Orijinalini görmek için tıklayınız : Pc donanım sorunları buraya
Evet arkadaşlar pc donanım sorunlarını burada paylaşalım. Sizin karşılaştığınız sorunları burada paylaşarak çözüm yolu arıyoruz.
emerceli
06-01-2006, 12:21
arkadaşlar şimdiden ilginize tşk..
benin pc sürekli cihazlara yükleme sorunu yaşıyor bu ücüncü anakart.
gene arzalan dı sürekli con ları arzalanıyor nerde hata yapıyorum anlamadım .neden comlar arzalanır yada nasıl tamir edebilirim bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyorum . tşk:yes:
alperyılmaz
06-01-2006, 12:41
arkadaşım benimde başıma geldiği için yazıyorum benim bildiğim bazı arızalı cihazlara denk geliyorsun yada cihazın elekrik fişi takılı iken rs 232 kablosunu takıyorsan bunlar com un arıza yapmasına sebeb olabiliyor tamiri ise com entegresini değiştirip yapabilirsiniz
kolay gelsın
arkadaşlar şimdiden ilginize tşk..
benin pc sürekli cihazlara yükleme sorunu yaşıyor bu ücüncü anakart.
gene arzalan dı sürekli con ları arzalanıyor nerde hata yapıyorum anlamadım .neden comlar arzalanır yada nasıl tamir edebilirim bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyorum . tşk:yes:
evet arkadaşım bende de oldu cihazın fişi takılıyken rs 232 kablosunu taktım :computer: PORT OLDU MORT
evet arkadaşım bende de oldu cihazın fişi takılıyken rs 232 kablosunu taktım :computer: PORT OLDU MORT
Geçmiş olsun ama elektronik cihazlarda özellikle pc de 2 ayrı çalışan cihaz birbirine bağlandığında malesef böyle kötü sonuçlarla karşılaşıyoruz. :(
Lütfen cihazınızın sağlığı için bu konuya dikkat edelim :nono: