PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : VU+ Kullanicilari...

yalinizkurt
15-09-2010, 15:37
Slm. Arkadaslar

Insallah dogru degildir..! aldigim bir bilgiye göre Vu+
Dream multi media tafafinda dava edilmis.?
farkindamisiniz bilmiyorum bagzi destekcileri yok oldu ..! DreamElite gurubu dagildi.
son piyasaya cikan orginal softtu (Original Image VU+ Duo Release Ver 5.2) kimse editlemiyor.
piyasadaki bundan önce cikan (Original Image Version 5.0)softtu editeyim aktarip dönderip piyasada sunulan soft.
bu olaylarin simdiye kadar bu sekilde devam etmesi duyduklarimi dogrular gibime geliyor. insallah dogru degildir. yoksa cok süper bir cihaz gümme gidecek..!!

Admin
15-09-2010, 16:12
VU+ DUO daha deneme sansım olmadı ama birçok firmada tanıdıgım satış yapan kişiler hep bu cihazı öneriyor biraz pahalı ama yakında fiyatı düşerde bizde alırız:)

burakvi
26-09-2010, 01:28
fiyatının düşeceğini sanmıyorum, şu an stoklar tükenmiş durumda, desteklerde deav ediyor adamlar harı harıl çalışıyor yakoında bombası patlar merak etmeyin :)

seremir
16-05-2011, 23:30
bende artık vu+duo ya geçtim bakalım nolucak

serhat15
17-05-2011, 00:15
Slm. Arkadaslar

Insallah dogru degildir..! aldigim bir bilgiye göre Vu+
Dream multi media tafafinda dava edilmis.?
farkindamisiniz bilmiyorum bagzi destekcileri yok oldu ..! DreamElite gurubu dagildi.
son piyasaya cikan orginal softtu (Original Image VU+ Duo Release Ver 5.2) kimse editlemiyor.
piyasadaki bundan önce cikan (Original Image Version 5.0)softtu editeyim aktarip dönderip piyasada sunulan soft.
bu olaylarin simdiye kadar bu sekilde devam etmesi duyduklarimi dogrular gibime geliyor. insallah dogru degildir. yoksa cok süper bir cihaz gümme gidecek..!!

Korkulacak hiçbirşey yok vu+ mükemmel donanımı süper desteği ve dm8000 den hiç aşağı kalmayan özellikleriyle dream şirketini paniğe sokmuştur..dmm nin derdi enigma 2 nin lisans hakkının kendisine ait olduğu ve bunu kmsenin kullanamayacağı yönündedir ..almanyada yapılan mahkeme sonucuclandı ve dmm mahmekemeyi kazandı ama bunun bi anlamı yok vu+ sadece enigma 2 demiyecek isim hakkı olarak fakat sistem aynı değişen birşey yok ...olayın özetini yaparsak Dmm Vu+nun önlenemez yükselişine bir dur demek istedi ama bu Vu+duo yu engelleyemez bu yıl içerisinde vu+ nun 2 adet süper cihazı çıkıyor biri haziran ayının ortaları diğeri sene sonu gibi Vu+uno ve Vu+ultimo (destek tam gaz devam ediyor)