PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "PKK da Devlet de Beni Dinlemiyor"

veyselbakan
31-07-2010, 09:10
Avukatlarıyla Görüşen Öcalan İlginç Açıklamalar Yaptı
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Abdullah Öcalan (Only the registered members can see the link) avukatlarıyla görüştü. Ankara'ya ve Kandil'e mesajlar verdi. Öcalan, 'Ölen polisler askerler için de üzülüyorum' derken sözlerini şöyle sürdürdü: Devlete sesleniyorum sorunu çözeceksen çöz. İmha edeceksen et. PKK (Only the registered members can see the link)'ya sesleniyorum. Yapacaksan yap teslim olacaksan teslim ol... Öcalan aşırı sıcaklardan da etkilendiğini söyledi. Her hafta olduğu gibi bir kez daha avukatlarıyla görüşen Öcalan ilginç açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalardan satır başları:

ASKERLER VE POLİSLER İÇİN ÜZÜLÜYORMUŞ

Bu toplum daha ne kadar kaldıracak bu yaşananları. Ben bu yaşananlardan üzüntü duyuyorum, sadece PKK (Only the registered members can see the link)'lılar için değil ölen polisler-askerler için de üzülüyorum. Ama yetmiyor.

"BİR SAAT BİLE UYUYAMIYORUM"

Endişeliyim, kaygılıyım, olanlardan memnun değilim. Bunların yaşanmaması için, sorunun çözümü için gece gündüz düşünüyor, çabalıyor, hatta bir saat bile uyuyamıyorum. Bu gelişmelerden rahatsızım ve bunları aşmaya çalışıyorum.

"PKK (Only the registered members can see the link) DA DEVLET DE BENİ DİNLEMİYOR"

Devlet de PKK (Only the registered members can see the link) da bildiğini okuyor. İşte görüyorsunuz iki taraf da beni dinlemiyor, aldıkları kararları uyguluyorlar. Ben devlet ile PKK (Only the registered members can see the link) arasında boğulmayıp, bunları aşmaya çalışıyorum.

"DEVLET VE PKK (Only the registered members can see the link)'YA SESLENİYORUM"

Devlete sesleniyorum, bu sorunu çözeceksen çöz, imha edeceksen et! PKK (Only the registered members can see the link)'ya da sesleniyorum, devrim yapacaksan yap teslim olacaksan da ol! Artık bu işi uzatmanın manası yok, artık toplum bu çözümsüzlüğü, oyalamayı kaldırmıyor.

Bana burada yedi-sekiz yıldır dört kez 'bekleyin' dediler, her seferinde Seçim (Only the registered members can see the link) var dediler. Ama sonuç ortada. Ben referandumdan sonra oyalamaya izin vermeyeceğim. İşte referandumdan sonra bu sefer önümüzde Seçim (Only the registered members can see the link) var, seçime az süre kalmış bahanesiyle oyalanmayı kabul etmeyeceğim

SICAKLARDAN ŞİKAYETÇİ

Sağlık koşullarım daha önce belirttiğim gibi, farklı bir şey yok. Nefes alma sıkıntım devam ediyor. Bu son günler çok sıcak olduğu için etkiliyor, oldukça havasız ve boğucu. 30.07.2010 15:16

şerefsiz bebek katili birde sıkılmadan haber yolluyor it:devilprv::devilprv::devilprv::devilprv:

hallederiz
31-07-2010, 09:31
gebermedi gitti it soyu

cellini
31-07-2010, 09:39
inşallah nefesin kesilirde yavaş yavaş boğularak acı içinde geberirsin.arkanda bıraktığın 35 bin şehidin cezasını allah nasıl olsa sana verecek

fago_1
31-07-2010, 09:56
it soyu

alperen
31-07-2010, 12:56
devlet bu şerefsizi dinleyecek kadar düşmedi ki

ss2007
31-07-2010, 16:37
devlet bu şerefsizi dinleyecek kadar düşmedi ki

hükümetin bu şerefsizle görüşme yaptığnı iddaa edenler var.
örneğin; şerefsiz pkklı şerefsiz karayılanın habertürk yazarı Amberin Zaman'a söylediği; hükümet yetkilisinin şerefsiz öcalanla açılımı görüştüğü yönünde.haber aşağıda:
Only the registered members can see the link
yine aynı dönemlerde chp m.vekili Tacidar Seyhan Adalet Bakanlığı müsteşarı İmralı'ya giderek Abdullah Öcalan ile görüştüğünü iddiasında bulunmuştu.
bütün bunları birleştirip biraz düşünürsek görüşüp görüşmedikleri sonucuna kendimiz varabiliriz.