Orijinalini görmek için tıklayınız : ADSL Limitini aşan varmı?
Madem bölümler actık buradada meraklarımızı giderelim.Ben limitli adsl kullanıyorum ama bugune dek hiç aşmadım:) supersatforumu yedeklerini falan almama ragmen ??ya siz aşan varmı
Hakan Gül
16-06-2006, 21:10
Madem bölümler actık buradada meraklarımızı giderelim.Ben limitli adsl kullanıyorum ama bugune dek hiç aşmadım:) supersatforumu yedeklerini falan almama ragmen ??ya siz aşan varmı
bende sınırlı kullanıyorum günde 10-15 saat arası internetteyim ve hiç sınırı aştığımı hatırlamıyorum ayrıca çok yüksek limitlerde download yapıyorum
serkan benimki sınırsız sorun yok ama şimdiye denk hiç aşanı görmedim:)
ben bi kere aştım 500 mb kadar ama sorun değil
serkan benimki sınırsız sorun yok ama şimdiye denk hiç aşanı görmedim:)
Aşan arkadaşlar var bu mesajdan sonra çıkar:puah:
Aşan arkadaşlar var bu mesajdan sonra çıkar:puah:
bu laf bana geldim işte :) ben 4 aydır hep limiti aşıyorum malesefle :( nedenini bir türlü anlamadım gitti :49:
Hakan Gül
16-06-2006, 21:26
bu laf bana geldim işte :) ben 4 aydır hep limiti aşıyorum malesefle :( nedenini bir türlü anlamadım gitti :49:
senin hesaptan başkası internete giriyor olabilir abla şifreni değiştirsen iyi olur
abla ne yapıyon allah aşkına nasaylamı konuşuyorsun uzaydan:puah: :puah: :puah: :puah:
senin hesaptan başkası internete giriyor olabilir abla şifreni değiştirsen iyi olur
bak bu aklıma hiç gelmemişti :49:
abla ne yapıyon allah aşkına nasaylamı konuşuyorsun uzaydan
ne yapayım ablacım çok arıyor nasa cevap vermesem ayıp olur :00000004:
4 aydır bende aşıyorum.3gb kotalı 4 aydır ya 4 yada 4,5 gb oluyor.Malesef:( :(
normal şartlar altında limiti aşamazsınız ama aşırı download yapmanız durumunda sınırı aşabilirsiniz limiti aşmanıza neden olan diğer faktörler ise şunlar bilgisayarınızda yeteri kadar güvenlik ve temizlik programı yoksa trojanlar ve spyware gibi fazla kendini hissettirmeyen solucanlar sizle birlikte büyük bir hızla kotanızı yer aynı zamanda eğer pcnizde internette dosya paylaşım programları devamlı aktif durumda ise ne yazık ki kotanız yine azalıyor demektir mesela lime wire kullanıyorsunuz proyu açtınız işiniz bitince çıkış yapın eger yapmazsanız bu programı kullanan diğer insanlarda sizin bilgisayarınızdan dosya alışverişi yapmaya çalışacak bu görünürde upload gibi gözükse de aslında limitinizi yiyormus bu konu ile ilgili zamanında çaplı bir araştırma yapmıstım kotanızın dolmaması dilegi ile saygılar
®adakoglu
16-06-2006, 22:05
Telekomdan aldiginız sifreleri degiştirin super can diye bir programla telekom sifreniz ögrenenler sizin adınıza internete bağlanabiliyolar.bu konuya dikkat edin.
bende aşmıyorum çünkü sınırsız kullanıyorum ama daha önce sınırlı idi üst üste aynı faturayı ödeyemedim bende sınırsıza çevirdim
selamlar...
birde bazı tv tarzı programlar var indirip uydudan beleşe tv iz<liyorsunuz işte o adsl nin ve limitin canına okuyor:):)
selametle..
selamlar...
birde bazı tv tarzı programlar var indirip uydudan beleşe tv iz<liyorsunuz işte o adsl nin ve limitin canına okuyor:):)
selametle..
yok be ablacım ben ne tv izlerim nede büyük pro. indiririm anlamam zaten :)
Özgür Erge
16-06-2006, 23:40
geçen ay bende açmışım limiti 600 mb kadar
ben okadar internette uğraşmama rağmen dowland ve upload yapmama rağmen aşmadım
valla ben aşıyorum bazen sabahlara kadar buradayım o yüzden ne varsa indiriyorum dünya radyolarındaki müzik listelerini indiriyorum o yüzden bazı aylar 4- 5 gb. buluyor ama sorun değil fatura fazla kabarmıyor prg. arşivimde bayağı kabarık ne yapalım merak işte saygılar...:)
®adakoglu
17-06-2006, 08:00
Adslı sifrenizi bu sayfadan degiştirebilirsiniz.
Only the registered members can see the link
ben asmadım hic :) bende yalan yok :8[1]:
kartal29
17-06-2006, 23:50
bende açtım bi kere 44 ytl ödedim
o kadar uğraştım ama hiç aştığım vaki değil...
hatta 1 gb bile çok nadir aşmışımdır...
TARANTİNO
22-06-2006, 19:27
Rekor bende...geçen ay 9 gb üstünde kullanım olmuş...:(
abi ne yaptın site falan mı açtın...
yok bolca film indirmiştir :) site acsa haberim olurdu :)
kolay limit asarsen film indirmek ile. ben ocak ayinda 49GB indirdim. bilgisayer gece gunduz acik ve film iniyor.
ama bende limitsiz abone var.
kolay gelsin
Arkadaşlar ben filim bile indirmiyorum ama yinede limiti oğlum aşıyor bu nasıl oluyor. Bende 30 luk adsl var.
Saygılar.
TARANTİNO
23-06-2006, 15:43
yok bolca film indirmiştir :) site acsa haberim olurdu :)Yok filmden değil mp3 yüzünden...Zaten var...:00000002:
arkadaşlar bende hiç filim indirmediğim halde heray limiti aşıyrum sadece cocuklar camfrog kullanıyorlar günde 2veya 3 saat giriyorlar heray 70 milyon geliyor ben bunu limitsize çevirmek için ne yapacağım saygılar
arkadaşlar bende hiç filim indirmediğim halde heray limiti aşıyrum sadece cocuklar camfrog kullanıyorlar günde 2veya 3 saat giriyorlar heray 70 milyon geliyor ben bunu limitsize çevirmek için ne yapacağım saygılar
Telekoma tarife degişikligi için basvuru yapacaksınız
Mehmet Kaynaklı
23-06-2006, 17:38
bende benım sokaktaki 6 kişi ile sınırsız aldık daha sınırı geçemedik
:8[1]:
sınırları fazla zorlamayın:00000004:
sınırları fazla zorlamayın:00000004:
bizde sınırsız tarifeye geçelim :) nasılsa her ay kotayı aşıyoruz :00000004:
TARANTİNO
23-06-2006, 18:01
bende benım sokaktaki 6 kişi ile sınırsız aldık daha sınırı geçemedik
:8[1]:Sınırlı olsa ne olacakki senin adsl durmadan kopuyor...kullanamıyorsunki sağlıklı bir şekilde...:wave:
Yinemi koptun sen...:puah: :puah: :puah:
bizde sınırsız tarifeye geçelim :) nasılsa her ay kotayı aşıyoruz :00000004:
dedikya sınırları geçmeyin diye :nono: :8[1]:
Mehmet Kaynaklı
23-06-2006, 18:25
Sınırlı olsa ne olacakki senin adsl durmadan kopuyor...kullanamıyorsunki sağlıklı bir şekilde...:wave:
Yinemi koptun sen...:puah: :puah: :puah:
yok abi kullanıyomda sınıra çok yaklaştığım için arada bi kopuyom sınırımı geçiyom ne :8[1]:
TARANTİNO
23-06-2006, 18:32
Nasıl kullanıyorsun bak şimdi sen yine koparsın...:)
piyanist
27-06-2006, 02:54
varya telekomu dizmek lazım 3.141gb aşmışım 34ytl geldi ama ben aştıgımı sanmıyorum yoksa telekommu geçiriyor
anlamadım
erdal2005
27-06-2006, 11:16
varya telekomu dizmek lazım 3.141gb aşmışım 34ytl geldi ama ben aştıgımı sanmıyorum yoksa telekommu geçiriyor
anlamadım
dostum ben 8 aydan beri kullanıyorum bu adslyi hiç bu güne kadar aşamadım kotayı son faturayı görünce kafayı yedim 44 ytl gelmiş ya bunda bir iş var bu adamlar işin iyice civisini cıkardı yazık vallahi verdğimiz paralara
aquaturk
27-06-2006, 20:09
YAv siz başkalarının şifresini kullanıyorsunuz galiba
ben bir 2 kez aştım
Arkadaşlar bizde bu ay ilk defa aştık. 512 3gb kotalı kullanıyoruz 2 ortak. şimdilik 5.1 gb olmuş :v6cry:
TARANTİNO
29-06-2006, 13:45
Bu telekom satıldıktan sonra adsl kotalarında bir şeyler olmaya başladı...Acabaaa ufak bir ayarlamamı yaptılar...bu ay o kadar dikkat etmeme ragmen yine kotayı aştım...film müzik mp3 gibi şeyler bile indirmeme rağmen...bu işte bir iş var...bu kadarda olmaz...:49:
arkadaşlar aynı dert bendede oldu baktım olmıcak gibi 30 verelim derken aşıp 58, 60 ytl ye çıkıyor bende limitsize çevirdim işi saygılar
ınternette dolaştıkca ve bırşeyler yukledıkce ve gonderdıkce hep kakalıyorlar saygılar
caglayan07
16-07-2006, 09:51
Arkadaşlar bizde bu ay ilk defa aştık. 512 3gb kotalı kullanıyoruz 2 ortak. şimdilik 5.1 gb olmuş :v6cry:
her gb ka 8milyon hayırlı olsun
eaglepaw
18-07-2006, 13:40
ilk başta bende limitli kullanıyordum baktım paso nerdeyse her ay sınırsız kadar para veriyoruz bare sınırsıza geçelim rahat edelim :D :D :D
hız yawaş ama sınırsız işte tek tesellimiz o :D :D :D
Bu telekom satıldıktan sonra adsl kotalarında bir şeyler olmaya başladı...Acabaaa ufak bir ayarlamamı yaptılar...bu ay o kadar dikkat etmeme ragmen yine kotayı aştım...film müzik mp3 gibi şeyler bile indirmeme rağmen...bu işte bir iş var...bu kadarda olmaz...:49:
Bencede.Birş işer dönüyor ama hadi hayırlısı sen çözersin bu işi :00000004:
Gorganza
24-07-2006, 00:20
Arkadaşlar,
Kotanızı hiç aşmayacak şekilde de kullanıyor olsanız arada bir girip kotanızı mutlaka kontrol edin.
ADSL aldığımın daha 3. ayıydı. Bir baktım günde 4GB gibi gidiyor limit ki o zaman hemen hemen hiç kullanmıyordum. ADSL arıza yardımcı olamadı. Bir kaç şey zırvaladıktan sonra telekoma dilekçe ile başvurmamı söylediler. Hafta sonu olduğu için başvurana kadar 16-17GB oldu kota. Sonuçta hattımın bağlı olduğu santraldeki network kartında arıza çıktı. Tabi önce 130YTL ödetip 2 ay sonra paranın çoğunu iade ettiler. Her ne kadar kullanmamış da olsam bir miktar kota aşımı ödedim. Yine de ucuz kurtuldum.
Umarım sizin de başınıza gelmez...
TARANTİNO
24-07-2006, 17:07
Arkadaşlar,
Kotanızı hiç aşmayacak şekilde de kullanıyor olsanız arada bir girip kotanızı mutlaka kontrol edin.
ADSL aldığımın daha 3. ayıydı. Bir baktım günde 4GB gibi gidiyor limit ki o zaman hemen hemen hiç kullanmıyordum. ADSL arıza yardımcı olamadı. Bir kaç şey zırvaladıktan sonra telekoma dilekçe ile başvurmamı söylediler. Hafta sonu olduğu için başvurana kadar 16-17GB oldu kota. Sonuçta hattımın bağlı olduğu santraldeki network kartında arıza çıktı. Tabi önce 130YTL ödetip 2 ay sonra paranın çoğunu iade ettiler. Her ne kadar kullanmamış da olsam bir miktar kota aşımı ödedim. Yine de ucuz kurtuldum.
Umarım sizin de başınıza gelmez...Verdiğiniz bilgi için teşekkürler...çabuk fark edip erken müdahale etmişsiz tebrik ederim sizi...bakalım bu ay çok daha dikkat ediyorum ben eğer yine kotayı aşarsam telekomla papazı bulacaz...
arkadaşlar 256 limitsize dönmeyi düşünüyorum,bunda 1 ağustosta 512 olacağı söylentiri neden oldu,gerçekten böyle birşey varmı.şuan 29 ytl limitli öğrenci adsl kullanıyorum ama her ay 50 ytl'den aşağı fatura gelmiyor..bu konuda öneri ve düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
evet bu ayda kotayı aşıyorum şimdiden 3gb kotayı solladım şimdi sıra 4 -5 de bakalım ay sonuna kadar kaç olacağım valla ne kolay aşılıyor bu kota:00000004:
arkadaşlar kimse alınmasın ama ben imzasında resim yada animasyon olan arkadaşlara sitem edeceğim onların yüzünden limit aşıyoruz çok sayfaya girince her defasında o resimler tekrar yükleniyor aslında moderatör arkadaşlar bu tür veri kaybına sebeb olan gereksiz resim ve animasyonları yasaklamaları lazım.......bilginize....................
SexymanTR
15-08-2006, 02:17
Arkadaşlar ttnet özelleşir özelleşmez , tekel olması ile beraber kotalı abonelerinden haksız kazanç sağlamaktadır. kotalılara yüksek hız düşük kota vermenin başka manası ne olabilir. herkeze tavsiyem kotasız abonelik pakete girmeleridir.çünkü kotayı aşmayanımız yoktur..
:45: Saygılar.........:45:
tracker1
18-08-2006, 21:58
son 3 ayda aştım
38 ytl
45 ytl
52 ytl
yeyen oyun manyagı
okullar tatil çocuk 18 saat pc başında sanırım normal
olmaz mı çoğu zaman.telekom bağlantıları hızlandırda şimdi daha güzel inioyor dosyalar tabi faturada daha güzel geliyor :)
limitlı paketlerde vazla dosya ındırmeyecen fazla dosya ındırısen lımıtı asarsın sende lımıtı asmısın
cagdas888
01-09-2006, 17:44
arkadaşlar,
ağustosun 8inde eve adsl aldım.ilk fatura 45 gün sonra gelecek dediler.bi sorum olacak size;3gb sınırı 45 gün için mi geçerli yoksa 30 gün için mi?bilelimde ona göre aşmayalım.
arkadaşlar,
ağustosun 8inde eve adsl aldım.ilk fatura 45 gün sonra gelecek dediler.bi sorum olacak size;3gb sınırı 45 gün için mi geçerli yoksa 30 gün için mi?bilelimde ona göre aşmayalım.
3gb sınırı 30 gün için geçerlidir siz yinede dikkatli kullanın..bende 5 aydan sonra ilk defa bu ay kotayı aşmadım :) darısı diğer kotayı aşan arkadaşlara :)
cagdas888
01-09-2006, 17:48
teşekkürler cevap için...dikkatli olacaz artık...
son 3 ayda aştım
38 ytl
45 ytl
52 ytl
yeyen oyun manyagı
okullar tatil çocuk 18 saat pc başında sanırım normal
tesadüfün bölesi benim ki de aynı
38 ytl
45 ytl
52 ytl
:8[1]:
demircan
01-09-2006, 18:14
ilk defa aştım.87 YTL geldi. bence bu iş telekomdan kaynaklanıyor. dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz.
valla ben de aşım yok ilk ay 45ytl ödedim,şimdi 35ytl ye düşmüş.bunların hepsi sabit limit aşımı yok.
caglayan07
01-09-2006, 21:19
Arkadaşlar ttnet özelleşir özelleşmez , tekel olması ile beraber kotalı abonelerinden haksız kazanç sağlamaktadır. kotalılara yüksek hız düşük kota vermenin başka manası ne olabilir. herkeze tavsiyem kotasız abonelik pakete girmeleridir.çünkü kotayı aşmayanımız yoktur..
:45: Saygılar.........:45:
Alakası yok benimkide sınırlı ne indirdiysem onu ödüyorumgeçen ay 500mb aştım 5ytl ödedim ama aştımınında farkındayım unutmayalımki her download sayılır bu ne olursa olsun ister film ,müzik,program ne bileyim aklına gelecek her şey downloadla ilgili.ben bunu şahsen takip ettim ne indiriyorsan onu ödüyorsun
selamlar
Yağmuroğlu
01-09-2006, 21:56
ben müzik indriyorum ve aynen forumlara verıyorum yazılmdır sudur budur daha bugene kadar sadece 25 kuruş geçtim kolay kolay geçilmiyor
jermaineee
13-09-2006, 14:46
benım oyle bi sorunum var her ay 5 gb geliyor gunde toplam 8 saat ınternnetteyım ama boyle durum telekoma basvuruda bulundum bakalım nolcak..
genghis_khan
17-09-2006, 00:08
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben türk telekom çözüm ortağı firmada çalıştım zibil gibi şifre biliyorum ama emin olun hiçbirisi birbirine uymuyor. kimse kimsenin kullanıcı bilgileriyle internetini kullanamaz o bakımdan içiniz rahat olsun.
TARANTİNO
23-09-2006, 18:00
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben türk telekom çözüm ortağı firmada çalıştım zibil gibi şifre biliyorum ama emin olun hiçbirisi birbirine uymuyor. kimse kimsenin kullanıcı bilgileriyle internetini kullanamaz o bakımdan içiniz rahat olsun.Eminmisiniz...???
Yok kardeşim ben anlamadım bu işi ayın yarısı olmadan kota doluyor ne filim ne de mp3 indiriyoruz sadece internette sörf dolarmı kardeşim anlamadım gitti.
Eminmisiniz...???
bencede eminmisiniz :)
Arkadaşlar şifrelerinizi ara sıra değiştirin denildiği gibi değildir başkasının şifresini çalabiliyorlar dikkatli olun saygılar....
TARANTİNO
23-09-2006, 19:05
bencede eminmisiniz :)Ben eminim...yasak olmasa forumda...ispat da ederdim...:wave:
Ben eminim...yasak olmasa forumda...ispat da ederdim...:wave:
yok yanlış anladın bende senle aynı fikirdeyim onun için ben de öyle yazdım:00000001:
TARANTİNO
23-09-2006, 19:15
yok yanlış anladın bende senle aynı fikirdeyim onun için ben de öyle yazdım:00000001:Pardon özür...kusura bakma yanlış anlamışım...kolay gelsin...sevgilerimle...:00000002:
arkadaşlar adsl limitimi öğrenemiyorum bana yardımcı olun.tşk
TARANTİNO
27-09-2006, 18:26
arkadaşlar adsl limitimi öğrenemiyorum bana yardımcı olun.tşkAşağıdaki linke tıkla kullanıcı adını ve şifreyi yaz güvenlik kodunu yaz...açılan sayfada sol üstta KullanımBilgileri-Aylık Transfer tıkla...
Bende aştım neyapalım cepten cıkıyo
video indirilmesse ve nette oyun oynanılmassa düzelir bence:(
koraytek2007
25-10-2006, 00:22
arkadaşlar ben hiçbirşey imdirmiyorum arada internette dolaşıyorum ama hemen 2 gb yi geçiyor.
acaba virus vb. programlar mı var sürekli birşey indiren neden olabilir acaba?
arkadaşlar ben hiçbirşey imdirmiyorum arada internette dolaşıyorum ama hemen 2 gb yi geçiyor.
acaba virus vb. programlar mı var sürekli birşey indiren neden olabilir acaba?
arkadaşım antivirüs programın varsa bilgisayarını tarat bakalım eğer yoksa free bir antivirüs programı edin ,disklerini tarat...
yuksel63
25-10-2006, 01:21
tüm arkadaşlara eskişehirden selamlar ben ne filim indiriyorum nede müzik ama geçen ay 76.00ytl bu ayda 173.75 ytl fatura geldi bayramdan sonra ilk işim limitsize geçmek olacak bu işte telekomla ilgili bir şeyler var gibi geliyor bana üstelik sadece akşamları giriyorum internete gündüz çalşıyorum hala çözemedim bu işi
tüm arkadaşlara eskişehirden selamlar ben ne filim indiriyorum nede müzik ama geçen ay 76.00ytl bu ayda 173.75 ytl fatura geldi bayramdan sonra ilk işim limitsize geçmek olacak bu işte telekomla ilgili bir şeyler var gibi geliyor bana üstelik sadece akşamları giriyorum internete gündüz çalşıyorum hala çözemedim bu işi
entresan bir olay pc de oyun oynuyormusunuz
merhabalar ben adsl ye bu ayın 18 inde abone oldum.
3 gb kotalı.
acaba 3 gb lık ekim download hakkımı bu ay kullansam,kasımda yeniden sıfırlanacagı için bastan baslıyor gibi olurmuyum?
gelecek fatura ekim ayı için mi olur?
yuksel63
28-10-2006, 01:17
hayır oyun yaşını çoktan geçtim
yasbukyy
28-10-2006, 01:24
merhabalar ben adsl ye bu ayın 18 inde abone oldum.
3 gb kotalı.
acaba 3 gb lık ekim download hakkımı bu ay kullansam,kasımda yeniden sıfırlanacagı için bastan baslıyor gibi olurmuyum?
gelecek fatura ekim ayı için mi olur?
Her ay kotanızı sonuna kadar doldurabilirsiniz.Her aynı 1.günü 00:00 da kota sıfırlanıp yeni aya başlar.Bir önceki ayda kotayı aşmamışsanız sabit fiyattan faturalandırırsınız.
western32483
28-10-2006, 21:28
iki aydan beri bende kotayı asanlar sınıfına katıldım.sonun değil. sağlık olsun
bende geçen ay kotayı aşmadım diye sevinirken bu ay fazlasıyla aştım :) :)
hallederiz
31-10-2006, 00:01
bu ay ben aştım
Her ay kotanızı sonuna kadar doldurabilirsiniz.Her aynı 1.günü 00:00 da kota sıfırlanıp yeni aya başlar.Bir önceki ayda kotayı aşmamışsanız sabit fiyattan faturalandırırsınız.
tesekkurler bilgi için hepinize kolay gelsin.
yedi aydır adsl abonesiyim,aylık ortalama 1.3 gb kullanıyorum...
hoffnung
03-11-2006, 22:13
kota aşımları bir sonraki ayın faturasına ekleniyor.
bende aşanalardanım ama feda olsun beee niye diyecekseniz dünya elinizin altın da dizginlemekte şahlandırmakta bizim elimizde de ondan ne yapacaksın telekom sağolsun diyelim getsin
TARANTİNO
17-11-2006, 19:04
kota aşımları bir sonraki ayın faturasına ekleniyor.Kullandığınız ayın sonrasında gelen faturaya aynen kota aşımını v.s yi futaralandırıp gönderiyor...sonraki aya devretmiyor...kota aşmakta üstüme yoktur...o konuda baya bir deneyim elde ettim...:wave:
temelturkel
17-11-2006, 20:01
modeminizde kablosuz baglanma özelligi varsa kontrol edip kapatmanızı öneririm birde zaten telekomun her ay adresinden kota takibini yapabilirsiniz
eXistenZ
17-11-2006, 21:04
Arkadaşlar bende sınırlı kota kullanıyordum fakat her ay kotayı aştığım için sınırsız 256 ya geçtim. 1024 gibi değil ama yinede işimi çok iyi görüyor. Artık her gün kota sayfasına bakmama gerek kalmadı. Kotalı arkadaşlar için uyarı pc ye bulaşan
trojen veya bu tarz virüsler modeminizden size çaktırmadan çok düşük kbs lerde çekim yapıyor ama siz farketmiyorsunuz.Ay sonunda birde bakıyorsunuz kullanmadığınız halde kotanız yükselmiş yada dolmuş.. Onun için modeminizi kullanmadığınız zamanlada kapalı tutun ve virüs gördüğünüz anda pc ye format atın en iyi çözüm bu bence ben paylaşmak istedim uygulamak veya uygulamamak sizin elinizde . Kolay gelsin.
Bende bu ay ilk defa 163 mb aşmısım:)
mesentr78
05-12-2006, 15:52
650 mb aştım
ben 6 aydır kullanıyorum sadece ilk ay 29 ödedim ondan sonraki her ay fazlasıyla geçtim
arkadaşlar bende iki aydır kotayı aşıyorum hatta modemi kapattığım halde iki ay önce şimdikinden daha fazla internette dolşıyor ve dovland yapıyodum hiç bir zaman aşmadım bende bu işeten bir şey anlamadım
arkadaşlar en iyisi sınırsıza geçin 256 lıga sadece program indirmede yavaş iniyor olsun üç beş dakka fazla beklemelden bir şey olmaz hiç degilse sınırı geçtinmi geçmedinmi derdi olmaz..
pchastası
06-01-2007, 19:08
Ben iki sefer aştım kotayı ama çok pahalıya mal oldu
yamahacı_hotti
06-01-2007, 19:29
vete ben bu ay 2 cgb yakın aştım 5 cgb olmuş 12. ayın kotsası kardeş yani 20 ytl otudu bu ay bana toplam 8 kere aştım bir bucuk sendir 16 aydır400 ytl gitti kota aşımlarının frakı tühhhhhh ama kota sayfası acmıyordu dün gece actı 5 inin güncellemsini vedi
saygılar
ben bir ay aştım. Ama ben aşmamışım çünkü kullanmadım. 150,00.-YTL fatura geldi. telekoma başvurdum. önce parayı ödedim. araştırdılar ve iki kişi şifremi kullanmış. paramı iade ettiler ve o iki kişi de yakalandı...
banshee8831
26-03-2007, 01:08
bende her ay en az 500 mb aşıyorum yetmio :D
serhat15
26-03-2007, 02:35
burda yazılanları anladımda bir iki arkadaş bol bol film ve müzik gibi kota düşmanı şeyler indirmelerine rağmen kotayı aşmadıklarını yazmışlar bu nasıl oluyor doğrusu anlayamadım bunun böyle bir yolu varsa bizede anlatın değilmi ama_?
Қ Ξ ¥ Ϊ ƒ£ Ϊ
26-03-2007, 22:02
ya allah ıslah etsin dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz kotalı kullanımı sınırı avustralyada 80 gb dan başlıyor bulgaristan bile 4.5 mb ta 10 euro ödüyor :smiles22: :smiles22: :smiles22:
Japonya 47 mbit 38$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 188 kat hızlı ve sadece 6$ pahallı
İsveç 24 mbit 35$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 96 kat hızlı ve sadece 3$ pahallı
Fransa 20 mbit 35$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 80 kat hızlı ve sadece 3$ pahallı
Honk Kong 10 mbit 16$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 40 kat hızlı ve 16$ ucuz
Bulgaristan 4.8 mbit 10$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 19,2 kat hızlı ve 22$ ucuz
Türkiye 2 mbit 146$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 8 kat hızlı ve sadece denemeyecek kadar ,114$ pahallı
Türkiye 0,25 mbit 32$ KARŞILAŞTIRMA YAPILAMAZ,DAHA YAVAŞI YOK!!!
Özet,
Japonya'da yaşıyor olsanız suan kullandıgınız en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine sadece 6$ daha ekleyerek 188 kat daha hızlı internete sahip olabilirdiniz.
İsveç'de yaşıyor olsaydınız suan kullandıgnız en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine sadece 3$ daha odeyerek 96 kat daha hızlı internete sahip olabilirdiniz.
Karşılaştırmayı bahane bulup da uygun olmadıgını savunacaklar icin Bulgaristan ornegini verelim.Bulgaristan'da yasıyor olsa idiniz suan kullanmakta oldugnuz en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine 22$ alıp, 19,2 kat daha hızlı internet kullanabilirdiniz.
sutcupasa
27-03-2007, 05:32
:45: anladım kardeşimde bizim bu memlekette ne doğru.Verdiğin bilgiler çok güzel.Umarım ilerde düzelir.Unutma en son umut biter.Araştırmacı kişiliğin için teşekkürler...
memeleket düzelcekte ne zaman çok merak ediyorum
ben a;iyorum her ay 3GB kotaya 50 YTL ]zer'nde fatura gel'yor s'zler ne yapiyorsunuzda kotayi a;miyorsunuz bana da yardimci olurmusunuz/Te;ekk]rler
TARANTİNO
09-04-2007, 13:40
ben a;iyorum her ay 3GB kotaya 50 YTL ]zer'nde fatura gel'yor s'zler ne yapiyorsunuzda kotayi a;miyorsunuz bana da yardimci olurmusunuz/Te;ekk]rlerPc nizde sorun var galiba...harf karakterlerinda sorun var...dikkat etttiğim kadarıyla türkçe karakterlerinde..."ü-ç-ş-ö-ğ-ı"...
Sorununuza gelince fazla mp3-film v.b indiriyor olabilirsiniz...yada başkaları illegal yollardan sizin modeminizle nete bağlanıyor olabilir...sevgilerimle...:wave:
pencere77
12-04-2007, 11:20
bir defasında ucu ucuna geldim.150 mb civarıyla kotayı doldurmadım.3 gb zamanında
DJ VoLkAn
12-04-2007, 12:02
ben hep aşıyorum:D
Қ Ξ ¥ Ϊ ƒ£ Ϊ
12-04-2007, 12:09
bende dün gelen faturayı yatırmata gittim normalde 28 inde gelirdi bayan parayı almadı daha hesapta gözükmüyormuş bu ay önce faturayı göndermişler para tahsili yapmaları 3 gün daha alır dedi
pencere77
12-04-2007, 12:22
en iyisi kota programı koyup.ayarlar kısmından şu kadar olunca beni uyar ayarı var.kendini garanti altına al derim.
lordlordleon
12-04-2007, 13:13
bizim yiğenlerde hep 56 ytl-66 ytl ödüyor diyorum alın limitsiz :8[1]: :8[1]: :8[1]:
TUNCAY YILDIRIM
12-04-2007, 13:23
Ben bazen aşıyorum 1gb başına 10 ytl geçiriyorlar
lordlordleon
12-04-2007, 13:28
ya allah ıslah etsin dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz kotalı kullanımı sınırı avustralyada 80 gb dan başlıyor bulgaristan bile 4.5 mb ta 10 euro ödüyor :smiles22: :smiles22: :smiles22:
Japonya 47 mbit 38$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 188 kat hızlı ve sadece 6$ pahallı
İsveç 24 mbit 35$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 96 kat hızlı ve sadece 3$ pahallı
Fransa 20 mbit 35$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 80 kat hızlı ve sadece 3$ pahallı
Honk Kong 10 mbit 16$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 40 kat hızlı ve 16$ ucuz
Bulgaristan 4.8 mbit 10$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 19,2 kat hızlı ve 22$ ucuz
Türkiye 2 mbit 146$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 8 kat hızlı ve sadece denemeyecek kadar ,114$ pahallı
Türkiye 0,25 mbit 32$ KARŞILAŞTIRMA YAPILAMAZ,DAHA YAVAŞI YOK!!!
Özet,
Japonya'da yaşıyor olsanız suan kullandıgınız en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine sadece 6$ daha ekleyerek 188 kat daha hızlı internete sahip olabilirdiniz.
İsveç'de yaşıyor olsaydınız suan kullandıgnız en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine sadece 3$ daha odeyerek 96 kat daha hızlı internete sahip olabilirdiniz.
Karşılaştırmayı bahane bulup da uygun olmadıgını savunacaklar icin Bulgaristan ornegini verelim.Bulgaristan'da yasıyor olsa idiniz suan kullanmakta oldugnuz en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine 22$ alıp, 19,2 kat daha hızlı internet kullanabilirdiniz.
bence bu kadar haksızlık etmemeliyiz bundan 2-3 sene öncesini düşünürsek ne kadar veriliyordu herşey yavaş yavaş düzelicek hem bir şey daha var bu milletimiz bilgisayarı sadece internete giren bir araç olarak gördüğü sürecede bu internetin parası 2 katına daha çıksınki bilgisayarın ne anlama geldiğini öğrensin herkez :45: bilgisayar alan tek laf interneti kaldırırmı ?:8[1]:
yudelikkaya
13-04-2007, 09:53
arkadaşlar benim adsl sınırlı ve benim üst üste 4 aydır limiti aşıyorum, üstelik download yapmadan. bende anlamadım nasıl oluyor ama. hayırlısı bakalım
Herkezin Kullanması Gereken Güzel Bir ADSL Programıdır. Tüm Herşeyi Detaylı Görüyorsunuz. Güle Güle Kullanın...
Link 1 (Only the registered members can see the link)
Link 2 (Only the registered members can see the link)
Link 3 (Only the registered members can see the link)
mehmet07
16-04-2007, 13:33
acaba arkadaşlar deneyen varmı güvenli mi şifre falan veriyoruz nede olsa
vefalazım
24-04-2007, 13:51
teşekkür ederim.
1907-2007
17-10-2007, 14:25
ben her ay aşiyorum :D
gacvokem
17-10-2007, 14:56
şimdiye kadar birdefa oldu oda telekomun altyapı çalişması nedeniyle limiti(4gb) 1mb aşmişim çıktı aldım duvara astırdım :))) bakıp bakıp gülüyom:)))
4 gb cıktı adsl her ay 2 gb asar oldum eskiden 3 gb iken aşmıyordum sizlerdede durum böylemi
acidburn
24-01-2008, 14:49
hiç aşmadım malesef okadar indiriyorum ama ...:8[1]:
4 gb cıktı adsl her ay 2 gb asar oldum eskiden 3 gb iken aşmıyordum sizlerdede durum böylemi
bende 4gb iken hiç aşmıyordum. şimdi 2gb hediye verdiler. 8 hatta 9 gba kadar çıktım.. bu işte bi iş var diyorum inanmıyorsunuz :bangin:
arkadaşlar bendede limit aşımı var 2 aydır bi 53 ytl ödedim bi 51,5 ytl ödedim o kadar kullanmıyorumda acaba limitsize geçelim diyemi böyle bir şerfsizlik yapıyorlar anlamadım
Herkezin Kullanması Gereken Güzel Bir ADSL Programıdır. Tüm Herşeyi Detaylı Görüyorsunuz. Güle Güle Kullanın...
Link 1 (Only the registered members can see the link)
Link 2 (Only the registered members can see the link)
Link 3 (Only the registered members can see the link)
arkadaşlar bu program çalışyormu bilen varmı.
slm ..
4gb lık kotalı adsl kullanıcısıyım.arada sıradada telekomun kota veri yerine girer kontrol ederim.çokta dikkat ederim.
ocak ayının son günlerinde kotaya baktığımda 5 gb az gecmişti. ocak ayındada telekom 4gb+2gb hediye toplam 6gb lık kotam vardı.
şubat ayında kota bilgilerine girdiğimde şaşkınlıkla 16 gb kullandığım gözükmekte idi.telokomu aradığımda hata gözükmekte ama yapabileceğimiz şu an bi şey yok ,faturanız büyük bir olasılıkla bu miktarda gelecek .siz ödeyeceksiniz .sonra değerlendirmesine bakarız dediler.
faturamın gelmesini merakla beklemekteyim.bakalım nasıl olacak .sanırım zararlı çıkan yine kullanıcı olacak gibi gözükmekte. ama sonuna kadarda mücadele edeceğim. çünkü o kotayı ben kullanmadım.kablolu modemde kullanmaktayım.
onun için hakkımızı arayalım diyorum..
teşekkürler arkadaşlar bi deneyelim
Yozgatli_SameT
09-02-2008, 17:26
slmlar
Oo ben Herseverinde asiyorum hemde benim kotam 15 GB Ve yetmiyor :D
ahmety1907
20-02-2008, 22:00
arkadaşlar ocak ayına kadar 2-2.5 gb tı geçmememe rağmen ocaktan sonra 4 gb yetmiyor. ne oluyor anlamıyorum.kablolu modem kullanmaktayım,çok da fazla dowland olayına girmiyorum.limitsize geçelim diye bir fırıldakmı çeviriyorlar düşüncesi olan beri gelsin..tüm camiaya segiler.fenerimize sevilla karşısında başarılar.:nono::
Limitli kullanmıyorum.Daha pahalı oluyor vede rahat çalışamıyorum.
Bu yüzden tavsiyem sınırsız geçin, izlediğim vizyon filmler zaten cabası
sinemaya gitsem daha pahalıya mal oluyor, böyle evimde rahat
rahat çayımı,kahvemi ve sigaramıda içebiliyorum.
:ranger: :ranger: :tongue:
selam ben bır senedır sınırlı kullanıyorum daha kotayı asmadım ama asanları goruyorum en ıyısı sınırsız acaba koptayı astımmı derdı
yok
funcity17
24-08-2008, 22:33
evet bu sorun bende de var aşıyorum kotayı ne yapabiliriz bunun için film indiriyorum ..
süleyman09
24-08-2008, 22:46
bende 2yılayakın 4 cigabayt kulanıyom 6aydır devamlıaşıyor günde 5 veya 6tısaat daha önceleri 2.5 3 oluyordun şimdi jet hızıylagidiyor anlamadım nedenini
süleyman09
24-08-2008, 22:48
ben büyük bişi de indiemiyom biroynamavar ama telekomdanmı anlamadım
artık limitsiz adsl kullanıcısıyım... ama limitli ikende ara sıra aşıyordum...
sahin_42
24-08-2008, 23:42
arkadaşlar aynı sıkıntı bende de var. 2 aydır anlamadığım bir şekilde kotayı aşmaya başladım.şimdi internete girmeye korkar oldum.faturayı ne kadar etkiler onuda bilmiyorum.saygılar
biz her ay 2 gb aşıyoruz bence normal çünki iki bilgisayar çalışıyor :D:D:D:D:D:D
sahin_42
25-08-2008, 00:48
arkadaşım aştığın 2 gb faturanı ne kadar etkiliyor bildirirmisin.saygılar
normalde 30 ytl gelmesi gerekirken 60 ytl geliyor
sahin_42
25-08-2008, 00:50
arkadaşım aştığın 2 gb fatuaranı ne kadar etkiliyor bildirirmisin.saygılar
:49: :49: :49: :49: arkadaşım 142. mesajda yazdıkya !!!!:49: :49: :49: :49:
çanakkaleli
25-08-2008, 04:01
ben son 3aydır 55 ile 60 arası fatura ödedım..
Malesef Bazı Aylar Limiti Aşıyorum 9 Gb Olduğu Zamanda Oldu Ama Faturayı Görünce Geleçek Sefer Aşmıçam Diyorum Gene Aşmışım 7 Gb Sanırım Ben En Iyisi Sınırsıza Geçsem Eyi Olçek Galiba
eski bir konu bu ama cevap vereyim...
eve internet alalı 20 gün oldu...kota ya baktım 4,5 gb olmuş...nasıl olur dedim...ben bişey indirmiyorum...bir gün mutfağa gidip bişeyler alıp geldim. baktımki internet bağlantısı simgesindeki iki mönütör yanıyor...halbuki internette falan da değilim. bir açtım 12 milyon küsür bayt olmuş halen daha devam ediyor...nasıl olur diye araştırırken güncellemeler gözüme takıldı. hemen iptal ettim...ö güne kadar milyonlarca bayt gitti demekki farkedemeden...birde bir virüs bulaştıki düşman başına...neyse bu konu dışı...
selametle...
ya arkadaslar insan mecbur olmasa sınırlı adsl kullanmaz.ben 3 ay sınırlı adsl kulandım.zor sabrettim.simdi sınırsıza gectim.cok rahatladım.istedigim seyi indirebiliyorum.video oyun program artı radyo-tv.oh dünya varmıs.gecen ay 18 gb yükleme yapmıstım.sınırsıza gecmeyi tavsiye ederim..............
adnanarkan
25-08-2008, 13:25
bizde allaha şükür aşma olmadı.
salih 2000
19-09-2008, 20:07
arkadaşlar bu telekomun kampanyalı adsl lin de sanki ali cengiz oyunu var.normal faturalılara göre çok kota yiyor.
süleyman09
19-09-2008, 20:43
bende 6 cb buldum 55 ytl ödedim
3 yıldır adsl kulanıyorum kota asmadıgım ay olmadı, ne film nede müzik indiriyorum, sizce neden olabilir , valla aydınlatsanızda bende cıldırmasam diyiyorum
beydemir
27-10-2008, 05:56
:ranger: yazdıklarınıza baktımda hayret ettim pek aşan yok benim her ay 5 gb oluyor kendimi frenlememe rağmen 4 maç seyretsen 1 gb 3 filim indirsen 1 gb 4 oyun indirsen 2 gb demekki siz hiç birşey indirmiyor pek internete girmiyorsunuz:ranger: SELAMLAR
ben hergün bu forumda dolaşıyorum sadece bir ikide habere bakıyorum buna rağmen günlük 100mb kotadan yiyorum.inanın bişeyde indirmiyorum ,izlemiyorum.ama yinede her ay kotayı aşıyorum şifremide deyiştirdim deyişen bişey olmadı.lanet olsun ttnete
2 aydır bende aşıyom valla
gacvokem
23-11-2008, 14:27
Malesef Bazı Aylar Limiti Aşıyorum 9 Gb Olduğu Zamanda Oldu Ama Faturayı Görünce Geleçek Sefer Aşmıçam Diyorum Gene Aşmışım 7 Gb Sanırım Ben En Iyisi Sınırsıza Geçsem Eyi Olçek Galiba
bende aynen öyle yaptım kotalı iş değil aceip kazık öde öde bitmiyor,2gb astınmı 50 ytl ne gerek var onun fıyatına sınırsız kullan
engina81
23-11-2008, 14:53
iki aydır bi 41 birde 47 ödeyince ben de sınırsıza geçtim valla raatım şimdi
ben bır keresınde beles lıg tv ızledım fb macını ne bılemm 1.5 gb gectım bu ders oldu bana :))
mac izledim mi acayip aşıyorum
Ben iki aydır malesef kota aşım kurbanıyım.
maçları,film ve dizileri izlerseniz kotayı doldurursunuz.
bende her ay aşıyorum kotayı bu ay 1.112 mb aşmışım 41,00 ytl fatura geldi.sınırsız internetin fiyatı 39 a düşse hemen geçeçeğim ...ayrıca yeni yılda eski müşterilerine kampanya düzenleyeçekmi telekom bilgisi olan varmı???tşk..........
sait1969
20-01-2009, 11:59
arkadaşlar ADSL kota durumunu nasıl takip edebilirim. malesef bende 5-6 aydır sınırı aşıyorum. kota durumunu görebilsem buna göre önlem alacağım ama göremiyorum. bunla ilgili program varsa bana gönderirmisiniz.
ibalaban
20-01-2009, 12:12
Her ay aşıyoruz. Öyle film mp3 indirme falan yok. Şu an ayın 20 si 4gb oldu bile. Limitsize geçmek gerekiyor.
gacvokem
20-01-2009, 13:06
kotasıza gecın rahat edın kotalı resmen kazık
hallederiz
20-01-2009, 20:01
arkadaşlar ADSL kota durumunu nasıl takip edebilirim. malesef bende 5-6 aydır sınırı aşıyorum. kota durumunu görebilsem buna göre önlem alacağım ama göremiyorum. bunla ilgili program varsa bana gönderirmisiniz.
buradan takip edebilirsin.
(Only the registered members can see the link)
ben 3 aydır asıyorum anlayamadım neden
Bende kotalı kullanıyorum geçen ay fazla aşmışız 3 tane filim indirdim 69 lira ödedim.
ben bir anlam veremedim faturada veya kota sitesinden bakıyorum limit
aşımı yok fakat 69 tl fatura geldi merkezi aradım limit aşımı olmuştur diyor peki sitede yada faturada görünmüyor diyince kayıt alıp incelensin dendi aralık ayında yılbaşı kazığımı nedir.
2009 Ocak (2,884 GB) (10,321 GB)
ben çok aşıyorum. ve bu işe şaşıyorum.
umavigok
07-02-2009, 10:22
linux tabanlı cihazlarla paylaşım yapanlarda acaba kota durumu nedir eğer kotalı ise internetleri onlarda aşarlar mı
işyerimde sınırsız kullanıyorum evdede sınırlı acaba işyerimin şifresini modeme girsem evdeki internetimi nasıl kullanırım telefon numarası yanlış diyor yardımcı olurmusunuz???????
umavigok
07-02-2009, 11:42
benim sorum belki bu konuda sorulmamalı ancak başka konuların içinde bulamadığım için burada sormuştum bilgisi olan arkadaşların 171 nolu mesajıma cevap vermelerini bekliyorum.
umavigok
07-02-2009, 13:36
çok mu zor bir sordum arkadaşlar
umavigok
07-02-2009, 13:37
soru sordum tabii ki
Catapult®
07-02-2009, 14:21
bana bikere 102 tl gelmişti çok film indirdim o yüzden
çanakkaleli
07-02-2009, 15:44
ben de sınırlı kullanıyorum ve 4aydır 50tl yakın fatura gelıyor..
walla benimkide sınırsız ;)
bendede sınırsız.gayet memnunum.sınırlı arkadaşların dikkatine:bazı virüslerin kotaları yediğini duydum.tavsiyem formatları bol atsınlar veya sınırsıza geçsinler...:tongue:
sedatdincc
08-02-2009, 00:21
Aşmanın ötesine Geçtim 4,5 Gb Sonra 4,6 .para çok Sanki
buskashi
08-02-2009, 02:49
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.KAYNAK:Only the registered members can see the link
swordfish
22-03-2009, 14:51
ocak 51 gb
şubat 37 gb
bakalım mart'ta ne olacak
kotasız 4 gb kullanıyorum
real_king
23-03-2009, 04:59
ben herzaman ikiye katlıyo anlamadım sınırsız alsam benım ıcın daha ıyı yawww
selam arkadaşım adresini verdiğin site güvenli değil....
tehdit adı : W32.Lirva.C@mm
çok anlamam ama bendeki norton bu uyarıyı veriyor.
nusrettintasci
27-04-2009, 17:01
3 aydır bende aşıyorum.1 gb kadar aşıyorum ama favlada download etmiyorum.Nasıl oluyor bende anlamadım.
arkadaşlar son iki aydır bende aşıyorum,1gb4gb benim tarife,ama geçen ay 44ytl geldi,bu ay kotamı kontrol ettim dün itibarı ile 4,5 gb olmuş,inanılmaz!çünkü eskiden film ve mp3 indirmeme rağmen hiç kotayı aşmazdım.bişeyler dönüyor kesinlikle
kemal1923
27-04-2009, 20:14
bende de durum aynı limitsize geçin deniyor.
ben aştım sınırlı internete 60tl ödedim.çocuklar sağolsun netten metin2 oynamışlar
yaklaşık 1seneyi aşkın smile adsl kullanıyorum filmde izliyorum maçta seyrediyorum ama önce kotamı kontrol edip oma göre kendimi ayarlıyorum bir maç ve filmde dahil yaklaşık 800mg vayt oluyor ve şimdiye kadarda hiç geçmedim 4 gb lı netim benden sölemesi önce kotanızı kontrol edin ona göere yapın yapacağınızı ben öyle yapıyorum bakıyorum 3.600mg olmuş bişeye bakmıyorum
Adslı sifrenizi bu sayfadan degiştirebilirsiniz.
TTNET // ADSL Kota Sorgulama (Only the registered members can see the link)
kardeşim sagol valla çok işime yaradı :ty:
kasım ayı 14 gb
aralık ayı 13 gb
ocak şimdilik 9 gb
digital_52
26-01-2010, 22:07
şunda cok fark var arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce dsn ayarlarını söyle yapmıştım 8 8 8 8 8 8 4 4 bunu yaptım kotayı cok aştım 1 ay 8 cıgabeyt 2 ay 6 cıgabeyt 1 haftadan beri kota aşmıyor eski yerien aldım dsn ayarlarını cok fark var dahada dsn ayarları ile oynamıyorum
ercanakman
26-01-2010, 23:44
4 gb kotalı kullanıyorum sanal fatura olayına geçildiği için ttnet in verdiği mail adresine faturalar geliyordu ve benim otamatik ödeme talimatım var.
maalesefki ttnet in mail hesabını kurmadım ve uzun zamandır yaşadığım rahatsızlık dolayısı ilede konunun takipcisi olamadım.
Gecenlerde ne oldu ise faturaları merak edip araştırma gereği duydum ve aman allahım en düşük faturam 65 tl yani I am enayi olmuşuz.
Sınırsız üyelik 49 tl iken biz her ay dünyanın parasını ödemişiz tek baktığım olay facebook ve birde oğlum seafigt denen oyunu oynar o kadar download falan sıfır.
online oyun bu kadar çok kota yermi acaba.
Günde en fazla 3-4 saat bağlı.
kavlak74
26-01-2010, 23:52
arkadaşlar bende aşıyorum ne film izliyorum ne dowland anlayamadım
bendeiki aydır kotayı asıyor radon tv yi indirmistim fakat cok kullanmadım yınede kota yı astı ben o programı sildim tekrar deneyecegim bakalım.
valla 2 aydır aşıyoruz bizde anlam veremedik.öyle aşırı dowland vs yapmıyoruz. birtek facebooktan farmville oynuyoruz oda ne kadar kota yerki.
pencere77
27-01-2010, 01:10
bu ay bende aşmışım kotayı.şaşırdım doğrusu
ibrahim6872
27-01-2010, 03:10
ben de iki aydır kotayı aşıyorum hem de ikiye katlayarak .. karar verdim ay sonunda sınırsıza geçiyorum...
Bu konuyu 4 sene önce açmışım yedekten falan bahsetmişimde supersatforumun yedegi 7 gb olmuş :D sınırsızdayım 3 yıldır
maddi olarak pahalı olmasına rağmen sınırsızın keyfi süper.
ben hep aşıyordum ama evde 2 bilgisayar açık ve uydudan paylaşım vardı şimdi sınırsız yaptım rahatım iyi böyle daha az ödüyorum en son 65 tl idi şimdi 2 aydır 49 tl birde kafam rahat fatura belli aşma sorunu yok yani
digital_52
27-01-2010, 12:28
dsn ayarlarıda kotayı aşırıyor
evet aynen ortalama 50-55 gibi geliyordu. sınırsıza geçtim aylık 45.250 . istediğim yere giriyorum . kafam rahat..
bende kotayı hiç aşamıyorum nedense çünkü sınırsızzzz
valla 2 aydır yaklaşık bir 62 geçen ay 97 tl ödedim bu ay normal gibi çünkü pc format attım
Baldemir
27-01-2010, 19:35
bende kotayı hiç aşamıyorum nedense çünkü sınırsızzzz
:45:
Ewet aynen, 20 tl fazla verip sınırsız en güzeli bence
ben alalı 20 gün kadar oldu 7gb olmuş sabahtanaşama kadar işteyim akşam gelince öle 1-2 saat takılıyorum download da yok kota takipe baktım ilk gün sıfırdı 3 gün önce bi baktım 5gb bu gün 7 gb ı geçmişim ilk 6 ay 9.90dı fazla gelmez inşaALLAH
Catapult®
30-01-2010, 09:45
Serkan abi nediyon ya supersatforum benim olsaydı heralde 250TL Fatura Gelirdi eve :D
:45:
Ewet aynen, 20 tl fazla verip sınırsız en güzeli bence
:45: :45: :45: :45: :45:
evet abi çok doğru söyledin sınırsız olunca benim gibi oyun canavarları için iyi oluyor şu an bilgisayarımda 500 gb lik bi oyun arşivim var :)
her ay 15 gb 15 gb indiriyom 8 mb olmasıda iyi oldu benim için ama bi keresinde 1 mb sınırsız kullandığım zaman 1 aylık internet harcamam sıkı durun tam 30 gb olmuştu bende hayret etmiştim ozaman :D
ttne te sınırlı kullanıyordum. 45- 53-65 geldi 7 ay boyunca. müşteri hizmetlerini kaç kez aradım,müşteri hizmeti sıfır.biz bilmeyiz faturanız geldiyse ödeyeceksiniz, mecburen dediler.hergün 4-5 siteye girerim,dowloand yapmam hep 2 katı ücret ödedim. kapattırdım ttnet i kurtuldum.
BİRİ ADSL kullanıyorum 3 aydır. 26 tl ödüyorum. bu 3 üç ay içinde girdiğim siteler aynıdır, hiç 27 gelmedi.hep 26.00 tl ödedim.
ttnet tten kurtuldum rahat ettim...