PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ata fotoğrafı çöpten çıktı

veyselbakan
16-07-2010, 09:56
Only the registered members can see the link'da kaymakamlık binasının taşınma işlemleri tüm hızıyla sürerken, yeni kaymakamlık binasındaki çöp konteynırlarından çerçeveli Atatürk resimleri çıktı.

Vatandaşlar, konteynerlerde buldukları tabloları evlerine götürürken, olaya büyük tepki gösterdi. Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer 'Olayı hem kaymakamlık hem de Emniyet olarak soruşturuyoruz.Yeni bina olduğu için dış güvenlik kameraları yoktu. İçerideki kameraları inceliyoruz. Böyle bir terbiyesizlik ilk defa görüyorum. Bu herşey olabilir. Taşınma sırasında işçiler tarafından bırakılmış olabilir. Veya dışarıdan birisi komplo da kurmuş olabilir' diye konuştu. Bina çevresinde oturan vatandaşlar ile esnafın da bilgisine başvuruldu

toycan
16-07-2010, 11:04
her yapılan piliğin iadesi olaçaktır bizde onların değerlerine aynı saygıyı gösterdiğimizde diyebileçekleri birşey olaçakmı merak ediyorum

kucer06
16-07-2010, 11:23
İşte bu tamamen vahabi mantığıdır.

toycan
16-07-2010, 11:37
İşte bu tamamen vahabi mantığıdır.
siz tasvib ediyorsunuz itiraz etmiyorsunuz müslüman mantığı oluyor biz karşılık verince neyse o vahabi o oluyor öylemi siz aynaya bakın bir aynalar yalan söylemez

aliharbiye
16-07-2010, 14:56
yanlış bir hareket bence ama yapan yapmış zaten onada sorsak o doğru şeyi yaptığını savunur ben olsam yapmam hatta çöpte görsem bile çeker temizlerim insanların fikirleri bir değil ne yapalım sağlık olsun selametle arkadaşlar