Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Uzaylılar 6 Türk'e Çip Taktılar'
veyselbakan
09-07-2010, 10:45
İşte Akdoğan'ın Ağzından Hükümetler Tarafından Örtbas Edilen Uzaylılar ve UFO Açılımı...
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Avrupa Parlamentosu (Only the registered members can see the link) milletvekili Mario Borghezio'nun üye ülkelerden gizli UFO dosyalarını açıklaması ve sistematik örtbas etme politikasından vazgeçmeleri çağrısı Türkiye'de karşılık buldu.
Sirius UFO ve Uzay Araştırmaları Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Vatan Gazetesi'nden İlker Akgüngör'e uzaylılar tarafından alıkonulan Türkleri açıklayacaklarını belirtti. İşte Akdoğan'ın ağzından hükümetler tarafından örtbas edilen uzaylılar ve UFO açılımı.
"UFO'larla ilgili bir çok kez basına kapalı generaller ve üst düzey subayların katıldığı brifingler verdim. Türkiye hava sahasında gözlemlenen UFO olayları içerisinde pilotların karşılaştığı askeri olaylar da var. Türk Hava Kuvvetleri'nin ve MİT (Only the registered members can see the link)'in içinde bir UFO birimi var. UFO'larla karşılaşan 20 emekli askeri pilotla temastayız. Askeri üslere çok yakın sortiler hatta F-4'lerle it dalaşı yapan UFO'lar oldu. Hükümet evrende yalnız olmadığımızı açıklamalı. Hükümetler ve büyük şirketler bu bilgiyi mevcut sistemlerin değişmesinden kortukları için saklıyorlar."
"UFO'larla ilgili son gelişme alıkoyma vakaları. Işık hızını aşıp buralara gelen teknoloji sadece havada gezinmiyor. Bir çok insan uykuhalindeyken ışık hüzmesiyle gemilere alınıyor ve üzerlerinde genetik incelemelerle saç, tırnak, kan, doku gibi örneklerin alındığı deneyler yapılıyor.Türkiye'de uzaylılar tarafından alıkonulan 120 kişi yaşıyor. Bu kişilerin 6'sının vücuduna mikroçip yerleştrilmiş. ABD'li Dr. Roger Leir'le Ekim ayında Türkiye'de, büyük bir özel hastanenin sponsorluğunda bu kişilerin vücutlarındaki implantları ameliyatla çıkarıp, laboratuarda inceleyeceğiz. Bu kişiler konunun hassaslığı ve sosyal çevrelerinden dışlanmamak için isimlerini açıklamıyorlar."' 14 dakika önce..
gerçekten çok ilginç bende yalnız olmadıgımızı tahmin ed,yordunm
veyselbakan
09-07-2010, 11:03
ne yanlızı usta uzaylılar gelmişte bizimkilere çip bile takıp gitmişler:puah::puah::puah::puah::puah: neyse gülmeyeyimde benide çiplemeye gelmesinler mazallah!
ha-ka-79
09-07-2010, 11:23
ne yanlızı usta uzaylılar gelmişte bizimkilere çip bile takıp gitmişler:puah::puah::puah::puah::puah: Neyse gülmeyeyimde benide çiplemeye gelmesinler mazallah!
:8[1]::8[1]:
ne yanlızı usta uzaylılar gelmişte bizimkilere çip bile takıp gitmişler:puah::puah::puah::puah::puah: neyse gülmeyeyimde benide çiplemeye gelmesinler mazallah!
Abi senide chiplerlerse yandık. Düşünsene seni bize karşı şavaş başlatmak için kullandıklarını :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :bath:
veyselbakan
09-07-2010, 11:37
Abi senide chiplerlerse yandık. Düşünsene seni bize karşı şavaş başlatmak için kullandıklarını :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :bath:
valla bu halimle beni zor zapdetiyorsunuz çipli halimi hiç düşünemiyorum chıpman dünyaya karşı:8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]:
valla bu halimle beni zor zapdetiyorsunuz çipli halimi hiç düşünemiyorum chıpman dünyaya karşı:8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]:
Bende o yüzden diyom ya :puah: :puah: :puah: :puah: :D:D:D:D:D:D
veyselbakan
09-07-2010, 11:53
Bende o yüzden diyom ya :puah: :puah: :puah: :puah: :D:D:D:D:D:D
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
bak geçen sene beni çiplediklerinde yurt dışında çektirdiğim fotoğraf sağdaki benim çocuk çaktırmıyo yanımdaki ama korkudan neredeyse altına edecek! acayip tırsıyo yanlız çipin ayarı ile fazla oynamışlar benim şekilde biraz değişmiş
fotoğrafı çekildik ben izmire geldim çocuk korkudan orada kaskatı donmuş kalmış!
sancaktar78
09-07-2010, 11:56
şifreli yayınları kim çözüyor dostlar
sanki benmi çözüyorum.
tabiki çipliler:clap2::
yaşasn çipliler:8[1]:
Şok iddia: "Uzaylılar 120 Türk’ü kaçırdı, 6’sına çip yerleştirdi"
Only the registered members can see the link
Avrupa Parlamentosu milletvekili Mario Borghezio’nun üye ülkelerden gizli UFO dosyalarını açıklaması ve sistematik örtbas etme politikasından vazgeçmeleri çağrısı Türkiye’de karşılık buldu.
Vatan Gazetesi'nden İlker Akgüngör'ün haberine göre, Sirius UFO ve Uzay Araştırmaları Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, uzaylılar tarafından alıkonulan Türkleri açıklayacaklarını belirtti.
İşte Akdoğan’ın ağzından hükümetler tarafından örtbas edilen uzaylılar ve UFO açılımı:
“UFO’larla ilgili bir çok kez basına kapalı generaller ve üst düzey subayların katıldığı brifingler verdim. Türkiye hava sahasında gözlemlenen UFO olayları içerisinde pilotların karşılaştığı askeri olaylar da var.
Türk Hava Kuvvetleri’nin ve MİT’in içinde bir UFO birimi var. UFO’larla karşılaşan 20 emekli askeri pilotla temastayız. Askeri üslere çok yakın sortiler hatta F-4’lerle it dalaşı yapan UFO‘lar oldu. Hükümet evrende yalnız olmadığımızı açıklamalı. Hükümetler ve büyük şirketler bu bilgiyi mevcut sistemlerin değişmesinden kortukları için saklıyorlar.”
“UFO’larla ilgili son gelişme alıkoyma vakaları. Işık hızını aşıp buralara gelen teknoloji sadece havada gezinmiyor. Bir çok insan uyku halindeyken ışık hüzmesiyle gemilere alınıyor ve üzerlerinde genetik incelemelerle saç, tırnak, kan, doku gibi örneklerin alındığı deneyler yapılıyor.Türkiye’de uzaylılar tarafından alıkonulan 120 kişi yaşıyor. Bu kişilerin 6’sının vücuduna mikroçip yerleştrilmiş.
ABD’li Dr. Roger Leir’le Ekim ayında Türkiye’de, büyük bir özel hastanenin sponsorluğunda bu kişilerin vücutlarındaki implantları ameliyatla çıkarıp, laboratuarda inceleyeceğiz. Bu kişiler konunun hassaslığı ve sosyal çevrelerinden dışlanmamak için isimlerini açıklamıyorlar
ciddi mi bunlar yaa? şaka gibi geliyor...
gacvokem
09-07-2010, 13:09
şaka gibi geliyorda bazılarına ama şu varki gece gökyüzünde gördüklerimiz bencede evren boş değil bazı şeylere şahit olmuş biri olarak söyleye bilirimki gördüğüm cisimler jet ucaklarından bile kat be kat hızlıydı anlatılamaz göz açıp kapayıncaya kadar işik hızında kayboldular, bu duruma bir kaç sefer denk geldik , hatta bir kaç kişi olarak , sadece bunu söylemek istedim,
veyselbakan
09-07-2010, 14:17
şaka gibi geliyorda bazılarına ama şu varki gece gökyüzünde gördüklerimiz bencede evren boş değil bazı şeylere şahit olmuş biri olarak söyleye bilirimki gördüğüm cisimler jet ucaklarından bile kat be kat hızlıydı anlatılamaz göz açıp kapayıncaya kadar işik hızında kayboldular, bu duruma bir kaç sefer denk geldik , hatta bir kaç kişi olarak , sadece bunu söylemek istedim,
usta gırgıra vurduğuma bakma bende evrende yanlız olmadığımızı düşünüyorum ama abi uzaylıların gelipte 6 türke çip takma olayında harbiden koptum ne yapayım:8[1]:
gacvokem
09-07-2010, 15:50
ona bakarsan hollanda ulusal uzay dairesi kayıtlarında ufolardakilerin turkceye yakın bir dil kulandıkları yazılı, hemde damgalı imzalı hadi bunada inanma :D
Sevgili dostlar;İnsanlardan önce dünyada cinlerin hüküm sürdüğü, Allah'ın , varlığını onlara anlatmak için kendi içlerinden onlara peygamber gönderdiği onlarında peygamberlerini öldürdüklerinden dolayı,Allah'ın emri ile melekler tarafından derin okyanus yarıklarına ve uzayın karanlık uzak köşelerine sürüldüğü bazı kaynaklarda anlatılır. Yine bu kaynaklarda ufoların aslında cinler olduğu ileri sürülüyor.
veyselbakan
09-07-2010, 16:06
ona bakarsan hollanda ulusal uzay dairesi kayıtlarında ufolardakilerin turkceye yakın bir dil kulandıkları yazılı, hemde damgalı imzalı hadi bunada inanma :D
liginç abi ne diyebilrimki ama şu var en azından dünyaya geldiklerinde hemşeri ayağına bize zarar vermezler diye düşünüyorum dilleri bizim dilimize yakınmış ya öyle böyle anlaşırız bir şekilde
yıllardan beri görünen uçan yabancı cisimler var zaten bunları medya aracılığı ile görüyoruz ama usta uzaydaki alıcılar neredeyse gezegenlerdeki iğne ucu gibi küçük yerleri gösterebiliyorken neden bir tane uzaylıya rastlanmadı?
bu konu daha önce açıldı VEYSELBAKAN Abim açtı :)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
bak geçen sene beni çiplediklerinde yurt dışında çektirdiğim fotoğraf sağdaki benim çocuk çaktırmıyo yanımdaki ama korkudan neredeyse altına edecek! acayip tırsıyo yanlız çipin ayarı ile fazla oynamışlar benim şekilde biraz değişmiş
fotoğrafı çekildik ben izmire geldim çocuk korkudan orada kaskatı donmuş kalmış!
Abi tipine ne olmuş kaymış gitmiş. Chip'i çıkardılarmı insafsız uzaylılar ben eski vesyelbakan abimi isterim :)
gacvokem
09-07-2010, 16:47
İspanyol Ulusal İstihbarat Merkezi:Uzaylılar Türkçe'ye Çok Benzer Bir Dil Kullanıyor Şok eden Türkçe iddiası
Centauri'de Türkçe'ye benzer bir dil konuşuluyormuş
İspanyol Ulusal İstihbarat Merkezi'nin (CNI) 2003'te hazırladığı gizli rapora göre, Güneş sistemine en yakın yıldız sistemi Alpha Centauri'den dünyaya uzaylılar gelmiş. Rapordaki diğer şok edici bilgi ise Dünya'ya 4.3 ışık yılı uzaklıkta bulunan sistemde yaşadığı ve insana benzediği öne sürülen uzaylıların konuştuğu dil Türkçe'ye çok benziyor.
İspanyol Ulusal İstihbarat Merkezi:Uzaylılar Türkçe'ye Çok Benzer Bir Dil Kullanıyor Şok eden Türkçe iddiası
İspanyol Ulusal İstihbarat Merkezi'nin (CNI) 2003'te hazırladığı gizli rapora göre, Güneş sistemine en yakın yıldız sistemi Alpha Centauri'den dünyaya uzaylılar gelmiş. Rapordaki diğer şok edici bilgi ise Dünya'ya 4.3 ışık yılı uzaklıkta bulunan sistemde yaşadığı ve insana benzediği öne sürülen uzaylıların konuştuğu dil Türkçe'ye çok benziyor.
Yaw ben size söylemedimmi o uzaylılara TÜRKÇE konuşturmasını ben öğrettim ne çabul unuttunuz :D
veyselbakan
09-07-2010, 17:20
usta sen bayağı bir ciddiye aldın bu meseleyi buyursun gelsinler başımızın üzerinde yerleri var uzaylı diye dışlayacak halimiz yok ya :45:
veyselbakan
09-07-2010, 17:21
Abi tipine ne olmuş kaymış gitmiş. Chip'i çıkardılarmı insafsız uzaylılar ben eski vesyelbakan abimi isterim :)
:8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]: yettim burdayım gayrı merak etme!
veyselbakan
09-07-2010, 17:25
konular birleştirilmiştir!