Orijinalini görmek için tıklayınız : ati alan uskudari gecti
gitarist
20-06-2006, 07:47
ben yazilimlarda emegi egecenleri tebrik ediyorum ama diger bir dusuncemde bu 50gun once olmaliydi yani ati alan uskudari gecme diye soz var cocugun eline seker verme gibi bisey oldu tesekkurler
Haklısınız ama şöyle bir olay var.Bu yazılımlar 17 gun önce forumlara verilseydi zaten veremezdik kurallara göre yasaktı hem firma hemde forum yoneticileri zorda kalırlardı.Bir sekilde yerli paketimizin sistem degiştirmesi beklendi ve ondan sonra tum boardlara dagıtıldı.Olayını kısaca özeti o.Ben yazılımlardada demiştim nezaman digiturk sistem degiştiriri yazılımlar ozaman mutlaka yaparlar veririler diye
saygılar herkese kolay gelsin
giresun28
20-06-2006, 20:42
Haklısınız ama şöyle bir olay var.Bu yazılımlar 17 gun önce forumlara verilseydi zaten veremezdik kurallara göre yasaktı hem firma hemde forum yoneticileri zorda kalırlardı.Bir sekilde yerli paketimizin sistem degiştirmesi beklendi ve ondan sonra tum boardlara dagıtıldı.Olayını kısaca özeti o.Ben yazılımlardada demiştim nezaman digiturk sistem degiştiriri yazılımlar ozaman mutlaka yaparlar veririler diye
saygılar herkese kolay gelsin
forumlara veremezdiniz bu dogru.ama internet denen sanal alemde upload siteleri diye bir terim var.birinin elinde olsaydi verirdi bu upload sitelerine veya yabanci forumlara.
Neyse geç olsun güç olmasın mantıgı ile hareket etmek lazım.Kimsenin canı yanmadıgına göre sorun yok.
TARANTİNO
20-06-2006, 21:57
forumlara veremezdiniz bu dogru.ama internet denen sanal alemde upload siteleri diye bir terim var.birinin elinde olsaydi verirdi bu upload sitelerine veya yabanci forumlara.Sevgili arkadaşım bazı modellerin zaten vardı elimizde....tutup bir yerlerde yayınlasaydık oranın geleceği hiç iyi olmazdı örnekleri karşımızda ve yasal açıdanda yaptırımları var o kadar basit değil bazı şeyler...bilmiyorum bir gün anlarsınız inşallah neyi neden veremediğimizi ve veremeyeceğimizi...sevgilerimle...:wave: