Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP’de 2. kaset skandalı
CHP'de bir kaset skandalı daha patladı. Bu kez de yine partinin önemli bir isminin yatak odası görüntüleri internete düştü
Baykal kasetinin ardından CHP'de kılıçlar çekildi. Habervaktim.com isimli sitedeki habere göre, şimdi de Kılıçdaroğlu'na yakın bir isim olan Hamzaçebi'nin yatak odası görüntüleri internete düştü.
yourfilelink.com adlı video paylaşım sitesinde yayına konulan bir “yatak odası” videosunda, CHP Trabzon Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'nin adı geçiyor. Görüntülerdeki kişilerin CHP'li Hamzaçebi ile S.K. adlı bayan olduğu iddia ediliyor.
CHP Akif Hamzaçebi'nin olduğu iddia edilen kaseti ile şoka uğradı - görüntülü video - 09 Ağustos 2010 Pazartesi 16:07 (Only the registered members can see the link)
gacvokem
09-08-2010, 22:59
siyasetide rezil ettiler , bu kadar çirkef bir siyaset görmedim ne hallere düştük sandıkta yenemiyorsan belden aşağı vur , unutulmamalıdır çekenleride belki çekiyorlardır :D
bunların döneminde siyaset rezalet ve entrikalar yumağı olmuş,devletde ciddiyet kalmamıştır.köklü millet-devlet anlayışından kabile-bedevi anlayışına bir geçiş yaşıyoruz.
pencere77
09-08-2010, 23:43
chp de bu 2. kaset şoku...
çekenleride belki çekiyorlardır :D
buna katılıyorum; hatta belki değil kesinlikle çekiyorlardır.zamanı gelincede ortaya çıkarırlar.yani okyanus ötesi süpürmeye,sifonu çekmeye karar verince ortaya çıkar.
bide p0rn0 yasak diyorlar :)
herkes çekiyo yatak odası hikayelerini artık :D
abd ve avrupada butür kaset skandallarında bahsigeçen siyasetçi bir dakika bulunduğu mevkide kalamaz...seçmenine hesap veremez çünki seçmen onu tbmm zamparalık yapsın diye yollamaz...aksi taktirde camii imamı gaz çıkarırsa cemaatin ne çıkaracağını bilmeyeniz yoktur...
bu kirli oyunlarla...hangi parti olursa olsun yıpratılması hiç de etik değil..........
sandıktır aslolan..........
gerisi alçakça bir komplodur....hırsızında suçu olsa bile........
gacvokem
10-08-2010, 09:34
bu kirli oyunlarla...hangi parti olursa olsun yıpratılması hiç de etik değil..........
sandıktır aslolan..........
gerisi alçakça bir komplodur....hırsızında suçu olsa bile........
erdal kırk yılda bir tarafsız ve doğru laf söyledin ha , bak bu lafını alkışlıyorum :):present::sunglasses2:
ben bu zamana kadar böyle skandalların çok olduğu hiç bir dönem görmedim.yav bu kadar mı tatlı bişeymiş bu koltuk sevdası halk esnaf perişan durumda adamlar nelerin peşinde.yazık çok yazık.
hilalyıldız
10-08-2010, 10:52
S.A.Chpliler TÜRKİYE'yi idare edemeyeceklerini bildiklerinden olsa gerek,yatak odalarında antreman yapıyorlar herhalde.parti içi hizip en kötü tuzaklardan biri.ALLAH milletin yardımcısı olsun.AEO.
2011 secimlerinde chp de kadın milletvekili adaylığı rekor sayıda olacakmış diyolar..:8[1]:
ula ne uçkuruna düşkün adamlar varmış:):)
seyfi505050
10-08-2010, 14:27
chp de kazan kaynamaya devam ediyor
başka bi konuda refarandum için neden hayır deniliyodu..burdan eklemek istiyorum..bu zihniyetin hayır dediğine Evet diyorum..
yetmişlerdeki yeşilçam filmlerinden çok film çekmişler