PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunu da mı görecektik!



kellebekir
19-08-2010, 20:22
ANTALYA'da 12 yaşındaki kız çocuğu M.E., geceyi sevgilisinin evinde geçirdiği için kendisiyle tartışan annesi 35 yaşındaki E.E.'yi bıçakla yaraladı.

Olay bugün saat 15.00 sıralarında Zerdalilik Mahallesi, 1407 Sokak'taki Çağdaş Apartmanı'nda meydana geldi. Annesi E.E. ile birlikte yaşayan M.E., iddiaya göre dün gece erkek arkadaşının evinde kaldı. Öğle saatlerinde eve dönen M.E. ile annesi tartışmaya başladı. Tartışma sonunda M.E. annesini bacağından bıçakla yaraladı. Komşuları tarafından çağrılan taksiyle Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen E.E. tedaviye alınırken, polisi arayan kızı, "Annemi bıçakladım. Gelip beni alın" dedi. M.E. kız gözlem altına alınırken, yarası ağır olmayan E.E., tedavisinin ardından taburcu edildi.

M.E. kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Beni sinir etti, annemi bıçakladım. Dün gece sevgilimle birlikte kaldım. Aslında annem eve gelmeyeceğimi biliyordu, ama benimle bu yüzden kavga etmeye başladı. Ben de bıçakladım" dedi.

Yenikapı Polis Merkezi'ne götürülen ve eşinden daha önce boşandığı belirtilen E.E., "Kızımla tartıştık, beni bıçakladı. Ama insan evladından nasıl şikayetçi olur? Ben şikayetçi olmak istemiyorum" dedi.
M.E., sağlık kontrolünün ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

muslum-baba
19-08-2010, 21:03
kız kendini anlamış artık ipin ucu kaçmış birde 12 yaşında maşallah

osmann
20-08-2010, 09:10
12 yaşında kızın nasıl sevgilisi olur yahu.... yuh be kardeşim...

swerrt
20-08-2010, 09:58
Bu dünyanın çivisi Gerçekten çıkmış....
Allah Sonumuzu Hayıretsin....