Orijinalini görmek için tıklayınız : sony laptop acil yardım
cenk35cenk
01-08-2010, 13:25
slm arkadaşlar yeni bir sony laptop aldım yurtdışından ilk kez kurdum ve pc şuanda ingilizce,türkçeye çevirme şansımız varmı
-hard dısk suanda tek onuda bolebılırmıyım
-birde ekranım 17ınc baglandıgım net sıtesını ekranda ful olarak goremıyorum yanlardan boşluk kalıyor
ılgınız ıcın şimdiden çok teşekür ederim
cenk35cenk
01-08-2010, 16:08
???????
three_20
01-08-2010, 16:42
Laptop’unuzda recovery bölümü var ve laptop amerikadan geldiği için içerisinde ingilizce Xp var recovery bölümünü silmek istemiyorsunuz yada elinize bir şekilde ORJİNAL ingilizce Windows Xp geçti. Kopya Türkçe Xp yüklemektense İngilizce olanı kurmayı tercih ediyorsunuz vede keşke Türkçe olsaydı diyorsunuz. Microsoft un yayınladığı Mui paketi sizler için. Bu program ile sisteminizi Türkçe yapabilir ve sistem ile otomatik gelen ispanyolca,fransızca, vs dilleri fazla yer kaplamaması açısından silebilirsiniz. Microsoft’un sitesi yada anadolu universitesi ftp server’ından çok yawaş yükleme yapılabildiği için kendiminde kullandığım bu paketi rapidshare e ekledim. İşine yarıyacaklar olduğuna eminim. Unutmaın PC nizin recovery bölümünü silip başka dilde bir sistem yüklediğinizde driver problemleri yaşanabiliyor. Yada format atmak için vakit harcamanız bu pogram ile önleniyor. Üstelik program microsoft imzalı ve Windows Xp nizi %95 dolaylrında Türkçeleştirirken mevcut programlarınızı etkilemiyor. Ama tek bir gereksinim kalıyor size ingilizce sisteminize daha önceden nasıl ingilizce program yüklüyorsanız bu paketten sonrada ingilizce olarak yüklemelisiniz. (internet explorer ve media player 11 için yani microsoft imzalı programlar için.) Tabiki ben yine sizleri düşündüm ve bu konuya daha sonra (hastahane’ye gitmem gerektiği için şuan değil) Windows media player 11 ve internet explorer 7nin Türkçe mui paketlerinide ekleyeceğim. Bir problemyaşayanlar olursa ki hiç sanmıyorum bana danışabilirsiniz.
Windows Xp Türkçeleştirme Paketi Buyrun Burdan indirin!!!
Only the registered members can see the link;x86MUI-TRK.exe
alıntıdır
harddiskide en rahat tekrar format atarken bölebilirsin
three_20
01-08-2010, 16:43
xp mi onu bilmiorm ama işletim sistemin konusundada isim verirsen ona görede yardımcı olabilirz
cenk35cenk
01-08-2010, 20:31
işletim sistemim windows7 home premıum
cenk35cenk
01-08-2010, 20:36
bugün izmir medıa markt müşteri hizmetlerınde biraz ugrastık turkce dıl yaması onlarda vardı fakat sanırım w7 home premıum bunu desteklemedı başka bır yolu olabılırmı bılmıyorum belkıde premıum ıcın de bır yama vardır diye düşünüyorum,siz ne dersınız?
three_20
01-08-2010, 21:00
32 bit mi 64 bit ?_
three_20
01-08-2010, 21:07
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (Only the registered members can see the link) bunu indirin
32 bit ise bunu indirn :Only the registered members can see the link
64 bit ise bunu indirin Only the registered members can see the link
Windows 7`yi Turkceye cevirin (Only the registered members can see the link) yapılı şeklide burda var buyrun izleyerek yapın
cenk35cenk
01-08-2010, 21:34
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (Only the registered members can see the link) bunu indirin
32 bit ise bunu indirn :Only the registered members can see the link
64 bit ise bunu indirin Only the registered members can see the link
Windows 7`yi Turkceye cevirin (Only the registered members can see the link) yapılı şeklide burda var buyrun izleyerek yapın
dostum çok tesekür ederim yaa cok sagol hemen bu aksam denıyorum:clap2::
three_20
01-08-2010, 23:17
rica ederim umarım işine yarar
cenk35cenk
02-08-2010, 00:41
:present:
rica ederim umarım işine yarar
dostum işlem tamam türkçe oldu sadece uyarı mesajları ıngılızce gelıyo oda sorun degıl tekrar cok sagol