Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte AK Parti'nin referandum sloganları
veyselbakan
22-07-2010, 11:35
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AK Parti, referandum için hazırlalıklarını tamamladı
22 Temmuz 2010 Perşembe, 10:33:20
Only the registered members can see the link AK Parti MKYK, dünkü toplantısında referandum çalışmalarını masaya yatırdı. Toplantıda, Ahmet Kaya’nın seslendirdiği “Şafak Türküsü”nün kampanyada kullanılması kararlaştırıldı.
Başbakan Erdoğan, önceki gün parti grup toplantısındaki konuşmasında, 12 Eylül darbesi sonrasında idam edilen solcu genç Necdet Adalı için Nevzat Çelik’in kaleme aldığı şiirin ilk iki kıtasını okumuştu.
Toplantıda alınan bazı kararlar şöyle:
* Ana slogan, “Sevdamız Millet; Oyumuz Evet” olarak belirlendi. “Her Evet; Demokrasiye Evet; Özgürlüğe Davet” sloganı kullanılacak.
* Kampanya rengi için “beyaz”da karar kılındı. İlan panolarında beyaz zemin üzerinde “evet” mührü bulunan afişler kullanılacak.
* Gelecek haftadan itibaren “evet” isimli, Anayasa değişikliklerinin anlatıldığı haftalık bir gazete çıkarılacak. Gazete ücretsiz dağıtılacak.
* Ramazan’da sahura kadar, vatandaşlara Anayasa değişikliği anlatılacak.
* Zurnadan kemençeye, Anadolu’nun farklı çalgılarıyla seslendirilen özel bir “evet” şarkısı hazırlandı. Ayrıca, Başbakan’ın sesinden, “Söz Milletin; Karar Milletin” gibi ifadelerin yer aldığı remiksler kullanılacak.
AHT
:devilprv::devilprv::devilprv::devilprv::devilprv:
bu kadar ahmet kaya aşığı olup sahipleniyorsanız demekki düşüncelerinide sahipleniyorsunuzdur
bence halktan evet oyu isterken şafak türküsünü değilde vallahi apoyu özledik adlı parçasınıda kullanabilirler yazıklar olsun bu kadarınada gerçekten yazıklar olsun başkada hiçbir şey demiyorum
kürt halkının oyunu almak için yapılacak bu hareketi ve düşünceyi şiddetle kınıyorum!!!!
bu değişiklik için alınmış en berbat karar.
Bana göre Türkiyenın topraklarında hayat surmuş bu vatana ihanet etmiş isimler arasında PKK yanlısı ahmet kaya ve misyoner olup pkk ya yardım eden türkan saylan denen hainleri bu halka yuttrumak isteyenler sadece hayır ve tepki alırlar.
Her sene artık bunları önumuze sunmaktan ne zaman vazgeçecekler.
veyselbakan
22-07-2010, 12:02
bu değişiklik için alınmış en berbat karar.
Bana göre Türkiyenın topraklarında hayat surmuş bu vatana ihanet etmiş isimler arasında PKK yanlısı ahmet kaya ve misyoner olup pkk ya yardım eden türkan saylan denen hainleri bu halka yuttrumak isteyenler sadece hayır ve tepki alırlar.
Her sene artık bunları önumuze sunmaktan ne zaman vazgeçecekler.
volkan bakalım bu sefer bu olaya ne kulp uyduracaklar her gün bir askerimiz şehit olurken haburdaki skandal üstüne pkk ideolojisi benimsemiş birinin şarkısı ile sokaklarda evet oyu istenmesi bu nedir benim kafam durdu bir açıklama bulamıyorum sonuna kadar evet diyen arkadaşlar sizlerin bu konu ile ilgili konuşacakları yazacakları yokmu gerçekten sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum apoyu özledim diye şarkı söyleyen bir pkk sempatizanının şarkısı ile referanduma gitmek ne kadar samimidir sorarım sizlere!!!!!!!!!
zamanında çok kızdığım aziz nesine hak verme me yardımcı olan halkıma kızıyorum ama ne yapsak nafile birileri bizden daha iyi çözmüş benim insanımı onlar ne yapsa doğru yapar diyorum bu sahte imajlarla halkımı kandıranları alkışlıyorum durmak yok yola devam
veyselbakan
22-07-2010, 13:52
Ahmetkaya Kurduz lene Kadar Video Klip zle ndir Payla Ykle Download Video75 Trk Video Arama Motoru (Only the registered members can see the link)
referandumda kullanacakları sanatçının pkk ya verdiği konserdir izlemeyenler için bir daha buyrunnn:devilprv::devilprv::devilprv::devilprv::devilprv:
arkadaslar elbettekı herkes ve hepımız tepkımızde haklıyız ama bu ısın bu olayların artık bır son bulması lazım herkes ve ülkemiz icın.ama bız hala onlar ve bızler dıye bu celıskıyı ve ayırımı yasarsak bu ısın ıcnden cıkılmaz bır durum yaratır.bıraz sag duyulu ve sakın dusunmelıyız.dogu ve guney doguda yasayan butun ınsanlar pkk lı olamaz oyle degılmı.sonra emınım aramızdan bır cogu bu sarkıyı defalarca mırıldanmıstır.meseleye cok yuzeysel bakmayalım.herkes gıbı benımde ıcım yanıyor her sehıt haberınde ve fakat bu artık bır sekılde son bulmalı.bununda ılk adımı 12 eyluldekı referandumdur arkadaslar.bız su ankı anayasayı kabullenmeye devam edersek bu olaylar hıc bıtmeyecek buna emın olun.artkı bır yerden baslamalı bu duzen bır sekılde degısmelı ınanın bana degısıklıgı akp degıl chp veya baska bır partı fark etmez hazırlasaydı ben sıvıl anayasaya yıne evet derdım cunku ne kadar kötu olursa olsun mevcu anayasadan yıne kat be kat ıyı olacaktı.onun ıcın lutfen herkes bırazdaha sag duyulu dusunsun ve karar versın.herkese tesekkurler.
veyselbakan
22-07-2010, 16:58
arkadaslar elbettekı herkes ve hepımız tepkımızde haklıyız ama bu ısın bu olayların artık bır son bulması lazım herkes ve ülkemiz icın.ama bız hala onlar ve bızler dıye bu celıskıyı ve ayırımı yasarsak bu ısın ıcnden cıkılmaz bır durum yaratır.bıraz sag duyulu ve sakın dusunmelıyız.dogu ve guney doguda yasayan butun ınsanlar pkk lı olamaz oyle degılmı.sonra emınım aramızdan bır cogu bu sarkıyı defalarca mırıldanmıstır.meseleye cok yuzeysel bakmayalım.herkes gıbı benımde ıcım yanıyor her sehıt haberınde ve fakat bu artık bır sekılde son bulmalı.bununda ılk adımı 12 eyluldekı referandumdur arkadaslar.bız su ankı anayasayı kabullenmeye devam edersek bu olaylar hıc bıtmeyecek buna emın olun.artkı bır yerden baslamalı bu duzen bır sekılde degısmelı ınanın bana degısıklıgı akp degıl chp veya baska bır partı fark etmez hazırlasaydı ben sıvıl anayasaya yıne evet derdım cunku ne kadar kötu olursa olsun mevcu anayasadan yıne kat be kat ıyı olacaktı.onun ıcın lutfen herkes bırazdaha sag duyulu dusunsun ve karar versın.herkese tesekkurler.
usta ben bu şarkıyı severim ve dinlerim ama ahmet kayadan değil!!!
veyselbakan
22-07-2010, 17:01
benim kürtle bir sorunum olmadı yıllardır aynı odada çalıştığımız derdimizi sevincimizi paylaştığımız kürt arkadaşlarla beraberim ama kusura kalma ben vatan haini pkk ya karşı sağ duyulu olamıyorum!
arkadaslar elbettekı herkes ve hepımız tepkımızde haklıyız ama bu ısın bu olayların artık bır son bulması lazım herkes ve ülkemiz icın.ama bız hala onlar ve bızler dıye bu celıskıyı ve ayırımı yasarsak bu ısın ıcnden cıkılmaz bır durum yaratır.bıraz sag duyulu ve sakın dusunmelıyız.dogu ve guney doguda yasayan butun ınsanlar pkk lı olamaz oyle degılmı.sonra emınım aramızdan bır cogu bu sarkıyı defalarca mırıldanmıstır.meseleye cok yuzeysel bakmayalım.herkes gıbı benımde ıcım yanıyor her sehıt haberınde ve fakat bu artık bır sekılde son bulmalı.bununda ılk adımı 12 eyluldekı referandumdur arkadaslar.bız su ankı anayasayı kabullenmeye devam edersek bu olaylar hıc bıtmeyecek buna emın olun.artkı bır yerden baslamalı bu duzen bır sekılde degısmelı ınanın bana degısıklıgı akp degıl chp veya baska bır partı fark etmez hazırlasaydı ben sıvıl anayasaya yıne evet derdım cunku ne kadar kötu olursa olsun mevcu anayasadan yıne kat be kat ıyı olacaktı.onun ıcın lutfen herkes bırazdaha sag duyulu dusunsun ve karar versın.herkese tesekkurler.olaylar hiç bitmeyecek bu doğuru bitmeside mümkün değil aksini düşünenler asker diyor ama bence siyasi rantcılar bu olaylardan çok iyi nemalanıyor hele birde onlarda daha büyük rantçı amerika ve avrupa bu işin içinde olduğu için bu olaylar bence dahada genişliyecek hele birde iktidara ac akp zihniyetinin vermek zorunda olduğu tavizler bazı şeyleri daha da hızlandırıyor akp hükümeti ve cumhuru tüm vatandaşları sarcak şekilde davransaydı büyük bir şansı kaçırmazdık ama onlarda kendilerine yakın cevrelerine diyetlerini ödedikleri için bataklıktaki bir canlı gibi kim ne yapsa batıyoruz
SİTE nin SELAMETİ AÇISINDAN SUSMAM EN GÜZELİ...............................................................................
Vatandaşım hala anlamadı bunlarda millet anlayışı yok.Eski söylemlerinde bizzat kendi söylemişti hatırlayın.Demokrasi bizim için sadece araçtır diye ama bizler bunun gibi söylemleri çabuk unutuyoruz.Şimdide anayasa paketinde sadece 12 eylülü öne çıkartarak olayı ajite ederek paketteki diğer konuları ört bas ediyorlar.Helal olsun çok iyi hatip.Sen bırak 30 sene önceki konuyu asıl bizi ilgilendiren paketle birlikte bundan sonraki hayatımızda olacak değişiklikler.Neden onlardan bahsetmiyorsun.Baktıki işler iyi gitmiyor kürtlere sarılmaya çalışıyor.
benim kürtle bir sorunum olmadı yıllardır aynı odada çalıştığımız derdimizi sevincimizi paylaştığımız kürt arkadaşlarla beraberim ama kusura kalma ben vatan haini pkk ya karşı sağ duyulu olamıyorum!
başka denilecek bir şey yok bu kelimelerinin üstüne sayın arkadaşım benim de çoook arkadaşım var kürt olan ve de olmakda dahada ama ideolojileri farklı olanların aramızda yeri yok kürdü Türk'ü farketmez sadece vatanımız için tek bir bayrak altında yaşamak kaydı ile oldukdan sonra başımın üstünde yerleri var bende ahmet kayayı dinlerdim ama sanatı olarak düşünceleri olarak benimsememişimdir ama şu anki baştakinler onundüşüncelerini bize ve onun yandaşlarına yardımcı olması için ağır ağır sokmaktalar bu şekilde ülkemizi parçalamaktır hepsine lanet okumaktayım :devilprv::devilprv::devilprv::devilprv::devilprv:
eğer bu şarkıyı ön plana çıkarırlarsa bu referandumdan kendi partilerinden bile oy kaybı yaşarlar.tepki alırlar.
onun için bu karardan vazgeçeceklerini düşünüyorum.yada şarkı sözlerini başbakan ağzından duyabiliriz.(meclisteki konuşmasından alınarak)
Bırak otuz sene önce asılanlara ağlamayı sen asıl her gün ölen şehitlerimize ağla daha yeni altı şehit daha verdik ağlayacaksan onlara ağla.
veyselbakan
23-07-2010, 08:30
Bırak otuz sene önce asılanlara ağlamayı sen asıl her gün ölen şehitlerimize ağla daha yeni altı şehit daha verdik ağlayacaksan onlara ağla.
:present::present::present::present::present::present:
:present::present::present::present::present::present::present:
Sayın kucer06 sen ağladın mı???
veyselbakan
23-07-2010, 16:56
Sayın kucer06 sen ağladın mı???
ben ağladım hemde bağıra bağıra küfürler ederek duvarlara yumruk atarak ama odada yalnız başıma ekranların karşısında değil hatta hanımımın yanındada değil rahatsızmı oldun ?????