Orijinalini görmek için tıklayınız : Prekazi topa tuttu!
kellebekir
01-09-2010, 08:43
Galatasaray’ın unutulmaz yıldızlarından Cevad Prekazi önceki gün İstanbul’a getirdiği Sırp orta saha oyuncusu Branislav Jovanovic’i transfer etmeyen sarı-kırmızılılara tepki gösterdi
Prekazi, Başkan Adnan Polat’ın isteği üzerine 25 yaşındaki futbolcuyu getirdiğini belirterek, “Başkan önceleri samimiydi ve ‘Eskişehir maçından sonra gelin’ diyordu. Ama İstanbul’da telefonumuza bakmadı” dedi.
Florya’da yapılan görüşmede Adnan Sezgin’in kendilerine olumsuz yaklaştığını da kaydeden Prekazi, “Jovanovic’e kulübünden ayrılırken alacaklarına karşılık bonservisini verdiler. Rijkaard da kasetlerini izlemiş ve beğenmişti. Ama nedense İstanbul’da şartlar değişti. Şimdi Galatasaray’a gelmek için kulübünden ayrılan ve açıkta kalan bir oyuncu var. Bir daha Galatasaray’dan ne bir yönetici ne de bir sorumlu beni aramasın. Çok kırıldım. Ben menajer değilim. Sadece eski kulübüme yardımcı olmak istedim” ifadelerini kullandı.
Klasik galatasaray terbiyesizliği..
kellebekir
01-09-2010, 10:26
Klasik galatasaray terbiyesizliği..
evet gerçektende öyle,birde galatasaray çok vefasızlık yapıyor
ilhanaktan
01-09-2010, 11:17
fenere getır kardesım paramız var allahasukur
nasıl bir saçmalık nasıl bir insafsızlık anlamadım yuhhhhh
veyselbakan
01-09-2010, 11:27
bunlar köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyenlerden gerçekten yazıklar olsun!!!
adnan polat benim gözümde bhitmiştir bana klırsa zaten kendide yönetiminin artık sonuna gelindiği anladıgından verediği paraları kurtarabilmek adına herkesi sattı yuhhh
adnan sezgine hiç bir zaman kanım ısınmadı,yav adnan polat da bir enterasan bir adammış. her şeyi anlarım adamı almak istememiş olabilirsin,telefonuna çıkmamak büyük terbiyesizlik olmuş.usulunce olabilirdi herşey.mesala gs nin içinde olduğu bu durumda sansasyonel bir transfer yapmaları gerektiğini ve jovanaviçi şu anda alamayacaklarını anlatabilirlerdi.üstelik bonservisi de elindeymiş.bu takım jo lara milyon dolarlarlar bayıldı.prekazi ye çok ayıp edilmiş.yazıklar olsun.
kellebekir
01-09-2010, 12:04
bu yönetimle bu takımın bir yerlere geleceğine inanmıyorum ben.
ya prekazı kı bu takıma muhtesem gunler yasattı super maclar kazandırdı.terbıyesızlıgın dık alası olmus.adnan polatı severdım ama artık gozumden dustu bır taraftar olarak.adam takımından ayrılmıs bonservısını elıne almıs bunların yaptıgına bak.olmaz boyle bır terbıyesızlık.koskoca klup ne hallerde.
tepkileri bertaraf etmek için misimoviçi getirdiler.bakalım onları misimoviç ne kadar süre kurtaracak?. bu şekilde bende bir çok kişi gibi başarının gelmeyeceğini düşünenlerdenim.
adnan sezgin olduğu yerde başarı gelmez.istanbulspor da kanıtı.
veyselbakan
01-09-2010, 13:27
sen cevat prekaziyi simoviçi uğurları erdalları unutupda bir telefonu dahi açmaya tenezzül etmiyorsan barcelonayı yönetsen benim gözümde bitmişsindir gs yı gs yapan bizlere gs aşkını veren futbolcular senin telefonuna bakmadığın futbolculardır sayın adnan!!!!:smiles22::smiles22::smiles22::smiles22::smiles22:
adnan sezgin olduğu yerde başarı gelmez.istanbulspor da kanıtı.
istanbulsporada bizen gönderilmişti.
yaa hiç sevmiyorum adamı kardeşim. nefret ediyorum..
polata diyecek lafım yok.. sezon sonunda başarı göremezsek istifa etmesi mükemmel olur..:ranger:
galatasaray kendi futbolcusuna yapıyor ona niye yapmasın
sabo1978
01-09-2010, 15:24
adam haldun üstünel gibi bir adamı harcadı,prekazi kim ki harcamasın.bakalım adnan polat harcaya harcaya adam kalacakmı etrafında .ama adnan sezgin var onun etrfında.
veyselbakan
01-09-2010, 16:21
2adnan el ele sezon sonu hep beraber evlere bunlardan yönetici değil cacık olmaz cacık!!!
kellebekir
01-09-2010, 16:28
2adnan el ele sezon sonu hep beraber evlere bunlardan yönetici değil cacık olmaz cacık!!!
bravo çok yerinde bir laf.Buna günün lafı diyebiliriz.
bu 2 adnan varken değil misimovic kimi getirirsen getir hiç bir şey olmaz.bu akşam ntv ye çıkacak adnan polat bakalım ne diyecek???
beydemir
01-09-2010, 16:59
arkadaşlar sakin olun yahu, prekaziyi dinlediniz, ama polatı dinlemediniz, yazdıklarınızda haklısınız, ama bu konuda karşı tarafıda bi dinlemek gerekmezmi?
bu javonoviç ismini unutmayın arkadaşlar bu adam 1 2 sene sonra avrupanın en ii kuluplerinden birinde oynar bonservisi b idünya para yapar bizimkiler bi taraflarını ovar işte gs daki 2 adnan zihniyeti haldun üstüneli niye yidiler söylencek ço kşey var ama neyseeee........