Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Ye-2010 Cıs Emu Ve Server Açma Talimatları
coscos1222
09-09-2010, 02:25
Emu açma ve Server Ayarı bölümünü aktif etmek için Menude Multimedya üzerinde "8888" tuşlanacak..
bugün bir dükkana gidip dreembox server olayına girmek istediğimi söyledim. dükkan sahibi neyapacaksın dreembox'ı , next ye 2010 cıs tiger cihazını al dedi. dreemboxın yaptığı işin aynısını bu cihaz da yapıyor dedi. bu konuda bilgisi olan var mı. next ye 2010 cıs ile server varmıdır? yada dreamboxın yerini tutarmı? bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var..?
bugün bir dükkana gidip dreembox server olayına girmek istediğimi söyledim. dükkan sahibi neyapacaksın dreembox'ı , next ye 2010 cıs tiger cihazını al dedi. dreemboxın yaptığı işin aynısını bu cihaz da yapıyor dedi. bu konuda bilgisi olan var mı. next ye 2010 cıs ile server varmıdır? yada dreamboxın yerini tutarmı? bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var..?
asla tutmaz serverde Dreamle yarışabilen fiyatı ucuz olan sadece Atlanta HDBOX var.
Nextt bence artık boş cihaz üretmekten başka bişi yapmıyor.
pek, dreemboxun hangi modelini tavsiye edersin volkan?
konunun yerı burası değil ben artık dreambox önermıyorum benım için bitmiştir. Ben ucuz bir cihaz alacaksam Atlanta HDBOX iyi bir cihaz alacaksam VU DUO yhada clarke tech 9000 alırım. Ama illa dream olacaksan HD 500 nu al.
teşekkürler volkan. iyice bir düşünüp doğru seçim yapmak lazım
karabayram
01-04-2012, 23:08
acil next 2010 tiger
selam form dostlarım
bir next 2010 tiger
Newcamd Server -CCcam Server nasıl yapılıyor bana bi yardım edebilirseniz sevinirim
resimli anlatım istiyorum
saygılar
kubilaysa
02-04-2012, 01:40
arkadas server paylaşım paralımıdır benim bildiğim parali dogrumu
kubilaysa
02-04-2012, 01:43
ben dün gece iyi ce inceledim dreambox da usb girişi yok .film bile izlenmez usbusb girişli alcaksın film bile izlersin usb ile
kubilaysa
02-04-2012, 01:44
ben olsam hiç tavsiye etmem yarın server den çıksan usb girişi yok usb girişiolsa hem yazılım hemde usb ile film bile izlersin
bayram tv
30-09-2014, 22:25
Only the registered members can see the link
resimler alıntıdır.