PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şuanki Görüntü İş Öcalan'a affa doğru gidiyor

CABBARİ
29-09-2010, 12:22
Only the registered members can see the link

İş Öcalan'a affa doğru gidiyor

MİT Kontrterör Dairesi eski başkanı Mehmet Eymür, PKK ve Kürt sorununda gelinen noktayı NTV’de değerlendirdi.

Terörle mücadele konusunda Ankara merkezli hareketlilik yaşanıyor.
19 Eylül'deki güvenlik zirvesiyle başlayan, yurt dışı ve yurt içi pekçok kritik temasla sürdürülen trafik bu haftasonu da devam edecek.
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, PKK'yla mücadele konusunda Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi’ne iletilen talepleri, Suriye ve İran'da yineleyecek.
Terörle mücadelede yaklaşık 10 gündür sürdürülen başdöndürücü trafikle ilgili, eski MİT’çi Mehmet Eymür, Canlı Ana Haber’de Can Dündar’ın sorularını yanıtladı:
Abdullah Öcalan Türkiye’ye getirildiğinde, ‘beni kulanın, ben her türlü işbirliğine hazırım’ demişti. Devlet bunu değerlendiremedi mi?
Ben o dönemi tam bilmiyorum, uzaktım. Ama tabi ki faydalanılabilinirdi. Hatta yıl 2011 ve aradan epey zaman da geçti.
Sizin döneminizde yakalama çabaları, operasyon hazırlıkları vardı sanıyorum.
Bir takım temaslar yapılıyordu. Suriye ile temastaydık ve canlı getirmeyi umuyorduk.
Canlı getirmekte amaç, şimdikine bezer bir yöntemle yararlanmak mıydı?
İlişkilerini ortaya çıkarmak, kimden yardım aldığı noktasında sorgulamak ve adalete teslim etmek düşünceseydik. Bunun gerçekleşmesi için içten ve dıştan çok fazla engel vardı.
İçerideki engellerin sebebi neydi?
Terörün devam etmesinde medet umanlar vardı ve hala da vardır.
Bugün de varsa işimiz zor mu?
Biraz zor. Bakıyorum da olaylar bitmiyor. Ateşkes varken olaylar oluyor, bu daha önce de yaşanmıştı.
Bunlar provokasyonları engellemenin bir yolu var mı?
Yok. İçimizdeki nüveleri bulmak lazım.
Savaşı bu kadar kar getiren bir şey olmaktan mı çıkarmak lazım?
O zaman savaştan fayda umanlar başka şeyler bulacaklardır. Bir BOP projesi var, petrol savaşı var ve bunlar dikkate alınmalı. Ama yine de bu kanın durması lazım.
Bu diyalog süreci tamamen gizli servisler yoluyla yapılmalı. Gerekirse dağdakilerle görüşülmeli ama gizli şekilde yapılmalı. Tabi bu rencide edici bir şey. O kadar şehit verilmiş. Daha dikkatli şekilde yapılması lazım. Örneğin Habur girişleri rencide ediciydi.
Şu anda süreci MİT mi götürüyor?
Bilemiyorum. MİT’in içinde de fikir ayrılıkları olduğu kanaatindeyim. Görüşelim diyenler olacağı gibi görüşmeyelim diyenler de olacaktır. MİT’ten bu süreci sabote edenler de çıkabilir. İnsan faktörü her yerde aynıdır.
‘Askerler devre dışı ve daha çok MİT öne çıktı’ deniyor.
Yeni müsteşarın faaliyetleri bunu gösteriyor.
Müsteşar Hakan Fidan’ın CIA’le tamasları nasıl yorumlanmalı?
O bölgede ABD’nin etkinliği çok fazla ve samimi bir işbirliği olursa faydalı olur. Barzani ile muhakkak iyi ilişkiler kurmak gerekir.
Barzani işin neresinde sizce?
Barzani kendi geleceği için de barış ister. Öbür taraftan, fazla risk almayabilir de. Soydaşlarını kollayacaktır. Daha önce Barzani PKK ile savaşırken bizden mühimmat ve silah desteği istedi ama veremedik. O zamanlardan küskünlüğü var bize karşı.
Şu an örgütle neyin görüşmesi yapılıyordur?
Şartlar görüşülüyordur. Silah bırakıp dönülürse ne olacağının ayrıntıları konuşuluyordur.
Bu ayrıntılar ne olabilir? Örneğin ETA’da kapsamlı bir af ve rehabilitasyon programı yapıldı. Dağdakiler silahsızlandırılarak topluma kazandırılıyor. Öyle bir şey olabilir mi?
Daha önce de söylemiştim. Liderlerini affetmiyorlar da alttakileri af ediyorlar. Lider altındaki adamı bırakır mı? Yapılacak olan bütünüyle ve kapsamlı bir aftır.
Öcalan da katılmalı bu affa?
Öcalan 1998’de Suriye’den çıkarıldığında politize olma süreci başladı...
Bu korkutucu mu yoksa hayırlı mı?
Hep onu söylüyorum. Bütün komşularla kavga eden, savaşan, içinde terörle yaşayan bir ülke olmaktan çıkmalıyız.
Öcalan’ın af kapsamında olması, Türkiye tarafından kabullenilebilir mi?
Ben oraya varacağını düşünüyorum ve iş oraya doğru gidiyor.
Öcalan’ın örgüt üzerindeki hakimiyeti nedir sizce?
Bence hala hakim. Muhakkak dinlemeyen kişiler de olacaktır. Ama hala güçlü olduğunu düşünüyorum.
Terör biterse, Kürt sorunu da biter mi?
Ben Kürt sorununun suni yaratılmış bir sorun olduğunu düşünüyorum. Türkiye’de, bu işin ustaları var ve başka sorunlar çıkartabilirler. Azınlıklarla, halkımızın diğer renkleriyle ilgili olabilir bu. Bir ara Aleviliği kaşıdılar. Her zaman bunlar vardı ve öyle geldik öyle gidiyoruz. Değişik bir manzara görmedik şimdiye kadar.
Çözüm için uzun bir süreç deniyor. Ne kadar uzun, biz görür müyüz bu işin bitiğini; riskleri de var mı, kamuoyu neye hazırlıklı olmalı?
Bir kere bir af çıkacaksa, aftan sonra bir şeyler yapanları hiçbir şekilde affetmemek lazım. Ağır cezalar verilmeli. Bence iyi nasıl elenecek onu da düşünmek gerekir. Kime ne dereceye kadar af gelecek. Bir takım kişilerin ceza almaları gerekecek. O ne kadar hafifletilecek. Tüm bunlar iyi düşünülmeli.
Şu anki yöntem sağlıklı mı?
Çok açığa çıktı ve bu çok rahatsızlık veriyor.

Öcalan: "Bütün Türkiye’ye talibiz"

emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Abdullah Öcalan'ın kendisine ’Bütün Türkiye’ye talibiz’ dediğini iddia etti.

Güncelleme:01 Ekim 2010 15:43
İkinci Ergenekon Davası'nın 85. duruşması görülmeye devam ediyor. Sanık ve avukatların taleplerinin alındığı duruşmada söz alan emekli Albay Hasan Atilla Uğur, teröristbaşı Abdullah Öcalan’la ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

‘Kırmızı hat’ istedi (Only the registered members can see the link)

"ABDULLAH ÖCALAN’IN DEDİKLERİ DOĞRU ÇIKTI"
Daha önce savunmasında Abdullah Öcalan’ı 1999 yılında Türkiye’ye getirildikten sonra sorguladığını söyleyen Hasan Atilla Uğur, Öcalan’ın kendilerine verdiği bilgilerin hepsinin şimdi doğru çıktığını ve sürekli "Beni asmayın" dediğini belirtti.

"BÜTÜN TÜRKİYE’YE TALİBİZ"
Sorgu sırasında Öcalan’ın kendisine, "Biz sadece Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerine değil, bütün Türkiye’ye talibiz" dediğini söyleyen Uğur kendisinin ise içinden "Hadi lan" dediğini ifade etti. "Evet talipler ve şimdi terör örgütüyle pazarlıklar yapılıyor" diyen Uğur, sözlerine şöyle devam etti: "Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmeler ihanettir. Herkes şahit olsun. Onlarla gelen bir afta beni buradan çıkaramazsınız. Onlarla aynı aftan yararlanmayı şerefsizlik sayarım" Hasan Atilla Uğur ayrıca, üye hakimler Sedat Sami Haşıloğlu ve Hasan Hüseyin Özese’nin tarafsızlıklarını yitirdikleri gerekçesiyle heyetten çekilmelerini talep etti. Duruşma sanıkların taleplerinin alınmasıyla devam ediyor.

Admin
29-09-2010, 14:18
Yok ya zannetmiyorum öcalana af cıkacagını.Öyle birşey olursa öcalan tamamen pkk nın basına gecer zaten su an bile basında ya o zaman bu terör bana göre daha fazla olur

Hikmet™
29-09-2010, 14:26
Yok ya zannetmiyorum öcalana af cıkacagını.Öyle birşey olursa öcalan tamamen pkk nın basına gecer zaten su an bile basında ya o zaman bu terör bana göre daha fazla olur

Bencede af çıkarmazlar yani ÇIKARAMAZLAR.

Zaten şerefsiz yattı yerden bile PKK itlerini yönetiyo avukatları aracılıyla.

idiye
29-09-2010, 14:40
Bu rizikoyu göze alacak kimse zannederim yoktur.Zira Basta sehit aileleri olmak kaydiyle Damarinda Türk Kani tasiyan tüm halk hic bir sey düsünmeden ayaklanir bunu kimsede durduramaz önleyemezde.Iste Dis mihraklarin bekledigi bu kadar ugrastiklari ic harp cikar.Buna kimsede engel olamaz.

Bir an aönce bu ve bunun gibi sözleri sarf edenler daha dikkatli olmali Milletin sabrini daha fazla zorlamamalilar.

CABBARİ
29-09-2010, 16:04
adam sadece tutsak besliyorlar ve pkk yı idare etmesini saglıyorlar

alperen
29-09-2010, 19:02
buna kimse cesaret edemez bu şerefsizi affetmek Türkiye yi bölmek demektir

ahmetyx
29-09-2010, 19:36
işte ozaman türkiye öyle bir karışır ki... düşünmek bile istemiyorum...

CABBARİ
29-09-2010, 20:29
işte ozaman türkiye öyle bir karışır ki... düşünmek bile istemiyorum...
zaten amaç o kaos çıkarıp ül***i karıştırıp elli sene önceye getirmek

digital_52
29-09-2010, 20:47
ustam agzına saglık konuşmusun böyle bişi olmaz olurmu af olmaz asla ben inanmıyorum böyle laflara hala birileri işi kariştırmaya calişiyor

ESES-58
29-09-2010, 21:31
neden inanmadığınızı arkadaşlar açıklarmısınız.sadece aflada kalmayacak zaman daha neler gösterecek hep beraber göreceğiz.ALLAH ın izniyle

yargıç_1
29-09-2010, 21:37
halk ayaklanır ortalık çok kötü karışır öyle bişey olamaz 5 yaşındaki çocuk bile anlar bunların olacağını bu yüzden cesaret edemzler böyle bişeye

ESES-58
29-09-2010, 21:44
halk ayaklanır ortalık çok kötü karışır öyle bişey olamaz 5 yaşındaki çocuk bile anlar bunların olacağını bu yüzden cesaret edemzler böyle bişeye

doğru 5 yaşındaki çocukta anlar ama sadece 5 yaşındaki benim 43 senin 27 yargıç 5 yaşında değiliz ancak o anlar

murat53
29-09-2010, 22:26
olmayacak bi iş o

gacvokem
29-09-2010, 22:30
daha ötesi varmı şimdi bişeler yazacam , partizanlık yapmısın diyecekler, ben söylemiştim , en son halk oylamasıyla engelerin yüzde 70 kalkı geriye yüzde 30 kaldı, onlada yakında serbest olur, ne acı bir durum ah ülkem vah ülkem, hep et yememekten kaynaklanıyor Türk halkının olayları biraz geç idrak etmesi, et pahalı olsun bu millet yemesin protein almasın sonra kafası çalışmasın :)

ESES-58
29-09-2010, 22:34
daha ötesi varmı şimdi bişeler yazacam , partizanlık yapmısın diyecekler, ben söylemiştim , en son halk oylamasıyla engelerin yüzde 70 kalkı geriye yüzde 30 kaldı, onlada yakında serbest olur, ne acı bir durum ah ülkem vah ülkem, hep et yememekten kaynaklanıyor türk halkının olayları biraz geç idrak etmesi, et pahalı olsun bu millet yemesin protein almasın sonra kafası çalışmasın :)

:45::45::45:

ercanakman
29-09-2010, 22:44
Öyle bir affederlerki ruhumuz bile duymaz.
Türkiyede olan biteni duyamadığımız gibi.
Geçenlerde bir arkadaş kurtlar vadisinin frakmanından bahsediyordu 2023 türkiyesi nasıl olacak olayı.
Buna psikolojide yavaş emzirme sonrasında çabuk sindirme derler.
Yani bağzı görüntüleri kafanıza yavaş yavaş kazırlar sonra zaten bünye olayı kabul etmiş olur ister istemez sesini bile çıkartamazsın.
İşte apo denen canininde olayı aynen böyle olacak bir bakacaksınız dağda gezinen köpekler millet vekili olmuş başlarında özgür apo.
O yüzden herşeye evet dememek lazım.

erhanula
29-09-2010, 23:46
af şimdi çıkmaz 2011 seçimimde bir terör yasası çıkarırlar bu apoyuda kapsar.hadin EVET DİYELİM TÜRKİYE devam edin

veyselbakan
30-09-2010, 09:16
bu memlekette ancak kafeste beslenmesine izin verilir o soysuzun dışarı çıktığı andada artık siyaset yada rejim değil orman kanunları geçerlidir çıkarmaya maçası yiyen bir delikanlı varsa buyursun çıkarsın bakalım o köpeği mangal gibi yürek bile fayda etmez bu türk milleti o yüreği söker oradan kedilerin önüne atıverir bu iti çıkarırlar önümüzdeki sene diyen arkadaşlara afederler kimsenin ruhu bile duymaz diyen arkadaşlarada 2 çift sözüm var böyle bir olaya tepkisiz kalırmıydınız kusura bakmayın ama bu memleket o kadar ucuz değil en azından benim bünyem bu olayları kaldıracak kadar geniş değil!!!!

idiye
30-09-2010, 09:33
bu memlekette ancak kafeste beslenmesine izin verilir o soysuzun dışarı çıktığı andada artık siyaset yada rejim değil orman kanunları geçerlidir çıkarmaya maçası yiyen bir delikanlı varsa buyursun çıkarsın bakalım o köpeği mangal gibi yürek bile fayda etmez bu türk milleti o yüreği söker oradan kedilerin önüne atıverir bu iti çıkarırlar önümüzdeki sene diyen arkadaşlara afederler kimsenin ruhu bile duymaz diyen arkadaşlarada 2 çift sözüm var böyle bir olaya tepkisiz kalırmıydınız kusura bakmayın ama bu memleket o kadar ucuz değil en azından benim bünyem bu olayları kaldıracak kadar geniş değil!!!!
Aynen katiliyorum .

osmann
30-09-2010, 09:36
dışarı çıkması içerde kalmasından daha iyi...
--en azından eceli ile gebermeyebilir... bir şans doğar...
--ayrıca milletin askeri polisi kapısında muhafızlık yapmaz...
--imralıyı farklı amaçlar için kullanabilirler..
--milletin parası ile karnını doyurmaz
--kendine sağlanan güvenlik çemberi ortadan kalklar...en azından biz sağlamayız...

gacvokem
30-09-2010, 09:41
Öyle bir affederlerki ruhumuz bile duymaz.
Türkiyede olan biteni duyamadığımız gibi.
Geçenlerde bir arkadaş kurtlar vadisinin frakmanından bahsediyordu 2023 türkiyesi nasıl olacak olayı.
Buna psikolojide yavaş emzirme sonrasında çabuk sindirme derler.
Yani bağzı görüntüleri kafanıza yavaş yavaş kazırlar sonra zaten bünye olayı kabul etmiş olur ister istemez sesini bile çıkartamazsın.
İşte apo denen canininde olayı aynen böyle olacak bir bakacaksınız dağda gezinen köpekler millet vekili olmuş başlarında özgür apo.
O yüzden herşeye evet dememek lazım.
aynen katılıyorum, vede seni alkışlıyorum olayı çok iyi idrak etmişsin zaten AKP , seçimdede, halk oylamasındada bu Amerikan Yasıtma yöntemini diyorlar zanedersem, abd başkanları kulanıyormuş seçimlerde onu kulanıyor, olayları aşırı abartılı ve büyük göstererek zihne yerleştirmek ve zihni uyarmak etkilemek , bu amerikan yöntemimi kılanılmıştı, Veysel kardeşim sen ben öyle demekle işler yürümüyor kendine bir sor bakalım güney doğu neden seçimi boykot etti?

cellini
30-09-2010, 09:51
herkes aynı şeyi söylüyor cesaret edemezler diye.umarım öyle olur. fakat affedilirse çok acı ama meclise kadar gider o pis herif.

veyselbakan
30-09-2010, 10:35
aynen katılıyorum, vede seni alkışlıyorum olayı çok iyi idrak etmişsin zaten AKP , seçimdede, halk oylamasındada bu Amerikan Yasıtma yöntemini diyorlar zanedersem, abd başkanları kulanıyormuş seçimlerde onu kulanıyor, olayları aşırı abartılı ve büyük göstererek zihne yerleştirmek ve zihni uyarmak etkilemek , bu amerikan yöntemimi kılanılmıştı, Veysel kardeşim sen ben öyle demekle işler yürümüyor kendine bir sor bakalım güney doğu neden seçimi boykot etti?
valla işler nasıl yürür ben orasını senin kadar bilemem ustam ama o şerefsiz dışarı çıktığı zaman birde kürdistanı kurdularmı bayrağımızı da değiştirsinler vatanımı bölsünler diyerek şerefimi satmaktansa ölürüm daha iiiiyi dedim ya benim kanım o kadar şeyi hazmetmez inceldiği yerdende kopar bu millet bu devlet bunları hazmediyorsa vatan haini bebek ve asker katili apo itini salsın hep beraber görelim bakalım neler olacağını:mad2::mad2::mad2::mad2:

gacvokem
30-09-2010, 11:08
adamların arkasında ab ve amerika var hadi bakalım , milletce akıllı olmalıyız savaş en son çare onların salıverılmesını hukukı ve kanunı yollardan engellenmelı ama malesef bu engeller ortadan kalktı, yakında ab resmı agızdan demokrasının son şeklıyle yerıne oturması ve turkıyenın uyelıgının onaylanması için resmi agızdan ite özgurluk ısteyecek, vede hukumet bunu halk oylamasına sunacak ab sevdasınada kabul gorecek ben oyle tahmın edıyom insallah yanılıyorumdur, bekleyın ve gorun

veyselbakan
30-09-2010, 11:17
sence usta bu millet ab sevdasına vatanını satıp bu kadar şehidinin üzerine bu soysuzun dışarı çıkmasını onaylarmı??
o zaman bu bayrağı bu vatanı bırakalım alalım ceketleri gidelim bu memleketten hainlerin olsun bu kadar pes etmişlik biraz düşündürücü değilmi ??

gacvokem
30-09-2010, 11:26
ben pes etmedimki ben bu ülkede nefes alıyorsam gune , bize bunu saglayanlara duayla başlarım, boykot yapan azınlık ve ab sevdası bence ıyı dusunulmelı , bunlar öyle küçümsenecek konular değil siyasette herşey olur , peki olmayacağını sen garanti edermisin, ben edemiyorum nedenmi en son orneği evetle kapan hain partinin yasaklı üyeleri şu an meydanlarda bunun olmasını benmi sağladım kesinlikle hayır, evet diyenler sağladı bencede dediğim şeyle kuvetle muhtemeldir, bilmem yanılıyormuyum??

veyselbakan
30-09-2010, 11:36
Bekleyip göreceğiz bakalim!

aliihsan48
30-09-2010, 11:40
Ben kime kızıyorum biliyormusunuz?Bu hükümete falan değil!!!.O hükümeti ortaya yerleştirip ül***i bölmesi parçalaması için çalışanlara referans veren cahil ,ruhsuz ,yobaz,ucuz halka.Sen halk olarak buysan ülke bölünse de sesini çıkartmayacaksın.Buna hakkın yok...Eğer halk olarak bu değilsen sesin nerede?Üzerine ölü toprağı mı serpildi.Bugün satış için pazarlıklar yapılırken sen vatanın için ne yapıyorsun.Biliyorsunuz ''Sahipsiz vatanın batması haktır'' Sahibi de çıkmadığına göre!!!

CABBARİ
30-09-2010, 11:43
avrupanın ve batının bize oynadıgı bir oyun bu
öcalana afda çıkar hatta abartmıyorum cumhurbaşkanı bile olur dünyada çok örnekleri var...
bu adamın dua edelimde biran önce ölmesi öldüğü zaman pkk karışır farklı liderler ortaya çıkar parçalanma yaşanır bu sebeple ciddi anlamda kan kaybederler işte o zaman bizim askerimize şans doğar ve böylelikle pkk işi bi nedenle çözüme kavuşabilir
prof. dr hadi çınar pkk bitmez çünkü avrupa ve batı bunu istiyor ülke içindede çok destekçisi var diyor

gacvokem
30-09-2010, 11:46
avrupanın ve batının bize oynadıgı bir oyun bu
öcalana afda çıkar hatta abartmıyorum cumhurbaşkanı bile olur dünyada çok örnekleri var...
bu adamın dua edelimde biran önce ölmesi öldüğü zaman pkk karışır farklı liderler ortaya çıkar parçalanma yaşanır bu sebeple ciddi anlamda kan kaybederler işte o zaman bizim askerimize şans doğar ve böylelikle pkk işi bi nedenle çözüme kavuşabilir
prof. dr hadi çınar pkk bitmez çünkü avrupa ve batı bunu istiyor ülke içindede çok destekçisi var diyor

eskilerden kim kaldı bir cabbari birde ben :=) aynı şeyleri telefuz ediyoruz,:present:

CABBARİ
30-09-2010, 11:47
Ben kime kızıyorum biliyormusunuz?Bu hükümete falan değil!!!.O hükümeti ortaya yerleştirip ül***i bölmesi parçalaması için çalışanlara referans veren cahil ,ruhsuz ,yobaz,ucuz halka.Sen halk olarak buysan ülke bölünse de sesini çıkartmayacaksın.Buna hakkın yok...Eğer halk olarak bu değilsen sesin nerede?Üzerine ölü toprağı mı serpildi.Bugün satış için pazarlıklar yapılırken sen vatanın için ne yapıyorsun.Biliyorsunuz ''Sahipsiz vatanın batması haktır'' Sahibi de çıkmadığına göre!!!
sen kimsinde bu milleti ucuzlukla suçluyorsun:mad2::mad2:
sen hangi toprklarda yaşıyorsunda bu denli rahatsın ben bu hükümete oy vermdim ama bu topraklarda yaşıyorum senin ucuz diye behsettiğin ülkenin insanlarıyla yaşıyorum haddini aşma doğru düzgün konuş bu ülke beş kuruşa satın alınmadı ne ucuzdur nede cahil:smiles22:

eura
30-09-2010, 12:07
işin kökten çözümü bu şerefsizi sallandırmak.
bence boşa kürek çekiliyor. ya sallandır yada ziyaretci dahi alma bunun yanınaki hiçkimseye talimat veremesin .....

kucer06
30-09-2010, 12:32
Milleti zihnen yavaş yavaş alıştırıyorlar.Bu söylemlerin çıkması hep bu yüzden.

CABBARİ
30-09-2010, 12:57
2 sene önce yanına kuş bile almıyorlardı şimdi devletin yasaklı vekilini(!!) aysel tugluk rahatça girip talimat alıp gelebiliyor

toycan
30-09-2010, 13:21
dışarı çıkması içerde kalmasından daha iyi...
--en azından eceli ile gebermeyebilir... bir şans doğar...
--ayrıca milletin askeri polisi kapısında muhafızlık yapmaz...
--imralıyı farklı amaçlar için kullanabilirler..
--milletin parası ile karnını doyurmaz
--kendine sağlanan güvenlik çemberi ortadan kalklar...en azından biz sağlamayız...

türkiyeyi değiştirenler senin düşündüklerini düşünemiyormu osman kardeş söylediklerine katılıyorum ama bence bunlarında elikolu bağlı birde alperen kardeş bölünmeden bahsetmiş bence o işlem tamam inananlar cumhuriyetciler ve kürtler bölünmedeki son taplo bu ama bu konudada durmak yok yola devam derlerse işte o zaman işimiz var

toycan
30-09-2010, 13:26
Milleti zihnen yavaş yavaş alıştırıyorlar.Bu söylemlerin çıkması hep bu yüzden.adamlar bilimsel yaklaşıyor hocam daha önce rusların köpekler üzerinde yaptıkları aclıkla eğitim gibi ermenileri kürtleri yunanlıları hatta ingilizleri bile biz katlettik ama biz kurtuluş şavaşını niye verdik gerci ondada şuçlu bizdik yarın göreceksiniz apo kurtuluş şavaşı vermiş ve zafer kazanmış birlider olaçak bizde alkışlıyacağız

veyselbakan
30-09-2010, 13:36
bravo o zaman hep birlikte alkışlarız nasıl olsa bizi avrupa yönetiyormuş sorun yok çıkınca birde elini eteğini öpmeye gideriz nasıl olsa bizi avrupa yönetiyor şerefsize teşekkürde ederiz askerimizi katlettiği için bebekleri öldürdüğü için vatan hainliği yaptığı için kendisine minnet duygularımızı ifade ederiz saygıda kusur etmeyelim mazallah avrupa amerika bir şey der sonra!!! bırakın bu işleri dahada yorum yapmam ben satılmışlığı kabul etmiyorum arkadaş varmı daha ötesi bir kanı bozuk şerefsizi bu formda arşa çıkarmanın ne anlamı var neredeyse adamı cumhurbaşkanı yaptınız sabahtan beri :mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::devilprv:

CABBARİ
30-09-2010, 13:48
kurtlar vadisinin bu seneki ilk fragmanını hatırlayın avrupanın türkiye üzerindeki oyunlarını harbiden dogru

veyselbakan
30-09-2010, 14:01
cabbari usta o zaman fragmandaki gibi bizde haritamızı biraz genişletiriz bu memleketi ite şerefsize bırakacak kadar kansız olabilirmiyiz böyle bir şey mümkün olabilirmi? sen vatan haini olan bir adamı askeri bebeği katleden bir soysuzu bir partinin başında siyaset yapmasını kabul edebilirmisin biliyorumki hayır diyorsun bu mümkün değil diyorsun bu benim atalarıma vatanı için seve seve şehit olan mehmetime hakaret olur diyorsun işte bende bunları düşünüyorum bırak abd yi avrupayı dünya üzerime gelse bilsemki şu anda canımı vereceğim yinede kabul edemem sende edemessin işte atalarımızda bunu kabul etmemiş gözünü kırpmadan vatanı için bayrağı ve milleti için ölüme gitmiş eğerki bizlerde onların torunları isek bu yazılanlar ancak söylentilerden ileri gitmez !

idiye
30-09-2010, 14:21
Herkeze selam ustalar

Bakin ,her firsatda yeri geldiginde heryere yaziyorum.Burayada yazmisimdir .Tekrarliyayim

1980 li seneleriydi Berlinde Ofene kanal diye bir tv yayini vardi ,bir gün tesadüfen kanallari gezerken ,Baktim birisi üzerinde süvari elbisesi bir birbucuk metre bir masanin arkasinda ,elindeki kamciyi sallayarak --Nerede bir Türk görürseniz hemen öldürün.Silahla olur sopayla olur tasla olur herne olursa öldürün .Baktiniz gücünüz yetmiyor icinizden nefret kusun diye ..Konusuyordu.Ben ozamanlar konusani tanimiyor kendi kendime yahu ne kadar aptal bari kürtce konusda Türkler anlamasin diye kendi kendime söylenmistim.Aradan zaman gecince sonradan gazetelerde onun o serefsiz oldugunu anladim.

Bugün benim sinirim O yüce meclis catisi altinda onun yandaslarina siyasi hak taniyanlara.Bu kadar acik olarak desdeklediklerini söyliyenler hala o mekanda barindiriliyorlar.Yahu bizim insanimiz bu kadar vurdum duymazmi oldu.Bakin adamlar meclisteki salonlarinda dahi tek bir Türk bayragi bulundurmadiklarini görmüyorlarmi.Birde iki yüzlülüklerini saklamadan tek bayrak diye konusuyorlar.Benim onlara hic lafim yok Benim lafim onlara bu firsati demokrasi adi altinda verenlere.

ASLA VE KATA süphem yok bu milletin özü bunlarin üstesinden gelir.Biz nelerin üstesinden geldik.Hic süpheniz olamasin.

CABBARİ
01-10-2010, 15:53

emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Abdullah Öcalan'ın kendisine ’Bütün Türkiye’ye talibiz’ dediğini iddia etti.

İkinci Ergenekon Davası'nın 85. duruşması görülmeye devam ediyor. Sanık ve avukatların taleplerinin alındığı duruşmada söz alan emekli Albay Hasan Atilla Uğur, teröristbaşı Abdullah Öcalan’la ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Daha önce savunmasında Abdullah Öcalan’ı 1999 yılında Türkiye’ye getirildikten sonra sorguladığını söyleyen Hasan Atilla Uğur, Öcalan’ın kendilerine verdiği bilgilerin hepsinin şimdi doğru çıktığını ve sürekli "Beni asmayın" dediğini belirtti.

Sorgu sırasında Öcalan’ın kendisine, "Biz sadece Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerine değil, bütün Türkiye’ye talibiz" dediğini söyleyen Uğur kendisinin ise içinden "Hadi lan" dediğini ifade etti. "Evet talipler ve şimdi terör örgütüyle pazarlıklar yapılıyor" diyen Uğur, sözlerine şöyle devam etti: "Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmeler ihanettir. Herkes şahit olsun. Onlarla gelen bir afta beni buradan çıkaramazsınız. Onlarla aynı aftan yararlanmayı şerefsizlik sayarım" Hasan Atilla Uğur ayrıca, üye hakimler Sedat Sami Haşıloğlu ve Hasan Hüseyin Özese’nin tarafsızlıklarını yitirdikleri gerekçesiyle heyetten çekilmelerini talep etti. Duruşma sanıkların taleplerinin alınmasıyla devam ediyor.

Hikmet™
01-10-2010, 15:58
kurtlar vadisinin bu seneki ilk fragmanını hatırlayın avrupanın türkiye üzerindeki oyunlarını harbiden dogru

Fragmanın sonunuda hatırla abi sonundada Tüm dünya bizim oluyor. :)

Bide öcalan denen itin bütün TÜRKİYEM'e talipse bi tarafınız tutuyosa gelin çıkın meydana adam gibi savaşın şerefsizler dağda it gibi gezinip durmayın.

Gelin madem okadar bi tarafınıza güveniyosanız çıkınsanıza gelin adam gibi savaşalım.

Öle dağda itler gibi gezecekseniz hiç bu ül***e göz dikmeyin.

CABBARİ
01-10-2010, 16:30
Fragmanın sonunuda hatırla abi sonundada Tüm dünya bizim oluyor. :)

Bide öcalan denen itin bütün TÜRKİYEM'e talipse bi tarafınız tutuyosa gelin çıkın meydana adam gibi savaşın şerefsizler dağda it gibi gezinip durmayın.

Gelin madem okadar bi tarafınıza güveniyosanız çıkınsanıza gelin adam gibi savaşalım.

Öle dağda itler gibi gezecekseniz hiç bu ül***e göz dikmeyin.
onıu zamanında bizim atalarımız osmanlı yapmış ama biz yapamayız bizde o ruh yok içimizdeki irlandalıları yoketmeden o olmaz

mekan16
01-10-2010, 18:10
Buna hiçbir iktidar cesaret edemez. Bugün hükümet bdp bile olsa o iş olmaz

gacvokem
01-10-2010, 18:32
keşke herşey kurtlar vadisi dizisindeki gibi olsa , malesef gerçek hayatta yaşıyoruz , vede gerçekler acıdır:nono::

Volkan
01-10-2010, 20:20
AB ye girmek için afedersiniz bir taraflarını yırtanlar şimdi kulıslerde bölünme demogojisi yapıyorlar.

Öcalanmış vesayreymiş bunlar boş iş o ordan cıkamaz ama onu oraya tıkarakta bir şey elde edemezsınız. Bu caniyi yetiştirip ortaya salanlar Belli Süleyman demirel-TANSU çiller-Mesut YILMAZ-deniz baykal ve eski siyasetçiler bunlara sormak lazım bu musibieti neden yaratttılar neden kanlanmasına izin verildi. >Türkiyeye teslim edildiğinde neden 3 tane başbakan asılmaması için imza attılar. Birine veya birilerine söz verilmeme değil önceden kullandıkları maşa o an cok sıcaktı ve dokunamadılar.

Doğu ve Guney doğu anadolu ya sadece doktor öğretmen gönderdik bunlar gerekliydi asker gönderdik helalı hoş olsun herşey yapıldı ama en önemlisi oraya gerekli ilgi alaka gösterilmedi orası sankı polislerin askerlerin yetiştirilme noktası bir vıetnam gibi benımsendi. Yıllarca uyuşturucu-silah-mozot kaçak eşyanın geçiş yolu oldu.

Oradan elini kolunu sallayan asyaya açılıyordu tabı ordanda avrupaya. Eskiden olağanüstü hal zamanı insanlar oralarda sokağa cıkmaz otobusler o illere gitmez yolar boş olurdu sıonrada katır sırtlarında ne silahlar tonlar ca uyuşturucular nerelere taşındı.

ABD yada AB yada kürtler oraları yok atalarının toprakları diemı istıolar. 3 nunde derdi sadece kazanacakları para. Taşınılan ve geçirilen uyuşturucu ve silahtan alınan yüksek mıktardakı para taş atıp kolun yorulmayacak.

Orda PKK yı besleyen kim ABD ve AB bunların amacı silah satmak uyuçturucu satmak ve o bölgedeki madenler pertol.

Şimdi düşünün bir olağanüstü hal olsun doğu yıne eskısı gibi yok sayılsın bakın herşey güllük gülistanlık olur.

Kimsenın derdi toprak değil sadece para o toprakları tarla yapmak buğday ekmek için istemıolar.

Bu hükümetin politikası yanlış olabilir. Ama doğru olan bir şey var o illere artık herkez ıstediği gibi gidebiliyor bundan rahatsız olan aşiret ağalarının işine gelmıo.

3-5 tane çapulcu cıkmış selahhatıın demirtaş aysel tuğluk gibi neymış TBMM de ler geçelım bunları TBMM ye giren cıkan onlar olsa yıne iyi. Zamanında kimler elını kolunu sallaya sallaya girip çıktı. Adanadaki ussun yapılmasına izin verenler nerelerde Ülkenın belli noktalarına silah gömen lere kimler izin verdi.

Bu UZANLAR TOPRAK HOLDING DOĞAN HOLDING vesayre dunyaca bu paraları nerden buldular adamların mal varlıklarına el kondu ama halen krallar gibi yaşıyorlar. Bu zenginlik nerde geliyor bunların sorgusu sualı yok. bız 3-5 çapulcu ile uğraşıp duruyoruz bu vatanı peşkeş çekenler dünya zenginleri oldular izin verilse halada bu ülkenın kanın emerler.

Ergenekon davasına inanmayanlar var ama çoğuda doğru kim ne derse desın.

BU ÜL***I KIMSE BÖLEMEZ ZATEN BÖLÜNECEĞİ ŞÜPHESI AKLINDA OLANIN BEN ONUN TÜRKLÜĞÜNDEN ŞÜPHE EDERİM. bU YAZILARI YAZANLARDA TÜRK DEĞİL KİMLERE HİZMET EDİYORLARSA BU TÜR YAZILARLA ACIKLAMALARLA SADECE KENDILERINI TATMIN EDERLER.

işçi
01-10-2010, 21:10
zaten şu zamana kadar niye besledikki işi bitmedimi halen ne bilgisi alınıyo ? şu amerikalılar gerçekten akıllı adamlarmış öcalan en güzel nerede bakılır bunlara verelim bişe olursa onlardan biliriz diye emanete bıraktılar doktorlar hergün kontrol eder askerimiz aman bişe olmasın diye 24 saat nöbette en iyi yemekler ona ya canı hatun çekince ne yapıyo acaba bizim hükümet ?

hallederiz
02-10-2010, 08:52
asın gitsin ya ne uğraşıyorsunuz

ercişsat
02-10-2010, 09:12
edit!!!

veyselbakan
02-10-2010, 09:59
küfür yok arkadaşlarr!! bizde onun ne olduğunu biliyoruz ama bu formda küfür yok

toycan
02-10-2010, 10:05
geçmişte hata yapanlar şimdi yok ama göklere çıkardıklarımız ne yapıyor şimdi osmalıçılık oynamaya başladılar hadi hayırlısı ama onlara yakışan kendi gömleklerini giymekti ama demekki yemek daha yetirilmeye hazır değil

12eylul10
02-10-2010, 10:33
hiç bir müslüman "katil" e af çıkarmaz eğer bu hükümet bişekilde kandırılarak caniye af çıkarırsa anap gibi refah gibi parçalanır yok olur bunu SAYIN BAŞBAKAN ımızın düşünebileceğini sanmıyorum o hain değil