Orijinalini görmek için tıklayınız : 11400 cim sky ustalar acil yardım
selam üstatlarım bir sorum var 11400 cim var ama fulxleri seyredemiyorum burdan rc2 dosyasını attığım halde çalışmıyor vede ne opsu okuyor nede başk bir kartı yasal abone olduğumdt dahi okumuyor 7400 cimvarken böyle sorunum yoktu sorun sizce ne olabilir birde bu cihazı sunny vede kaondaki gibi softcamla güncelleme imkanımız yokmu yada kaona yada sunny dönermi 7400 ler gibi yantlarsan sevinirim
selam üstatlarım bir sorum var 11400 cim var ama fulxleri seyredemiyorum burdan rc2 dosyasını attığım halde çalışmıyor vede ne opsu okuyor nede başk bir kartı yasal abone olduğumdt dahi okumuyor 7400 cimvarken böyle sorunum yoktu sorun sizce ne olabilir birde bu cihazı sunny vede kaondaki gibi softcamla güncelleme imkanımız yokmu yada kaona yada sunny dönermi 7400 ler gibi yantlarsan sevinirim
opos kartlarda sorun çıkarabilir atmış oldugunuz mödül güncelleme dosyasının güncel olmasına dikkat ediniz...
mödül güncelleme dosyasını yanlış yüklemisindir tekrar güncel dosyayı yükleyiniz...
opos kartlarda sorun çıkarabilir atmış oldugunuz mödül güncelleme dosyasının güncel olmasına dikkat ediniz...
Only the registered members can see the link dosya burdan alındı vede yanlış yüklemedim yanlış yükleme olsa sinya sorunu olmazmı hocam
yasbukyy
12-06-2006, 21:14
cihazın rd2 olmadıgını nerden biliyorsun şayet rd2 ise iki ayrı dosya yüklemen gerekir
Amadeus kardeş, noldu? Sorunun çözüldümü? Ya bırak teşekkürü, insan iki satır yazıyla sonucu bildirir dimi? Sonuç niye mi önemli? Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olunması açısından. Arkadaşlar lütfen sonuçları bildirelim ki yardımcı olunup olunmadığı belli olsun.
Saygılar.
Amadeus kardeş, noldu? Sorunun çözüldümü? Ya bırak teşekkürü, insan iki satır yazıyla sonucu bildirir dimi? Sonuç niye mi önemli? Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olunması açısından. Arkadaşlar lütfen sonuçları bildirelim ki yardımcı olunup olunmadığı belli olsun.
Saygılar.
Malesef bu konuda uyelerimizi duyarsız sorusunu sorup cevapı alıp sonra işleri bitince yazmıyorlar çok üzgünüz bu durumdan:devilprv:
Malesef bu konuda uyelerimizi duyarsız sorusunu sorup cevapı alıp sonra işleri bitince yazmıyorlar çok üzgünüz bu durumdan:devilprv:
duyarsız değilim ne yaptıysam sorun çözülmedi servise gitti ordada aynı opus okumuyor yazılımdan kaynakladığı söylendi yani kibarca savıldık okadar
Arkadailar bende de 11400 rc2 sorunu var.Tardım edebilirseniz sevinirim. Malum bir süre önce fullx 2m çıkıyordu.Bu kanal gittikten sonra ben yanlış sky out bir dosyası yüklemişim. Hiçbir kanal göstermeyince cihazı servise götürdüm. Bana söylediği ' Flashı uçurmuşsun. Flash kurtarma dosyası yükledim. ' oldu. o günden beri ( modülle zannediyorum) ***** pl. çıkıyordu. Bir kaç günden beri ***** pl. da gitti. Fullx 1 2 dosyalarını yükledim ( rc2) . Onlar da işe yaramadı. Bu sefer scdl 05.bin dosyasını kendim yükledim. En azından yine servise gitmedim ama modülle hiçbir kanal açılmıyor şu anda.Modülle kanal açabilen arkadaşlar hangi kanalları açbiliyorlar ; ve benim ne yapmam gerekli acaba? Bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekür ederim.
TARANTİNO
23-06-2006, 19:48
Arkadailar bende de 11400 rc2 sorunu var.Tardım edebilirseniz sevinirim. Malum bir süre önce fullx 2m çıkıyordu.Bu kanal gittikten sonra ben yanlış sky out bir dosyası yüklemişim. Hiçbir kanal göstermeyince cihazı servise götürdüm. Bana söylediği ' Flashı uçurmuşsun. Flash kurtarma dosyası yükledim. ' oldu. o günden beri ( modülle zannediyorum) ***** pl. çıkıyordu. Bir kaç günden beri ***** pl. da gitti. Fullx 1 2 dosyalarını yükledim ( rc2) . Onlar da işe yaramadı. Bu sefer scdl 05.bin dosyasını kendim yükledim. En azından yine servise gitmedim ama modülle hiçbir kanal açılmıyor şu anda.Modülle kanal açabilen arkadaşlar hangi kanalları açbiliyorlar ; ve benim ne yapmam gerekli acaba? Bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekür ederim.Cihazınızda fullx 1 2 yi izleyebiliyormusunuz şu an...ve space platinum hiç bir cihazda yok şu an...ve cihazının flashı kolay kolay bozulmaz...
®adakoglu
23-06-2006, 21:38
Arkadailar bende de 11400 rc2 sorunu var.Tardım edebilirseniz sevinirim. Malum bir süre önce fullx 2m çıkıyordu.Bu kanal gittikten sonra ben yanlış sky out bir dosyası yüklemişim. Hiçbir kanal göstermeyince cihazı servise götürdüm. Bana söylediği ' Flashı uçurmuşsun. Flash kurtarma dosyası yükledim. ' oldu. o günden beri ( modülle zannediyorum) ***** pl. çıkıyordu. Bir kaç günden beri ***** pl. da gitti. Fullx 1 2 dosyalarını yükledim ( rc2) . Onlar da işe yaramadı. Bu sefer scdl 05.bin dosyasını kendim yükledim. En azından yine servise gitmedim ama modülle hiçbir kanal açılmıyor şu anda.Modülle kanal açabilen arkadaşlar hangi kanalları açbiliyorlar ; ve benim ne yapmam gerekli acaba? Bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekür ederim.
Çihazının Çihaz bilgisini bir yazabilirmisiniz.Çihazın RC2 mi Yoksa Rd2 mi ilk önce onu tespit etmemiz gerekir.Talimata uygun mödül gncelleme dosyalarını yüklerseniz.Fullx kanallarını izlersiniz.