Orijinalini görmek için tıklayınız : digitürk dağıtıcı
kaptan-8
16-08-2010, 21:17
arkadaşlar digitürk çanağından tek kablo aşağıya kadar geliyor burada evin 5 adasına yayın vermek için 1 giriş 6 çıkışlı splitter kullanılmış splitterin bağlı bulunduğu yerden tüm çıkışlardan yayın alıyorum odaların kablolarını bağlayınca odalarda yayın alamıyorum her odaya direk bağlayınca yayın var
splitter baglantısı yaptığımda yayın alamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz...
kellebekir
16-08-2010, 22:38
splitterin bozuk olmasın bende 1 giriş 8 çıkışını kullandım 6 odaya dağıttım ama sorun yaşamadım gayet iyi gösteriyor.Biliyorsunuz şuandaki kullanılan hertürlü ürün çin yapımı yenisi bile bozuk çıkabiliyor.
kaptan-8
16-08-2010, 22:46
splitterin bozuk olmasın bende 1 giriş 8 çıkışını kullandım 6 odaya dağıttım ama sorun yaşamadım gayet iyi gösteriyor.Biliyorsunuz şuandaki kullanılan hertürlü ürün çin yapımı yenisi bile bozuk çıkabiliyor.
odalara dağıtmadan önce deniyorum splitter sağlam hocam damdan gelen kabloyu tek tek her odaya birebir (doğrudan)bağladım'da yayın alıyorum fakat splitteri bağladığımda hiç bişey yok cihazda lnb voltajını bile göstermiyor.....
gungor1976
17-08-2010, 00:31
odalara dağıtmadan önce deniyorum splitter sağlam hocam damdan gelen kabloyu tek tek her odaya birebir (doğrudan)bağladım'da yayın alıyorum fakat splitteri bağladığımda hiç bişey yok cihazda lnb voltajını bile göstermiyor..... Splitter'ın çıkışlarını tek tek(1. çıkışı 1. odaya bağla kontrol et. 2. çıkışı 2. odaya bağla kontrol et gibi) odalara bağlayarak kontrol ettinmi hocam? Kabloların hepsi aynı anda bağlı iken Splitter kötü kablo empedansından dolayı yüke binip çıkış vermeyebilir.
kaptan-8
17-08-2010, 01:45
Splitter'ın çıkışlarını tek tek(1. çıkışı 1. odaya bağla kontrol et. 2. çıkışı 2. odaya bağla kontrol et gibi) odalara bağlayarak kontrol ettinmi hocam? Kabloların hepsi aynı anda bağlı iken Splitter kötü kablo empedansından dolayı yüke binip çıkış vermeyebilir.
hocam kabloları ben çekmedim ama söylediklerinde haklı olabilirsin yarın deneyeceğim teşekkür ederim..yalnız diğer odalar'da henüz cihaz bağlı değil sadece şimdilik 1 oda'da bağlı