Orijinalini görmek için tıklayınız : TRT Belgesel yapımı Hot Bird TV Ödüllerinde finale kaldı
SatelliteHero
02-10-2010, 13:51
Her yıl düzenlenen Hot Bird TV Ödülleri yarışmasında bu yıl TRT Belgesel yapımı "Uşakların Dansı" (The Dance of the Black Sea Lads) belgeseli en iyi program dalında aday gösterildi. Eutelsat uyduları üzerinde yayın yapan kanalların her yıl değerlendirildiği yarışmanın kazananları 19 Kasım tarihinde Venedik'teki galada açıklanacak.
Kaynak: Uyduda Ne Var? (Only the registered members can see the link***forum.com/satforum/noref.php?url=Only the registered members can see the link)
muslum-baba
02-10-2010, 13:53
bula bula TRT belgeselemi ödül verecekler çokmu aradılar trt belgeseli
atakurtul
20-11-2010, 19:45
Bilgi varmı sonuç ne oldu
Sonucu merak ediyorum.
TRT Belgesel'den finale kalıcak bir program çıkacağını hiç sanmazdım.
Baldemir
21-11-2010, 22:28
Hot Bird TV Ödülleri Sahiplerini Buldu
Only the registered members can see the link
Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Hot Bird TV ödülleri yapılan görkemli galayla sahiplerine kavuştu. Eutelsat uydu filosunda bulunan 150'yi aşkın TV kanalının dahil olduğu yarışmada 14 farklı kategoride ödüller dağıtıldı. Ülkemizden TRT Belgesel kanalı en iyi program dalında son 5 aday arasına girmesine rağmen ödül kazanamadı. İzleyicilerin oylarıyla belirlenen People's Choice ödülünü ise Polonya merkezli TVN Warszava kanalı elde etti.
Kazananlar:
•En iyi HD kanal: Mezzo Live HD (Fransa)
•En iyi çocuk kanalı: Yourfamily TV (Almanya)
•En iyi sinema kanalı: Kino Polska (Polonya)
•En iyi eğitim/kültür kanalı: Nostalgia (Rusya)
•En iyi belgesel kanalı: 365 dnei TV (Rusya)
•En iyi eğlence kanalı: Ma Chaine Etudiante (Fransa)
•En iyi yaşam kanalı: Gambero Rosso (İtalya) ve Information TV (Britanya)
•En iyi müzik kanalı: I-Concerts (İsviçre)
•En iyi haber kanalı: BBC World News (Britanya) ve Current TV (İtalya)
•En iyi spor kanalı: Sky Sport (İtalya)
•En iyi ulusal kanal: CCTV News (Çin)
•People's Choice Ödülü: TVN Warszava (Polonya)
•En iyi program: Metro - RTR Planeta (Rusya)
•En iyi yeni kanal: SuperSport International (Güney Afrika)