PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurdum insanı

umut55
02-10-2010, 11:33
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Ayşe Asıl, Çekiyorlar!Antalya Kumlucu'da kadınlar su içinde halat çekme yarışı yaptı. Mücadele görülmeye değerdi, fotoğrafa bakmak yeterli...

umut55
02-10-2010, 11:36
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
. .Aracını Vantilatör İle SerinletiyorRizeli Mehmet Erkan, yaylaya çıkarken hararet yapan 1972 model arabasının motorunu serinletmek için vantilatör taktırdı. Murat 124 marka Serçe otomobilin ön tamponuna yaptırdığı vantilatörle yaylaya çıkışında artık sorun yaşamadığını belirten Mehmet Erkan (44), "Vantilatörden önce bir yılda en az 5 kez sanayiye gitmek zorunda kaldım" dedi.

umut55
02-10-2010, 11:39
Ölümle Oynuyorlar!Antalya'daki Dumlupınar Bulvarı üzerinde, yakındaki üst geçidi kullanmayıp korkulukların üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışanlar, ölümle oynuyor. Yaya trafiğine kapalı bulvar üzerindeki tabelalarda 'Güvenliğiniz için yaya üst geçidini kullanın' yazmasına rağmen, bu uyarıya kulak asan yok.

umut55
02-10-2010, 11:42
Tarifeye Bakmadan BinmeMarmarisli çevreci Özgür Avcı, teknesi ile 'Mavi Tur'a çıkacaklar için birbirinden ilginç tarifeler belirledi. Tarifeler yukarıda

umut55
02-10-2010, 11:48
Yüzme Bilmiyorsam Şambrelim VarTokat'tan Samsun'a 'yüzmeye gelen ancak yüzme bilmeyen' gençler, bir anda tatilcilerin 1 numaralı gündemi oldu. Gençler yanlarında getirdikleri dev şambrellerle Karadeniz'e kafa tutup, görüntüleriyle plajı salladı...

umut55
02-10-2010, 11:50
Bu Fasulyeden Bir Tencere Yemek Çıkar Bir üreticinin doğal yöntemlerle yetiştirdiği 89 santimetrelik fasulye görenleri hayrete düşürüyor

umut55
02-10-2010, 11:54

Yaylada Çekici İcat!Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı 2260 rakımlı Kavron Yaylasında GSM sinyallerini sağlıklı alamadığı için cep telefonu ile görüşme yapamayan pansiyon işletmecisi, telefonunun anten kısmına taktığı kendi yaptığı aparatla sorunu çözdü. Şahin, başka hiçbir iletişim aracının bulunmadığı yaylada, bakır telden yaptığı aparatı cep telefonunun anten kısmına takarak konuşabiliyor.

umut55
02-10-2010, 11:57
Altın Daha Makbul TabiAnadolu'dan ilginç bir görüntü... Gelin olacak genç kızın başına kına yakılıyor. Evlendiğinde evi bereketli olsun diye, kınaya altın ya da para konuyor. Gelin ömrü boyunca bu paraları saklamak zorunda...

umut55
02-10-2010, 12:12
Esnafın Siyasetçilere TepkisiSeçim zamanı oy istemeye gelen milletvekillerinden bunalan esnaf çareyi pankart asmakta bulmuş

necatikasikci
02-10-2010, 13:08
emeğinize sağlık teşekkürler

umut55
03-10-2010, 01:53

Bereket Koltuğa Yolcu AlmamışZonguldak'ta üzerinde koltuk taşıyan bir otomobil objektiflere böyle yansıdı.

umut55
03-10-2010, 01:56
Damat Formülü BulduZonguldak'ta yaşayan Emel - Hasan Nacak çifti, gelin arabası olarak süsledikleri TIR ile caddelerde tur attılar. Bu sırada gelin arabasının önünü kesen pek çıkmadı!

kaptan-8
03-10-2010, 01:57
Emeğinize sağlık....

umut55
03-10-2010, 02:00
. .Leğenle Rafting Aşırı sıcaklarla çıldırma noktasına gelen 'Yurdum İnsanı', envai çeşit yöntemle serinlemeye çalıştı. Van Erciş'te minikler leğenle raftingin tadını çıkarıp hem serinledi hem eğlendi

umut55
03-10-2010, 10:27
OK Mi?Millet olarak tavladır, o***dir bu tip masa oyunlarını oynamayı çok severiz. Bu oyunlarda taşların kaybolması hep sorun olmuştur ancak yurdum insanı pratik zekasıyla hemen aşmıştır bu sorunları...

umut55
03-10-2010, 10:29
Var Mısın Yok Musun ÇılgınlığıEkranların heyecanla takip edilen yarışması "Var mısın yok musun" gerçek hayatta da etkilerini gösteriyor. Pazarlamacılar uyanıklığını hemen burada da kullanmışlar...

umut55
03-10-2010, 10:32
Pazarlama SanatıSatışları arttırmak için bulunan şaşırtıcı yöntemlerde asla sınır olmaz.

umut55
03-10-2010, 10:34
Yurdum Minibüsçüsünden Klima ReformuAdana'nın Kozan ilçesinde köylere yolcu taşıyan Ayhan Bal, minibüsüne taktırdığı duvar tipi split klima ile bir yandan yolcularını Çukurova sıcağından kurtarırken, bir yandan da yakıttan önemli oranda tasarruf sağladığını söyledi.

umut55
03-10-2010, 10:38
Yurdum İnsanının Kafası KarışıkCuma namazına giden bir yurdum insanı "Tanrı meşgul, ben yardımcı olabilir miyim?" yazılı elbisesiyle namaz kılıyor...

umut55
03-10-2010, 10:41
Su Akar Yolunu Bulur!Yurdum insanı her zaman yaratıcılığıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Fotoğraftaki beşikte yatan bebeğe annesi tarafından kurulan mini kanalizasyon yaratıcı olduğu kadar oldukça işlevsel de görünüyor.

umut55
03-10-2010, 10:43

Tamir Bizim İşimiz!İş güvenliği konusunda çok hassasız fotoğraftan da göründüğü üzere! Önce güvenliğimizi sağlamadan bir işe girişmeyiz...

umut55
03-10-2010, 10:45
Presteyşin De Ne Mi?Yabancı kelimelerin yazımında bazen sorun yaşıyormuş gibi görünsede her zaman anlarız...

umut55
03-10-2010, 10:48
Kötü Olmak İstemiyoruzHer zaman kibarızdır, çok sert bir uyarıyı bile nazikçe iletiriz...

umut55
03-10-2010, 10:49
İmkansızı İsterizYurdum insanı için imkansız yoktur! Dokunmadan ellemek bile mümkündür onlar için...

umut55
03-10-2010, 10:52
Serinlemenin BöylesiYurdum esnafı sıcaklardan bunalınca kendine müthiş bir çözüm bulmuş. Araçlarının arkasına su dolduran yurdum insanı jakuzideymiş gibi ***if yapıyor tabi ki çayları da hazır...

umut55
03-10-2010, 10:54
Göz Takibi!Yurdum insanı turistleri çok sever hep gözleri üzerindedir onların...

umut55
03-10-2010, 10:57
Peruk Düştü Kel Göründü!Sıcaktan bunalan bu yurdum insanı biraz kestirme yapayım derken, dalınca başındaki peruğu düşürmüş...

BLADE01
03-10-2010, 15:12
:puah::8[1]:

muslum-baba
03-10-2010, 15:52
hepsi super umut usta

kanberoğlu
03-10-2010, 19:17
Only the registered members can see the link
Yurdum İnsanının Kafası KarışıkCuma namazına giden bir yurdum insanı "Tanrı meşgul, ben yardımcı olabilir miyim?" yazılı elbisesiyle namaz kılıyor...

Hepsi çok ilginçti. Ancak en ilginç olanı buydu bence . Gerçi ne yadığını bilse sanırım giymezdi. saygılar.

umut55
03-10-2010, 20:00
ingilizce bilmiyormuş arkadas:))

umut55
04-05-2011, 23:37
Esnafın Siyasetçilere TepkisiSeçim zamanı oy istemeye gelen milletvekillerinden bunalan esnaf çareyi pankart asmakta bulmuş

BU aralar bende mi assam bu pankartı:)):8[1]:

umut55
29-05-2011, 08:45

~usta~
29-01-2012, 22:57
Su Akar Yolunu Bulur!Yurdum insanı her zaman yaratıcılığıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Fotoğraftaki beşikte yatan bebeğe annesi tarafından kurulan mini kanalizasyon yaratıcı olduğu kadar oldukça işlevsel de görünüyor.
bunu nerden buldunuz bu benim gücüklügüm:nod:

tike®
29-01-2012, 23:13
Yurdum insanı bayılıyorum yaaa.:)

ASİL
11-04-2020, 12:39
Only the registered members can see the link

ahmetyildirim
07-02-2021, 14:36
Teşekkürler. (Only the registered members can see the link) Resimler güzel. (Only the registered members can see the link)