Orijinalini görmek için tıklayınız : En baba goldmaster uydu alıcısı hangisi arkadaşlar?
yaw eninde sonunda alayım dedim bir reciver modüllü olsun bendeki modüllü ve artık yazılım destegi gevşedi iyice bana ne önerirsiniz beni ugraştırmasın kendi kendini çözsün güncellesin yazılım atsın:):)
selametle.
yaw beni ugraştırmasın kendi kendini çözsün güncellesin yazılım atsın:):)
selametle.
yav cabbari oldu olacak sen odaya gelince televizyonu açsın sen oturduğun terden seyredeceğin kanalı söyle o açsın pardon ama sen napacaksın bana söylermisin:nono: :nono:
yaw eninde sonunda alayım dedim bir reciver modüllü olsun bendeki modüllü ve artık yazılım destegi gevşedi iyice bana ne önerirsiniz beni ugraştırmasın kendi kendini çözsün güncellesin yazılım atsın:):)
selametle.
altındaki yüklselişi düşüşü anında ekranada yansıtsınmı :8[1]: uydudan guncelleme yapan cihazlar var ben almadım kurmadım redline için iyi cihaz diyorlar istersen bir araştır saygılar cabbari usta
Ödül Avcısı
14-06-2006, 21:47
Bazı paketler daha uygun düşer sizin için. Yazılım güncelleme gibi dertlerdende kurtulursunuz.
Bazı paketler daha uygun düşer sizin için. Yazılım güncelleme gibi dertlerdende kurtulursunuz.
paketten kastınız anlayamadım:49:
Ödül Avcısı
14-06-2006, 22:07
Size söylememiştim zaten, sarraf olan anlar.
cabbari sen anlarsın aydınlat bizi:)
ya ben cihaz diyorum siz paket puket diyorsunuz:(:(
bana cihaz marka ve fiyat lazım..
bu redline nasıl fikri olan varmı?
Mehmet Kaynaklı
15-06-2006, 11:33
başka baba cihazlarda var illa gm mi olacak
başka baba cihazlarda var illa gm mi olacak
ne bileyim ben ona alıştıgımdan onu istedim başka neler var?
Mehmet Kaynaklı
15-06-2006, 11:54
dreambox 7020 al derim burdanda (Only the registered members can see the link) bi incele istersen
Mehmet Kaynaklı
15-06-2006, 12:10
bu arada biraz daha bekle istersen bunların bide dreambox DS 8000 leri çıkacakmış ileriye dönük:45:
dreambox 7020 al derim burdanda (Only the registered members can see the link) bi incele istersen
ya mehmet sen çılgınmısın bu kaç para bee???
ülen benaz ucuz olsun demiştim plazma almayacagız:)
Goldmaster 30400 al yeni çıktı:) mail alıyor cihaz
9700 cım dan şaşma..ıkıncı alternatıf redlıne 14500 xx turbo
Goldmaster 30400 al yeni çıktı:) mail alıyor cihaz
patron kaç kuruş bu alet?
bizi sarsarmı*
selametle..
Goldmaster olsun çamurdan olsun :624ok: :8[1]: :00000004:
Ödül Avcısı
16-06-2006, 22:48
patron kaç kuruş bu alet?
bizi sarsarmı*
selametle..
Bütçeyi acayip sarsar. Dene bak görürsün.
Bir uydu alıcısı sizi sarsacaksa vay halinize demektir. Biz sizi ortadoğunun ve balkanların en büyük altın tüccarı diye tanımıştık.
Bütçeyi acayip sarsar. Dene bak görürsün.
Bir uydu alıcısı sizi sarsacaksa vay halinize demektir. Biz sizi ortadoğunun ve balkanların en büyük altın tüccarı diye tanımıştık.
yalaaaan külli yalan kuyruklu yalan...
yasincengiz
19-10-2007, 09:20
en baba cihaz şu an yumatu IQ serisi hem fiyat olarak hemde yazılım destegi olarak
sayın cabbari ustam!
Redline csx100 al absat çözüyor keyleri kendisi indiriyor,yazılım indiriyor kanal list.indiriyor,değişmiş olan kanalın frekansını güncel olan yeni kanalı aktif ediyor,keyleri indiriyo ekranı ilk açtığınızda *** tarihini,keylerin açtığı kanalları kısa bir süre alt yazı olarak geçiyor.sizin yapmanız gereken gece kullanmadığınız zaman cihazı stanbay'de tutmak ben kullanıyorum memnunum.seçim sana ait saygılar.
Konunun tarihine baksaydın 14.06.2006 bu zamana kadar mutlaka almıştır ama ne almıştır bilmiyorum.