Orijinalini görmek için tıklayınız : KAON TEAM TR SUPERSATFORUMDA SİZLERLE.Cevaplanmadık soru KALMAYACAK
Supersatforuma yeni statu ve bölüm eklenmiştir..Kaon team .Kaon team statusunde bulunan arkadaşlarımız sizlere en yakın destekci olacaktır.
Kaon team da kimler var..
*powervu
*irdetofun
*MeMaTi®
*yxsdf
*guzz...
*Snopy
*nextv1
Arkadaşlarımız sizlere ellerinden geldikçe çok özel bilgileri ve yazılımları sizlere sunacaklardır.
Ben supersat forum admini olarak arkadaşlarımıza başarılar diler bu cıktıkları kaon team tr statusunde başarılar dilerim..:45:
®adakoglu
09-06-2006, 00:47
Kaon team tr bölümü hayırlı olsun.Bu bölümde çalışan arkadaşlara başarılar.
koparkok
09-06-2006, 00:53
hayırlı olsun hepimize
Ödül Avcısı
09-06-2006, 00:55
hayırlı olsun. tüm ekibe başarılar dileriz.
Özgür Erge
09-06-2006, 01:00
hayırlı olsun
Herşey için teşekkürler..! Supersat forum bundan sonra vazgeçilmezlerinizin arasına girecek..! Kaon Team TR & AR/GE Club TR Bomba Gibi geliyor..!
giresun28
09-06-2006, 01:37
hayirli olsun.ilk istekde benden gelsin. Astradaki Premiere kanallarina bir el atin
CW falan istemiyorum.nede olsa Humax imiz var. :-)
Humax Receiver Bizim ilgi alanimizin disinda kalıyor dostum..! Madem arzu halin var yardımcı olmaya çalışırız..!
Cihazının Tam olarak Markasını,modeli ve yazılım bilgilerini yazarmısın ?
giresun28
09-06-2006, 02:20
Kaon ksc 570
12.c1.a5
Premier Yazılıma eklenmiş olup halledemediğimiz bir Nagra 2 DES *** olayı vardır..! Onu da halleder halletmez yazılımları vereceğiz..!
digiman2005
09-06-2006, 08:43
well come kaon team tr
serhat63
09-06-2006, 08:45
hayırlı olsun artık team grubumuzda oldu şu cw olayına bi el atarsınız artık
varolbirol
09-06-2006, 09:12
hayırlı olsun inşallah polsat işide halolur iyi çalışmalar.
n.anelka24
09-06-2006, 09:13
hayırlı olsun
bende istegimi sunayim
1.Premiere 19 east
2.Digi Tv thor
taplin de hem premier ve digi tv oluyormus okmis
ustalar size basarilar dilerim
eraslan usta sende katilsan cünkü senin yazilimlarin simdiye kadar süper...:45:
hayırlı olsun arkadaşlar bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz sizlere
hayırlı olsun arkadalar hepinize teşekkürler
Hayırlı olsun arkadaşlar saygılar...
Hakan Gül
09-06-2006, 10:15
Kaon Teamdaki arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum...
savas11300
09-06-2006, 10:27
bütün çalışan arkadaşlara başarılar. Hayırlı olsun
hayırlı olsun calısmalarınızda başarılar dilerim
hayırlı uğurlu olsun herkeze başarılar dilerim.
Hepinize Teşekkür Ederiz Elimizden Geldiğinin Daha Fazlasını Sizler İçin Yapmaya Hazırız. MeMaTi®
apache33
09-06-2006, 12:01
team tr bölümünde görev alan bütün arkadaşlara başarılar dilerim,hepimize hayırlı ve uğurlu olsun, kolay gelsin.
Supersatforuma yeni statu ve bölüm eklenmiştir..Kaon team .Kaon team statusunde bulunan arkadaşlarımız sizlere en yakın destekci olacaktır.
Kaon team da kimler var..
*powervu
*irdetofun
*memati
*yxsdf
Arkadaşlarımız sizlere ellerinden geldikçe çok özel bilgileri ve yazılımları sizlere sunacaklardır.
Ben supersat forum admini olarak arkadaşlarımıza başarılar diler bu cıktıkları kaon team tr statusunde başarılar dilerim..:45:
Bizi yazmamışlar
Demekki leyleğin yuvadan attığı yavruyuz biz
eh alacagınız olsun bir daha girermiyim buraya..
koparkok
09-06-2006, 12:10
12.o1.a5 yazılımlarına bir el atarsanız şuan çoğu cihazda olanlar olsu yeter mesela 12.c1.a5 gibi teşekkürler
12.01.A5 Ler İçin çalışmalar var CW li olan yazılımda 5 bytes lık bir artış söz konusu Yazılımı Cihaza attığımızda tek nokta kalma durumu var..!5 byteslık sorunu halleder halletmez sunacağız teşkrler..!
joschantalya
09-06-2006, 12:32
Slm, tüm team deki ve forumdaki arkadaşlara hayırlı olsun. Eminim elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız üyeler için ve yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekür ederiz. Birde 12.03.A5 lerde USB siz olan mağdurlara bir güzellik yapsanız, eminim bir çok kişi bundan rahaysızdır, çok seviniriz.
Elimde şöyle bir yazılım var XSC-520ANV_HW12.03.A5_SW12.05.04b hornet için biliyorsunuzdur bunu denedim değişik kuplarla ve XtremeLoader210 olmadı acaba nasıl bir menü merak ettim. Bilgilendirirseniz sevinirim. tşkler.
Iyi çalışmalar hayırlı olsun.
Mehmet Kaynaklı
09-06-2006, 12:32
herkese hayırlı olsun
Teşekkürler arkadaşlar. Sizler için elimizden geleni ve hatta daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Bizi takip edin...
Hayırlı olsun...
Digi tv ile ilgili bir gelişme var mı acaba.
Selamlar, sevgiler..
Slm, tüm team deki ve forumdaki arkadaşlara hayırlı olsun. Eminim elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız üyeler için ve yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekür ederiz. Birde 12.03.A5 lerde USB siz olan mağdurlara bir güzellik yapsanız, eminim bir çok kişi bundan rahaysızdır, çok seviniriz.
Elimde şöyle bir yazılım var XSC-520ANV_HW12.03.A5_SW12.05.04b hornet için biliyorsunuzdur bunu denedim değişik kuplarla ve XtremeLoader210 olmadı acaba nasıl bir menü merak ettim. Bilgilendirirseniz sevinirim. tşkler.
Iyi çalışmalar hayırlı olsun.
Cihaza Reset attığın zaman zaten loader 2.1.0 olacaktır..!
koparkok
09-06-2006, 12:49
teşekkürler bilgi için power yu
Teşekkürler..! @allways
irdetofun
09-06-2006, 12:55
Kaon team miş oymuş buymuş. Yazılımları sadece Kaon kore yapabilir. Siz bir nokta bile değiştiremezsiniz. Kusura bakmayın.
Iyi çalışmalar
eğer istersem yazılımdaki bütün noktaları değiştirebilirm ondan emin olabilirsin değiştiririm.Önceden defalarca yazılım verdim bundan sonra da veririm.Ama tabii ki biz mühendis değiliz elimizde o kadar rahat imkanlar bulunmayabilir.Bu hiçbirşey yapmayacağımız anlamına gelmez.:45:
Eleştiri yaparken oymuş buymuş gibi kelimeler kullanmadan daha nazik kelimeler kullanırsan daha güzel olacağı kanısındayım..
koparkok
09-06-2006, 13:06
12.01.A5 Ler İçin çalışmalar var CW li olan yazılımda 5 bytes lık bir artış söz konusu Yazılımı Cihaza attığımızda tek nokta kalma durumu var..!5 byteslık sorunu halleder halletmez sunacağız teşkrler..!
akıl vermek gibi olmasın power yu, oyunu silince olmuyormu acaba
irdetofun
09-06-2006, 13:15
Dostum 5bytelik artış derken yer kalmadığından demiyor.Dosyanın ebatının artmasından kaynaklanan bir problem var.Oyunu silmek işi başka bir iş..
hayırlı olsun herkese başarılar
memet0974
09-06-2006, 13:54
hayırlı olsun
hayırlı olsun arkadaslara calısmalarında başarılar ..
hallederiz
09-06-2006, 13:58
--------------------------------------------------------------------------------
hayırlı olsun. tüm ekibe başarılar dileriz.
Hayırlı olsun...
Digi tv ile ilgili bir gelişme var mı acaba.
Selamlar, sevgiler..
digi tv şifre değistirdi yazılımı olsa bile şu an izleyemeyiz
TARANTİNO
09-06-2006, 14:05
Bizi yazmamışlar
Demekki leyleğin yuvadan attığı yavruyuz biz
eh alacagınız olsun bir daha girermiyim buraya..Sevgili arkadaşım...Yönetimle irtibata geç...Hemen kızmakta haksızlık yapıyorsunuz...Daha bu 1.mesajınız...Ben bir kaç yerden tanıyorum sizi...Bilgili beceriklisiniz...İrtibata geç sen konuşalım...Okey...
codigos tvcabo e tequilas espanolas alguem me pode ajudar
sevgili kaon team acaba sunny 9030fta/next 25000 yazilimlarina yonelik bir calismaniz varmi bu cihazlarin guncel yazilimini bulmakta cok zorlaniyoruz cunklu.yardimci olabilirseniz sevinirim.
casusnet
09-06-2006, 21:34
hayırlı olsun....................
Sizlere akıl vereyim. Teletext desteğini silin. Visual Basic programınıda çok iyi bilmeniz gerekir.
Size başarılar
TARANTİNO
09-06-2006, 22:18
Kendine sakla aklını hep bizlere verme...Çok biliyorsan o verdiğin akılla yap dediklerinide görelim...Okey...
hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
hayırlı olsun başarılar dileriz.
hayırlı olsun şu cw ölmeden
12.01.A5 lere el atarsanız seviiniriz.....
enesente
11-06-2006, 01:54
Hayırlı olsun evet şimdi team lik bir problem bu sorunu Only the registered members can see the link forumda bulamadılar.
Bende ne zaman iste hizmet.net ten bir emu attım o zaman problemlerim başladı daha önce ERASLAN ın yazılımlarını atıyordum.
PWR 511Hz
v20.00.01
V13.41.6d
V1.1.2
Sorunlar şunlar ;
1-Kilit olmadığı halde kayıtlı bir parçayı silmek istediğimde benden pin kodu istiyor
2-Cihazın optik çıkışından Home Teather dan digital olarak ses alıyordum ama sürekli kesintiler oluyor(donma gibi bir problem yok sadece optik seste seste)
3-son emuyu atıyorum ve loaddefault yapıyorum kanalların şifreleri çözüyor tam izlerken 2-3dk sonra sanki makinada emu veya güncel *** yokmuş gibi kanalı çözmüyor
4-makinya kurukafa yüklemeye çalışıyorum ama oda olmuyor şifre için
şimdiden teşekkürler
enes
1. Dostum Editli Yazılımlarda bu çeşit problem yaşanmaktadır..! Cihazına orjinal emu atmanı tavsiye ederim..!
2.Optik Ses olayıda yazılımsal olabilir..
3.Yazılımdan kaynaklanan bir bug olmalıdır.!
4.Boot loader Kullandığınız cihazda diğer serilerden farklı olduğundan kuru kafa yazılımını bu cihazda kullanamazsınız..! Dikkat edin flaş gidebilir..!
digiman2005
11-06-2006, 13:37
well come kaon team ı hope you do your best for us thanks for everthıng ı wish you good luck for your working my favorite hw 12.03.a5 see you soon
well come kaon team ı hope you do your best for us thanks for everthıng ı wish you good luck for your working my favorite hw 12.03.a5 see you soon yes 12-03-a5 let there please emu exist with crypto for this h/w:(
ardaşlar herkese merhaba..öncelikle hayırlı olsun kaon team...
bilgilerini aşağıda verdiğim cihazımna en son hangi yazılımı atabilirim multileri ve tps leri izleyebilmek için teşekürler
at 1030 dci skyz
İnfo:10.05.21-D24C
S/W.V02.00.07
H/W:V12.03.A5
loader.V2.1.9.V3
CA:2.2.4
cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekürler
Bİr Kaon Team Ve Ar/ge Club Turkey ÜYESİ OLARAK Olarak Burda Toplanmaktan Mutluyum Herkese BaŞarilar
rahim1960
11-06-2006, 16:43
Bİr Kaon Team Ve Ar/ge Club Turkey ÜYESİ OLARAK Olarak Burda Toplanmaktan Mutluyum Herkese BaŞarilar
burayamı geldiniz snopy özlemiştik ,hoş geldiniz.hani nerede elindeki 12.01.a5 yazılımları,inşallah foruma verirsiniz.
Herkese BaŞarilar Dİlerİz
Hayırlı olsun Foruma,bizlerle ilgilendikleri için KAON TEAM TR Ustalarınada teşekkür ederim saygılar selamlar.
SNOPY ustam sizi görmek ne büyük mutluluk
SNOPY ustam sizi görmek ne büyük mutluluk
:49: :49: :49: :8[1]: :8[1]:
dede1955
11-06-2006, 21:19
Benim sorunum,yeni kanal ilave ediyorum,trans,ve vertikal ayarlarını giriyorum
hata,yazısı çıkıyor hafızaya almıyor,yeni kanalları uyduyu taratınca yeni kanallar çıkıyor yazılım hatası olabilirmi yoksa hata benim cıhazdamı cıhazım 911AZ 12 03 A5 yardımcı olursanız sevinirim.
SAYGILAR.
koparkok
11-06-2006, 23:16
Benim sorunum,yeni kanal ilave ediyorum,trans,ve vertikal ayarlarını giriyorum
hata,yazısı çıkıyor hafızaya almıyor,yeni kanalları uyduyu taratınca yeni kanallar çıkıyor yazılım hatası olabilirmi yoksa hata benim cıhazdamı cıhazım 911AZ 12 03 A5 yardımcı olursanız sevinirim.
SAYGILAR.
kullanmadığın tp üzerine yaz kaydet olur veya kullanmadığı uydu tp lerini sil ok
burası Kaon Team TR Burada Fake Yazılım Verilmez..!
arslanboga
12-06-2006, 00:27
snopy önce öbür sitede verdiğin sözü tut hani 2 saat içinde bütün yazılımlar geliyodu çok duyduk kendin bunları cevapla neden yapıyorum dedinde 15 gündü r bu milleti beklettin
arslanboga
12-06-2006, 00:32
power vu sana saygım var email adresim
[email protected],03,A5
en son yazılımı rica ediyorum
Dostum Kullandığın yazılımı ilgili bölümden alabilirsin..!
Zaten şuanda Digital + Ve Tv Cabo İzlenilmiyor..!
TPS de her yarım saatte yaptığı aes *** değişikleri ile illegal izlenime bir nebze çare bulmuş durumda..!
Polsatın da durumu ortada..!
Anlayacağınız Kara günler yaşıyoruz..!
ben snopy,icin dedim toprak
saygılar
hotti 76 arkadaşım verilen yazılımlar tamamiyle arkadaşların kendi çabaları bilgileri dahilinde yapılmaktadır bunlar için bu arkadaşlar hiç bir üçret almıyor kimseden bunlara emek ve zaman sarf ediliyor burada bir emek vardır yazılımlarda GÖZDEN KAÇAN BİR HATA OLABİLİR bu dogaldır ama emek verenleri
fake yazılım veriyor diye suçlamak yakışık bir durum almaz çünki bu yazılımları editleyen bu arkadaşlara hanginiz kaç lira verdinizde suçlama geregi duyuyorsunuz yazılımları yüklemezsiniz olur biter kimse size zorla yazılım yükletmiyor bir daha düşünün..
saygılar
belkide tf,deki snopy degildir her snopy yazan avartasına omu oluyor
hemde fake yazılımlar veriyor snopy
arkadaşlar türkeyforumdan biliyorum
Kafanızı bu işlere yormayın.Bizler gerekli kişilerle irtibata geceriz bu konuda hiç merak etmeyin siz.Ama @snopy arkadaşımız sizlerin yakından tanıdıgınız snopy yani turkeyforum daki ok:45:
CifteAjan
12-06-2006, 17:54
Hayirli olsun.
Benim istegim Kaonun harddiskle daha uyumlu calismasi. Yani hizli ileri ve geri gösterimde cihazin cökmemesi. Bu her seferinde aynen. Bir VHS-kaset bandi yada pc de film seyretmek gibi olmali, ileri geri tekrar ileri yada geri sarilabilmeli. Bu islem kaydedilmis filmler icin de gecerli.
Cihaz: KAON 570H PVR, H/W 13.41.6D (AD: orijinal yazilimi)
arkadaslar hayırlı ugurlu olsun bı ıcraat gorelım.ha dıyeceksınızkı sen de yap senı gorelım.ama bu team ı kuran ve calısan ben degılım.ayrıca boyle team kurmayla bu ısler yurumez.yapılan sadece edıt ısı yazılıma hıc yenılık katılamıyacaksa team kursanız ne olur kurmasanız.(bu benım gorusum).hazır yazılıma edıt zaten bırcok kısı yapabılıyor.lutfen sov yapmadan verılıcekse yazılıma bırsey katılacaksa oyle sov yapalım bızde takdır edelım sızı kutlayalım.gerısı bos olur lutfen kımseye bos umut vermeyelım.burada ve dıger forumlarda bırcok kısı umutla bı cw yazılımı beklıyor.habugun ha yarın verılecek dıye ama verılenler hep yabancı yazılımlar.hatırlayın ılk cw yazılımlarının geldıgı gunu az sonra verecez dıye hanı nerede.yınede bır guzellık yaptıgınızda tsk ve takdır etmesını bılırız.hepınıze kolay gelsın.ıyı calısmalar.soyledıklerımden kımse alınmasın ben sadece ıyı bır kaon kullanıcısıyım.ve gonlumden gecenlerı cekınmeden belırtmek ıstedım.yalakalık yapmadan.
tekerlekleri olmadan arabayı sürmeye çalışın bakalım nasıl olacak burdaki arkadaşlar devamlı söylüyorlar ellerindeki imkanlar sınırlı biraz sabredin arkadaşlar
namfa2006
13-06-2006, 10:40
peki sevgili arkadaşlar kaonun 12.c1.a5 cw yazılımın neden cı si çalışmıyor fta bu program cı olanı yokmu veya yapılamazmı lütfen açil yardım
iii olmuş ama kaon team çokk geri kaldıı umarım yenilikleri iyii sekilde takip ederiz
kolay gelsin
rahim1960
13-06-2006, 16:08
arkadaslar hayırlı ugurlu olsun bı ıcraat gorelım.ha dıyeceksınızkı sen de yap senı gorelım.ama bu team ı kuran ve calısan ben degılım.ayrıca boyle team kurmayla bu ısler yurumez.yapılan sadece edıt ısı yazılıma hıc yenılık katılamıyacaksa team kursanız ne olur kurmasanız.(bu benım gorusum).hazır yazılıma edıt zaten bırcok kısı yapabılıyor.lutfen sov yapmadan verılıcekse yazılıma bırsey katılacaksa oyle sov yapalım bızde takdır edelım sızı kutlayalım.gerısı bos olur lutfen kımseye bos umut vermeyelım.burada ve dıger forumlarda bırcok kısı umutla bı cw yazılımı beklıyor.habugun ha yarın verılecek dıye ama verılenler hep yabancı yazılımlar.hatırlayın ılk cw yazılımlarının geldıgı gunu az sonra verecez dıye hanı nerede.yınede bır guzellık yaptıgınızda tsk ve takdır etmesını bılırız.hepınıze kolay gelsın.ıyı calısmalar.soyledıklerımden kımse alınmasın ben sadece ıyı bır kaon kullanıcısıyım.ve gonlumden gecenlerı cekınmeden belırtmek ıstedım.yalakalık yapmadan.
görüşlerinize aynen katılıyorum ben kurdum oldu bitti ile bu işler olmuyor,icraat isteriz.icraat arkadaşlar, snopy de teama geldikten sonra artık bizleri ha bugün ha yarın vereceğiz diye oyalayıp dururlar, snopy nin en iyi yaptığı iş insanları oyalamak zaten snopy yide bu işi yapsın diye aralarına aldılar.
ARKADAŞIM ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR SİZLERE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ LÜTFEN YARGISIZ İNFAZ YAPMAYINIZ BİZ SİZLERE HİZMET SUNMAK İÇİN BURDAYIZ LÜTFEN BİRAZ DAHA SAYGILI DAVRANIN TEŞEKKÜR EDERİZ... Kaon Team Tr By MeMaTi®
görüşlerinize aynen katılıyorum ben kurdum oldu bitti ile bu işler olmuyor,icraat isteriz.icraat arkadaşlar, snopy de teama geldikten sonra artık bizleri ha bugün ha yarın vereceğiz diye oyalayıp dururlar, snopy nin en iyi yaptığı iş insanları oyalamak zaten snopy yide bu işi yapsın diye aralarına aldılar.
Arkadaşlar zamanla Herşey belli olacaktır. Grubumuz daha yeni kurulmuştur...
Cw içinde bu link i okursanız sevinirim: Only the registered members can see the link
Ben anlamıyorum ya herkese bedava ücretsiz hizmet eden arkadaşlarımızı eleştiri boyutunda yapılan sözlere hala inanamıyorum sırf bu insanlar yüzünden acaba SİTE ACMAKLA hatamı ettim diyorum kendi kendime
Mehmet Kaynaklı
13-06-2006, 20:17
Ben anlamıyorum ya herkese bedava ücretsiz hizmet eden arkadaşlarımızı eleştiri boyutunda yapılan sözlere hala inanamıyorum sırf bu insanlar yüzünden acaba SİTE ACMAKLA hatamı ettim diyorum kendi kendime
arkanda bu ekiplemi hata yaptın:45: bir kendini bilmeyen mutlaka olur :46:
hotti
Banlanmadığın forum kalmadı..! Hala tuhaf tuhaf yazılar yazıp duruyorsun..!Lütfen eleştiri ölçütünü kaçırma..!
Çekik Gözlülerdeki imkanları sen bana ver Bak Neler Yapıyorum... Biz sizlere onu yaparız bunu yaparız diyormuyuz..!
Yazılımları yüklemezseniz olur biter..!
®adakoglu
13-06-2006, 22:41
Hotti arkadaş emek verip; Kısıtlı imkanlarda çalışmalar yapıyor.Teşekkür edip destek olacakken, köstek olmayın.
Dostum sen receiver aldığında emu varmıydı bide şu açıdan düşünün bu emular ya olmasaydı ne yapacaktınız almayacakmıydınız kullanmayacakmıydınız...
BU olaydan ellerini çektilermi ne olur bu piyasa biliyormusun bu saatten sonra.
Lütfen emeğe saygı gösterelim Bİraz daha uslüplu konuşalım lütfen.
Ödül Avcısı
13-06-2006, 23:50
Hiç birinde mecburiyet olmadığından kimse suçlanamaz. Siteler ise destek amaçlı olup kimseye karşı sorumlu değildir.
Ben vereyim belki burayı göremeyeceksin ama yine olsun Banlandınız....
Yapmasaydın arkadaşım vermeseydin sana kimse al demedi kur demedi emu yükleyip flaşını uçurda demedi herkez gibi sabırlı olmasını bilseydin...
Bİ dahaki geldiğinde okursun inş.
Ödül Avcısı
13-06-2006, 23:58
Bugün ikinci banlama, hayırdır inşallah gerisi gelmez. bazıları rahat durmuyor nedense
bu arkadaşlar başka forumlarda ne yaptılarda burda ne yapacaklar forum forum geziyorlar yaptıkları ne fasa fiso verdikleri ne hiç bir şey başka forumlardan çalıp burada satmak gerçekten bir şey üretebiliyorlarsa ellerinde öpeceğim
eğer bunu kaon team tr ye sölüyorsan zamanla herşey belli olacak...
Ödül Avcısı
14-06-2006, 00:14
bu arkadaşlar başka forumlarda ne yaptılarda burda ne yapacaklar forum forum geziyorlar yaptıkları ne fasa fiso verdikleri ne hiç bir şey başka forumlardan çalıp burada satmak gerçekten bir şey üretebiliyorlarsa ellerinde öpeceğim
İlk mesajınızda oldukça ağır yazmışsınız. Kimin için yazmışsanız daha açık ve net yazmalısınız.
arkadaşlar ticarette herşey olabilir kar da edersin zarar da bu cihazların sırtından para kazanırken hiç sorun yok ama değil mi iş biraz para kaybetmeye gelince ondan sonra veryansın ediyorlar çok saçma bi olay bu yaptığı arkadaşın.
dükkanı açarken ve de cihazlara para bağlarken sanki süpersatforuma ve yetkililerine sormuş gibi şimdi gelmiş aklınca hesap sormaya kalkıyor öyle saçma şey olamaz hayatta o zaman ticarette her zarar eden kendine bi günah keçisi bulsun ve ona gidip hergün ağlayıp sızlasın böyle mi olacak yani çok saçma çokkkk.
burası sanal ortam ama burada da insanlar yaşıyor unutmayalım abuk sabuk yazılarla kimsenin canını sıkmaya gerek yok ne bu yaww gerçek hayatta yapsın bakalım böyle hergün gidip bi toptancıya sızlansın senin yüzünden zarar ettim ne olacak halim benim desin bakalım ne cevap alacak o toptancıdan:pepper: :crashs: :devilprv: :boese157:
Yapılan eleştiriler supersatforum adına ve kaon team adına neden elit firmasına konuyu açmıyorsunuz .Gecenlerde beni digiturk ün adamı olarak sucladılar şimdide digiturk bitti kaon mu başladı
Ödül Avcısı
14-06-2006, 00:27
iki mesaj yazıyor, ikiside kasıtlı. ortalık karıştırmak için görevlendirilmişler gibi, ya da başka art niyet var.
@Sincere
Sen gerçekten anlama özürlüsün..! Hangi Yazılımı Ben Yaptım dedim.! Bir Gösterin.. Yazılım adını bile editlemedim.!
Sabrımı taşırmayın buraya adam gibi yazmayacaksanız hiç yazmayın..! iyi niyetimizide suistimal etmeyin...! Sizi buraya zorla alan yok zorla yazdıranda yok..!
Avrupa boardlarında adamlar bilgi alış verişinde bulunurken sizler gibi ahmaklar vakitlerini Abuk sabuk mesajlar yazmakla geçiriyorlar..!
iki mesaj yazıyor, ikiside kasıtlı. ortalık karıştırmak için görevlendirilmişler gibi, ya da başka art niyet var.
Amaçlarını ne hala anlamış degilim eleştiri boyutu olur ama bu kadar da olmazkii.Ne isteniyor bu siteden anlamış degilim birileri hacklemeye çalışır.biri kalkar digiturk yazılım ve keyleri vermiyoruz diye bizi suclar.birileri kaon firmasının adamı der.bırakın bunları ben kaon firmasının servisini bile tanımam supersatforum sadece uydu forumu degildir:
Genel içerikli bir sitedir.isminin basından uydu vs seyler yazmamakltadır..lütfen bunları göz ardı kimse etmesin kaltıki 27 temmuzda 1 yasına girecek bu sekil davranışlarla bu işten bizleri lütfen sogutmayın
Ayrıca bu geri zekalıları hiçbir forumda barındırmaycağım..! Göreceksiniz bakalım kimin ak kimin kara olduğunu..! Yeter Yahu Yeter.!
Yaban Ali
14-06-2006, 01:00
Birileri yine düğmeye bastı, amaçları ise tam belli değil. Ama, bunlar kolay savuşturulabilir türden.
eleştiri yapmak üyelerin hakkı
powervu
ozaman kendine bir forum veya site ac kimseyide koyma sadece firma sahiplerinikoy
kimseye kızmaya hakkın yok
beyfendi
İyide hanımefendi bunun powervu ile ne alakası var neden powervuya direk laf söyleme geregi duyuyorsunuz anlamadım:49:
Eleştiri Yapılabilir Ama onun da bir sınırı var değilmi ???
Yaban Ali
14-06-2006, 01:07
İlk mesajı bu kadar bilgi sahibi olarak yazmak biraz ilginç. Bir mesaj yazmak için üye olunmuş sanki.
İlk mesajı bu kadar bilgi sahibi olarak yazmak biraz ilginç. Bir mesaj yazmak için üye olunmuş sanki.
Bakalım neler olacak??:)
eleştiri yapmak üyelerin hakkı
powervu
ozaman kendine bir forum veya site ac kimseyide koyma sadece firma sahiplerinikoy
kimseye kızmaya hakkın yok
beyfendi
Sizin amacınız forumu kıskandığınızdan yöneticileri kıskandığınızdan tatsız olaylar çıkarmak istiyorsunuz ama bu forum öle şeylerle gaza gelecek forum değil merak etmeyin...:8[1]:
Sizin amacınız forumu kıskandığınızdan yöneticileri kıskandığınızdan tatsız olaylar çıkarmak istiyorsunuz ama bu forum öle şeylerle gaza gelecek forum değil merak etmeyin...:8[1]:
Katılıyorum Sana Herkes Elinden Geleni Yapsın Ama Şunu Bilinki Ne Kaon Team Tr Grubuna Zarar Verebileceksiniz Nede Supersat Forum Yönetimine Zararlı Olan Sizlersiniz Unutmayın...!!!
arkadaşlar bunlarla uğraşmaya bile değmez biz kulağımızı tıkayalım işimize bakalım hepinize saygılar
irdetofun
14-06-2006, 18:20
Nankörlük dizboyu saatlerle tpsyi izlerken anında gıkınız çıkmıyordu.Polsat cabo gelirken agaydık paşaydık da şimdi böyle mi oldu yazıklar olsun böyle düşünenlere.Evet kardeşim biz sizin gibilerin isteklerine yanıt vermek için varolmadık.Herkesib belirli amaçları ve belirli hedefleri var.Ayrıca bazı arkadaşlar kaon team forum forum gezmiş diyor.Hangi forumda gezmişiz acaba?Amacınız sırf laf olsun diye yazmaksa lütfen fikirlerinizi kendinize saklayın.
Benim derdim değil siz CW izleyemiyomuşsunuz banane evimde ss2 var sizin gibi düşünseydim oturur izlerdim kingstonu veya thordaki digitvyi.
Ve kimseye de tek kelime yardım etmezdim.Radiac 2yi ne çabalarla TR ye çevirdim de bugün hepiniz yazılımcı oldunuz başıma..?
Şimdi emek veriyoruz karşılığında saygı bekliyoruz onu dahi çok görenler var.
Çok açık ve net söylüyorum.
Biz birileri mutlu olsun diye kurulmadık.Dün kurulmadık senelerdir varız.Sizler TPS algo değiştiğinde yazılımı bizden alıyordunuz.Polsat tvcabo Digital+ hep gittiğinde biz verdik.Bunları unutan ve bizi firma yerine koyup azarlamaya kalkışanlar varsa açsınlar bir tel firmaya cvp alsınlar.
Bundan sonra tüm yazanlardan eleştiri yaparken yapıcı veya mantıklı eleştiriler bekliyorum.
Saygılarımla
AR/GE Club Administrator
arkadaşlar lütfen emeğe ve kişiye saygı duyalım yapılan iş harcanan emek az değil kırmak kolay ama kazanmak zor irdetofun arkadaşımız ve diğer emek veren arkadaşlarımızı küstürmeyelim kazanalım lütfen yapılan işe ve harcanan emeğe saygı
ersink20
14-06-2006, 19:38
kaon team deki arkadaşlardan ricam bu yazılım çıkarsa eğer hangi kanalları izleyebiliriz.hotbird de hangi frekansları izleyebiliriz.ayrıca çalışmalarınızda başarılar
koparkok
15-06-2006, 01:06
Nankörlük dizboyu saatlerle tpsyi izlerken anında gıkınız çıkmıyordu.Polsat cabo gelirken agaydık paşaydık da şimdi böyle mi oldu yazıklar olsun böyle düşünenlere.Evet kardeşim biz sizin gibilerin isteklerine yanıt vermek için varolmadık.Herkesib belirli amaçları ve belirli hedefleri var.Ayrıca bazı arkadaşlar kaon team forum forum gezmiş diyor.Hangi forumda gezmişiz acaba?Amacınız sırf laf olsun diye yazmaksa lütfen fikirlerinizi kendinize saklayın.
Benim derdim değil siz CW izleyemiyomuşsunuz banane evimde ss2 var sizin gibi düşünseydim oturur izlerdim kingstonu veya thordaki digitvyi.
Ve kimseye de tek kelime yardım etmezdim.Radiac 2yi ne çabalarla TR ye çevirdim de bugün hepiniz yazılımcı oldunuz başıma..?
Şimdi emek veriyoruz karşılığında saygı bekliyoruz onu dahi çok görenler var.
Çok açık ve net söylüyorum.
Biz birileri mutlu olsun diye kurulmadık.Dün kurulmadık senelerdir varız.Sizler TPS algo değiştiğinde yazılımı bizden alıyordunuz.Polsat tvcabo Digital+ hep gittiğinde biz verdik.Bunları unutan ve bizi firma yerine koyup azarlamaya kalkışanlar varsa açsınlar bir tel firmaya cvp alsınlar.
Bundan sonra tüm yazanlardan eleştiri yaparken yapıcı veya mantıklı eleştiriler bekliyorum.
Saygılarımla
AR/GE Club Administrator
arkadaşım bende s dragon cihazla hepsini seydiyorum ama 12.01.a5 cşihazlara yazılım yok deniyor amaç yazılım verilsin niye verilmiyo var ama hep sorunlu deniyor vermek istenmiyorsa neden topicler açılıyor kapatın olay bitsin böyle bakıyoruz denince herkes takipte çözüm sizde ya var ya yok kimsede sizi vermediniz diye yargılayamaz çünkü böyle bir mecburuyetiniz yok herşey için teşekkürler elinize sağlık yardımlrınız için
Arkadaşlar üzülüyorum böyle kişilere,bizler için emek verenlere saygısızca yaklaşanlara hakaret edenlere, yahu bunlar ne fesat insanki emek verenlere saygısızlık yapıyorlar.Ustalar siz aldırmayın bunlara işinize bakın,bu fesatların agızlarının suyu aksın,bizler her zaman yanınızdayız.Biz sizin gibi ustalardan (USTALAR BENİM GÖZÜMDE BİRER ÖGRETMEN'DİR)çok bilgiler ögrendik yardımlar aldık,ögrenmeye ve yardım almaya devam ediyoruz,allah eksikliginizi göstermesin.Saygılar selamlar.
arkadaşlar sunny 9030 ftaz kanal düzenleme yaparken kaydet çık deyince kiliyleniyor acaba bir bilen varmıdır
Özgür Erge
15-06-2006, 14:07
arkadaşım lütfen iki konuya mesaj yazmayınız bir yere yazınız
ersink20
15-06-2006, 21:52
kaon team deki arkadaşlardan ricam bu yazılım çıkarsa eğer hangi kanalları izleyebiliriz.hotbird de hangi frekansları izleyebiliriz.ayrıca çalışmalarınızda başarılar
Kaon team e snopy ve ulaş 55 de katıldı Bilginize
hayırlıı olsun
kaon ksc 12-01-a5 ne zaman ilgileneceksiniz..
millet aya gittii yazılımlarda bizimkiler yaya...
adamlar 4 aya oldu seyrediyoo bir şürü kanall.. hispasat türksat astra . eutalsat7 ... hotbor ....biz hala tırmalıyozz .. h
arkadaşlar sunny 9030 ftaz kanal düzenleme yaparken kaydet çık deyince kiliyleniyor acaba bir bilen varmıdır
bu linkten yeni yazılımı yükleyiniz sorun çözülecektir
Only the registered members can see the link
Sifonfiltresi
16-06-2006, 16:36
Butün ilgililere sesleniyorum. Her gür forumu ziyaret ettiğimde görüyorumki gelen eleştrilere cevap yazmaktan esas konulara kimse dayanmıyor.Bırakın eleştrilere cevap vermeyi çünkü anladığım kasdarı ile maksatlı eleştriler bunlar.Dertlerimize çözüm getırmek için kuruldunuz herhalde.Ben icraatta bakarım eğer dertlerimr cevap alamazsam o zaman eleştri yaparım.Şimdi benim Kaon Digix 14.42.65 cihazım var.Modül arızaya geçti.Tanımlanamıyor bir türlü yeniden yüklemede yapamıyorum derdime çare varmı biliyorsanız ona cevap verin lütfen. Kolay gelsin sizlere.
modül üzerindeki flaşı flaş programmerle tekrar yazdırın
yardımlarınız için teşekkür
kaon cihazlarda sky mödül gömülümü orjinalinde?
selametle..
kaon cihazlarda sky mödül gömülümü orjinalinde?
selametle..
Kaon cihazlarda sky tabanlılarda gömülüdür
yeni yazılımlar yolla
Bekliyoruz :clap2: :clap2:
bu kaonda hoşuma gitmeye başladı bir arkadaşımda görmüştüm ön panel komple açılıyor fena değildi
yeni yazılımlar yolda mı??? bu çok iyi olurdu:praying:
gezgin36
16-06-2006, 23:19
Merhaba,
Kaon Team TR'ye çalışmalarında başarılar diliyorum.
Yolunuzda engeller çıkacaktır. Moralinizi bozmayın, değmez.
Saygıyla.
ArkadaŞlar Hayirli Olsun Allah Utandirmasin.baŞarilar Dİlerİm.soprano
usheryeah
27-06-2006, 14:50
ya dostlar bu radiac tools ne oluyo yardımcı olacak kimse yok mu? neye yarar ?nasıl kullanılır? ben acemiyim yardımlarınızı bekliyorum
ya dostlar bu radiac tools ne oluyo yardımcı olacak kimse yok mu? neye yarar ?nasıl kullanılır? ben acemiyim yardımlarınızı bekliyorum
Bu Linkteki Kullanma Kılavuzunu okuyabilirsin... (Only the registered members can see the link)
Saygılarımla, yxsdf :wave:
marhaba
acaba na zaman yeni *** loader softcam atmak ichin chikabilir??
ham de Cryptoworko ata bilsin.???
tashakkurlar
ban irandan.
marhaba
tashakkurlar
ban irandan.
çok yakında olabilir softcam lar yeniden düzenlenirse olur atılabilir
çok yakında olabilir softcam lar yeniden düzenlenirse olur atılabilir
Lotfan zamanin soyliya bilirsiniz.
very tank
Çalışmamız var arkadaşlar
sayın arkadaşlar hepinize kolay gelsin.geçenlerde sordum ama belki ben anlmadım kusura bakmayın.ben kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.Çükkü bu konularda biraz yabancıyım.Benim cihazım,KAON ksc511 s/w:v02.00.00-h/w:v12.01.a5-loader:v2.1.9-c.a:2.2.2 cihazdaki bilgiler bunlar fakt ben up300 le yazılım yükledim *** menüsünü bulamıyorumSARI-MAVİ_YEŞİL_MENÜ tuşlarına basıyorum ekran bomboş.bana baştansonakadar ne yapmamı yazarsanız sevinirim.cihazı resetli yegim SAYGILARIMLA.
alperyılmaz
06-07-2006, 15:55
arkadaşım öncelikle cihazına başka bir üncel yazılım atmayı denerek başlayın işe bakalım sonuç ne olacak....
koparkok
07-07-2006, 13:53
570z 12.01.a1 cw li yazılım varmı kaon team ekibi varsa formda alalım ben bulamadımda teşekkürler
hepimize hayırlı olsun başarılar
ya hocam bide su jstv ve telstardaki cryptworks yayınlara el atın
cozmuyor bu kanallar
570z 12.01.a1 cw li yazılım varmı kaon team ekibi varsa formda alalım ben bulamadımda teşekkürler
12.01.A5 yazılımı atabilirsin..!
koparkok
07-07-2006, 18:06
12.01.A5 yazılımı atabilirsin..!
teşekkürler 12.o1.a5 kullanıyorum arkadaşım ama o yazılım daha güzel çalışıyorda ondan sordum
what size in pixels hight/wide of bmp or jpg image please
what size in pixels hight/wide of bmp or jpg image please
MPEG Images must be @ 720 x 576 pixel for KaonCDH. But images to convert must be @ 4:3 ratio... Also you can use Kaon MPEG Converter (Only the registered members can see the link) to convert any BMP or JPEG images to 720x576 pixels MPEG images...
Best Regards :wave:
rahim1960
08-07-2006, 00:05
suny 12.01.a5 e goldmaster 7300 cı 2mb nın orijinal yazılımını atabilirmiyim ,atabilirsem hangi kup u kullanmam gerekir.saygı ve sevgilerimle
Özgür Erge
09-07-2006, 13:05
arkadaşım eğer goldmasterin da 12.01.a5 ise atabirsin orjınal yazılım atacaksan atm107 normal yazılım atacaksan kup 230ep ile atabilirsin
marhaba
tashakkurlar
ban irandan.
ban hala bakliyorum????
:praying:
ban hala bakliyorum????
:praying:
marhaba
tashakkurlar
ban irandan.
Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
sempatico
17-07-2006, 11:44
Arkadaşlar Merhaba ben bu siteye yeni üyeyim bende next 2005 dcı cihaz var sistem bilgisi aşağıdaki gibi türksat izliyordum ama şimdi hotbird ve astra için 2 adet çanak aldım 120 cm bu iki uydudan da yayın almak istiyorum. cihazıma hangi yazılımı ve nasıl yüklerim bu konuda bana yardım edebilirmisiniz. ilk defa yazılım atacağım o yüzden yardıma ihtiyacım var.
MODEL : AT-7010DCIZ
LAST UP : OCAK 25 2005
S/W : V02.00.06
H/W : V12.CI.A5
LODER : V2.1.9
C.A : 2.2.2
hayırlı olsun kaon teamcılar benimde bir iseteğim var sunny menüsünde bir değişiklik yaparsanız daha güzel olur mavi menüden usandık
sempatico
18-07-2006, 11:57
lütfenn yardımm
Arkadaşlar Merhaba ben bu siteye yeni üyeyim bende next 2005 dcı cihaz var sistem bilgisi aşağıdaki gibi türksat izliyordum ama şimdi hotbird ve astra için 2 adet çanak aldım 120 cm bu iki uydudan da yayın almak istiyorum. cihazıma hangi yazılımı ve nasıl yüklerim bu konuda bana yardım edebilirmisiniz. ilk defa yazılım atacağım o yüzden yardıma ihtiyacım var.
lütfenn yardımm
Only the registered members can see the link bu yazılımı atabilirsiniz.
salih 2000
20-07-2006, 12:05
arkadaşlar bende bu sinyal çubuğunu düzeltilmesi lazım a.z ye tüm kanalları %100 ğösteriyor.moturlular için zor oluyor.saygılar
milpilot
26-07-2006, 19:24
sayın team üyeleri yerli yersiz eleştiriler moralinizi bozmasın iyi yazılımlar ürettikçe boşa gazel okuyan bu kişiler unutulup gidecektir ....sizlere başarılar diliyorum kolay gelsin.....
alperyılmaz
27-07-2006, 12:00
düşünceleriniz için teşekkür ederiz sagolun
Elimizden Geldiğince Yardım etmeye çalışıyoruz..! Kaon olsun Diğer Boardlar Olsun..!
kaon cihazım var hotbirtteki esp turk te ses kesik kesik geliyor bu sorunun çaresi var mı
huseyin55
31-07-2006, 21:44
arkasaşlar ben hüseyin 55 size önce başarılar . allah utandırmasın.
benimde bir istegim var . bende sunny 1030 sky var bununla hotbirde birşey seyredemez oldum . bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. not }multi veya xxl hicbiri yok. birde inic tv emuyla acılıyormuş diyorlar o kadar siteye baktım böyle birşey bulamadım eger böyle bir yazılım varsa mylime veya siteye koyarsanız sevinirim. saygılar......
arkasaşlar ben hüseyin 55 size önce başarılar . allah utandırmasın.
benimde bir istegim var . bende sunny 1030 sky var bununla hotbirde birşey seyredemez oldum . bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. not }multi veya xxl hicbiri yok. birde inic tv emuyla acılıyormuş diyorlar o kadar siteye baktım böyle birşey bulamadım eger böyle bir yazılım varsa mylime veya siteye koyarsanız sevinirim. saygılar......
TPSLER 15 dakikada bir *** degiştirerek seyredebilirsiniz.
inic tv emuyla acılıyormuş diyorlar
Buda uydurma bir haber öyle birşey olursa bizler siteye koruz merak etmeyin şu an öyle birşey yok
western32483
31-07-2006, 22:10
hayırlısı olsun arkadaşlarımıza kolay gelsin
arkadaşlar benim sorunum yazılımla değil cihazla ilgili.at 7010 dcı.giriş voltajları var,cihaz göstergesinde hiçbir hareket yok ,arıza notlarında beslemedeki pc 817 tl 431 c321 değişecek diyor.bunların pozisyon numarası yok.c 321 hangi kondansatör.ayrıca şu an elimde deneyebileceğim ne pc 817 opto-kuplör ne de tl 431 regüle entegresi yok.bunların pratik ölçme yöntemini öğrenmek istiyordum mümkünse,şimdiden teşekkürler,iyi çalışmalar.
arkadaşlar benim sorunum yazılımla değil cihazla ilgili.at 7010 dcı.giriş voltajları var,cihaz göstergesinde hiçbir hareket yok ,arıza notlarında beslemedeki pc 817 tl 431 c321 değişecek diyor.bunların pozisyon numarası yok.c 321 hangi kondansatör.ayrıca şu an elimde deneyebileceğim ne pc 817 opto-kuplör ne de tl 431 regüle entegresi yok.bunların pratik ölçme yöntemini öğrenmek istiyordum mümkünse,şimdiden teşekkürler,iyi çalışmalar.
en yakın yetkili servisten temin edebilirsiniz bu parçaları ölç meyin degiştirin
teşekkürler,yarın alıp değiştiririm,başka biyerden olma ihtimali var mı?
eurosport türkçe ses sorunu kaon cihazlarda çözülebilir mi
korfezden
01-08-2006, 20:40
İLGİNÇ !!!!!!!!!!!!!!!! RADYODAN KESİK KESİK SES GELİYOR...........
DİGİTURK YASAL ABONESİYİM..EUTELSATW3 ' DEKİ TV KANALLARINI SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE SEYREDİYORUM. FAKAT AYNI DURUM RADYO KANALLARI İÇİN GEÇERLİ DEĞİL.DİGİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIGIMDA BANA VERİLEN CEVAP İSE CİHAZIMIN ESKİ YAZILIMA AİT OLDUĞUYDU .Sunny CRYPTOWORKS TÜM SERİ YAZILIMLAR(19 HAZİRAN 2006) YAZILIMINI YUKLEDİM AMA BİŞEY DEĞİŞMEDİ.DİGİ MÜŞTERİ HIZMETLERİNDEKI BEY KAON TABANLI CIHAZLARDA BU SORUN YASANIYOR DİYOR.
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ....
KAON TEAM GRUBUNUZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN....
bence orjinal yazılım atarsan sorun giderilebilir,bazı yazılımlarla çakışıyor...
İLGİNÇ !!!!!!!!!!!!!!!! RADYODAN KESİK KESİK SES GELİYOR...........
DİGİTURK YASAL ABONESİYİM..EUTELSATW3 ' DEKİ TV KANALLARINI SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE SEYREDİYORUM. FAKAT AYNI DURUM RADYO KANALLARI İÇİN GEÇERLİ DEĞİL.DİGİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIGIMDA BANA VERİLEN CEVAP İSE CİHAZIMIN ESKİ YAZILIMA AİT OLDUĞUYDU .Sunny CRYPTOWORKS TÜM SERİ YAZILIMLAR(19 HAZİRAN 2006) YAZILIMINI YUKLEDİM AMA BİŞEY DEĞİŞMEDİ.DİGİ MÜŞTERİ HIZMETLERİNDEKI BEY KAON TABANLI CIHAZLARDA BU SORUN YASANIYOR DİYOR.
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ....
KAON TEAM GRUBUNUZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN....
cihazınızın hw sini modelini yazarmısınız arkadaşım
aşağıdaki linkten cihazınıza uygun yazılımı indirip yükleyebilirisiniz yazılımda bir sorun vardı son çıkan 4 ağustos yazılımında bu sorun çözüldüğü söylendi yazılımı yükleyip deneyin saygılar...
SUNNY 4 AĞUSTOS YAZILIMLARI (Only the registered members can see the link)
unutmadan büyük yazı yazmak forum kurallarına aykırı lütfen biraz daha dikkat edelim
SexymanTR
10-08-2006, 02:14
Hayırlı olsun.çalışmalarınızın başarılarını dilerim.özellikle hispasat yada astrayı çözmeniz bir çok ziyaretçiler açısından memnuniyetle karşılanır.**Gizli İçerik: Gizli verileri görmek için konudaki mesajı kontrol edin.** :D
korfezden
12-08-2006, 03:00
aşağıdaki linkten cihazınıza uygun yazılımı indirip yükleyebilirisiniz yazılımda bir sorun vardı son çıkan 4 ağustos yazılımında bu sorun çözüldüğü söylendi yazılımı yükleyip deneyin saygılar...
SUNNY 4 AĞUSTOS YAZILIMLARI (Only the registered members can see the link)
özur dilerim cihaz bilgilerini yazmamışım 12.03.a5 (kaon) 219 v3
3 agustos yazılımını (kaon) yukledım .ama gene olmadı .sonra 4 agustos sunny yazılımını yukleyeyım dedım sorun cıktı.kuru kafayı bilgisayara indiremiyorum çünkü virus programım bunu engelliyor.bu yuzden sunny ' e donemiyorum.belki sunny ile olur; çunku btm yazılımı, kaon ise bin .artık bende sıkıldım bu işten .digi sanki özellikle yapıyo bu işleri kendi cihazlarını satmak için ne dersiniz...
kemal3524
18-08-2006, 11:07
suny 1030 cihazım var.kaon yazılım yüklü
aynı lnb ile hem autelsat 7 derceyi hemde sirius 5 derceyi izliyordum fakat dün eutelsata arama yaptırdıktan sonra sirius ta sinyal yok oldu biraz kanallar üzerinde gezinince bu sefer sinyal geliyor ama şifresiz kanallarda no av diyor şifresi çozülen cw kanalları açmıyor.İlginiz için şimdiden teşekkürler.
afacan-1
18-08-2006, 13:58
allah gözünüze fer zihninize açıklık versin premier i dört gözle bekliyoruz
cas yazılım yüklü sky cw modüle nasıl yazılım atabilirim
Özgür Erge
25-08-2006, 00:39
arkadaşım cihazınızın tam markası nedir
sunny 7011 dcı orjinal emusuz yazılım attım.Şimdi de emulu yazılım atmak istiyorum,Ne yapmam lazım
AT 7011 DCI
S/W. V 02 00 05
H/W. V 12,01,A5
LOADER.2,1,9
C.A.2,2,2
thnx kaon team for all suport emu
sunny 7011 dcı orjinal emusuz yazılım attım.Şimdi de emulu yazılım atmak istiyorum,Ne yapmam lazım
AT 7011 DCI
S/W. V 02 00 05
H/W. V 12,01,A5
LOADER.2,1,9
C.A.2,2,2
Bu yazılımı (Only the registered members can see the link) atmUP110 (Only the registered members can see the link) ile yükleyebilirsiniz..!
Kolay gelsin :00000002:
merheba ustam .ben bir sitede bu dosyai gordum .bu dosyanin HW:16.co.a1 olarak ilgimi cekdi.aceba bunu kaon 202 ya yuklemak olurmu ?...aceba ksc 570 diye jihaz varmi ?.bilginiz icin upload edebilmedim .:praying: kaon :ksc570
ksc570 hw:16c0.a1
sw:02.00.0f
Ustalar sunny 1mb yeni yazilim nezaman geledjek,geri kaln jihazlarda biss,cw,crytoworc,aes,tadini cikartiyorlar.
Usta ben sunny 1030 12.03.a5 yazilimdan kaon 911 12.03.a5 yazilima gecmek istiyorum. Acaba mumkunmu, ve nasil yapilabilir. Cevap icin cok tesekur ederim.
Usta ben sunny 1030 12.03.a5 yazilimdan kaon 911 12.03.a5 yazilima gecmek istiyorum. Acaba mumkunmu, ve nasil yapilabilir. Cevap icin cok tesekur ederim.
mümkün ama loader 219v4 yaparsanız olur.Yapmazsanız Fail hatası verebilir. Loader 219 v4 forumda var.Arama yapın
musti505
28-09-2006, 05:17
vatana millete hayırlı uğurlu osssun .......
en iyyi kaon modeli nedir ? sayın ustalar.
hayırlı olsun arkadalar hepinize teşekkürler
arkadaşlar ora'nın yeni ürünü AT 5100 Twin tuner power hakkında bilgisi olan var mı.boardu kaon tahmin ettiğim için buraya yazdım hw sinde birsürü rakam var,bu cihazlara yazılım bulabilirmiyim,bilgisi olan varsa sevinirim.
H/W:V06:41:31:00:04
00:11.28.04:03
Loader:V3.1.3
arkadaşlar ora'nın yeni ürünü AT 5100 Twin tuner power hakkında bilgisi olan var mı.boardu kaon tahmin ettiğim için buraya yazdım hw sinde birsürü rakam var,bu cihazlara yazılım bulabilirmiyim,bilgisi olan varsa sevinirim.
H/W:V06:41:31:00:04
00:11.28.04:03
Loader:V3.1.3su an yoktur en azında ben hıc bır yerde rast gelmedım bıraz beklıyıceksın kardes:sunglasses2:
ilk önce yazılım streamlara verilirdi fakat yazılım hala niye verilmiyor KAON TEAM ?:crashs:
selam ustalar ve arkadaslar kaona yazılım atacam resimli bir link vardı yazılımı anlatan onu bulamıyorum ozelime linli yazarsanız sevinirim...
selam ustalar ve arkadaslar kaona yazılım atacam resimli bir link vardı yazılımı anlatan onu bulamıyorum ozelime linli yazarsanız sevinirim...
arkadaşım yazılım yükleme talimatı ve güncel yazılımlar aşağıdaki limklerde mevcuttur. kolay gelsin
Resimli Yükleme Talimatı (Only the registered members can see the link)
KAON güncel Yazılımlar (Only the registered members can see the link)
superman
19-11-2006, 16:48
USTALAR hepiniza SA humax 5300 hyundai 1010 hssCI
su iki cihaz icin yazilim lutfen simdiden ellerinize saglik
benim derdim bende kaon 911uz metrix yerleşikmodüllü cihazım war
yazılım atarken yanlış attım loaderi 5,16dan 5,18 çevireyim derken 6,18 e çevirdim cihazda her hangi birşey gözükmüyor ama:yazılım atarken yazılım yarıda kesiliyor almıyor.yazılım yüklerken arka anahtardan kapatıp açarken ön panelde(-----)işareti çıkıyor bende stanbaydan kapatıp açıyorum bu sefer yazılım yarıda kesiliyor birtürlü yazılım atamıyorum ne yapmama lazım.flash yazılmı olan SKYMAX_up1,3 atmaya çaılıştım olmadı hiç bir işe yaramadı
cihaz bilgilaerim:
model:DSC-911uz
info:10,,05,21-d24c
s/w:v02,00,01
h/w:v13,42,65
loader:v6,18
c,a:3,1,4
emu yazılımı :v5,8,128
şuan çihazımda normal olarak seyredebiliyorum keyleri elle giriyorum ama kabul etmiyor.emuda kabul etmiyor lütfen yardım
NOT :cas slot1:ucas v3,1(yerleşik modül)gözüküyor
lütfen yardım yoksa kafayı sıyıracam yada cihazı çöpe atacağım:crashs:
arkadaşlar bakıyorum da bana kimse yardım etmiyor çokmu zor bir şeymi istedim
bence faydalı olur bıze hos gelmıstır dıyelım
benim derdim bende kaon 911uz metrix yerleşikmodüllü cihazım war
yazılım atarken yanlış attım loaderi 5,16dan 5,18 çevireyim derken 6,18 e çevirdim cihazda her hangi birşey gözükmüyor ama:yazılım atarken yazılım yarıda kesiliyor almıyor.yazılım yüklerken arka anahtardan kapatıp açarken ön panelde(-----)işareti çıkıyor bende stanbaydan kapatıp açıyorum bu sefer yazılım yarıda kesiliyor birtürlü yazılım atamıyorum ne yapmama lazım.flash yazılmı olan SKYMAX_up1,3 atmaya çaılıştım olmadı hiç bir işe yaramadı
cihaz bilgilaerim:
model:DSC-911uz
info:10,,05,21-d24c
s/w:v02,00,01
h/w:v13,42,65
loader:v6,18
c,a:3,1,4
emu yazılımı :v5,8,128
şuan çihazımda normal olarak seyredebiliyorum keyleri elle giriyorum ama kabul etmiyor.emuda kabul etmiyor lütfen yardım
NOT :cas slot1:ucas v3,1(yerleşik modül)gözüküyor
lütfen yardım yoksa kafayı sıyıracam yada cihazı çöpe atacağım:crashs:
arkadaşlar bakıyorum da bana kimse yardım etmiyor çokmu zor bir şeymi istedim.arkadasım ılk once loaderını yukselt ondan sonra eskı bır yazılım at bence duzelır
mustafa1963
27-11-2006, 17:17
ilk önce kuru kafayı at (bl2.19v4) sonra yeni yazılımını at kana kilidi kilitli olursa keyleri load default yap cihazı arka anahtardan aç kapa tekrar kanal kilidini açmayı dene açılacaktır kolay gelsin.......
irdetofun
02-12-2006, 11:33
Ayrıca seçmeli reset de atabilirsin.Böylece de kanal kilidi açılabiliyor.Kanal bilgilerin ve ayarların kaybolmadan..