PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eşref Bitlis cinayeti 1 numarayı ele verir mi

umut55
24-09-2010, 09:33
Devlet içindeki hukuk dışı yapı, koskoca Türkiye'nin ayağındaki en büyük, en paslı prangadır. Askerî vesayet sistemi, meşru olmayan varlığını bu yapıyla sürdürdü ve sürdürmekte direniyor
Ergenekon davasını küçümseyen, başka taraflara çekmek isteyen, sulandıran, bulandıranlar için şok etkisi yapan bir gelişme var.

"JİTEM'i ben kurdum." diyen ve halen GATA'da yatan, tutuklu Ergenekon sanığı emekli Albay Arif Doğan'ın yalanlamadığı ses kaydı, adeta devlet içindeki bütün kirli, kanlı ve karanlık işleri özetliyor. Arif Doğan, "7 bin ruhsatsız silahı kendi adamlarıma bizzat ben dağıttım. Terörist yetiştirdim ben orda..." diyor. Ergenekon lobi belgesinde de yer aldığı gibi tüm organize suç işlerini ve çeteleri kontrol altında tuttuklarını da itiraf ediyor. Asıl ses getirecek itirafı ise şüpheli bir uçak kazasında şehit olan eski Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis'i de JİTEM ekibinin öldürdüğünü iddia etmesi... Ergenekon davası sanığı Arif Doğan, ses kaydında, "Alevilere yönelik saldırıları kendisinin yaptırdığını, saldıranların da irticacı maskeli sakallı, bıyıklı kendi adamları olduğunu" da anlatıyor.

Eşref Bitlis olayı, karanlıkların aydınlanması için çok önemli. Jandarma Genel Komutanı'nın öldürülmesinden bahsediyoruz.

osmann
24-09-2010, 09:41
ergenekon fasa fiso bir olay değildir...
ül***e yuvalanmış büyük bir şebekedir...
ee böyle bir şebe***i meydana çıkarmak, konuşturmak kolay iş değil...
inşallah sonuna kadar gidilir...
selametle...

umut55
24-09-2010, 09:45
zaten eşref bitlis ve cem ersever birbiriyle baglantılı olarak öldurulmuştu..çünkü her ikiside çok seyler biliyordu pkk konusunda..

alperen
24-09-2010, 12:32
eşref bitlis ve özal suikastları çözülmeden bu ülke düzelmez

wtwt99
24-09-2010, 14:03
bir gerçek var artık hiç bir şey gizli kalmayacak artık