PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MHP'den de "Evetçi" çıktı

umut55
30-07-2010, 09:22
CHP'li Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu'nun ardından MHP'den de farklı görüş

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Yenidoğan Beldesinin MHP'li Belediye Başkan Vekili ve meclis üyesi Abdullah Karahan, partisinin aksine 12 Eylül'de yapılacak halk oylamasında oyunun 'Evet' olacağını belirtti.

Karahan, yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in geçtiğimiz Pazar günü beldelerinde düzenlenen etkinlikte yaptığı referanduma ilişkin konuşmasının kendisini etkilediğini söyledi. Belde merkezindeki genel havanın da referandumda 'Evet' çıkacağı yönünde olduğunu belirten Karahan, "Ben de 'Evet' oyu vereceğim. Halkımızın referandumdaki tercihine ipotek koyma hakkımız yoktur" dedi.

özcanmert
30-07-2010, 18:01
bunların hepsi EVET oyu vermek için satın alınmışlar

bu kişiler yakında belediyeyide satarlar kendilerini sattıkları gibi vahh bunların haline vahh

gukan
30-07-2010, 18:31
şimdi hayır verenler çok namuslu evet verenler namussuzmu oluyor yani ne kadar geri kafalısınız bilmiyorumki bu ülkede demokrasi var isteyen istediği yere oy kullanır bu herkesin en tabi hakkı evet demek için birçok sebeb var ama hayır demek için birtek sebeb bulamıyorlar sırf ak parti yaptığı için hayır diyorlar herkes biliyor bu anayasanın 82 anayasasından iyi olduğunu ama bazı çevrelerin işine gelmiyor onun için hayır diyorlar

özcanmert
30-07-2010, 19:46
sırf ak parti yaptığı için hayır diyorlar

evet tek başlarına hazırladıkları yanı kendilerini kurtarma yasası bu

yasalar degişecekse tüm meclisteki partiler toplanarak yeni yasa hazırlanır

tek partili yasa olmaz gözüm

bu oylamada namuslu yada namusus oylaması degil canim

herkes serbest senin gibi bir torba kömüre satmıyorum ben oyumu

kendi geleçegimiz için yasalar yani türk halkının daha iyi yerlerde olması gereken yasalar çıkarılsın

AKP kurtarılma yasasına HAYIR diyelim

yergun_002
30-07-2010, 19:52
valla ben mhp'liyim ama oyum evet bunun üzerine siyaset gütmeyelim sonuna kadar evet hayır demem için bir sebep göremiyorum hata genel başkanımızda bu konuda katılmiyorum teşekürler...

alperen
30-07-2010, 20:58
konuyu yanlış yerlere çekmeyin herkez özgür isteyen hayır isteyen evet kullanır bende milliyetciyim ama evet oyu kullanacağım

tanju_aydin
30-07-2010, 22:17
eger bu anayasaya bir madde koyubda milletvekili dokunulmazlıgını kaldıracak bir madde koysalar inanın evet oyu yüzde doksana cıkar kendileri bu fethullah gülen anayasası 12 eylül intikam yasasıdır 12 eylül öncesini hatırlarsınız baba ogulu kardeş kardeşi vuruyordu sokaga cıkamaz okula gidemez olduyduk hiç yüzünden hergün onlarca insan birbirini öldürüyordu stv kanalında magdurları gösteriyorlar yaa birde ölen kimselerin ana babasını gösterseler ya adamlar kaç kişiyi vurmuş asmışlar neymiş magdurmuş (ALLAH c.c ) herkese akıl vermiş kimse kimseye evet yada hayır veriyon diye hakaret etmesin beyler saygılarımla herkese iyi akşamlar

gukan
30-07-2010, 23:02
:present::present::present::present::present::present:
valla ben mhp'liyim ama oyum evet bunun üzerine siyaset gütmeyelim sonuna kadar evet hayır demem için bir sebep göremiyorum hata genel başkanımızda bu konuda katılmiyorum teşekürler...

gukan
30-07-2010, 23:03
:present::present::present::present::present::present:
konuyu yanlış yerlere çekmeyin herkez özgür isteyen hayır isteyen evet kullanır bende milliyetciyim ama evet oyu kullanacağım

ss2007
30-07-2010, 23:35
arkadaşlar M.H.P lileri evet verdirecem diye kendinizi bu kadar zorlamayın.
MHP den evet çi olabilecği gibi akp den de hayır oyu verecekler var tabikii; örneğin akp nin kendi sitesinde yaptığı ankette YÜZDE 82 HAYIR ÇIKTI.3 bin 61 kişinin katıldığı ankette çıkan sonuç bu.ankete katılan kişilerden 2 bin 533 kişi HAYIR dedi.
AKP referandum anketi internette 22 temmuz 2010 22 Temmuz 2010 Perşembe 17:27 (Only the registered members can see the link)

lütfen kendinizi zorlamayınız.anlayana..

ESES-58
31-07-2010, 00:05
valla bu AKP nin şark cambazlığına kimse yetişemez.belediye başkanı etkilenmişde konuşmadan evet verecekmiş vay anasına herhal oda amerikadaki gibi meclisteki gibi sel sümük ağladı bu garibimde etkilendi,liderinden etkilenmeyen kimlerden etkileniyor..sanki MHP özgür idareye kilit vurduda isteyen istediğini kullanacak.AKP ne çektiki,12 eylül edebiyatı yapıyor.MHP KADAR KİMSE RENCİDE OLMADI,İŞKENCE GÖRMEDİ,CHP de peşi sıra,BBP destek veriyor evete,Rahmetli başkan Muhsin bey gitti,bir misyon bitti,referandumu 12 eylül ve darbeye endeksleyenlerin laf cambazlığına bu vatanı seven,kimse gelmez,çile nedir bilmeyen abd -israil uşağı arap sermayesi ve kültürü ürünü bir anlayışın bu ül***e vereceği bir şey yoktur ama götüreceği çoktur.HAYIRR.

özcanmert
04-08-2010, 12:58
arkadaşlar M.H.P lileri evet verdirecem diye kendinizi bu kadar zorlamayın.
MHP den evet çi olabilecği gibi akp den de hayır oyu verecekler var tabikii; örneğin akp nin kendi sitesinde yaptığı ankette YÜZDE 82 HAYIR ÇIKTI.3 bin 61 kişinin katıldığı ankette çıkan sonuç bu.ankete katılan kişilerden 2 bin 533 kişi HAYIR dedi.
AKP referandum anketi internette 22 temmuz 2010 22 Temmuz 2010 Perşembe 17:27 (Only the registered members can see the link)

lütfen kendinizi zorlamayınız.anlayana..

gercekler konuşuyor işte buyrun

:45: