Orijinalini görmek için tıklayınız : Şok Şok Şok Fatih Terim Fenerbahçe'yemi geliyor!!!
Sarı-Lacivertli yönetimin Daum'un yerine Milli Takım'ın hocasını getirmek için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Süper bir teklifle Fatih Terim'e giden Kanarya'nın tecrübeli teknik adamdan cevap beklediği iddia ediliyor.
Sarı-Lacivertli yönetimin Daum'un yerine Milli Takım'ın hocasını getirmek için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Süper bir teklifle Fatih Terim 'e giden Kanarya'nın tecrübeli teknik adamdan cevap beklediği iddia ediliyor.
Daum'la yollarını ayıran ve yeni hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Milli Takım'ın hocası Fatih Terim'e de teklifte bulunduğu öğrenildi. Fenerbahçeli eski bir yönetici, Fatih Terim'le bu konuda yöneticilerin görüştüğünü ve cazip bir teklif ilettiklerini, Avrupa'da başarı hedefleyen Kanarya'nın Terim'in tecrübelerinden yararlanmak istediğini bildirdi.
Kaynak: Only the registered members can see the link
Özgür Erge
19-06-2006, 17:09
gelsin iyi olur fenerliler için
gelsin iyi olur fenerliler için
bence hiç iyi olmaz fenerliler için fatih terim kendi kendini zaten aşmış bir insan ne fenere gelir nede fenerbahçeyi çalıştırır fenerbahçeye gelirsede kariyerinin sonu olur..
selametle..
MaskE072
19-06-2006, 17:13
bir fenerli olarak istemiyorum o adamı hiç semiyorum:)
Terimin feneri çalıştırcağını hiç sanmıyorum..
ismini duyunca midem şimdiden bulandı
mideniz neden bulandı acaba dönemim çalıştırıcısı oğuz size uefa kupasını alamadı diyemi?
neden miden bunaldı ? turkiyenin adını duyurdu diyemi yoksa
o da bir turk evladı ...hocamız bir yunanlı değilki :nono:
:boese157:
mideniz neden bulandı acaba dönemim çalıştırıcısı oğuz size uefa kupasını alamadı diyemi?
evet bu kesin hocam :) :45:
neden miden bunaldı ? turkiyenin adını duyurdu diyemi yoksa
o da bir turk evladı ...hocamız bir yunanlı değilki :nono:
:boese157:
evet bu kesin hocam :) :45:
mide bulantısı kelimesi biraz abes kaçmış arkadaşın bunu bile bile söylediğine inanmıyorum..
fatih terim türkiyenin adını dünyaya duyurmuş bir spor adamıdır bu şekilde konuşmak haksızlık olur..
selametle..
galiba mide problemi var :8[1]:
®adakoglu
19-06-2006, 20:44
Fatih TERİM Türkeyenin yetişdirgi en Futbol adamlarından biridir.Haksızlık etmeyelim.
f47xfenerli
19-06-2006, 20:46
arkadaşlar terim türkiye ye mal olmuş biri dozu artırmayın lütfen
Bu mesajı okurken ekrana kusmak istedim nerdeyse
Dünya kupasına gitmemizi engelleyen adam birde FB ye gelemez
onuda hiçbir fenerli istemez
Arkadaşlar yorumlarımızı lütfen saygı çerçevesinde yaparsak daha iyi olur, biraz daha dikkat..
Bu mesajı okurken ekrana kusmak istedim nerdeyse
Dünya kupasına gitmemizi engelleyen adam birde FB ye gelemez
onuda hiçbir fenerli istemez
yeni uyesiniz ama size hiç yakışmıyor bu taazr hareketler ayıp lütfen saygılı olalım..
selametle..
Müthiş bir Avrupa tecrübesi olan Fatih Terim, 100. yılda Fenerbahçe'yi Avrupa'da zirveye çıkarır. Türkiye dün Fotomaç'ın "İki İmparator Fener'e Doğru" manşetini konuştu. Haberimiz büyük ses getirdi. Fatih Terim-Oğuz Çetin ikilisi, 25 milyon Fenerli'yi heyecanlandırdı.
Sarı-lacivertlilerin yüzde 70'e yakın bir kısmı Fatih Terim-Oğuz Çetin ikilisinin başarılı olacağına ve 100. yılda takımın başında bulunması gerektiğine inanıyor.
Fenerbahçe taraftarlarını Fatih Terim-Oğuz Çetin heyecanı sardı. Dünkü "İki İmparator" haberimiz ses getirirken sarı- lacivertlilerin büyük bir çoğunluğu Terim ismine şimdiden sıcak bakmaya başladı. Taraftarlar, 100. yılda oyuncuları tanımayan yabancı bir teknik direktör yerine oyuncuları ve Türkiye'yi çok iyi bilen 'İmparator' Fatih Terim'in takımın
başına geçmesi fikrini savunuyor.
Sakınca Bulunmuyor
Avrupa'da başarı isteyen Fenerbahçe'nin, daha önce Avrupa'da büyük işlere imza atmış Fatih Terim ile istediği hedefe ulaşacağı belirtiliyor. Tümer- Nobre transferlerinden sonra artık büyük kulüplerin birbirinden oyuncu almasının hiçbir sorun teşkil etmediğini vurgulayan taraftarlar, sonuçta Terim'in Milli Takım Teknik Direktörü olduğunü ve gelmesinde sakınca olmadığı görüşünde birleşiyor.
uslanmaz47
22-06-2006, 16:38
2003 yılında GS ayrılınca Türkiyede bir kulüp takımı çalıştırmayacağını söylemişti......
terim gelecegini sanmıyorum gelirsede hayatının en büyük hatasını yapar bana göre galatasaraylılardan da büyük tepki alır
terim gelecegini sanmıyorum gelirsede hayatının en büyük hatasını yapar bana göre galatasaraylılardan da büyük tepki alır
avrupanın gündemine oturmuş bir teknik adamın para için fenere gelipte kndini harcatacagını hiç sanmıyorum..
selametle..
Ödül Avcısı
22-06-2006, 18:36
Gitmezse daha iyi olacak gibi dururyor. daha şimdiden ortalık kızışmış.
Ödül Avcısı
22-06-2006, 18:38
avrupanın gündemine oturmuş bir teknik adamın para için fenere gelipte kndini harcatacagını hiç sanmıyorum..
selametle..
Milli takıma gitti zaten 0 puandayken yeter.
Bİldiğim kadarıyda kulübün bekçi kadrosu dolu
zabataygatör
23-06-2006, 10:30
aman... sakın kapıdan bile sokmasınlar neişivar fenerde
fenerbahçeli arkadaşlar pek istemiyor galiba fatih hocayı bir tane gelsin diyeni duymadım görmedim:)
selametle..
fenerbahçeli arkadaşlar pek istemiyor galiba fatih hocayı bir tane gelsin diyeni duymadım görmedim:)
selametle..
6 tane attığımız takımın teknik direktörünü takımın başına getireceğimize daum ile devam edelim daha iyi .kulüp tesislerine bile sokulmamalı :8[1]: :8[1]:
Bu muhabbet dahada uzar gider fenerli ,galatasaraylı birbirine düşmeden hayırlısı olsun diyelim kapatalım mevzuyu.
VAKKUS ABİNİNDE DEDİĞİ ÜZERE MUHABBET KÖTÜYE GİDİYOR..
kONU kPATILMIŞTIR!!!