Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İNTERNET SERVİS SAĞLAYICI GEÇİŞ dönemi süper iyi haber

yalcinticaret
28-09-2010, 23:55
smile adsl den gelen maildir
Değerli İş Ortağımız,

İnternet Servis Sağlayıcı geçiş (internetini taşı) projesi yani adsl’de numara taşınabilirliği 29.09.2010 başlayacaktır. 29.09.2010 itibari ile Yeni satış ekranları aktif olacaktır. Yeni Kampanyalar duyuruluncaya kadar, mevcut smileadsl alana %50 indirim kampanyası ISS geçiş abonesine de uygulanabilecektir.

İNTERNET SERVİS SAĞLAYICI GEÇİŞ SÜRECİ İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLENDİRME

ISS(internet Servis Sağlayıcı) Geçiş Nedir?
• ISS (Internet Servis Sağlayıcı) İnternet abonesinin internet hizmetinde herhangi bir kesinti yaşamadan internet servis sağlayıcısını değiştirebilmesine olanak tanır.

Ne İşe Yarar?
• İnternet kesintisi yaşamadan internet servis sağlayıcılar arasında geçiş yapılabilecek.
• Başka operatör abonesi, mevcut aboneliğini iptal ettirmek için herhangi bir noktaya giderek iptal işlemini yaptırmak zorunda olmayacak. Geçmek istediği ISS’e başvuruda bulunarak geçiş yapabilecek.

Kimler başvurabilir? Hangi Koşullarda Başvuru Yapılabilir?
Geçiş yapmak isteyen müşteri Alıcı İşletmeciye(geçiş yapmak istediği işletmeci) başvuru yapar.
• Aynı yıl içersinde en fazla 4 kez, 90 gün içinde en fazla 1 kez geçiş yapabilir.
• Nakil, İptal vs gibi devam eden işlemler olmamalı.

buda doping adsl mailidir

Değerli İş Ortağımız,

Bir süredir beklenen Internet Servis Sağlayıcıları arası Geçiş (Churn) Süreci devreye girmiştir.

Artık ISS değiştirmek isteyen aboneler, eski aboneliklerini iptal etmekle uğraşmayacak, direkt yeni internet servis sağlayıcısına sadece bir “Geçiş Formu” ile başvuracaklar. Tüm işlemler yeni işletmeci tarafından otomatik olarak gerçekleştirilecek ve en önemlisi geçiş esnasında abone sadece 1-2 saatlik hizmet kesintisi yaşayacak.

Bu süreçle ilgili tüm ayrıntılara, başvuru ve abonelik adımlarına ve Emptor Telco Sistem kullanımına ilişkin tüm bilgilere ek dökümandan ulaşabilirsiniz.

Bu uygulama ile beklentimiz satış rakamlarımızdaki artış hızının giderek yükselmesidir.

Sürecin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini dileriz.

Saygılarımızla,

Millenicom Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş.

yalcinticaret
28-09-2010, 23:58
bana gelen mailden kısaca aktardım iyiki ttnet e taahhüt sözünde bulunmadım arayıp duruyorlardı şimdi rekabete bakın arkadaşlar bu olay başladımı fiyatlar kampanyalar bitmez

kanberoğlu
29-09-2010, 01:00
Rekabet olursa diğerleride buna uyacaktır. o yüzden geçişlerde acele etmemek lazım diye düşünüyorum. saygılar.

celik55
29-09-2010, 01:07
diyelimki geçiş yaptık telefon ne olacak alo demesen bile gelen sabit ücret ve vergiler beni ciddi anlamda rahatsı ediyor bilgi için teşekürler

Admin
29-09-2010, 01:08
Mart 2011 de tahattütüm bitiyor direk smile adsl e gececem

Hikmet™
29-09-2010, 01:13
Benim internet tahhüd yok yani istediğim an taşırım.

MUTAF
29-09-2010, 01:33
5 senelik aboneyim. ttnet bana iki kişilik starbuckcofee de içmeye kahve çeki göndermiş. kullanmadım bile.
smile adsle taşısammı diye düşünüyorum aslında bende..

sahin_42
29-09-2010, 01:40
bilgilendirme için teşekkürler.ben zaten yaklaşık 3 yıldır smile adsl kullanıcısıyım bana bir extrası olacakmı acaba.saygılar.

~Burak~
29-09-2010, 01:42
5 senelik aboneyim. ttnet bana iki kişilik starbuckcofee de içmeye kahve çeki göndermiş. kullanmadım bile.

ßasri ustam ßunlar bir fincan kahve verir 10 fincan olarak geri alırlar

gacvokem
29-09-2010, 09:14
süper onlineyi bekliyom 100megabit tarifrsini

yalcinticaret
29-09-2010, 09:37
Mart 2011 de tahattütüm bitiyor direk smile adsl e gececem

smile kampanyaları hesaplı oluyor evimde smile kullanmaktayım işyerinde ttnet yeni kampanyalarda çıkacaktır acele etmemek lazım

bende uzun zamandır 2004 ten beri aboneyim ama hiçbirşey görmedim sen şanslımıssın yine

süper onlineyi bekliyom 100megabit tarifrsini

100 megabit ücreti bana fazla gelir 10 mit hız bana yeter
izmir gaziemir evimde fiber optik tesisat kuruldu hizmet verilmesini bekliyorum en güzel tarafı sabit telefondan kurtulacağım

umut55
29-09-2010, 09:48
bende ttneti bırakacam 8 senelik aboneyim hiç taahhutte bulunmadım..devamlı arıyorlar ..kim daha guzel hediye verirse ona gecerim ...

Catapult®
29-09-2010, 12:24
boş yere ttnetten geçmeyin en iyisi ttnet kullanmak

zaten smile vs. vs. ttnetin adamları promosyon olsun ttnetin kalitesi düşmesin vs. bu işleri yapıyorlar.

medcezir75
29-09-2010, 15:54
Yapma be hocam 3 yıldır Ttnet kullandım da ne gördüm şuan smıle adsl'ye geçtim, 1 mps bağlantı sınırsız internet için 24 ay taahhütünde bulundum kredi kartından ödemeyi taahhüt edince 12 ay 100%50 indirimli kullanacağım interneti ama içerisinde 24 tl bağlantı ücreti birde kablosuz modem aldım 65 tl bunlarıda 24 aya bölüyorlar varmı senin Ttnetinde böyle bir kampanya yok...İnternet hızında da ne bir düşme nede bir artma oldu, arkadaşlara duyurulur...

yalcinticaret
29-09-2010, 16:34
boş yere ttnetten geçmeyin en iyisi ttnet kullanmak

zaten smile vs. vs. ttnetin adamları promosyon olsun ttnetin kalitesi düşmesin vs. bu işleri yapıyorlar.

hız olaylarında hepsi telekom alt yapısı olduğundan birşey farketmiyor ayrıca

nasıl ttnetin adamları her biri farklı şirket ben hepsinin satışınıda yapmaktayım dönem dönem kampanyalar oluyor ama şu ana kadar smile kampanyaları hep cazip gelmiştir bana fiyat bakımından hesaplı doping te hesaplı ama dikkat eidlecek bir husus 24 ay sözünden önce cayar ve çıkarsan 150 tl cezai bedel alıyor

zfr_pal
29-09-2010, 18:10
yeni abone olacaksak hangini tercih edelim..bende koçun biri var ödunç modem verdi kullanıyoz.bi dosta daha yeni bağlantı yapacazda hangisini tercih edelim...ttnet mi smile ne olursa iyi olur..bide tel hattı için telekom 100dklık 20liralık pakete abone yapılıyo dedi bu doğrumu.eskiden 9-10liralik oluyodu konuşmazsak para extra gelmiyodudda..