PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk bayrağıyla sarı-kırmızı-yeşil bir dalgalansın

kucer06
01-08-2010, 04:02
Only the registered members can see the link

Tunceli’de “Kürt Sorunu Muhataplık Konusu ve Demokratik Özerklik” konulu panele katılan Baydemir, şunları söyledi:

Demokratik Türkiye bütün etnik kimliklerin, emekçilerin inançların hiçbir tanesinin kendisini dışarıda görmediği, baskılanmadığı, kendini özgürce ifade ettiği ve aynı zamanda gelir dağılımında da adaletin sağlandığı demokratik, müreffeh bir Türkiye yaratma projesidir. Peki demokratik müreffeh bir Türkiye nasıl olacak? Özerk Doğu Karadeniz olacak, Özerk Orta Karadeniz olacak, aynı zamanda Demokratik Türkiye Özerk Kürdistan olacak.

Biri çıkıp “Sen yanlış anlamışsın” diyebilir, ama ben böyle anladım. Ben böyle yorumluyorum. Demokratik özerklik projesinde TBMM var olmaya kesinlikle devam edecektir. Asla buna bir itiraz yok, TBMM devam edecektir, İstiklal Marşı, Türkiye’de okunmaya devam edecektir. Buna hiçbir itiraz yok, Türk bayrağı Türkiye’de dalgalanmaya devam edecektir.

Bölgesel parlamento

Buna da hiçbir itirazımız yok ama bununla birlikte her bölgede bölgesel parlamento olacaktır. Bu bölgesel parlamentolardan bir tanesi de Kürdistan Bölgesel Parlamentosu olacaktır. Türk bayrağının yanında Türkiye bayrağının yanında benim dedelerimin, hepinizin dedelerinin de katkısı ile ödemiş olduğu bedelle elde edilen ve şu an asılan bayrağın yanında elbette ki Kürt halkının da yerel renkleri, bayrağı da gökyüzünde olacaktır. Belediye binamızın önünde ay yıldızlı Türk bayrağımızla sarı kırmızı yeşil bayrağımız dalgalansa ne olur.

Trk bayrayla sar-krmz-yeil bir dalgalansn - Hrriyet Gndem (Only the registered members can see the link)

kaptan-8
01-08-2010, 04:48
yok daha neler bir sürü generaller sorgulanırken bu açıklamaları yapanlar nasıl bu kadar rahat davranabiliyor tek bayrak tek türkiye o kadar

airman06
01-08-2010, 09:02
bu sürüngen için yorum yapmaya gerek varmı

alper3
01-08-2010, 09:55
sevr i gerçekleştirmek istiyosun vayy be ne anlamı kaldı senin o dedelerim dedigin o mubarek insanların bu vatan için yaptıgı fedakarlıkların:angry8:

gukan
01-08-2010, 10:16
tek bayrak tek devlet tek millet başkası yazmaz kitabımızda

Volkan
01-08-2010, 10:26
yakında bu baydemirin ağzını burnunu kıran biri görürsenız şaşmayın.

aliharbiye
01-08-2010, 10:44
eğer öle bişey varsa ben kendimi bu .......siz kendini bilmez varlık için TC nüfusundan sildirmem bu ve bunun gibilerine karşı savaş çıkar TÜRKİYEDE şuna bak ya ne güzel bayrağımız var rengiyle oynamak istiyor Tc. alevide var yahudide var binbir millette var neden diğer camia insanları bayrak rengiyle oynamayı düşünmüyorda bu yukardaki.....siz düşünüyor allah TÜRKİYENİN sonunu hayırrr eylesin gali saygılarımla aliharbiye

Adnan70
01-08-2010, 14:06
Baydemir sadece " SAP YEMİŞ SAMAN ÇIKARMIŞ"

realraven
01-08-2010, 14:10
Banlanmayacağımı bilsem 2-3 şey yazacağımda neyse.
Selametle

marek16
01-08-2010, 14:13
adam haklı.

Adnan70
01-08-2010, 14:41
adam haklı.

Ne demek yani

atakan2007
01-08-2010, 15:07
tek bayrak tek devlet beğenmeyen çeker gider

ss2007
01-08-2010, 15:46
böyle birşey yaptınmı seni hemen tutuklarlar.birde seni provakötör ilan ederler.
paşalarımızı tutuklamada aslan kesilen hükümet; bu kansızları tutuklamada kuzu gibi kalıyorlar.
yazıklar olsun bu kansızlara ve konuşturanlara..

digix21
01-08-2010, 16:12
recep 2005 yılında diyarbakır'da: "türkiye'de kürt sorunu vardır." dediği gün,ülkemizin üniter yapısı sona ermiştir..! açılıma devam..! tebrikler recep bey..! tebrikler akp..! ha,gayret bölücüler..! tebrikler 28 şubat zorbaları..! akp sizin ürününüz..!

kellebekir
01-08-2010, 20:37
Her günüm cenaze,her günüm şehit
uyan türk evladı uyuma uyan
otuz kupona anınmadı bu vatan

kellebekir
01-08-2010, 20:40
kimse kimseyi zorla tutmuyor bu ülkede

kellebekir
01-08-2010, 20:42
bu lafa diyecek tek bir şey oda şu Bu Ülkenin tekbir BAYRAĞI var oda bu

Only the registered members can see the link

chris db
01-08-2010, 21:08
yok daha neler bunlar artık adam olmayacaklarını belli ettiler hep aynı teraneler şerefsizler haysiyetsizler artık bunlara kızamıyorum..

dünyaya avrupaya şirin gözükmek için bunlara bir şey yapılmıyor acilen avrupa birliği ile ilişkiler bırakılıp idam cezası tekrar yerini alıp bu tarz konuşma yapanlar idam cezası ile mahkemede yargılanmalı başta *iç kurusu dünya mikrobu haysiyetsiz teröristbaşı dar ağacında sallanmalı ardından 1-2 tane daha derken bunlar süt dökmüş kediye döner ya seveceksin ya *iktirip gideceksin bu kadar basit..

bunlara oy verip orada barındıran kürt vatandaşlarımız suçlarını farketip böyle vatan hainlerine prim vermeyi bırakmalı onlar oy veriyor bunlar yiyip yatıp ne oldum delisi kesiliyorlar başa...

Hikmet™
01-08-2010, 21:13

Aranan kan bulundu :D

ievsan
02-08-2010, 00:12
tek bayrak tek devlet beğenmeyen çeker gider

Aynen abicim başka söze gerek yok