PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 2000 super HDTV cccam!...Sorunu.

aliharbiye
21-07-2010, 18:34
Merhaba arkadaşlar bana şimdi bir müşterim evinde kullandığı next 2000 super HDTV cihazını getirdi ve içine cccam kurup çalıştırmak istediyini söyledi cihaz yanımda dns ayarlarını kurdum ve bildiğim kadarıyla bu cihazlarda yalnız cccam cfg dosyası yok peki cccam cfg dosyası bilgilerini nereye nasıl girecez bilmiyorum yardımcı olursanız çok makbule geçecektir bide arkadaşlar bu cihaz cccam ile iii randuman veriyormu sorun çıkarırma bana acaba teşekkürler.

aliharbiye
21-07-2010, 19:02
arkadaşlar bu cihazda cccam paylaşımı sistemi çalışırmı?

aliharbiye
21-07-2010, 20:00
Arkadaşlar öğrenmek istediğim cccam cfg bilgilerini alan kodu ayarları ve modem ayarlarını bu cihazda nasıl yapılıyor her forum ayrı bişey yazıyor ortak bişey yok en önemliside stabil çalışıyormu çalışmıyormu deneyen bir arkadaş cevap yazarsa çok makbule geçecektir saygılarımla aliharbiye

xyz0101
21-07-2010, 20:06
bendede aynı sorun olmuştu detayları gece yazarım

aliharbiye
21-07-2010, 20:19
çok makbule geçecek çok teşekkürler ediyorum

Volkan
21-07-2010, 20:30
Aşağıdaki resme göre yapacaksın cccam verecek kişiden IP yada duns adresını kullanıcı adını şifresını ve port numarasını alacaksın. bu cihazlarda cccam.cfg dosyası yoktur menuden girersın bilgileri.

AYRICA ŞU AN NEXTTIN hiçö biri cihazında stabil çalışmamaktadır en kötude bu cihazdadır.

Only the registered members can see the link

aliharbiye
21-07-2010, 20:51
volkan bey ilgi alakanız için sonsuz teşekkürler madem sorunlu o zaman bende kurmaktan vaz geçtim zira müşterimin başımı ağırtmasını asla istemem ona dreambox tavsiye edecem kabul ederse ilgilenecem etmesede canı sağ olsun ilgi alakanıza tekrar teşekkür ediyorum saygılarımla aliharbiye

livean
21-02-2011, 22:34
Ellerine Sağlık Volkan, Çok işime yaradı