var. 1 tane daha gitti. 6 tane de köyde.

- Doktorumuz yukarıda kaldı.

- Yürü be sen, kendini ne zannediyorsun? - Benim adamlarım suyun önündeler. Yüksekova (Only the registered members can see the link)'dan destek gelecek. Adamlar şimdi gözükmüyorlar. Amed'e gitti. Anlaşıyorduk. Bunların hepsi neden oldu? Biz b.ku yedik.

- 6 tane ulan, gerek yok. Sado köyde bekliyor.

- Karavani bize yetişsin. İyice sıkıştım. Biz b.ku yedik.

- Karavani anladın mı? Biz böyle olacağını bilmiyorduk. Helikopter bizi mahvetti. Biz, belimizi doğrultamayız. 1 saat önce.. [

osmann
07-07-2010, 14:46
geberin köpekler...kendi kanınızda boğulun...daha çok bağırırsınız...
merhamet etmeyene merhamet edilmez...

umut55
07-07-2010, 14:49
bir gun hepsi bitecek bunların tşkler paylaşım için

Hikmet™
07-07-2010, 14:50
iyi olmuş daha ne diyeyimki. Zaten kaldığım yerde biriyle dövüşecektim şerefsiz kendini bi bk zannetti...

veyselbakan
07-07-2010, 14:57
o sürüngenler için değmez arkadaşlar er yada geç hepsinin allah cezalarını veecektir

konveks
07-07-2010, 15:04
şimdi biraz ***iflendim

puzzle988
07-07-2010, 15:18
Daha beter olun aponun kancık köpekleri

CABBARİ
07-07-2010, 16:20
böyle böyle geberip gidecek hepsi inşallah

hallederiz
07-07-2010, 17:51
gebersin köpekler.

Hikmet™
07-07-2010, 21:09
o sürüngenler için değmez arkadaşlar er yada geç hepsinin allah cezalarını veecektir

Abi sivas'a geldim bi baktım mesajımı editlemişsin :D

veyselbakan
07-07-2010, 21:38
Abi sivas'a geldim bi baktım mesajımı editlemişsin :D
sana sürpriz yapayım dedim:) editleme demeyelimde pipledim diyelim anladın onu sen:):8[1]:

çanakkaleli
07-07-2010, 22:58
çok süper bir paylaşım emeği geçenlere saygılar..şimdi bu haberin üstüne ***üfli bi çay içilir..

elmest007
08-07-2010, 00:15
kalanların sonuda belli ama ne hikmetse hala sevdalarından vazgeçmiyorlar sonlarını bile bile, hepsi aynı sonu paylaşıcak... daha da beter olsunlar...

xpgenc
08-07-2010, 00:30
Bütün askerlerimizin Allah Yardımcısı olsun,Bu köpekler üç beş çapulcu yem,esasları ankara da fing atıyo onlara kimsenin sesi çıkamıyo ona yanıyorum...

yildo
08-07-2010, 00:58
beter olsunlar serefsizler anlasiliyorki bunlar oradaki koylerden çok yardim aliyorlar goruyorlar

beydemir
08-07-2010, 01:53
HELİKOPTER BİZİ MEHFETTİ işte mesele bu eğer helikopter veya uçak yardıma gelirse işte böyle onlar b.ku yer. ama asker 12 saat savaşır hiç bir yardım gitmezse afedersiniz ama işte o zaman ağlayan garip analar olur.

muzzo
08-07-2010, 02:01
dahada beter olsun vatan düşmanı hayinler

alperen
08-07-2010, 02:17
üzüldüm desem yalan olur umarım hepsinin kökü kurur imralıdaki it dahil