PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 5303 TRİDENT ile idman tv.

croos
21-08-2010, 21:36
:smiles24:5303 tridentler ile idman tv izlemek isteyenler vermiş olduğum backup veya
rom flaş hangisini isterlerse yüklesinler.
İdman tv o***.
Biss tv autodur.
boot 1.29 olan cihazlar içindir boot 1.25 olanlar için de hazırlamaya çalışıyorum.

osakka
22-08-2010, 00:10
Çok Teşekkürler Üstad... İdman; Ben dede yoktu. DSR 5303 v . 3.81

xxcrashxx
22-08-2010, 00:20
Kardeş bunları indirdimde peki cihaza nasıl yüklücem?Hiç daha cihaza yazılım atmadım,benim makinede usb girişi var ordanmı yüklücem.

croos
22-08-2010, 02:48
Kardeş bunları indirdimde peki cihaza nasıl yüklücem?Hiç daha cihaza yazılım atmadım,benim makinede usb girişi var ordanmı yüklücem.

Cihaz bilgilerine gir (menü+performans+sistem about)orda çıkan yazıları
siteye yaz ona göre sana yardım ederim.

xxcrashxx
22-08-2010, 15:06
kardeşim şöle yazıyo.
Yazılım sürümü=V2.22
Donanım Sürümü=B1.29.H01.D0.SC2.MB000
Trident DSR 5303 usbli

croos
22-08-2010, 19:13
kardeşim şöle yazıyo.
Yazılım sürümü=V2.22
Donanım Sürümü=B1.29.H01.D0.SC2.MB000Trident DSR 5303 usbli

Senin cihaza hiç yazılım atılmamış.
Aşağıdaki dosyaları indir,içlerinde talimat var,yapamam dersen msn den ulaş
beraber yükleyelim.

xxcrashxx
22-08-2010, 20:38
Tamam saolasın,yarın müsait olunca yapalım beraber.Msnim [email protected]

osakka
23-08-2010, 04:35
Brader istersen kendin bir dene burada da var... Only the registered members can see the link Anlatım...

xxcrashxx
23-08-2010, 17:53
kendim yapayımda bunun içi ara kablo gerekiyo deme,usbden atılmıyomu direk yazılım.

croos
23-08-2010, 17:57
kendim yapayımda bunun içi ara kablo gerekiyo deme,usbden atılmıyomu direk yazılım.

senin cihazında en eski yazılım olduğu için usb ile verdiğim yazılımları almaz.
Pc+rs 232 yardımı ile atılacak.
Rs 232 iki tarafıda dişi olacak alırken dikkat et.
İzmirin neresinde oturuyorsun,bende izmirdeyim yakınsan getiririrsin cihazı 10 dakikalık işi var(ben uyducu değilim)yardım için yaparım.

xxcrashxx
23-08-2010, 19:38
senin cihazında en eski yazılım olduğu için usb ile verdiğim yazılımları almaz.
Pc+rs 232 yardımı ile atılacak.
Rs 232 iki tarafıda dişi olacak alırken dikkat et.
İzmirin neresinde oturuyorsun,bende izmirdeyim yakınsan getiririrsin cihazı 10 dakikalık işi var(ben uyducu değilim)yardım için yaparım.

Çok saol dostum,bukadar iyi insanlar kaldımı dünyada.Msnini versene ekliyim ordan konuşalım

xxcrashxx
24-08-2010, 15:04
Croos kardeş müsaitsen çarşamba cihazı alıp geleyim atıver yazılım,sen nerde oturuyosun?Bide yazılım sayesinde bu aljazeara sport kanalları izlenirmi?

mesuteknik
24-08-2010, 15:08
tesekkurler arkdasım ellerin dert gormesin

xxcrashxx
24-08-2010, 18:16
Croos nerdesin:) Ben kabloyu aldım yazılımı atıcamda bazı sorularım olucakdı atmadan.Şimdi ben elle *** girerek rustaviyi çözdüm bissi izliyorum,bu yazılımı atınca bozuolmaz deme bide bu aljazaere sportlar açılırmı?Polsat falan neleri açıcak bu yazılım.

osakka
25-08-2010, 15:39
Croos nerdesin:) Ben kabloyu aldım yazılımı atıcamda bazı sorularım olucakdı atmadan.Şimdi ben elle *** girerek rustaviyi çözdüm bissi izliyorum,bu yazılımı atınca bozuolmaz deme bide bu aljazaere sportlar açılırmı?Polsat falan neleri açıcak bu yazılım.

Kardeşim Hotbird te Polsat ları açmaz...!!! Bilgin Olsun Sadece BisTv otomatik... Bence Yeterli güzel kanallar var.... Tavsiye ederim...:45:

Ayrıca Croos Ustaya çok Teşekkürler...:present:

xxcrashxx
25-08-2010, 16:17
osakka yeni yazılımı attım azönce,hayatımda ilk ke yazılım attım ve hatasız attım.makine good yazdı ama bi sorunum var.Tvye bağladım cihazı renkler soluk çıkıyo ondan sonra hiç bi uydudan sinyal almıyo heralde ayarlar sıfırlanmış nasıl düzeltcem sinyal gelcek ve renki düzeltcem.peki jsc sportlar,rustavi,idman açılıyomu?Msn varsa yardımcı olurmusun

göksel
25-08-2010, 16:33
selamüaleyküm ben uydudan güncelleme yapiyorum bis acarmi simdiden tsk
her sey icin elinize saglik

osakka
25-08-2010, 16:44
selamüaleyküm ben uydudan güncelleme yapiyorum bis acarmi simdiden tsk
her sey icin elinize saglik

ALEYKÜMSELAM Güncellemeli yazılım da bildiğim kadarı ile Biss yok... Kolay gelsin....

osakka
25-08-2010, 16:47
osakka yeni yazılımı attım azönce,hayatımda ilk ke yazılım attım ve hatasız attım.makine good yazdı ama bi sorunum var.Tvye bağladım cihazı renkler soluk çıkıyo ondan sonra hiç bi uydudan sinyal almıyo heralde ayarlar sıfırlanmış nasıl düzeltcem sinyal gelcek ve renki düzeltcem.peki jsc sportlar,rustavi,idman açılıyomu?Msn varsa yardımcı olurmusun

xxcrashxx Merhaba,

cihazına yazılım attıktan sonra Fabrika ayarlarına getir.. ve ayrıca kanal listesini de yüklemelisin... Kolay Gelsin...

xxcrashxx
25-08-2010, 17:01
Sağol osakka abi evet dediğin gibi fabrika ayarlarına dönünce renk düzeldi ama türksatta trt1 çıkıyo diğerlerini aratmam lazım,güncel kanal listesini nasıl yüklücem sitede varsa link atarmısın abi kusura bakma senide yoruyoz ama.Bide bu rustavi bende biss ***li çıkıyodu bu yeni yazılımdada çıkcak deme,idman tv,jsc sport falan çıkıcakmı?

ser.aslantug
25-08-2010, 18:51
paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık... arkadaşım.

croos
26-08-2010, 12:44
Üç-dört gündür şehir dışındaydım,foruma giremedim.Yazılarını şimdi okudum.
mesajına da cevap yazdım.Osakka sana gerekli yardımı yapmış,sağolsun
gerisini de dediğim gibi yaparız.
Cihazı bana getirirsen nasıl süper bir cihaz olduğunu anlarsın.Kart paylaşım dosyasını yükleyince.

xxcrashxx
26-08-2010, 16:30
Evet saolsun osakka yardım etti.Yazılımı yükledim ve absat falan açık şuan diğer hangi kanlları çözüyo daha bilmiyorum ama şu jsc sportları çözsede akşam fenerin maçını izlesek:)Paylaşımla nasıl izleniyo onu anlayamadım.İdman tvde maç olmadığı için daha çözüp çözmediğini deneyemedim ama yazılımı attım ve senin idman tv dosyanıda attım usbden good yazdı.

osakka
26-08-2010, 17:57
:smiles24:5303 tridentler ile idman tv izlemek isteyenler vermiş olduğum backup veya
rom flaş hangisini isterlerse yüklesinler.
İdman tv o***.
Biss tv autodur.
boot 1.29 olan cihazlar içindir boot 1.25 olanlar için de hazırlamaya çalışıyorum.

Croos Üstad;

Biss tv görüntü ve ses te sorun oluyor bazen görüntü var ses gelmiyor bazende görüntü ve ses eş zamanlı yok...!!! Bu durum sizde de aynımı acaba ?

croos
26-08-2010, 18:03
Croos Üstad;

Biss tv görüntü ve ses te sorun oluyor bazen görüntü var ses gelmiyor bazende görüntü ve ses eş zamanlı yok...!!! Bu durum sizde de aynımı acaba ?

Ben biss tv yi izlerken bahsettiğin sorunlardan hiçbirini görmedim.
Şu ana kadar da öyle bir sorun gelmedi sitede yazılanları okuduysan.
Cihazında hangi yazılım var,yaz bir kontrol edeyim.

croos
26-08-2010, 18:08
Evet saolsun osakka yardım etti.Yazılımı yükledim ve absat falan açık şuan diğer hangi kanlları çözüyo daha bilmiyorum ama şu jsc sportları çözsede akşam fenerin maçını izlesek:)Paylaşımla nasıl izleniyo onu anlayamadım.İdman tvde maç olmadığı için daha çözüp çözmediğini deneyemedim ama yazılımı attım ve senin idman tv dosyanıda attım usbden good yazdı.

Bu kanallar kartpaylaşımı ile izlenir,free server bularak paylaşım programına
yazman lazım.
bunun için gerekli dosyaları vermiştim.
[email protected] msn adresimi ekle hemen sanada paylaşım programını
kurayım akşam maçları rahatça izle.

xxcrashxx
26-08-2010, 19:31
Ekledim msnini,müsaitsen gel msne.

osakka
27-08-2010, 00:35
Ben biss tv yi izlerken bahsettiğin sorunlardan hiçbirini görmedim.
Şu ana kadar da öyle bir sorun gelmedi sitede yazılanları okuduysan.
Cihazında hangi yazılım var,yaz bir kontrol edeyim.

Trident DSR 5303 Cihaz Boot 1.29 ve Flash ile USB den Bu yazılımı yükledim. Only the registered members can see the link :praying:

osakka
29-08-2010, 18:29
Trident DSR 5303 Cihaz Boot 1.29 ve Flash ile USB den Bu yazılımı yükledim. Only the registered members can see the link :praying:

sanırım sorunu buldum.... backup ile yükleme yaptığımda kanalların yerini değiştirince sorun çıkıyor.... Değiştirmezssek no problem :45:

xblocker
12-04-2011, 21:47
Arkadaşlar ben de cihazımın bilgilerini kontrol ettiğim xxcrashxx arkadaşınkiyle aynı olduğunu gördüm ve croos'un verdiği v3.81e güncelledim, tabi normal olarak çoğu kanal gitti :)
Forumda terminator nickli arkadaşın verdiği bir kanal listesi vardı onu indirdim pcye ama bunu da cihaza update etmek mi gerekiyor yoksa içindeki bilgilere göre tek tek elle girmek mi gerekiyor?

zardandan
11-12-2011, 10:51

croos
11-12-2011, 18:41

Eğer cihazına yeni yazılım atıldı ise USB den atılır.Aksi halde yazılımı rs232 ile
atman gerekir.Yazılımı attıktan sonra,cihazı fabrika ayarı yaparsan kanallar geri
gelir.

cozummedyataki
06-03-2014, 20:58
bende indirip deneyeceğim şimdi