Orijinalini görmek için tıklayınız : açılım mı alsana açılım ?
Kıçını yıkayan iki ayaklının fotoğrafı Bodrum'da çekildi..
Bu da ayı açılımı!
Only the registered members can see the link
İsme cismi, yeri, zamanı yazmaya gerek yok. Yamaha'nın ve o güzelim mavi suların içine eden bu mahlukattan çok vardı, daha da çoğalacaklar!:8[1]:
pressturk
görende turizm bölgesinde yağlı güreşe katılacak a..
kellebekir
18-08-2010, 15:25
Kıçını yıkayan iki ayaklının fotoğrafı Bodrum'da çekildi..
Bu da ayı açılımı!
Only the registered members can see the link
İsme cismi, yeri, zamanı yazmaya gerek yok. Yamaha'nın ve o güzelim mavi suların içine eden bu mahlukattan çok vardı, daha da çoğalacaklar!:8[1]:
pressturk
iki ayaklı ayı desek
yuh...bari denizin içinde görseymiş işini...
:D:D:D
Turizm ve Tatil bölümüne açtınız bende sandım güzel bir manzara.Ama kirlenmek üzere olan bir manzarayı gördük:D
veyselbakan
18-08-2010, 15:47
demedi demeyin bu adam medyatik olur çıkar karşımıza!!!
:D:D:D
Turizm ve Tatil bölümüne açtınız bende sandım güzel bir manzara.Ama kirlenmek üzere olan bir manzarayı gördük:D
evet o açıdan burada açtım.selamlar
adam tam yapamamış zatan ayakları gerilmiş kalmış baksanıza
veyselbakan
18-08-2010, 16:28
kesin kabızdır o kabız
komedi die cekilmiş bir resim. elindeki ibriğe oturuş şekline falan dikkat edın.
komedi die cekilmiş bir resim. elindeki ibriğe oturuş şekline falan dikkat edın.
usta sağ el ibrikte sol elde çalışıyor komedi olmaz herhal yattan falan çekilmiş gizligibi selamlar.
Ben diyorum size, alaturka tuvaletin yerini hiç bişey tutmaz....
:)
muslum-baba
18-08-2010, 18:18
bunlar insan degil hayvan adamın yaptıgına bak adii adam yok ona orda insan sopayı poposuna soksun böyle insanlar aylede:bangin: olsa yine bunu yapar
galiba yeni bir tv yarışmasının çekimi yapılırken çekilmiş bir fotoğraf..! fear factor'a rakip olacak gibi görünüyor..!:puah: