Orijinalini görmek için tıklayınız : cihazda çökme olayı
arkaşlar cihazım ikigün önce çöktü yeniden image attım düzeltim şimdi hazır kanal listesi atıyım dedim atamadım şimdi kafama takılan cihaz internete baglanmıyor cccam dosyası olmadıgından dolayısıylamı interne baglanmıyor çözemedim gitti:49:
Arkadaşım bence ordan buradan kanal listesi arayacağına kendi cihazını baştan kendine göre kur her şeyini kendin yap,en fazla bir saatini alır ve daha stabil olur sağlıklı çalışır.
Arkadaşım bence ordan buradan kanal listesi arayacağına kendi cihazını baştan kendine göre kur her şeyini kendin yap,en fazla bir saatini alır ve daha stabil olur sağlıklı çalışır.
arkadaşım çok dogru söylüyorsunda benim vaktim yok benim anlıyamadıım olay cihaz ceyranlar kesilince niye çöker 8.9 senedir humax 5400z kullanıyorum halende taş gibi cihaz dreambox niye çöküyor onu anlamadım gitti çökmemesi için ne yapmak lazım :49:
digital_52
12-10-2010, 19:53
elektirikli eşyalar bazen sorunlu olabilir arkadaşım 8.9 senede deyiştirdiyim cihaz 15 beşi buldu usta bozuldugundan deyil hobilikten
Kullandığınız cihaz lınuzx işletim sistemıne sahip ve booot çalışması diğer cihazlara göre ağırdır. Lınux tabanın ilk cihazı diyebiliriz.
Elektirik gidip gelmesınde boot ta sorun oluşması bu cihazda ki lınux yazılımda normaldir birazda cihazın kalitesi ile alakalı sağlam adaptrü olan cihazlarda pek sorun olmuyor.
Cihazınızın internete bağlanmaması MENU-kurulum-Uzman kurulumdan iletişim kısmından modemınızın IP gurubuna göre ıp verin snra bu IP kanal listesi yükleme programında girin.
bilgi için teşekürler ustam ugraştım olmayınca server aldıgım aldıgım yerde halettirdim:45: