PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dm 500 yesıl ışıkta kaldı

huliki
23-10-2010, 10:33
arkadaşlar cihaza flash wizardla forumdakı backup yukelemeye calıştım fakat en son kopyalanıyorun yarısında kalıyor daha gıtmıyor bırkackere denedım olmadı şu an cıhazda yesıl ışık yanıyor ekranda gemınının resmı var başka bir işlev yok cihazı nasıl düzeltirim. stnbyada gecmıyor

Seferihisarlı
23-10-2010, 11:19
rs 232 ile image yüklemen gerekiyor...

star37
23-10-2010, 11:47
arkadaşım burda tarifi var o şekilde yükle bendede oldu aynı sorun
Only the registered members can see the link

darkly
12-11-2010, 01:07
Bende de oldu adaptörü değiştirdim.

anlamamki
13-12-2010, 19:23
aynı sorun bendede var her turlu ımagelerı rs 232 ıle yukluyorum fakat hala yesıl ısık yanıyor ne yapılmalı acaba adaptorde degıstırdım

selvi64
13-12-2010, 22:58
yazılım yükleniyor ama yeşil ışık aynen kalıyor.kumanda çalışmıyor.flash gitmiş.jtagla yazlım.yani tamirci eli değecek.

halilgunduz
14-12-2010, 01:31
yazılım yükleniyor ama yeşil ışık aynen kalıyor.kumanda çalışmıyor.flash gitmiş.jtagla yazlım.yani tamirci eli değecek.

arkadaşım aynı sorun bendede oldu rs232 ile orjinal imajını yükle dreamboxun düzelir iyişallah bende düzeldi bir dene istersen....

Volkan
14-12-2010, 09:23

flaşh erase işlemini en az 3 defa yapın sonrasında image yükleyin. eğer yine olmuyor ise cihazınızın adaptörü arızalı olabilir.

idris
10-08-2012, 01:06
dm 500s yeşil ışıkda kaldı ne rs 232 görüyor pramların hepsini denedim olmadı

nigelsan
10-08-2012, 07:01
Önce gerekli malzemeleri hazırlayalım
1)RS 232 iki ucu dişi kablo(DM 500s için)
2)Dreamup all adlı programı bir yerlerden indirin
3)EDG-Nemesis-4.4 orjinal imaj(önemli)
Eğer dreamup ile imaj atmayı biliyorsanız kesin çözüm
Dreamup all programını açtığınızda cihazınıza uygun dreamup programına tıklayın
1. Cihazı hazırlayın Dream up programını çalıştırın ****** Portu ayarlayın ve Connect butonuna tıklayın sonra cihazı fişe takın.(sıralamaya dikkat)

2. Cihaz Pc ile Connect olduğunda Flash Erase kısmı aktif olur

3. Flash Erase butonuna tıklayın karşınıza gelen menüde YES butonuna tıklayarak flaşı silmeye başlayın. Bu işlemi en az 3 defa tekrarlayın(acele etmeyin uzun sürebilir)

4. Flash Erase işlemi bittikten sonra Flash kısmından yükleyeceğimiz İmageyi seçiyoruz ve yükleme işlemini başlatıyoruz.(Nemesis 4.4)bayağı bir süre sürüyor

5. İmage yüklendikten sonra aşağıdaki menu karşımıza gelir ve image yükleme işlemi tamamlanmıştır(exit deyin programları kapatabilirsiniz
6)cihazı fişten çekin yeniden takın nemesisin açıldığını göreceksiniz nemesisin
kurulumu için birkaç seçim yaptıktan sonra(PAL-ntsc )gibi

kumandanın menü tuşundan cihazınızın ip adresini alın forumdan hoşunuza giden bir backup indirip flashwizard ile kurun
güle güle kullanın
ben çok uğraştım ,buradaki uyducularda cihaz haftalarca kaldı yapamadılar, iş başa düştü sonunda isimlerini verdiğim programlarla hallettim,hatta yeni cihaz satın aldım
sitede email adresi vermek yasakmı bilmediğim için özelden mesaj yazarsanız programları adresinize email olarak atabilirim

Mecali
20-02-2019, 09:59
Teşekkürler