Orijinalini görmek için tıklayınız : TTNET'görülmemiş hız.?
Arkadaşlar normal sınırsız ttnet abonesiyim download yaparken maximum hız 50 ile 110kb arsında dosya indiriyordum fakat son birkaç gündür bir gariplik var download hızı 700- 800 kb'lere çıkıyor nerdeyse 1mb'la indiricem hayır olsun şaşırmış durumdayım sizlerde bir farklılık varmı.??:49:
bulunduğunuz ADSL santrali yenı sıstem ile değiştirilmiş olabilir yada evinizin yakınında Telekomun yenı Outdoor santrali kurulmuşta olabilir veya bakır kablolarda tadilat yapılıp hat iyileştirmesi de yapılmış olabilir.
Valla ne yaptılar bilmem ama hakatten dünya varmış diyorum inşallah böyle devam eder..
1mbit hız kullanıcısıymışsın.
hattına 8mbit hızı verilmiş. heralde geçicidir.
+Volkanın dedikleride olabilir.
not: imzamda mevcut hız ile,950k ile çekiyorum donloadta.
Hattınızı net pakete geçirmiş olmasınlar.
1mbit hız kullanıcısıymışsın.
hattına 8mbit hızı verilmiş. heralde geçicidir.
+Volkanın dedikleride olabilir.
not: imzamda mevcut hız ile,950k ile çekiyorum donloadta.
paket tarifelerinde kesınlıkle değişiklikk yapılamaz ve verilemez.
kellebekir
03-09-2010, 00:20
bende yeni test ettim ve böyle çıktı
Only the registered members can see the link
gacvokem
03-09-2010, 09:54
bir aydır böyle speed tes ile test edin şaşıracaksınız bende downlod 80mb-uplod 20 mb cıkıyor :=), telekom kafayı yedi
Catapult®
03-09-2010, 10:26
abi bana lazım olan upload hızı 8mbps ilk çıktığında upload hızı 1mbps sonra yarıma düşürdüler :@
bende 1 megabit sınırısız kullanıcısıyım. normal dowland 110kps felan indirme yapıyordu şimdilerde ise 40 kps yani baya bir düşür, bir gariplik var saygılar...
bir aydır böyle speed tes ile test edin şaşıracaksınız bende downlod 80mb-uplod 20 mb cıkıyor :=), telekom kafayı yedi
Benim hızıda 8192 den 2046 ya düşürdüler harbiden kafayı yemişler.
kellebekir
03-09-2010, 22:17
benim hızımda düştü ne yapmaya çalışıyor bunlar anlamadım doğrusu
hafta başında itibaren sanırım sorun var.....
yergun_002
03-09-2010, 23:18
bizde boyna sorun varken senden hız ne çans demiya hadi hayırlı olsun
dün akşam o kadar yavaştıki daha google yi bile açamıyordu saat 21:00 den sonra gece yarısına kadar kocaeli nin bazı yerleri haları iyi ama daha buraları bir yapamadılar sallana sallana seneler sonra biter sanırım. saygıalr.
TTNet'te hep bir sorun zaten.Tek rakibide Uydunet.Uydunette kablo şebekelerinden geldiğinden bir sorun olunca kablo tv veya Teledünya kullanıcıysanız Tvye de bilgisayarada ulaşamazsınız.
uzman_xxx
04-09-2010, 16:23
Keşke bizim hızlarda Öle Yükselse :D:D
uzman_xxx
04-09-2010, 16:24
keşke bizim hızlarda öyle yükselse:D