Orijinalini görmek için tıklayınız : Mavi bayraklı (akdeniz) plajda rezalet
Ünlü palajda skandal görüntüler
Only the registered members can see the link
Antalya Alanya İlçesi'nde, mavi bayraklı Kleopatra Plajı'na atılan atıklar plajdakileri tedirgin ederken, belediye görevlileri pisliğin atıldığı gezi teknesini arıyor.
Only the registered members can see the link
saat : 14:00 ve sonrası
:mad2:Antalya Konyaaltı aynı şekilde p lik icinde:mad2:
draculu45
13-07-2010, 14:20
yazıklar olsun bunu yapanlara
veyselbakan
13-07-2010, 14:44
yazık yazık evlatlarımız bize nasıl bir dünya bıraktınız dediğinde nasıl cevap vereceğiz
bunları yapanlar gerçekten insan olamaz:smiles22::smiles22::smiles22::smiles22::smiles22:
arkadaşlar birazda abartıyorlar
bakın ben alanyada yaşıyorum çok değil daha dün akşam üzeri bu plajda denize girdim ve Türkiyenin en temiz en berrak sulu sahillerinden birisidr iğne atsan yere düşmez çok kalabalık bana göre bilinçlşi yapılan birşey değildir tamam bu tarz tekneler var ama müdehale ediliyor ve işlem uygulanıyor
doğayı kirletenler agır para cezası verilmesi lasim
arkadaşlar birazda abartıyorlar
bakın ben alanyada yaşıyorum çok değil daha dün akşam üzeri bu plajda denize girdim ve Türkiyenin en temiz en berrak sulu sahillerinden birisidr iğne atsan yere düşmez çok kalabalık bana göre bilinçlşi yapılan birşey değildir tamam bu tarz tekneler var ama müdehale ediliyor ve işlem uygulanıyor
usta bende 1988 den bu tarafa Antalya merkezdeyim Konyaaltı nezaman gidersen git (saat 14 sonra ) ikinci resmi aynen görürsün,sabah öğlene kadar iğne atsan bulunsun sonrası ne ararsan bulursun,bilinçli mi olabilir çünkü siyaset bu her yola gider. selamlar
usta bende 1988 den bu tarafa Antalya merkezdeyim Konyaaltı nezaman gidersen git (saat 14 sonra ) ikinci resmi aynen görürsün,sabah öğlene kadar iğne atsan bulunsun sonrası ne ararsan bulursun,bilinçli mi olabilir çünkü siyaset bu her yola gider. selamlar
konyaaltı daha kalabalık olur sahil şeriti daha uzun