Orijinalini görmek için tıklayınız : Maxifilmizle Yayında
maxifilmizle.com yayında
Arkadaşlar yeni benzersiz sitemiz olan Maxifilmİzle - Maxi Film (Only the registered members can see the link) sizlere sunmak istiyoruz
Sitemizde şu özellikler bulunmaktadır
Only the registered members can see the link olan aktif devam eden dizilerin kendi bölümlerinde tüm bölümlerini izleyebilirsiniz.Kaçırdıgınız dizileri anlık o gece seyredebilirsiniz.
Only the registered members can see the link Yapan Dizileri seyredebilirsiniz
Only the registered members can see the link Yabancı Filmleri sorunsuz seyredebilirsiniz bu filmlere yorum yapabilirsiniz (Bu yorumları sizlerden çok istiyoruz yapmanızı)
Only the registered members can see the link Üyelere özel chat , mesajlaşma veya sizin sadece üyelere özel ekleyebileceğiniz sayfalar ile kullanıcılar sitenizde vakit geçirir.
Only the registered members can see the linkÜyeler kendi avatarlarını yükleyebilirler
Only the registered members can see the link Üyeler siteye içerik gönderebilir böylece içeriğe katkıda bulunabilirsiniz
Only the registered members can see the link Diğer üyeleri arkadaş olarak ekleyebilirler eğer üye onaylarsa arkadaş olurlar ve online chat yapabilirler
Only the registered members can see the link Diğer üyelerle arkadaş olmasa bile pm sistemi ile mesaj gönderebilirler.
Only the registered members can see the link Üye profili sayfasında üyenin son yorumları ve bilgileri gösterilir
İnternet Explorer,Google Chrome,Firefox Tarayıcısı ile Sorunsuz İzleyebilirsiniz
draculu45
31-07-2010, 00:31
gayet cok yerinde bir bölüm
muslum-baba
31-07-2010, 01:05
yerinde bi uygulama cok güzel
Baldemir
31-07-2010, 01:12
Teşekürler hayırlı olsun üye oldum güzel bir site
gacvokem
31-07-2010, 01:17
hayırlı olsun
bizde yükleme yapabilecekmiyiz
kaptan-8
31-07-2010, 01:20
hayırlı olsun
Siteyi ilk önce dün gece ben gördüm... :D Vede ilk ben üye oldum... :D
hayırlısı olsun serkan...ilklere imza atmaya devam...
Baldemir
31-07-2010, 01:37
Siteyi ilk önce dün gece ben gördüm... :D Vede ilk ben üye oldum... :D
senin gözündende bir şey kaçmıyor ya :8[1]: :wave:
hayırlı olsun
bizde yükleme yapabilecekmiyiz
Video yüklemesi diğer sitelerden link alarak evet ama sunucuya yükleme yapmıyoruz
alemci_1987
31-07-2010, 01:55
ewet ellerine sağlık adminim güzel olmus
demir2768
31-07-2010, 08:22
teşekkürler bunun tan ekranı yokmu
digital_52
31-07-2010, 09:19
hayırlı ugurlu olsun sitemiz
hallederiz
31-07-2010, 09:37
Teşekürler hayırlı olsun
hayırlı olsun,bakalım neler varmış...
aliharbiye
31-07-2010, 09:47
hayırlı olsun bende hemen üye oluyorum
veyselbakan
31-07-2010, 09:54
hayırlısı olsun faydalı!!
Hayırlı olsun güzel olmuş bu arada renk uyumuda çok iyi.:45:
antepli_mert
31-07-2010, 11:19
Teşekürler hayırlı olsun
pencere77
31-07-2010, 11:54
güzel olmuş...hayırlı olsun
hayırlı olsun bilgi için teşekürler
iyiymiş gercektende :)
Teşekkürler...
senin gözündende bir şey kaçmıyor ya :8[1]: :wave:
Site burada duyurulmadan önce SERKAN abiden istemişdim adresi verdi sağolsun bende üye olmuştum...:wave:
realraven
31-07-2010, 16:33
üstat hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
Pek dizi izlemeye vaktim yok ancak vaktim olursa bakmak isterim, bilgilendirme için teşekkürler.
Saygılar,
nurettin01
31-07-2010, 18:13
gayet ***fli olmuş.ellerinize sağlık.
Seferihisarlı
31-07-2010, 18:53
Hayırlı olsun teşekkürler
satelcom
31-07-2010, 20:12
filmleri download edebiliyormuyuz.
ben uye oldum daha onceden emegi geçenlere tesekurler kucuk ekranda reklamlar yuzunden tam seyredilemiyor ama tam ekranda reklamsiz
atakan2007
31-07-2010, 21:27
Çok güzel. Emeği geçenlere saygılar.......
filmleri download edebiliyormuyuz.
Malesef hayır
ben uye oldum daha onceden emegi geçenlere tesekurler kucuk ekranda reklamlar yuzunden tam seyredilemiyor ama tam ekranda reklamsiz
Bu sitede şu an dediginiz reklam yoktur Maxifilmİzle - Maxi Film (Only the registered members can see the link)
seyitcan
31-07-2010, 22:01
sağol serkan hoca çok güzel bir çalişma supersatforum ailesine hayırlı olsun
sık kullanılanlara ekledik bol bol izleriz teşekkürler
sık kullanılanlara ekledik bol bol izleriz teşekkürler
Aman DiziTV Super Diziler ve Filmler Burada (Only the registered members can see the link) ide unutmmayın
beydemir
01-08-2010, 01:23
hayırlı uğurlu olsun
emeği gecen lere teşekkürler sağ olun var olun..
mugumrah
01-08-2010, 13:22
hayırlı olsun
hayırlı olsun arkadaşlar güzel düşünülmüş emeği gecenlere teşekkür ederim
Çok güzel olmuş elinize sağlık,hayırlı olsun
xhardlove
01-08-2010, 23:18
Hayırlı olsun,site çok güzel olmuş
adnanarkan
01-08-2010, 23:49
hayırlı uğurlu olur inşallah.
kanberoğlu
02-08-2010, 01:47
HAyırlı olsun. Güzellikler bizler için.
hayırlı olsun, filmlerin çoğu açılmıyor, ilk eleştiriyi ben yapayım..
volkanmoral
02-08-2010, 04:11
cok guzel olmus ellerinize saglik
hayırlı olsun, filmlerin çoğu açılmıyor, ilk eleştiriyi ben yapayım..
Sitemizdeki videoları sorunsuz izlemek için firefox tarayıcı ve google chrome tarayıcısı kullanmanız gerekmektedir. İnternet explorer ile girdiginizde videolar yok uyarısı vermektedir
hayırlı olsun az önce üye oldum daha içeriğine bakamadım ben pek dizi film falan seyretmem ancak film falan birde sizden ricam yanılmıyorsam güney kore yapımı hırçın sevgilim diye bir film var onu koyarsanız sevinirim
çok teşekkürler kaçırdığımız dizilere buradan bakabiliriz
Maxifilmizle.com sitemizde internet explorerdan izleme sorunu düzeltilmesi için çalışmalar başlamıştır
qerib-74
02-08-2010, 16:06
bende bir hayrlı olsun deyim
carisma64
02-08-2010, 17:27
hayırlı olsun
hayırlı olsun ben filim seyretmeyi çok seviyorum fakat daha filimleri bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
hayırlı olsun ben filim seyretmeyi çok seviyorum fakat daha filimleri bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Sitenin sağ tarafından videolar mevcut:45:
Hayırlı olsun.Yeni sitenizde başarılar.
hayalet2000
02-08-2010, 18:27
sağol elinize sağlık ne zaman başlıyacak ve nasıl izleyeceğiz
Sitemizdeki videoları sorunsuz izlemek için firefox tarayıcı ve google chrome tarayıcısı kullanmanız gerekmektedir. İnternet explorer ile girdiginizde videolar yok uyarısı vermektedir
Bilgi için teşekkürler :45:
muammer54
02-08-2010, 20:23
hayırlı olsun gorusmek uzere ıyı calısmalar
güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler
Hayırlı olsun başarılar dilerim.
mekan0666
02-08-2010, 20:59
hayırlı olsun
supersatforuml
02-08-2010, 21:22
eyvallah sağlıklı bir paylaşım...
atakan2007
02-08-2010, 21:47
hayırlısı..............
ilk gün diye bir film seyrediyordum denzil vaşingtonun :)ama film çok donuyor donmadan nasıl izleyebilirim bi 5 dakika bekliyorum dolması için filmlerin biraz seyrediyorum ama yine takıla takıla izliyorum sonra vazgeçtim izlemekten
ilk gün diye bir film seyrediyordum denzil vaşingtonun :)ama film çok donuyor donmadan nasıl izleyebilirim bi 5 dakika bekliyorum dolması için filmlerin biraz seyrediyorum ama yine takıla takıla izliyorum sonra vazgeçtim izlemekten
Bu durum baglantı hızınızdan kaynaklanmaktadır.Bizle alakalı bir durum değil
Bende üye olmak istiyorum ama forum ingilizce onun için başarılı olamadım genede emeği gecen arkadaşlara teşekkürler....
baltacıx
02-08-2010, 23:49
emeğinize bilgi paylaşımınıza teşekkür ederim
Bende üye olmak istiyorum ama forum ingilizce onun için başarılı olamadım genede emeği gecen arkadaşlara teşekkürler....
Hocam uyelik turkçe ya nereden cıkardın ingilizceyi:49:
teşekürler emeginize elinize saglık
hayırlı olsun arkadaşlar...
Bilgilendirme için teşekkürler
kemal3547
03-08-2010, 15:00
verdiginiz bilgi icin teskkurler
Serkan Abi İE8 deki sorunu düzelttinmi. Çünki windows 7 kurdum ve İE8 ile videoları sorunsuz izlemeye başladım...
Serkan Abi İE8 deki sorunu düzelttinmi. Çünki windows 7 kurdum ve İE8 ile videoları sorunsuz izlemeye başladım...
İnternet explorer video izleyememe problemi giderilmiştir
İnternet explorer video izleyememe problemi giderilmiştir
Teşekkürler...
Bu durum baglantı hızınızdan kaynaklanmaktadır.Bizle alakalı bir durum değil
google choremeyi indiremiyorum sayfa hata veriyor acaba nedendir
ser.aslantug
04-08-2010, 16:03
Paylaşım için saol…
mertilus
04-08-2010, 19:02
çok çok hayırlı olsun ve başarılar... film izlemeyi sevsem de intern.limitli kullandığımdan sanırım pek bakamayacağım ! ama içeriğinize katkısı olması amacıyla içerik ve özellikle Resim/duvar kağ. yüklemeyi düşünüyorum...
beğenecekleri umuduyla...
bir de merak ettim! yabancı diziler de olacak mı?
Hocam benim sorumumlan cevaplamam beni memnun etti tahminime göre 2ci satırda bir değim vardı onu cevaplayamadım için sayfayı denişmedi belki benim hatam hemen tekrar deneyeceğim işallah denk gelir iginize teşekkürler....
06ankaralı
06-08-2010, 13:46
hayırlı olsun.
hayırlısı olsun .güzel bir uygulama
Sayın üstat
Bizleri bu hususlarda bilgilendirdiğinize çok memnun oldum
Saygılar
hayırlı olsun üstat kotalı olmasam çok iyi olurdu bu kota olayı maffediyor
forumumuza yakışır bi iş yapılmış emeği geçen herkese teşekkürler hemen üye olucam
yabancı filmler genelde eski filmler ama genede teşekkürler
yabancı filmler genelde eski filmler ama genede teşekkürler
Bu bölümde 2010 yapımı filmler var Yeni Sezon Yabancı Filmler - Maximum Keyif (Only the registered members can see the link)
baretta29
15-08-2010, 15:30
Site gayet güzel olmuş fakat bir ciddi sorun var dizi filim seyretmek için siteye girdim birde baktım sag tarfata gitti gidiyor reklam ı çok yer kaplıyor dizimi seyredecegiz yoksa reklammı görevli arkadaşlar bir zahmet bu konuya ilgi gösterirse iyi olur yoksa bu şekilde seyir olmaz bence bu reklamı uygun bir yere yerleştirin veya küçültün.
Saygılar...........
Site gayet güzel olmuş fakat bir ciddi sorun var dizi filim seyretmek için siteye girdim birde baktım sag tarfata gitti gidiyor reklam ı çok yer kaplıyor dizimi seyredecegiz yoksa reklammı görevli arkadaşlar bir zahmet bu konuya ilgi gösterirse iyi olur yoksa bu şekilde seyir olmaz bence bu reklamı uygun bir yere yerleştirin veya küçültün.
Saygılar...........
Aslında bende bir sıkıntı yok video izlerken falan sizin ekran monitörünüz uyumlu olmayabilir siteyle
Bakın size siteden bir ekran görünümü sagda reklam var diyorsunuz ya birde bizim ekran monitöründen bakalım olaya
Only the registered members can see the link
baretta29
15-08-2010, 15:42
Üstat haklısınız ama herkesin monitörü büyük olmayabilir bu konuda genel bir çalışma yapılsa daha iyi olur biraz daha reklam ebadı düşürülürse iyi olur şahsen ben böyle olursa seyretme zevki almayacagım için girmeyecegim........
baretta29
15-08-2010, 15:42
Üstat haklısınız ama herkesin monitörü büyük olmayabilir bu konuda genel bir çalışma yapılsa daha iyi olur biraz daha reklam ebadı düşürülürse iyi olur şahsen ben böyle olursa seyretme zevki almayacagım için girmeyecegim........
Kullandıgınız monitör ölçüleri nelerdir.Şöyle yapalım siz ekran bilgilerinizi verin ben cevremden bir monitör bulayım reklam alanını ona göre ayarlayayım bir bakalım ben size haber veririm ok ekran boyutu meselesini çözeriz.Ayrıca bende büyük ekran yok 15.6 ekran boyutlu laptop kullanıyorum
baretta29
15-08-2010, 17:18
Ben samsung SyncMaster 793DF monitör kullanıyorum
komandogokhan
15-08-2010, 17:34
Çok güzel bir uygulama.Tebrikler...
1970divrigi
16-08-2010, 16:07
Böylesi güzel bir siteden de bu beklenir doğrusu,forumumuz kendini aşmaya devam ediyor,tüm emeği geçenlere teşekkürler
Hayırlı Olsun Başarılar Dilerimm.
kellebekir
23-08-2010, 23:34
isabetli olmuş hayırlı olsun
baltacıx
27-08-2010, 00:19
dizi ve flim sevenlere ne mutlu paylaşım için teşekkür ediyorum
beyazxxx
11-09-2010, 18:00
tesekkurler usta
sonaskim
14-09-2010, 11:52
guzel film tsk
hayırlı olsun üye oldum Teşekürler:45:
selamlar reklamı kapatma şıkkı olsa daha süper olurdu ,tabi bu bir fikir ve ricadır.
Binbaşı Bilal
21-09-2010, 09:09
Ellerinize Sağlık. Hayırlı olsun.
BUGÜN İTİBARİYLE
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.2.16 (Unix) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at Only the registered members can see the link Port 80
BU YAZI ÇIKIYOR İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM
BUGÜN İTİBARİYLE
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.2.16 (Unix) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Port 80
BU YAZI ÇIKIYOR İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM
Bizim trafikimiz sınırsız normalde film sitesinin panel ayarında limit koymusuz:) su anda sorunsuz girebilirsiniz
teşekkürler ellerinize sağlık
kazasız belasız hepimize hayırlı uğurlu olsun
Hep yenilikler peşinde olan Supersat ve onu yeniliklerle donatan arkdaşlara Teşekkürler ederim...
atmaca34
29-08-2012, 14:21
güzel bir site.her tür konuda sinema ve dizi içeriği var.Teşekkürler.
güzel bir filim sitesi....