Orijinalini görmek için tıklayınız : dsmart çalışanlarını işten çıkardı
sanaluyducu
21-09-2010, 14:54
bu gün bazı kaynaklardan alınan haberlere göre dsmart yaklaşık 140 müşteri temsilcisini yani hepsini işten çıkarmış dahada işten çıkarmalar devam edecekmiş dsmarta neler oluyor acaba bilen varmı yoksa...........?:mad2::mad2:
caglar684
21-09-2010, 15:21
Tarih tekkürrür ediyor başka bi şey yok (sansui free tv)
Bence ya batacaklar,
Yada platformu satacaklar.
kellebekir
21-09-2010, 16:03
yazık olmuş
Bence ya batacaklar,
Yada platformu satacaklar.
Olabilir.Her bir kanala para veriyor değil mi?Kendi platfromunda yayında olması için.İçeriği boş kanalları kaldırsaydı batmazdı.Yinede kesin birşey yok.Sadece tahmin ettim.:ranger:
draculu45
21-09-2010, 17:04
etme bulma dünyası
digital_52
21-09-2010, 17:29
daganı sevemem kanalarınıda batsın gitsin
securityizmir
21-09-2010, 18:12
zaten beleş dediler beleşte degilmiş
dt ile rekabet açısından iyiydi tabi d-smarta verdiğim parayıda düşünürsem kötü olmuş
daganı sevemem kanalarınıda batsın gitsin
Aynen öyle.Emek vermiyor gibi kanallarına hep ucuz yapımlar,kolaya kaçmak.Yeşilçam Smart tek Türk film kanalı filmleri ucuz ama gerekli.Max Smart zaten eski diziler.D-Çocuk eskiden güzeldi animeler,klasikler,bir kaç şey vardı.Şu an Winx Clup sayesinde izleniyor oda olmasa çöp kanal.Beğenmiyorum bende Doğanın kanallarını.Çok kaliteli kanallarmış gibi platform açıyor.O kanallları Digitürkte,Teledünya'da pazarlasalardı daha zengin olmuşlardı.
dt ile rekabet açısından iyiydi tabi d-smarta verdiğim parayıda düşünürsem kötü olmuş
Ben D-Smartla digitürk'ü rakip olarak görmüyorum.Çocuk,müzik,belgesel,sinema kanalları daha üstün diginin.D-Smart bir kaç sinema kanalı,belgesel kanalları ve yabancı kanallardan ibaret gerisi Türksatta FTA Olan ne varsa.
digital_52
21-09-2010, 20:05
Aynen öyle.Emek vermiyor gibi kanallarına hep ucuz yapımlar,kolaya kaçmak.Yeşilçam Smart tek Türk film kanalı filmleri ucuz ama gerekli.Max Smart zaten eski diziler.D-Çocuk eskiden güzeldi animeler,klasikler,bir kaç şey vardı.Şu an Winx Clup sayesinde izleniyor oda olmasa çöp kanal.Beğenmiyorum bende Doğanın kanallarını.Çok kaliteli kanallarmış gibi platform açıyor.O kanallları Digitürkte,Teledünya'da pazarlasalardı daha zengin olmuşlardı.
Ben D-Smartla digitürk'ü rakip olarak görmüyorum.Çocuk,müzik,belgesel,sinema kanalları daha üstün diginin.D-Smart bir kaç sinema kanalı,belgesel kanalları ve yabancı kanallardan ibaret gerisi Türksatta FTA Olan ne varsa.
valla söyliceni söylemişin ustam eline ve agzına :45:saglık :45::45:
D-Smart'ın para kazanma stratejisi ücretsiz abonelerine haber vermeden ücretli pakete geçirmesi oldu.
Bi yakınıma öyle yapmışlar hiç haberi bile yok.
2 aylık fatura birikmiş.
Ben cihazı fabrika ayarlarına çekmiştim ve kanal aratamadık.
Sonra MH aradık süpriiiz 2 adet ödenmemiş fatura var.
Hemde +18 paket açmışlar.
Ne dersen de bide paket iptaline 40 tl aldılar.
Ama böle para kazana kazana millet uyandı.
yekcanajans
21-09-2010, 21:50
ee etme bulma dünyası insanları kazıklarlarsa böyle olur inş. hepsi batarda şifresiz izleriz kanalları...
muslum-baba
21-09-2010, 22:08
eski kutunu getir d smrttı al kampanyası hala süruyor üstune 100 tl veriyorsun
bence güzel rakip oldu ben 2003 de aylık ligtv ye aylık 30 milyon ödüyordum aradan 7 yıl geçti şimdi 35 tl bal gibi rakip olmuş d-smart olmasa lig tv aylık 70tl den aşağı olmaz dı
bence güzel rakip oldu ben 2003 de aylık ligtv ye aylık 30 milyon ödüyordum aradan 7 yıl geçti şimdi 35 tl bal gibi rakip olmuş d-smart olmasa lig tv aylık 70tl den aşağı olmaz dı
Ne rakipmiş be 3 tane kendine ait HD kanalla mı rakip olacak
şaşkın_75
21-09-2010, 23:18
yazık o işçilere valla işsiz kaldılar onlara iş lazım
ekecikli24
21-09-2010, 23:45
vallaha yazık
Ne rakipmiş be 3 tane kendine ait HD kanalla mı rakip olacak
dijitürkün abartılacak neyi var ligtv yi çıkarınca geriye ne kalıyor düzgün bir türk sinema kanalı bile yok digidede kendine ait 3 tane hd kanallı var
ben ikisini karşılaştırınca digitürk 10 puan dsmart sadece 3 puan alır.ikisini karşılaştırmak bile yanlış.
dijitürkün abartılacak neyi var ligtv yi çıkarınca geriye ne kalıyor düzgün bir türk sinema kanalı bile yok digidede kendine ait 3 tane hd kanallı var
Ben zaten Lig tvyi saymayarak Digitürk iyi dedim.Kanalları karşılaştıralım.Spor kanalları D-Smart'ınki iyi.Digitürk'ün kalite ve çeşitlilik bakından spor kanalların da üstün(LİG TV'yi saymasak).Çocuk kanallarına gelelim D Çocuk Winx Clup denen çizgifilmi saymassan içeriği boş.Kids Co,maxi(içeriği boşaltıldı),karamel tv(fena değil) ve nick geri de kanallar orda.Digitürk'e bakalım.D-Smartta genç kanalı kaç istersem neyi açabilirim.Disney Channel yok.Kaliteli(CN haricinde) marka çocuk kanallarında Disney XD.Kaliteli ve anime yapımlarınıda bulunan Jojo.Çocuk kanalları özenilmiş bir şekilde dizilmiş.Müziğe gelelim D-Smartta chat müzik kanalları ve Türksat FTA Yayınında müzik kanalları+karadeniz kanalları(toplasan 1 tane eder).Orada para edecek Dream,Numberone var.Onlarda Digide var.TMB farklı bir müzik kanalı o D-Smart ve Teledünyanın artılarından.Digitürk'e gelince bunlar değersiz.Rock,caz,yabancı pop hepsi var.Disney Channel'da sayarsak Digitürk en iyi müzik kanallarına sahip.Belgesel kanallarında en iyisi Teledünya ama Digi ile D-Smarttı karşılaştırırsak Digitürk kazanır.Discovery kanalları hep aynı şeyleri yayınlıyor.Burdada Digitürk kazanıyor.D-Smarttın artıları şunlar TMB,fazla yabancı kanallarının bulunması,HDen,kanal d ve Star HD Kanalları,D-Çocuk'ta yayınladığı winx,Yeşilçam Smart ve Pempe Smart başka artısı yok.Ama Digitürk eski bir platfrom+sahibi Türkiye'nin en zenginlerinde olduğu için avantajlı
Neyse konu kilit.Sebeb kaynak yok.Her hangi bir kesin bilgi yok.