PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G. Saray bitti, Rijkaard gitti

veyselbakan
18-10-2010, 09:21
Eylem planımız olacak’ diyen 2. başkan Helvacı, F.Bahçe maçına Rijkaard ile çıkmayacaklarını açıkladı. G.Saray, adaylar arasında ilk sırada olan Hikmet Karaman’ı Manisa’dan isteyecek

Only the registered members can see the link;DA sezonun 8. haftasında alınan 4. yenilgi teknik direktör Frank Rijkaard’ın kredisini bitirdi. Lige üst üste Sivas ve Bursa yenilgileri ile başlayan 4 maçlık galibiyet serisinin ardından Karabük ve A.Gücü maçlarıyla kötü görüntüsüne geri dönen sarı-kırmızılılarda yönetim Hollandalı hoca ile devam etmeme kararı aldı. Rijkaard’ın gönderilmesinin en büyük sebebi ise geçen sezon oynanan 2. F.Bahçe maçını da kaybeden genç hocanın hafta sonu Kadıköy’deki derbide kazanacağına ihtimal verilmemesi.
RIJKAARD, A.Gücü maçıyla beraber taraftar desteğini de kaybederken tribünler hocalarını ıslıklayıp daha sonra istifaya davet edip uzun süre de "İmparator Fatih Terim" diye tempo tuttular. Tribünün bu tepkisiyle ilgili olarak Rijkaard “İstifa etmeyeceğim” dese de yönetim taraftarların sesine anında kulak verdi.

2. BAŞKAN Mehmet Helvacı kameralara “Bu şekilde devam etmesini biz de istemiyoruz. Mutlaka çözeceğiz. Böyle bir maçın arkasından hocayla ilgili bir karar almak doğru değil. Ama bu konuyu masaya yatıracağız. Konuştuğumuz hiçbir isim yok. Hocayla ilgili bir tasarrufumuz yok. Ama yarın (bugün) bir karar alınacak ve uygulamaya konulacak.

NE lazımsa yapılacak. Her türlü karar çıkabilir. Oynanan futboldan hiç memnun değiliz. Bu oyun G.Saray’ın büyüklüğüne yakışmıyor. Büyük bir kulübüz ama futbolumuz başarısız. F.Bahçe derbisinden önce mutlaka bir eylem planımız olacaktır” derken, sarı-kırmızılılar Rijkaard ile ilgili kararını vermişti bile: Yıllık ücreti olan 3.5 milyon Euro ödenip, Hollandalı hoca gönderilecek ve pazar günkü F.Bahçe derbisinde takımın başında yeni bir hoca olacak.
ADAYLAR arasında öne ç›kan isimse Hikmet Karaman. Taraftarın ısrarla istediği Fatih Terim’in futbolun tek patronu olma şartını öne süreceğini düflünen yönetim bu nedenle deneyimli teknik adama teklif yapmayı düşünmüyor. Sarı-kırmızılılar bu sebepten dolayı Hikmet Karaman’ı takımın başına getirebilmek için Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile görüşecekler. İki taraf da anlaşmaya varırsa G.Saray’›n yeni hocası Karaman olacak
ADNAN Polat sezon sonunda takımın durumu ne olursa olsun sözleşmesinin uzatılacağını söylediği Rijkaard’a 1.5 ay tahammül edebildi. G.Saray Başkanı, 3 Eylül’de NTVSpor’a “Sezon sonuna kadar bizimle. Kabul ederse nisan ya da mayısta uzatacağım. Hoca arayışımız yok” demişti. Sar›-kırmızılılar 4 maçl›k serinin ard›ndan 2 maçta 6 puan kaybederken Polat da hocasından desteğini çekti.Only the registered members can see the link(7641,27368,100023),(7641,27358,100330),(7641,26184,100028),(7641,27370,100024),(7641,27335,100793)

cellini
18-10-2010, 10:14
çokkkk geç kalındı.anladık tazminatı yüzünden sessiz kalınıyor ama böyle şuursuz bir takımla para kaybetmesen ne olur???

MUTAF
18-10-2010, 13:00
iyi yolculuklar.
yeterki gitsin, hollanda uçağına bileti ben alıcam :)

Hikmet™
18-10-2010, 13:06
Ben zamanında demiştim bu adamdan bi halt olmaz diye.

draculu45
18-10-2010, 13:20
en doğru karar buydu ne hale getirdi cim bomu

alperen
18-10-2010, 13:22
adnan polat ve arda turan da giderse takım düzelir

hallederiz
18-10-2010, 13:43
işte yabancı farkı eğer bir türk teknik direktör olsa idi bu kadar başarısızlıktan sonra kendi istifa ederdi ve bir kuruş tazminatta almazdı ama yabancı olunca başarı benim için önemli değil diyor ben parama bakarım verin tazminatımı gideyim diyor.........

a.madennn
18-10-2010, 15:23
anlamıyor bızım turk kluplerının yabancı teknık adam hastalıgını,bızde fıstık gıbı tekınık adamlar var onları getırecek yere nerde ne yabancı varsa onu getırıyorlar, yabancı sevdalıgı hala devam edıyor bırakın elın yabancısı kendı adamımız ondan on kat daha hayırlıdır yeterkı o ybancıları tanınan sartlar ve ımkanlar onlara sunulsun, bıraz onlara guven ve zaman tanıyın bak onlar o zman neler basarıyor.haksızmıyım arkadslar..........

veyselbakan
18-10-2010, 15:39
haklısın arkadaşım!

erdogan 1
18-10-2010, 16:55
bir fb gözü ile kalmasını isterdim oyuncular oynamazsa başlarından atmak için elinden geleni yaptılar akşam seyrettim oynayan gs mıydı kendime sordum yazık hocaya bilet kesmeyin sahaya çıkıpta insanlarla dalga geçer gibi oynaması çok ayıp bence hocanın dediğinin tam tersini oynuyorlar .

veyselbakan
18-10-2010, 17:03
servet dün akşam çıktı ve senin söylediğin hususların cevabını bir şekilde verdi dediği aynen şuydu ben ve arkadaşlarım bize güven duyulan yerde top oynayabiliriz güvenin olmadığı bir yerde hiçbir futbolcu bulunmak istemez top oynayamaz gib bir demeç verdi buradanda rejkartın futbolcularla arasının nasıl olduğunu az çok tahmin edebiliriz!!!!

ahmetyx
18-10-2010, 20:39
adnan polat ve arda turan da giderse takım düzelir
Ağzına sağlık kardeşim.özellikle arda...

baretta29
18-10-2010, 21:03
Bizim kulüpler na zaman akıllanacaklar federasyon dahil kamyonlar dolusu parayı bu adamlara hemde şartlı olarak veriyorlar yazıklar olsun bu yöneticilere sonrada tazminat yükü altında ezilip gidiyorlar bu milli serveti heba ediyorlar........

cerazem
18-10-2010, 21:22
hep teknik direktörde sorun aramayacaksın biliyorsunuz ki o sahada oynamıyor futbplcular oynuyor futboolcularoynamazsa adam napsın

beydemir
18-10-2010, 21:43
00
18 Ekim 2010 Pazartesi - 18:58
Sporx.com
Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın görevine son verilecek mi? İşte tüm gün boyunca bu sorunun cevabını bekledik. Galatasaray Yönetim Kurulu, bugün Ali Sami Yen Stadı'nda bulunan kulüp binasında yaptığı görüşmelerde Frank Rijkaard'ın geleceğini masaya yatırdı.

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Mehmet Helvacı yaptığı açıklamada, Hollandalı teknik adamın Galatasaray'da kalıp kalmayacağı konusunda bir ifade kullanmazken, "Nihai bir karar oluşmamakla beraber bazı kararlara varıldı. Ama bu kararları şu an için açıklayacak durumda değiliz. Bunları hafta içerisinde kısım kısım göreceksiniz. Zaten zamanı geldiğinde tüm bunları sizinle paylaşmış olacağız. Dün akşam da dediğim gibi futbolla ilgili ne varsa hepsi bu akşam konuşuldu. Ve hepsine ilişkin kararlar alındı" dedi.

Helvacı, dün Ankaragücü maçının ardından yaptığı değerlendirmede, Fenerbahçe maçı öncesi önlemler alacaklarını kaydettiğinin ve bugün aldıkları kararların bu karşılaşma öncesi uygulamaya girip girmeyeceği şeklindeki bir soruya, ''Bu maçı süre olarak alabilirsiniz. Burada görüş alışverişleri tamamlandı. Herkes kendi fikrini beyan etti. Nihai karar oluşmamakla beraber, bazı kararlara varıldı. Bu hafta içinde kısım kısım göreceksiniz. Zamanı geldiğinde size yine geniş bir açıklama yaparız'' yanıtını verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın görevinden alınmasının, bugünkü kararlar içinde olup olmadığının sorulması üzerine Helvacı, ''Futbolla ilgili ne varsa hepsi konuşuldu ve hepsiyle ilgili kararlar da alındı. Kararların hepsi sonuç itibariyle alınmış durumda. Uygulamalarını önümüzdeki günlerde açıklayacağız'' ifadelerini kullanırken, Hollandalı teknik adamla kendisinin şahsen bir görüşmesi olmadığını da aktardı.

''FENERBAHÇE MAÇININ SONUCU, KARARLARI ETKİLEMEZ''

Önlerindeki Fenerbahçe derbisinde alınacak sonucun, aldıkları kararların uygulanmasında bir değişikliğe gitmelerine neden olup olmayacağının sorulması üzerine Mehmet Helvacı, ''Hayır değiştirmez. Genel olarak yapılmış bir görüşme. Alınan kararlar da maçlara bağlı olarak değil, genel olarak alındı'' şeklinde konuştu.

Aldıkları kararları açıklamama gibi bir düşüncelerini bulunmadığını da yineleyen Helvacı, zamanı geldiğinde bu kararların duyurulacağını sözlerine ekledi.

halilgunduz
18-10-2010, 23:30
gitmez arkadalar boşuna heveslenmeyin.gitsede herşey çözülecekmi tek suçlu rijkaardmı bence en büyük suç futbulcularda akşam seyrettik servetin oynadıgı oyunu ayhanın yaptıklarını kendini attırmak için herşeyi yaptı ama hakem atmadı sırf fener maçında oynamamak için böyle futbolcular yakışmıyor bize hakan şükür olsaydı bunları yapabilirlermiydi acaba....

seremir
19-10-2010, 00:01
fanatik bir gslı olarak susmayı en doğru buluyorum şuan için:S:S:S:S::S

kaptan-8
19-10-2010, 00:20
neler olacak hafta içi belli olur bence tamamen külüp yenilenmeli....

MUTAF
19-10-2010, 01:31
Ahmet Çakır 2 senedir bu adamı kovun diye resmen yalvardı Adnan polata..

mekan16
19-10-2010, 03:00
güle güle

kaptan-8
19-10-2010, 03:59
Rijkaard giderken yöneticileri'de beraberinde külüp dışına çıkarsa bi daha gelmemek üzere....

sersin
19-10-2010, 09:32
belki yorum yapmak bana düşmez ama transfer yapamayan yönetim de bence sorun. elindeki iyi adamları gönder sonra yerine transfer yapma. gerçi yaptılar cana pino süper adamlar !! teknik kadro değilde transfer yapamayan yönetim gitmeliydi. hayırlısı olsun...