Orijinalini görmek için tıklayınız : xp admin şifresini kırmak
®adakoglu
09-06-2006, 20:04
WİNDOWS X-P ADMİNİSTRATOR SİFRESİ AÇMA
PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ (Only the registered members can see the link)
PASSWORT:turkboard
Öncelikle rar içindeki iso imaj dosyasını bir CD ye yazıyor ve bu CD ile bilgisayarı başlatıyoruz. Format atarken karşımıza çıkan ekranlarla karşılaşacağız.
ADMİNİSTRATOR ŞİFRESİNİ AÇMAK İÇİN İKİNCİ PROĞRAM
Windows XP Administrator şifresini silmeniz için gerekli program zip dosyayı açıp diskete kaydedin bilgisayarı yeniden başlatın ve disketten açın bilgisayarı işlem sırasını takip edin.
Only the registered members can see the link
İNDİR (Only the registered members can see the link)
TARANTİNO
09-06-2006, 20:13
Link çalışmıyor...başka bir yerden verebilirmisin radakoğlu hemenpaylaşta sorun var...teşekkürler...
®adakoglu
09-06-2006, 20:18
Link çalışmıyor...başka bir yerden verebilirmisin radakoğlu hemenpaylaşta sorun var...teşekkürler...
Link çalışıyor.Şu an test ettim.
TARANTİNO
09-06-2006, 20:23
Şimdi okey...hemenpaylaşa nazar değiyor arada sırada...sevgilerimle...:)
Özgür Erge
10-06-2006, 01:52
teşekkürler radakoğlu
Hakan Gül
10-06-2006, 09:19
eline sağlık @Radakoğlu
Mehmet Kaynaklı
10-06-2006, 10:39
yaw ne desem ustam allah razı olsun tamda bana lazım olan bi program benım pc de şifre var virüs programını kurarken ve çalıştırırkene illaki sonunda kendi kendine eski şifreye döner ve bidaha açamaz oluyorum pc yı şifre nedir bilmiyorum
ve mecburen format atıyorum
cenk2325
15-08-2006, 15:51
arkadaslar bence bilgisayrı açtıktan sonra şifre sorgu ekranı geldiğinde 2 defa ctrl+alt+del yapın daha sonra user yazan yere administrator yazın ve şifre girmeden ok leyin bilgisayar açılacaktır..........:28: :pepper:
®adakoglu
15-08-2006, 17:13
arkadaslar bence bilgisayrı açtıktan sonra şifre sorgu ekranı geldiğinde 2 defa ctrl+alt+del yapın daha sonra user yazan yere administrator yazın ve şifre girmeden ok leyin bilgisayar açılacaktır..........:28: :pepper:
Bu adminastratör sifresini siz yanlış anlamışsınız.Bu sifreler bu şekilde kırılmaz.Yukarıdaki proğramla kırılır.Başka türlü kırma imkanı yoktur.Sizin verdiginiz tarifde: bilgisayarın açılışında gelen şifreyi kırmak için geçerlidir.
®adakoglu
15-08-2006, 17:15
yaw ne desem ustam allah razı olsun tamda bana lazım olan bi program benım pc de şifre var virüs programını kurarken ve çalıştırırkene illaki sonunda kendi kendine eski şifreye döner ve bidaha açamaz oluyorum pc yı şifre nedir bilmiyorum
ve mecburen format atıyorum
Bilgisayarınız açılırken F5 tuşuna basınız Bilgisayarı güvenli modda açınız.Sonra denetim masasına giriniz.buradan kullanıcı hesaplarına giriniz.Paraloyı kaldırın.
Mehmet Kaynaklı
15-08-2006, 18:11
bilgilendirmen için teşekkürler usta :45: