Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabih Kanadoğlu: güçlerinizi birleştirin

beydemir
16-07-2010, 03:52
Kanadoğlu, CHP'lilere seslenerek, "Şimdi gelecekteki halkın iktidarını ve partinizin iktidar olmasını bir tarafa bırakın ve bütün güçleri birleştirerek, bu Anayasa değişikliğinin 'evet' oyu almamasını sağlamaya çalışınız"

Kanadoğlu:

"Eğer 'evet' çıkarsa, karşınıza çıkacak olan Anayasa Mahkemesi (Only the registered members can see the link) ve Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu örnekleri gördüğünüz gibi bir YÖK (Only the registered members can see the link), bir RTÜK (Only the registered members can see the link) olacaktır.

"12 Eylül Türk milleti için büyük bir sınavdır. Bu büyük sınavdan yüzünün akı ile çıkabilmek için bütün partililerin bir güç birliği içinde çalışması gerekir"

CHP Bahçelievler (Only the registered members can see the link) İlçe Örgütü tarafından Bahçelievler (Only the registered members can see the link) Şölen (Only the registered members can see the link) Düğün Salonu'nda düzenlenen "Referandum Aldatmacasına Hayır" konulu panele Yargıtay (Only the registered members can see the link) Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu (Only the registered members can see the link), CHP İstanbul (Only the registered members can see the link) İl Başkanı Berhan Şimşek (Only the registered members can see the link), CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile CHP Genel Sekreter Yardımcısı Gülsün Bilgehan Toker katıldı. Yaklaşık 500 kişinin izlediği panelde "Anayasa Değişikliği" ve "Yargı Bağımsızlığı" hakkında konuşan Kanadoğlu, referandumdan hayır oyu çıkmasını istediğini söyleyerek, "Gerçekten hiç düşünmediğimiz bir karar ile karşı karşıya kaldık ve 12 Eylül'de halk oylamasına, sandıklara gideceğiz. Anayasa Mahkemesi (Only the registered members can see the link) kararlarına saygılı olmak lazım, doğrudur ama o kadar çok eleştirilecek, bu eleştirilerin altından nasıl kalkacaklarını merak etmek de bizim hakkımız. Dendi ki, haklı olarak biz iktidar olduğumuzda bu anayasayı değiştiririz tekrar. Bunu ben aylarca önce söyledim. Bu Anayasa Değişikliği (Only the registered members can see the link) eğer gerçekleşirse, ömrü bugünkü siyasi iktidarın ömrü ile doğru orantılıdır. Elbette ki, yeni bir siyasi iktidar, yani ciddi samimi bir halk iktidarı bu yapılan değişiklikleri herhalde ortadan kaldıracaktır. Ancak bu iktidara giden yol herşeyden önce halk oylamasında 'evet' çıkmamasına bağlıdır. Onun için şimdi gelecekteki halkın iktidarını ve partinizin iktidar olmasını bir tarafa bırakın ve bütün güçleri birleştirerek, bu Anayasa değişikliğinin 'evet' oyu almamasını sağlamaya çalışınız. Yani güçlerini birleştiriniz. Hangi partiden olursa olsun, bütün vatandaşların kendi güçlerini biraraya getirmesi kaçınılmaz bir olaydır. Çünkü eğer 'evet' diye çıkarsa, karşınıza çıkacak olan Anayasa Mahkemesi (Only the registered members can see the link) ve Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu örnekleri gördüğünüz gibi bir YÖK (Only the registered members can see the link), bir RTÜK (Only the registered members can see the link) olacaktır. Eğer yargı bu şekilde yürütmenin talimatı altına girecekse orada artık ne kuvvetler ayrılığından bahsetmek mümkün olacaktır, ne de o yargı güvenilir bir karar verebilecektir. 12 Eylül Türk milleti için büyük bir sınavdır. Bu büyük sınavdan yüzünün akı ile çıkabilmek için bütün partililerin bir güç birliği içinde çalışması gerekir" diye konuştu. Kanadoğlu, ayrıca Anayasa Mahkemesi (Only the registered members can see the link)'nin kararını açıklama şeklinin de Anayasa'ya aykırı olduğunu dile getirdi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE SAZ EKİBİ KAZANDI
Berhan Şimşek (Only the registered members can see the link) de, "8 yıldır Türkiye kazandı ama halk kazanmadı. Recep Tayyip Erdoğan (Only the registered members can see the link) ve saz arkadaşları kazandı. Okulunu, hastanesini, marketini ayırdı. Kendi zenginini yarattı. Kamu düzenini personelini ona göre tanzim etti. Suriye (Only the registered members can see the link) sınırını İshak'a satmaya çalıştı. Ara sıra yiğitlik olsun diye de, 'One Minute' dedi. Danıştay-yip, Yargıtay-yip, Sayıştay-yip, Yürütme de Tayyip... Ne kaldı geriye? Bir de anayasa var. Bu anayasayı, bu Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu'nun yapısını değiştirmeye izin vermeyeceğiz" dedi.

alperen
16-07-2010, 04:43
kanadoğlu gibi adamlar bulmuş bir çiflik istedikleri gibi at koşturmak için anayasa değişikliğine hayır diyorlar.Bunun gibi insanlardan kurtulmak için sonuna kadar EVET

toycan
16-07-2010, 11:08
kanadoğlu gibi adamlar bulmuş bir çiflik istedikleri gibi at koşturmak için anayasa değişikliğine hayır diyorlar.Bunun gibi insanlardan kurtulmak için sonuna kadar EVETkanadoğlu bıraktığımız yerde ne zenginlik var ne bir güçü fikirlerini söylüyor ama recep bey ve saz arkadaşları için aynı şeyi söyle bizde kurtulalım kardeş durmak yok yola devam diyorsan yolun acık olsun

gacvokem
16-07-2010, 13:43
kanadoğlu olmak o kadar kolay değil , burda 2 kelime yazmak çok kolay ,

alperen
16-07-2010, 14:39
bu adam bu ülke için ne yapmış

osmann
16-07-2010, 14:56

bu adam çok şeyler yaptı...ama halk için değil...
halen bişeyler yapma çabasında ve yine halk için değil gibi geliyor...
halk derken çoğunluktan bahsediyorum..bazı kesimler için çok çok çok şeyler yaptı, orası amenna...
selametle...

tamer41
16-07-2010, 18:06
bu istediği şey kesinlikle bu ülke halkının yararına dır dalga geçiyorum sanmayın onursal sabihin çağrısı ile bütün hepsi birleşsin boylarının ölçüsünü alsınlar ondan sonra bidaha kafalarını yerden kaldıramazlar ... ........

kartal052
16-07-2010, 21:29
halktan korkan adamlarla işimiz olmaz sonuna kadar evet

aslangucu_2002
17-07-2010, 01:25
halk derken çoğunluktan bahsediyorum..bazı kesimler için çok çok çok şeyler yaptı, orası amenna...
selametle...

:45: :present: :present: :45:

ss2007
17-07-2010, 01:46
Kanadoğlu:

"Eğer 'evet' çıkarsa, karşınıza çıkacak olan Anayasa Mahkemesi (Only the registered members can see the link) ve Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu örnekleri gördüğünüz gibi bir YÖK (Only the registered members can see the link), bir RTÜK (Only the registered members can see the link) olacaktır.

.
kimin söylediği değil ney söylediği önemli.bence yukarıdaki tesbit çok doğru.
HAYIR HAYIR yüzbinkere HAYIR
inanmıyorum akpye

beydemir
17-07-2010, 03:04
selametle...
Kanadoğlu halk için birşey yapmaz osmann kardeş. o ve onun gibilerin derdi biravuç tuzu kuru kesimin huzuru kaçmasın. halkdan ona ne. onların derdi halkı köle gibi kullanmak. kukla gibi parmaklarında oynatmak.hiç kimseye birşey dediğimiz yok.kişi sevdiğiyle beraberdir hadisi şerifi ni düşünüyorum ve ben bu ve bunun gibi adamları sevmiyorum. bu dünyadada ahiretdede ALLAH beni onlardan uzak eylesin

adnanarkan
17-07-2010, 10:29
hukuksuz adalet olmaz.

digix21
17-07-2010, 10:47
mahşere kadar EVET kere EVET..! Kılıçdaroğluna inat,EVET..! Kanadoğluna inat,EVET..!
BDP ye,bölücülere inat,EVET..! Hasan Gerçeker'e inat,EVET..! Kadir Özbek'e inat,EVET
Abdurahman Yalçınkaya'ya inat,EVET..! Ergenekon'a,çetelere,zorbalara,inançsızlara,islam düşmanlarına,beceriksiz darbe mühendislerine inat,EVET..! sonsuza kadar EVEEEEEEEET..!

toycan
17-07-2010, 11:43
selametle...recep bey ve saz arkadaşları halk için çokşey yaptı ama değil mi hocam

toycan
17-07-2010, 11:52
yaşadığım sürece HAYIR recep beye HAYIR güle HAYIR adaletten kaçıp amerikada yan gelen yatanlara HAYIR yalnız kendilerine müslüman olanlara HAYIR dansözlere HAYIR kendini herşeyin üstünde görenlere HAYIR hayatları boyun ca CUMHURİYETle hesaplaşma günü için yaşayan içleri kin dolu insanlara HAYIR sonsuzda hayırlara gerek duymayacağım için yaşadığım sürece din istismarıyla insanları sömürenlere HAYIIIIIIIIIIIIIR

gacvokem
17-07-2010, 11:57
mahşere kadar EVET kere EVET..! Kılıçdaroğluna inat,EVET..! Kanadoğluna inat,EVET..!
BDP ye,bölücülere inat,EVET..! Hasan Gerçeker'e inat,EVET..! Kadir Özbek'e inat,EVET
Abdurahman Yalçınkaya'ya inat,EVET..! Ergenekon'a,çetelere,zorbalara,inançsızlara,islam düşmanlarına,beceriksiz darbe mühendislerine inat,EVET..! sonsuza kadar EVEEEEEEEET..!
kendini bu kadara kasma yav altı üstü evet diyecen :=), bende hayır diyecem
ben şu gemicik ve korumalı villa mevzuna çok takıldım bundan dolayı hayır diyecem ,birde şehitlerimize kelle, ve askerimize yan gelip yatma meselesi, baya kafama takılıyor:=), hele hele eşkiyaları davul zurnayla karşılama meselesi bu evet oyumuzu isteyenler tarafından açılım olarak değerlendirilmişti.. bu mevzudan dolayıda hayır.

asilhan_35
17-07-2010, 12:47
sonukadar sabih kanadoğlu bu ülkeiçin önemli bir şahsiyettir oyüzden yürekten hayır türkiye haydi gönün sandığa akpyi kendini kurtarma anayasası haydi türkiye gösterkendini yürekten hayır

erdal05
18-07-2010, 09:56
bir "hokkabaz" filmi vardı..........
afişinde cem yılmazın resmini alıp....foto montajla....sabih kanadoğlunu koymuşlardı......
cuk oturmuştu...........

bu ülkenin hokkabazlarına.....
uğur dündar'ın....
ulusalcıların......
ergenekonun ......
avukatlarını iyi bilmek....iyi görmek gerek.........
kim hokkabaz ...kim değil doğru teşhis etmek gerek.........

bu ülkenin gerçek hokkabazlarıyla....bırakın yerli gavurcuklarımızı.....pkk ve israil bile gurur duyuyor....

ve ne yaman çelişkidir ki.......bdp....mhp....chp....dsp....sabih kanadoğlu....demirel.....dindoruk.....ergenekon....pkk....israil............aynı yerde buluşuyor....
sakın bunlar bir araya gelemez demeyin....bakın nasılda bu sivil anayasaya hayırcılar bir araya geldiler..........

wtwt99
18-07-2010, 12:21
iyasal oldugunun bir göstergesidir chp asıl derdi yargının tam bagımsız olmasıdır yeni anayasadan sonra her istedigi şeyi iptal ettiremiyecek anayasa evet demek akp ye evet demek degildir ben evet diyecegim çünkü ben darbeye işkenceye ve hukuksuzluga hayır dıyorum

toycan
18-07-2010, 15:24
iyasal oldugunun bir göstergesidir chp asıl derdi yargının tam bagımsız olmasıdır yeni anayasadan sonra her istedigi şeyi iptal ettiremiyecek anayasa evet demek akp ye evet demek degildir ben evet diyecegim çünkü ben darbeye işkenceye ve hukuksuzluga hayır dıyorum
şimdi hapisde yatan ergenekoncular 2seneyi geçti diğer darbeciler hep beraat etti enbüyük işkence aclık yoksulluk işsizlik bunlara çözüm bulamıyanlar iş kendi eşrafları olunca cok marifetli oluyorlar ama bunlar sizi ilgilendiriyormu bilemem
durmak yok yola devam ak parti

mg49
18-07-2010, 15:49

367 ' nin mucidi kendisi , o yüzden referanduma gidildi.Refendumum bu ül***e maliyetini ne olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

hilalyıldız
18-07-2010, 16:30

S.A.Benden de saydıkların için EVET EVET EVET AEO.:praying::45:

zfr_pal
18-07-2010, 17:27
bu refarandumda da görüldüki chp=mhp=bdp(apo)=sabih kanadoğlu=hayır..memleketi kaoso sokmak için ne yapacaklarını bilemiyn bi grup..bunlara ve bu gibilerinin yaptığı 82 anayasına inat sonuna kadar evet..

hilalyıldız
18-07-2010, 17:33
bu refarandumda da görüldüki chp=mhp=bdp(apo)=sabih kanadoğlu=hayır..memleketi kaoso sokmak için ne yapacaklarını bilemiyn bi grup..bunlara ve bu gibilerinin yaptığı 82 anayasına inat sonuna kadar evet..

S.A.Kardeşim HAYIR diyeceklerin içinde pkk teröristlerini unutmuşsun.MHP üst yöneticileri hayır diyor,ülkücüler ve tabanı EVET diyecek. AEO.:45:

zfr_pal
18-07-2010, 17:57
S.A.Kardeşim HAYIR diyeceklerin içinde pkk teröristlerini unutmuşsun.MHP üst yöneticileri hayır diyor,ülkücüler ve tabanı EVET diyecek. AEO.:45:

haklısın dostum mhp ile tabanını ayırmak lazım. başta rahmetli Aparsalan TÜRKEŞ zamanında bu 82 anayasını değiştirmek için kolsyon hukumetine destek vermiştir.
ben anlatmayayım bu linkte kendi ağzından dinleyelim ne dediğini.
Alparslan Trke, 1982 Anayasas'nn deimesi gerektiini aklyor - Vidomodo.Com (Only the registered members can see the link)

ss2007
18-07-2010, 19:16
siz kimsiniz sizin tabanınız yokmu .tabansızmısınız.liboş(liberal)musunuz.
ÜLKÜCÜLER akpye, yalakalarına ,azdırdığı-kolladığı teröre HAYIR diyecektir.
siz kendi adınıza tabansızlara konuşun..

hilalyıldız
18-07-2010, 20:09
siz kimsiniz sizin tabanınız yokmu .tabansızmısınız.liboş(liberal)musunuz.
ÜLKÜCÜLER akpye, yalakalarına ,azdırdığı-kolladığı teröre HAYIR diyecektir.
siz kendi adınıza tabansızlara konuşun..
S.A.Gerçek üLKÜCÜLER burada;

destek
Ülkücü taban referandumda "evet" diyeceğini açıklıyor. MHP'nin kurucuları arasında yer alan Mehmet Zeybek, yeni Anayasa'nın memleketin yararına olacağına dikkat çekti ve "evet" mührü basacaklarını söyledi.

MHP'nin kurucuları "evet" kararlarını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla da paylaşmaya hazırlanıyor.

Mehmet Zeybek, MHP'nin kurucu üyelerinden. Kurucu üye olduğunu ise mahkeme kararıyla belgeliyor. Partiyi kurdukları yılları daha dün gibi hatırlıyor.

"ÜLKÜCÜ TABAN OLARAK EVET DİYECEĞİZ"

Ülkücü tabandan önemli destek

Partinin kurucusu arkadaşları ile hummalı bir çalışma yürüten Zeybek, önümüzdeki günlerde ülkücü tabana seslenmeye hazırlıyor.

"BİR DAHA DARBE OLMASIN DİYE"

Anayasa'daki değişiklik maddelerini tek tek inceleyen Zeybek, 12 Eylül'ün kötü hatıralarını mazide bırakmak istiyor ve bu sebeple "evet" oyu kullanacağını açıklıyor.AEO.:nono:::45:HİLALYILDIZ'ın ne olduğunu bilmeyenlere sözümüz yok.

seyfi505050
18-07-2010, 20:26
Pkk yı habura getirip özel mahkeme kurup serbest bırakan akp nin getirmiş olduğu anayasa değişikli paketine inanmadığım için HAYIR diyorum

zfr_pal
18-07-2010, 21:40
Pkk yı habura getirip özel mahkeme kurup serbest bırakan akp nin getirmiş olduğu anayasa değişikli paketine inanmadığım için HAYIR diyorum

ne alaka anayasayla bu olyın. daha neyin ne olcağını bilmeden sırf akparti yapıyo diye hayır..pakedin içinde ne var ne gibi değişiklik getiriyo bimeden karalama..
tabi suc akpartide neyimize lazım bizim anayasa akıl veren sabih dedemiz var ergonekonla bir olup memleketi iyi idere ediyolardı..şimdi ***findenmi yoksa memleketi cok sevdiğindenmi yırtınıyo..ha suda dip not olsun sabih dedemizin damadı paüde rektördur ahmet n.sezer c.başkanlığında rektör olarak secilmemiş atanmıştır. ozaman işine geldiği için hukuktan falan bahsetmedi böle yırtınmadı bunuda bilin..

ss2007
19-07-2010, 00:48
Ülkücülerin yeri MHP dir. MHP nin oyu bellidir: HAYIR
eski ülkücüler deyip gittiği yerin bir türlü yenisi olamayanlar artık eskisıfatını kullanmasınlar.
bu arada sadece isimle ülkücülük olunmaz.bu her görüş için geçerlidir.
ve Zeybek i parti kurucularından olduğu için söylediklerinin tabanın görüşleri olcağını söylemişşin.Zeybek şimdi nerede peki.veya akp kurucularından olan a.latif şenerin söyleyecekleri akp yi ne kadar bağlar.şener şimdi nerede.

hüseyin
19-07-2010, 03:12
adamın ismi SABİT yani 50 yıl öncesine sabitlenmiş..altmışlardan yetmişlerden yukarı çıkamıyor,12 eylülde birkez ****eni buldu o kadar..oda evrenin hatırına...
bu adam senaryasonu iyi çalışmış tiyatro sanatçısı gibi aynı dekorun önünde aynı oyunu oynayıp papağan gibi aynı sözlerle seyirciden alkış bekliyor...yok sabit yok millet bıktı artık,salon boşaldı birkaç uyuyan ve sarhoştan başka kimse kalmadı sabit,artık pc var net var yüzlerce insanın uyumasını engelleyen tv kanalı var şu var bu var..git artık huzur evinede milletin huzurunu daha fazla bozmadan....

beydemir
19-07-2010, 03:59
haklısın dostum mhp ile tabanını ayırmak lazım. başta rahmetli Aparsalan TÜRKEŞ zamanında bu 82 anayasını değiştirmek için kolsyon hukumetine destek vermiştir.
ben anlatmayayım bu linkte kendi ağzından dinleyelim ne dediğini.
Alparslan Trke, 1982 Anayasas'nn deimesi gerektiini aklyor - Vidomodo.Com (Only the registered members can see the link)
ben sayın ALPARSLAN TÜRKEŞin böyle düşündüğünü zaten biliyordum ama link verdiğin için teşekkür ederim
belki bazılarının aklı başına gelir

osmann
19-07-2010, 09:49
recep bey ve saz arkadaşları halk için çokşey yaptı ama değil mi hocam

bu adamla başbakanı neden karşılaştırıyorsun?
ben bu adam hakkındaki yorumumu yaptım.... mesele başbakan olsaydı onada yapardım... her fırsatta ve her konuda işi hükümete dayıyorsun...
benim bu konu hakkında anlatmak istediğimi beydemir abi daha açık anlatmış...
Evet bu adam bir takım tuzu kuruların rahatı kaçmasın diye uğraştı ömrü boyunca...Bence bu böyle...haa tayyip bey için bir konu aç, onun hakkındada yazalım...
selametle...

veyselbakan
19-07-2010, 10:20
ne alaka anayasayla bu olyın. daha neyin ne olcağını bilmeden sırf akparti yapıyo diye hayır..pakedin içinde ne var ne gibi değişiklik getiriyo bimeden karalama..
tabi suc akpartide neyimize lazım bizim anayasa akıl veren sabih dedemiz var ergonekonla bir olup memleketi iyi idere ediyolardı..şimdi ***findenmi yoksa memleketi cok sevdiğindenmi yırtınıyo..ha suda dip not olsun sabih dedemizin damadı paüde rektördur ahmet n.sezer c.başkanlığında rektör olarak secilmemiş atanmıştır. ozaman işine geldiği için hukuktan falan bahsetmedi böle yırtınmadı bunuda bilin..
ne alaka diye yazıp adama fırça atıyorsun

(bu refarandumda da görüldüki chp=mhp=bdp(apo)=sabih kanadoğlu=hayır..memleketi kaoso sokmak için ne yapacaklarını bilemiyn bi grup..bunlara ve bu gibilerinin yaptığı 82 anayasına inat sonuna kadar evet.. )

peki bu yazı sana ait değilmi sen kendinde böyle bir hakkı nasıl buluyorsan adamda böyle bir yazı yazar yok chp eşittir mhp eşittir apo falan burada bende hayır diyeceğim sen ne hakla beni apocu yapıyorsun böyle bir hakkı böyle bir saygısızlığı size kim veriyor

bu kadar apo dan nefret bdp den nefret ediyordunuz da bu şerefsiz köpekler sınırda davulla zurna ile yalakalıkla karşılanırken neden sesiniz soluğunuz çıkmadı demezlermi adama şimdi mi aklına geldi apo ile bdp:mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2:

kesmin
19-07-2010, 11:51
darbeye işkenceye elbetteki hayır ama bu yasalar neyi getiriyor,neyi götürüyor anlamak lazım, oturup incelemek lazım hangi demokrasiyi getiriyor, memura grev hakkı veriyormu yoksa mevcut haklaırııdamı alıyor, emekliyi 1. sınıf insan olalar kabul ediyormu, yoksulluğun kader olmadığını kabul ediyormu, hırsızlıkların öğnünü kesiyormu ,seçim barajını indiriyormu (CHP önerge verdi destekliyormu),Millet vekili dokunulmazlığın kaldırıyormu , hangisi demokrasi ? .sadece kendi suçlarından kaçmak için yandaş yargı yaratmak istiyor.türk halkı aptaldır dercesine HAPI YUTTURMAYA çalışmıyormu .ortak bir anayasa hazırlamaktan korktular elbet diğer partiler daha demokratik bir anayasa isterler diye kendileri pişirdiler kendileri ve yandaşları yesinler.ben gerçek demokratik bir ülke istiyorum ,akp'nin gılikoz bulamacına batırlmış hapına hayır.

toycan
19-07-2010, 13:16
darbeye işkenceye elbetteki hayır ama bu yasalar neyi getiriyor,neyi götürüyor anlamak lazım, oturup incelemek lazım hangi demokrasiyi getiriyor, memura grev hakkı veriyormu yoksa mevcut haklaırııdamı alıyor, emekliyi 1. sınıf insan olalar kabul ediyormu, yoksulluğun kader olmadığını kabul ediyormu, hırsızlıkların öğnünü kesiyormu ,seçim barajını indiriyormu (CHP önerge verdi destekliyormu),Millet vekili dokunulmazlığın kaldırıyormu , hangisi demokrasi ? .sadece kendi suçlarından kaçmak için yandaş yargı yaratmak istiyor.türk halkı aptaldır dercesine HAPI YUTTURMAYA çalışmıyormu .ortak bir anayasa hazırlamaktan korktular elbet diğer partiler daha demokratik bir anayasa isterler diye kendileri pişirdiler kendileri ve yandaşları yesinler.ben gerçek demokratik bir ülke istiyorum ,akp'nin gılikoz bulamacına batırlmış hapına hayır.:present::present::present:

zfr_pal
19-07-2010, 14:49
ne alaka diye yazıp adama fırça atıyorsun

(bu refarandumda da görüldüki chp=mhp=bdp(apo)=sabih kanadoğlu=hayır..memleketi kaoso sokmak için ne yapacaklarını bilemiyn bi grup..bunlara ve bu gibilerinin yaptığı 82 anayasına inat sonuna kadar evet.. )

peki bu yazı sana ait değilmi sen kendinde böyle bir hakkı nasıl buluyorsan adamda böyle bir yazı yazar yok chp eşittir mhp eşittir apo falan burada bende hayır diyeceğim sen ne hakla beni apocu yapıyorsun böyle bir hakkı böyle bir saygısızlığı size kim veriyor

bu kadar apo dan nefret bdp den nefret ediyordunuz da bu şerefsiz köpekler sınırda davulla zurna ile yalakalıkla karşılanırken neden sesiniz soluğunuz çıkmadı demezlermi adama şimdi mi aklına geldi apo ile bdp:mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2:

hersey bi yana sen ve diğer hayır diğenler bu anayasanın değişikliğinin neyine hayır diyosunuz bi onu öğrenelim..hiç bi anayasa yokturki ülkedeki işsizliğe yoksulluğa çözum getirsin.öyle olsaydı şimdiye batık durumdaki yunanistan coktan o işe girerdi..burda gördüğüm üzere baykal gibi akparti anayasa değişikliği hazırlığında iken olmaz yapamazlar içeriği iyi olsa bile bu fırsatı vermicez tarzında acıklamalar vardı. faydası olsada akparti yapıyosa hayır onlara yaramasın biz yaparız zihniyeti var.
ve ayrıca bu taslağı değil akparti hangisi yaparsa yapsın ben evet oyu veririm diyorum..
peki hayır diyenler kim yaparsa yapsın biz sonuna kadar hayır diyeceğiz deriz diye biliyolarmı cok merak ediyorum..özelliklede hangi maddelerine bi öğrenelim..

veyselbakan
19-07-2010, 14:59
hersey bi yana sen ve diğer hayır diğenler bu anayasanın değişikliğinin neyine hayır diyosunuz bi onu öğrenelim..hiç bi anayasa yokturki ülkedeki işsizliğe yoksulluğa çözum getirsin.öyle olsaydı şimdiye batık durumdaki yunanistan coktan o işe girerdi..burda gördüğüm üzere baykal gibi akparti anayasa değişikliği hazırlığında iken olmaz yapamazlar içeriği iyi olsa bile bu fırsatı vermicez tarzında acıklamalar vardı. faydası olsada akparti yapıyosa hayır onlara yaramasın biz yaparız zihniyeti var.
ve ayrıca bu taslağı değil akparti hangisi yaparsa yapsın ben evet oyu veririm diyorum..
peki hayır diyenler kim yaparsa yapsın biz sonuna kadar hayır diyeceğiz deriz diye biliyolarmı cok merak ediyorum..özelliklede hangi maddelerine bi öğrenelim..

arkadaşım ben evet yada hayır demiyorum yazıma iyi bakar ve okursan orada mhp eşittir chp eşittir pkk ve apo ve dtp demişsin bende diyorumki bir tek akp ve sevenleri vatan evladı akp dışındakiler pkk yanlısı ve vatan hainimidir ve sormuşum sen bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun diye senin evet oyu kullanman seni benden daha fazlamı vatansever yapıyor ???
ben bunu merak ediyorum yada ben hayır dediğim zaman pkk ve apo yanlısımı oluyorum bunumu söylemek istiyorsun parti sevdası ayrıdır vatan sevdası ayrıdır ben sadece bunu söylüyorum ve bu tür söylemler yakışı kalmıyor adam yazı yazmış demişki ben sınırdaki pkk lıya halay çektirenlere hayır diyorum sen adama fırça atarcasına bu referandumun bununla ne alakası var diye yazmışsın arkasındaki yazıda mhp eşittir chp eşittir pkk dtp yazmışsın peki bunun konu ile ne alakası var!!

yani ben bu olayda hayır yada evet desem sizlerden daha azmı yada daha çokmu vatanımı ve bayrağımı seveceğim bunu soruyorum ve ekliyorum o da senin yazına binayen bu referandum önce neden dtp ve pkk şerefsizlerine bu denli tepki göstermezken şimdi bu şekilde vatan millet sakarya edebiyatı yapıyorsunuz!!

osmann
19-07-2010, 15:08
yahu arkadaşlar bu mesele amerikanın ıraka girerken "ya yanımda olursunuz ya karşımda" meselesine benzedi... Referandumda herkes özgürdür...istediğine istediğini verir...
bundan dolayı kimsenin hesap sormaya hakkı yoktur... haa neden dolayı evet yada hayır dediğini seviyeli birşekilde anlatırsın olur biter... vatan bizim vatan...batsada bizim çıksada...inşallah vatana millete hayırlı sonuçlar doğuracak bir gelişme olur bu referandum... sonunda evette çıksa hayırda çıksa memleketin yararına olur inşallah diyelim...
selametle...

veyselbakan
19-07-2010, 15:18
yahu arkadaşlar bu mesele amerikanın ıraka girerken "ya yanımda olursunuz ya karşımda" meselesine benzedi... Referandumda herkes özgürdür...istediğine istediğini verir...
bundan dolayı kimsenin hesap sormaya hakkı yoktur... haa neden dolayı evet yada hayır dediğini seviyeli birşekilde anlatırsın olur biter... vatan bizim vatan...batsada bizim çıksada...inşallah vatana millete hayırlı sonuçlar doğuracak bir gelişme olur bu referandum... sonunda evette çıksa hayırda çıksa memleketin yararına olur inşallah diyelim...
selametle...
:45::45::45: usta bende bunu demek istiyorum evet in izahıtını ve hayırın izahıtını yapar geçersin ama sen evet ben hayır yada ben evet sen hayır diyorsun diye kalkıpta bunu farklı yerlere çekmem yada insanları teröristlerle aynı kefeye koymam olayın özü bu kadar basittir zaten herkes aynı şekilde düşünce tarzına sahip olsaydı dünya bu şekilde olmazdı!!!!

beydemir
21-07-2010, 05:52
Ülkücülerin yeri MHP dir. MHP nin oyu bellidir: HAYIR
eski ülkücüler deyip gittiği yerin bir türlü yenisi olamayanlar artık eskisıfatını kullanmasınlar.
bu arada sadece isimle ülkücülük olunmaz.bu her görüş için geçerlidir.
ve Zeybek i parti kurucularından olduğu için söylediklerinin tabanın görüşleri olcağını söylemişşin.Zeybek şimdi nerede peki.veya akp kurucularından olan a.latif şenerin söyleyecekleri akp yi ne kadar bağlar.şener şimdi nerede.:nono::
sevgili kardeşim ss2007 bana Türk İslam ülküsünü tarif edebilirmisin Rahmetli BAŞBUĞUN 9 IŞIK doktirininden biraz bahsedebilirmisin Rahmetli ecevitle ikdidar olduğumuz dönemde türk islam ülküsü için neler yaptık, 9 ışık doktirininden ne yapabildik ,sen bana sor neler yaptığımızı neler yapmadığımızı ben sana anlatayım evet bir konuda haklısın sadece isimle ülkücülük olmaz ülkücülük icraatla olur.:nono::