Orijinalini görmek için tıklayınız : Next cx 2000 Super Plus cihazim kendi kendine kapanıp açılıyor!!!
sonerdursun1
10-09-2010, 10:26
Arkadaşlar ne olduysa cihazım birden bireye kendi kednini kapatıp açmaya başladı hiç bir şekilde önleyemedim cihazın elektiriğini kesmezsem cihaz kapanıp açılmaya devam ediyor boot modunda son yazılımını attım yine olmadı bunu nasıl çözebilirim acaba cihaz şunları sıralıyıp kapanıp açılıyor ilk açılışta boot sonra 0 daha runP play ve 129a diyip tekrar kapanıp açılıyor
pekı antenden gelen kablo cihaza takılımı eğer takılı ise anten kablosnu cihazdan cıkarın bıde o şekilde acılmasını deneyın. anten kablosunda kısadevre varsa cihaz acılmayabilir.
sonerdursun1
10-09-2010, 11:03
evet hocam denedim yine aynı boot modunda yazılımı attıktan sonra pcde bağlı iken kapatıp açtım ordada bu sorun vardı yazılımdamı sorun var acaba.
yazılım değil ama besleme devresınde sorun olabilir.
sonerdursun1
10-09-2010, 13:33
besleme devresi nedir benim yapabileceğim birşeymi yoksa illaki servise gitmesimi lazım?
yargıç_1
10-09-2010, 13:39
besleme devresi nedir benim yapabileceğim birşeymi yoksa illaki servise gitmesimi lazım?
besleme devresi cihazın içinde elektrik kablosunun bağlı olduğu devredir genelde cihazın besleme çıkışındaki kondansatörler arızalı oluyor ama büyük ihtimalle sizin boardtta arıza olabilir bence siz en yakın servise götürün daha sağlıklı olur
bu makinada virüs bulunmaktadır tekrar temiz yazılım yükle
sonerdursun1
11-09-2010, 10:42
eski yazılımda attım artık benim yapacak birşeyim kalmadı sanırım servise götüreceğim yardımcı olan herkese teşekkürler