PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dreambox 500s

aozaslan
16-09-2010, 10:41
iyi günler arkadaşlar
dreambox 500 s cihazımda server yüklü.dün akşam motorlu antende 7 tane uydu ayarlı iken bir uydu daha eklemek istedim.cihaz kilitlendi.açtığımda bütün kanallar gitmiş.kanal yerlerinde silinmiş yazıyordu.cihaz fişini bir daha çıkarıp taktım.kanallar geri gelmiş sadece 16 e deki uyduda silinmiş yazıyordu.ancak şifreli kanallar açılmadı.ccamcongig dosyası silnmiş.dreambox ile indirdim kurdum.flashfxp ile bağlandım.server aldığım kişinin gönderdiği şifreyi editledim.ancak birkaç defa daha olmuştu.yukarıdakiş gibi yaptığımda açılmıştı.ne yaptıysam açılmıyor.sanki şifreli kanalları kapatmışım gibi.normal emu ile açılanlar bile açılmıyor.yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.

Volkan
16-09-2010, 21:15
Flash FXP programı ile cihaza bağlanın CCcam.cfg dosyasının üzerinde sağ tuş ile düzenle dıyın cfg dosyasının içini komple silin sonra servercinin verdiği CLINE satırını yapıştırın kayır edın. daha sonra yıne CFG dosyasının izerinde sağ tuş yapıpı CHMOD değerini 755 yapın.

Daha sonra normal tv seyrederken mavi tuşa basın en ustte ccam hangi versiyonunu kullanıyorsanız onu seçip start edin daha sonrada cihazın fişten çekip taktığınızda hangı buket hangi kanalda açılmasını istıyorsanız o kanala geçin. Daha sonra kapatma tuuşuna uzunca basın karşınıza bir menu gelecektir bu menude en usttekı seçeneği seçin cihaz yenıden başlaacaktır açılırken cccam 2.1... start oluyor dıye yazar.

eğer bunları yaptıysanız sorun olmaz.

aozaslan
17-09-2010, 11:21
tmm tşk.ederim arkadaşım hallettim.