PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : VCD. CD dönmeme sorunu

aliharbiye
17-08-2010, 14:25
Merhaba arkadaşlar elimde bir bozuk olan vcd var onu ben kısmen tamir ettim yalnız bir sorunu kaldı sorun şuki vcd cd. okumaya geldiyinde azıcık dönüp duruyor sonra yine dönüp dönüp duruyor göz motorrunu değiştim olmadı gözün hassasiyetini biraz daha açtım olmadı besleme voltajları sağlam yalnız vcd'de olan karttan olmadığı için deneme şasım olmadı acaba bu sorun nerden kaynaklanıyor teşekkürler

kellebekir
17-08-2010, 22:23
yanlış anlama ama bukadar uğraşmaya değermi yenisi kaç tl kaldı ki şimdi dvd ler bile ucuzlamış durumda

yargıç_1
17-08-2010, 22:31
Merhaba arkadaşlar elimde bir bozuk olan vcd var onu ben kısmen tamir ettim yalnız bir sorunu kaldı sorun şuki vcd cd. okumaya geldiyinde azıcık dönüp duruyor sonra yine dönüp dönüp duruyor göz motorrunu değiştim olmadı gözün hassasiyetini biraz daha açtım olmadı besleme voltajları sağlam yalnız vcd'de olan karttan olmadığı için deneme şasım olmadı acaba bu sorun nerden kaynaklanıyor teşekkürler

gözü denedinizmi gözde arızalı olabilir

Özgür Erge
18-08-2010, 01:12
bence filmi gitmişş filmi degiştirp deneseniz olur mu? ayrıca cd yokken vcdyi açın gözü karartıp lazer ışıgının gelip gelmedigini kontrol edin eger geliyosa göz saglam gelmiyosa degiştirmeniz lazımdır..

aliharbiye
18-08-2010, 09:36
gözü denedinizmi gözde arızalı olabilir
ilgine teşekkürler arkadaşım ama Başka göz denedim olmadı malesef

aliharbiye
18-08-2010, 09:39
bence filmi gitmişş filmi degiştirp deneseniz olur mu? ayrıca cd yokken vcdyi açın gözü karartıp lazer ışıgının gelip gelmedigini kontrol edin eger geliyosa göz saglam gelmiyosa degiştirmeniz lazımdır..
öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim Başka cd denedim yine dönmedi kesik kesik dönüp duruyor cdyi çıkarıp göze voltaj gelip gelmediyini kontrol ettim evet voltaj geliyor yanii gözde lazer var ama ne hikmetse cd kesik kesik dönüyor

aliharbiye
18-08-2010, 20:22
vcd olmuştur arkadaşlar karta sorun vardı besleme kartında değilde ana kartta 2 condensetör değiştim oldu hani soketler varya onların hemen bitişiğindeki 2 con. değişti ve vcd çalışmaya başladı ilgili olan arkadaşlara teşekkürler

Özgür Erge
18-08-2010, 21:21
sorunu halletmenize sevindim..

aliharbiye
26-08-2010, 12:52
mesajınızı henüz yeni gördüm ilginize çok teşekkürler ederim saygılarımla aliharbiye