Orijinalini görmek için tıklayınız : MHP'de istifa
MHP'de şok istifalar!
Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Yeşildere belde Belediyesinin MHP'li Başkanı Tahsin Akkuş ve 3 Belediye Meclisi üyesi, halk oylamasında tercihlerinin "evet" olacağını açıklayarak partilerinden istifa etti.
Akkuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "MHP'nin 'hayır' oyu kullanılması yönündeki görüşüne katılmadığını ve bunun kendisini vicdanen rahatsız ettiğini" söyledi.
Belediye Meclisi üyeleri Yaşar Korkmaz, Mehmet Bilici ve İsmail Batu ile MHP'den istifa edip dilekçelerini partinin Kütahya İl Başkanlığına gönderdiklerini belirten Akkuş, kendisi ve söz konusu Meclis üyelerinin 4 Eylülde Beyce beldesinde düzenlenecek törenle AK Parti'ye katılacağını bildirdi.
Bu arada, Akkuş ve 3 üyenin AK Parti'ye katılmasıyla 9 kişilik Yeşildere Belediye Meclisinde MHP'li üye kalmayacağı, AK Partili üye sayısının 8'e yükseleceği ve bir üyenin de CHP'li olduğu belirtildi.(e-kolay.net)
mhp kendi kuyusunu kazıyor....
hele referandumdan "evet" oyu çıksın...siz o zaman görün mhp'nin üst yönetimindeki depremleri...
bakalım kendi tabanındaki duyarlı ülkücülerin gazabından nasıl kurtaracak kendini....bahçeli ve ona akıl verenler....
adaletten kaçan parti belediyeleri maddi yönden tehdit ederek vaadde bulunarak satın alıyor..ne yaparsa yapsınlar yine hayır çıkacak...
mhp kendi kuyusunu kazıyor....
hele referandumdan "evet" oyu çıksın...siz o zaman görün mhp'nin üst yönetimindeki depremleri...
bakalım kendi tabanındaki duyarlı ülkücülerin gazabından nasıl kurtaracak kendini....bahçeli ve ona akıl verenler....
erdal bey diğer açtığım konu için görüşün MHP için vermişsin
beydemir
03-09-2010, 02:05
Kütahyada 3-5 değil MHP ye HAYIR tavrından dolayı çok kırgın ülkücü var arkadaşlar, bu böyle biline. ÜLKÜCÜLER CHP lilerle PKK lılarla ve geçmişte TÜRK-İSLAM ÜLKÜSÜNE düşman olan kesimlerle kolkola girelim diye sevmiyor MHP yi.GEÇMİŞİNİ UNUTAN GELECEĞİNİ GÖREMEZ.
ahmet yenilmez...tiyatro sanatçısı ...:..."12 Eylül günü oy vermeye giderken bayrama giden çocuk sevincinde olacağım. ‘EVET’ mührünü bir başka basacağım. Bu, ülkücü olmamın gereğidir…"
aslında...aklın yolu bir...veee...
bunu en iyi ülkücülerin anlaması lazım...dı......
Hiç bir duygu kardeş olmanın ötesinde kişiye hem bu dünyada hemde ahirette bir fayda sağlamayacaktır. Ülkücü kardeşler sizlerin duygularını çok iyi anlıyorum ve hepinizi tebrik ediyorum. Vatanı bölmek isteyenler sizin üzerinizden prim yapmak istiyorlar. Bu vatanın genç-ihtiyar bütün (ülkücü-akıncı)evlatları can-ciğer kan ve din kardeşidir. Fitne gammazcılarına lanet olsun....
hiç kimse evetçi MHP ye orum yaptığı kadar hayırcı AKP ye yorum yapmamış
Kütahyada 3-5 değil MHP ye HAYIR tavrından dolayı çok kırgın ülkücü var arkadaşlar, bu böyle biline. ÜLKÜCÜLER CHP lilerle PKK lılarla ve geçmişte TÜRK-İSLAM ÜLKÜSÜNE düşman olan kesimlerle kolkola girelim diye sevmiyor MHP yi.GEÇMİŞİNİ UNUTAN GELECEĞİNİ GÖREMEZ.
şimdi çile çekenler hayır diyorda bunu bilmeyen ve sanki anayasa değişikliği değilde ahı gitmiş vahı kalmışlarla hesaplaşmaymış gibi demogojiyle evetçilerin peşinden gidiliyorsa gidebilirler.türkiye cumhuriyetinin ve türk milletinin geleceğini düşünen, geçmişin acılarını kullanan birilerine evet demez.
ahmet yenilmez...tiyatro sanatçısı ...:..."12 Eylül günü oy vermeye giderken bayrama giden çocuk sevincinde olacağım. ‘EVET’ mührünü bir başka basacağım. Bu, ülkücü olmamın gereğidir…"
aslında...aklın yolu bir...veee...
bunu en iyi ülkücülerin anlaması lazım...dı......
o şahsiyete saygım sonsuz ama her tuzum var diyenede hıyar alınıp koşulmaz,ülkücü olmanın gereği anı kurtarmak değil ileriyi tasavvur edip milletinin menfaatlerini düşünerek hareket etmektir.
başbakanımız çıkıp" bunlar çıkıp Sivas tan ,gavurdağından öteye geçemez"diyor.bakıyorsun son olaylar sivasın yakınlarında tokat-giresunda,gavur dağının yakınlarında hatay çevresinde yoğunlaşıyor,sözde kürdistan haritasının sınırlarıda nereden geçiyor malumunuz,birde hadi gitsene diye tahrikde cabası(dün SHOW TV de siyaset meydanında devlet bahçelinin açıklamaları bu şekilde),akıllı olmak lazım.ülkücüyüm çektiklerime sahip çıkanlara evet diyeceğim diyerek gelecek kaygısına düşmeyelim.g.doğu zaten evetçi,sözde hayırcı gibi görünüp MHP ve CHP yle aynı saftaymış havası oluşturuyorlar.tavşana kaç tazıya tut misali
Ülkücülerin sırtından geçinmeye çalışan sırtlanlar var.bunlar zaten belli şahıslar...
bunları o gazetede,şurda,burda yazarken görebilirsin.
bunlara söylenecek tek şey Allah akıl,fikir versin ve gerçek Ülkücülük yolu göstersin.
Ülkücülerin sırtından geçinmeye çalışan sırtlanlar var.bunlar zaten belli şahıslar...
bunları o gazetede,şurda,burda yazarken görebilirsin.
bunlara söylenecek tek şey Allah akıl,fikir versin ve gerçek Ülkücülük yolu göstersin.
bana biri söylesın ya Türkiye Cumhuriyetini Ülkücülermi kurtarıyor ülkücülermi ayakta tutuyor yada Cumhuriyetimizi sevmek için illaki ülkücümü olmak gerekiyor.
Ben TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIYIM DİNİM İSLAM ve Kimliğim TÜRK ve TÜRK oğlu TÜRKÜM.
Şimdi ben vatanımı çok seviyorum bayrağımı cok seviyorum vatanımın bütünlüğünü cok seviyorum ve ben bu sevdiklerim için canımı hiçe sayarım.
Şimdi benim ne ülkücülükle ne cemaatçilikle nede bu cumhuriyetçi laiklik diye sınıf yaratanlarla hiç işim olmadı olmaz.
Şimdi ben bunlardan olmadığım için ben bu vatanı onlar kadar sevemem ve koruyamammı.
Bana kalırsa bu tür guruplar bu vatanı sadece yıpratıolar. Zamanında sağcısı solcusu ülkücüsü versayresi bu tür guruplar oluştırmasaydı o asılmalarda hapislerde olmazdı tek yumruk tek yurek olunacaktı.
Halen millet ülkücülükmüş cemaatçilikmiş die yazarların atıp tuttuıuklarıyla hareket ediıolar.
yakupyurt
03-09-2010, 20:08
erdal kardeş sen eveti ancak rüyanda görücen gerçek ülkücüler evet demez neden dir bilirmisin onurlu insanlardır bizleri tiyatro sanatcısı ile karıştırma hiç bir ülkücü vatanının satılmasını istemez bundan pay alsa bile 10 bin ytl maaş alan vekil 1 trilyona villa alabiliyormu ama senin savunduğun kesimde genel olarak var hem villası hemde gemisi bizler bunların arkasından gitmeyiz inşallah evet isteğin kursağında kalırda bende burda senin gibilerle urasmam mhp söz konusu olunca parmakların pek iyi işliyor biz bu vatanın satılmasına akp anayasına hayır diyecez sonuna kadarda devam edicez selametle ne mutlu türküm diyene diyebilene
buraya yazıyorum.....
eğer referandumdan "evet" çıksın.....mhp de müthiş depremler olacak....
çünkü kendi tabanına...kendi geçmişine ters düşen bir yönetim ile...yönetiliyorlar....
elbet duyarlı samimi ülkücüler....mhp üst yönetimini....doğruya çekeceklerdir....
digital_52
03-09-2010, 20:15
MHP gitgide batıyor
bedenim türk ruhum islam ruhsuz beden olmaz milletsizde devlet olmaz mhp milletin değil devletin partisi olma yolunda ilerliyor türk milletini kabul etmeyen milliyetci olamaz
erdal kardeş sen eveti ancak rüyanda görücen gerçek ülkücüler evet demez neden dir bilirmisin onurlu insanlardır bizleri tiyatro sanatcısı ile karıştırma hiç bir ülkücü vatanının satılmasını istemez bundan pay alsa bile 10 bin ytl maaş alan vekil 1 trilyona villa alabiliyormu ama senin savunduğun kesimde genel olarak var hem villası hemde gemisi bizler bunların arkasından gitmeyiz inşallah evet isteğin kursağında kalırda bende burda senin gibilerle urasmam mhp söz konusu olunca parmakların pek iyi işliyor biz bu vatanın satılmasına akp anayasına hayır diyecez sonuna kadarda devam edicez selametle ne mutlu türküm diyene diyebilene
evet demekle vatanın satılmasına nasıl geliyorsunuz anlamadım 12 eylulde oylanacak anayasada ne oldugunu biliyormusun akp sevmiyebılırsın ama sırf akp yüzünden hayır vermenın bir anlamı yok bagımsız yargı için evet demek gerekiyor ben bugune kadar herkesin yargıdan sikayetci oldugunu duydum simdi elinde fırsat var bunu iyi degerlendirmek gerek
evet demekle vatanın satılmasına nasıl geliyorsunuz anlamadım 12 eylulde oylanacak anayasada ne oldugunu biliyormusun akp sevmiyebılırsın ama sırf akp yüzünden hayır vermenın bir anlamı yok bagımsız yargı için evet demek gerekiyor ben bugune kadar herkesin yargıdan sikayetci oldugunu duydum simdi elinde fırsat var bunu iyi degerlendirmek gerek
niye böyle fırsatlar 100 yılda birmi geliyor..akp için evet vermeninde bir anlamı yok.zaten evetde çıksa hayırda çıksa zamanla sizde anlayacaksınız takke düştü kel göründü misali ama kellikte farketmez diyorsanız sözüm yok.
bana biri söylesın ya Türkiye Cumhuriyetini Ülkücülermi kurtarıyor ülkücülermi ayakta tutuyor yada Cumhuriyetimizi sevmek için illaki ülkücümü olmak gerekiyor.
Ben TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIYIM DİNİM İSLAM ve Kimliğim TÜRK ve TÜRK oğlu TÜRKÜM.
Şimdi ben vatanımı çok seviyorum bayrağımı cok seviyorum vatanımın bütünlüğünü cok seviyorum ve ben bu sevdiklerim için canımı hiçe sayarım.
Şimdi benim ne ülkücülükle ne cemaatçilikle nede bu cumhuriyetçi laiklik diye sınıf yaratanlarla hiç işim olmadı olmaz.
Şimdi ben bunlardan olmadığım için ben bu vatanı onlar kadar sevemem ve koruyamammı.
Bana kalırsa bu tür guruplar bu vatanı sadece yıpratıolar. Zamanında sağcısı solcusu ülkücüsü versayresi bu tür guruplar oluştırmasaydı o asılmalarda hapislerde olmazdı tek yumruk tek yurek olunacaktı.
Halen millet ülkücülükmüş cemaatçilikmiş die yazarların atıp tuttuıuklarıyla hareket ediıolar.
benım bu soruma kimse cevap vermıyor yada verilemiyor. hala soruyorum ben vatanımı sevıyorum sahip cıkıyorum ama ülkücü olmamam cemaatçi olmamam laıkcumhuriteçi örgütleri ile takılmamam benım bu vatanı korumaya sevmeye sahip cıkmama engelmı yada bu guruplarda olan bu vatanı bızden daha cokmu sevıyor anlamına geliyor illaki sağcı solcu ülkücü cemaatçi oluncamı bu vatan sevilecek kurtulacak.
Bence vatanını seven tek yumruk olur. Öle ayrımcılık yapıp ben bucuyum sen şucusun die ayrım yapmaz.
niye böyle fırsatlar 100 yılda birmi geliyor..akp için evet vermeninde bir anlamı yok.zaten evetde çıksa hayırda çıksa zamanla sizde anlayacaksınız takke düştü kel göründü misali ama kellikte farketmez diyorsanız sözüm yok.
bu anayasa her büyük olay yargının yapısının degişmesi artık yargı malum kesimin arka bahçesi olmayacak hsyk olan olay çok güzel artık 3.5 kişi degil bir çok kişi sececek önemli bir olay var bu maddeler anayasa mahkemesinin onayından geçti tehle***i bir durum olsa neden geçsin bu yasalar akp nin yasaları degil halkı yasaları sırf akp yapıyor diye hayır demenın bir anlamı yok hayırcıların mantıklı bir bahanesi yoktur
bu anayasa her büyük olay yargının yapısının degişmesi artık yargı malum kesimin arka bahçesi olmayacak hsyk olan olay çok güzel artık 3.5 kişi degil bir çok kişi sececek önemli bir olay var bu maddeler anayasa mahkemesinin onayından geçti tehle***i bir durum olsa neden geçsin bu yasalar akp nin yasaları degil halkı yasaları sırf akp yapıyor diye hayır demenın bir anlamı yok hayırcıların mantıklı bir bahanesi yoktur
bu anayasada en büyük olay yargının yapısının degişmesi artık yargı malum kesimin arka bahçesi olmayacak hsyk olan olay çok güzel artık 3.5 kişi degil bir çok kişi sececek önemli bir olay var bu maddeler anayasa mahkemesinin onayından geçti tehle***i bir durum olsa neden geçsin bu yasalar akp nin yasaları degil halkı yasaları sırf akp yapıyor diye hayır demenın bir anlamı yok hayırcıların mantıklı bir bahanesi yoktur