PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 şehidin olduğu saldırıda şok iddia!

wtwt99
23-07-2010, 16:06
World Net Daily'nin şok iddiası! Hatay'daki Deniz Üssüne düzenlenen saldırı bakın kim tarafından gerçekleştirilmiş?

Amerika'da sağ basının etkin sitelerinden World Net Daily'nin şok iddiası: Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre Hatay'daki Deniz Üssüne düzenlenen saldırı PKK tarafından kiralanan İsrailli özel askerler tarafından gerçekleştirildi.

Bu paralı askerlerin İsrail güvenlik ve istihbarat teşkilatlarıyla bağlantılı oldukları sanılıyor.

Saldırıyı düzenleyen İsraillilerin 2005 yılında Kuzey Irak'ta PKK militanlarına eğitim veren "Kudo" adlı şirketin üyesi olduğu sanılıyor.

Kudo, eski MOSSAD Başkanı Danny Yatom'un ortağı Shlomi Mıchaels tarafından kurulan bir özel güvenlik şirketi.

PKK'lıların İsrailliler tarafından eğitildiği iddialarının basında yer almasının ardından Irak'tan çekilen Kudo'nun son aylarda yeniden bölgeye döndükleri ve PKK'lıların eğitimine devam ettikleri ileri sürülüyor.

WND'nin askeri güvenlik uzmanı Joseph Farah tarafından kaleme alınan yazıda, Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve yardımcısı Aslan Güner'in de bu şüpheler üzerinde yoğunlaştıkları ve İsrail'in son dönemde askeri üslere düzenlenen saldırılarla ilişkili olduğu iddiasını ciddi bir şekilde değerlendirdikleri kaydedildi.

wtwt99
23-07-2010, 16:09
israilin pkk nın arkasında oldugu bu kadar aşikar iken neden hem siyasi hem askeri bir cevap vermiyoruz bide medya israile karsı neden şirin gözükmek istiyor

umut55
23-07-2010, 17:38
onlarında hesabı bir gun görülecektir

antigs28
23-07-2010, 19:41
israilin pkk nın arkasında oldugu bu kadar aşikar iken neden hem siyasi hem askeri bir cevap vermiyoruz bide medya israile karsı neden şirin gözükmek istiyorÇünkü adamların ortağı yahudiler de onun için şirin gözükmek zorunda...

toycan
23-07-2010, 20:07
Çünkü adamların ortağı yahudiler de onun için şirin gözükmek zorunda...hep kapalı kapılar ardında görüşürler sonrada görüştüklerini yahudi dış işleri söylerse haberimiz olur yoksa iceride kasımpaşalı gerci bu ara biraz timsah gözyaşlarıda dökmeye başladı var birşeyler ama

wtwt99
23-07-2010, 20:22
hep kapalı kapılar ardında görüşürler sonrada görüştüklerini yahudi dış işleri söylerse haberimiz olur yoksa iceride kasımpaşalı gerci bu ara biraz timsah gözyaşlarıda dökmeye başladı var birşeyler ama

isi sadace siyasilere yıkmak olmaz asker niye sesini cıkarmıyor israil ile ortak tatbikat yapıyoruz neden demiyor ben terore destek verenle iş yapmam diye medya bunu peşine düşmüyor

ayvacık
23-07-2010, 21:46
şerefsizler ortada geziyor hesap soran yok ne israilin harcadıgı 9 kişinin hesqabını soran var nede 42 bin kişinin hesabını gören yazıklar olsun utanmaya başladım kişiligimden bizim soyumuz dünyada tek soydur bu soya layık olamadık yazıklar olsun diyecek yazacak şey çok ama yazmakla çizmekle yürümüyor bu zalim insanların ve dünyanın dümeni çok kırgınım hayata ve hesap sormyan insanlardan artık usandım yoruldum tv başında izleyipte ağlaya ağlaya arkadaşlar dürüst konuşmak dürüst olmak türkiyeyi parçalatmamak için elimizden geleni yapmalıyız dostlar

konveks
24-07-2010, 01:45
şerefsizler ortada geziyor hesap soran yok ne israilin harcadıgı 9 kişinin hesqabını soran var nede 42 bin kişinin hesabını gören yazıklar olsun utanmaya başladım kişiligimden bizim soyumuz dünyada tek soydur bu soya layık olamadık yazıklar olsun diyecek yazacak şey çok ama yazmakla çizmekle yürümüyor bu zalim insanların ve dünyanın dümeni çok kırgınım hayata ve hesap sormyan insanlardan artık usandım yoruldum tv başında izleyipte ağlaya ağlaya arkadaşlar dürüst konuşmak dürüst olmak türkiyeyi parçalatmamak için elimizden geleni yapmalıyız dostlar

Ah kardeşiim ah aynı şekilde fena sıkıldım bu gidişattan.Dünyanın neresinde bir kan dökülüyor yada bomba patlıyor,arkasında bu domuzlar çıkıyor.Son zamanlarda bizim ülkemize yoğunlaşmışlar.(İsrail)Bunun nedenini biliyorum.Bu sebebleri tek tek forumda yazacamda öldürülürüm diye korkuyorum.(Sıkıysa yapsınlar)