Orijinalini görmek için tıklayınız : Redline niye güncelleme frekansi vermiyor veye ben bulamiyorum
Tüm Form üyelerine selamlar
Redline uydumu güncelleyemiyorum
bir de NTV SPOR ŞİFRESİMİ DEĞİŞTİ
Teşekkürler
:49:
Tüm Form üyelerine selamlar
Redline uydumu güncelleyemiyorum
bir de NTV SPOR ŞİFRESİMİ DEĞİŞTİ
Teşekkürler
:49:
NTV ve NTVSPOR’da yayınlanan İspanya Ligi maçları, uluslararası lisans anlaşmaları nedeni ile TURKSAT Doğu uydusunda şifreleniyor.
...ßasından
ßu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı henüz fakat uydudan güncellemeli cihazlar şifreyi açmaktadır..ßen Hıremco X3 ile izliyorum maçları.
Redline güncellemesi ile ilgili REDLİNE firmasının kendi sitesinde vrdiği en son güncel frekansı şudur..
Değerli REDLINE kullanıcılarımız Yeni güncelleme frekansımız 12729 - H (Yatay)- 30.000 bu frekans üzerinden eskiden olduğu gibi her türlü güncell
..Alıntı
ama guncelleme yeni br serilerine veriliyor eski serilerde guncelleme yoktur
REDLİNE firmasını anlamak çok zor güncellemeli bazı modellerinde güncellemeyi çok güzel yapıyor fakat bazı modellerde ise hiçbir değişiklik yok bu sorun neden kaynaklanıyor bende bilmiyorum ve kendi sitesinde araştırdım ama bu konuyla ilgili bir cevaba ulaşamadım.Umarm en erken zamanda düzelir bu sorun..
ercişsat
27-09-2010, 20:05
anlamadım bende gardaşlar