Orijinalini görmek için tıklayınız : Türbanlı ilköğretim öğrencisi okulda!
ibalaban
28-10-2010, 19:43
Van'ın Vali Mithat Bey İlköğretim Okulu 5'inci sınıfında okuyan 12 yaşındaki E.S., türbanla okula geldiği için içeri alındı. Bu sabah okula babası Memduh Sönmez ile birlikte gelen E.S., türbanıyla sıraya geldikten sonra arkadaşlarıyla birlikte öğrenci andını okuyarak içeri girdi.
Baba Memduh Sönmez, kızını türbanla sınıfa bıraktığını ve sorun ile karşılaşmadığını belirtirken, Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, gerekenin yapılacağını ve mevzuata uyacaklarını söyledi.
Adana, Mersin ve Diyarbakır'da ilköğretimdeki türban olayının benzeri Van'da ortaya çıktı. Vali Mithat Bey İlköğretim Okulu 5'nci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki E.S. türbanlı derse girmek isteyince okul yönetimi bu istemini çevirmişti. Baba Memduh Sönmez, inancı gereği kızının türbanlı derse gireceğini ve bunun içinde uğraşacağını söylemişti.
KIZIMI DERSE BIRAKTIM, SORUN OLMADI
Bu sabah Memduh Sönmez başında beyaz türban bulunan kızı E.S. ile birlikte yeniden okula geldi. E.S., bir süre okulun bahçesindeki bankta oturarak zilin çalmasını bekledi. Daha sonra arkadaşlarının arasına karışan E.S. andımızı okuyarak okula girdi. E.S.'nin babası Memduh Sönmez, kızını okula bırakıp geri dönerken bir sorun yaşamadığını söyledi. Sönmez, “Kızımı derse bıraktım bir sorun yaşamadım” dedi.
Okul yönetimi ve Van Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır konuyla ilgili açıklama yapmak istemedi. Sayılır, Milli Eğitim Bakanı'nın bir süre önce türbanla ilgili açıklama yaptığını belirterek, mevzuata uyacaklarını ve sorunu çözeceklerini söyledi.
Kaynak : Türbanlı ilköğretim öğrencisi okulda! (Only the registered members can see the link)
Sıra geldi ana okullarına ve kreşlere. Artık oradaki kız öğrenciler de türban takmak isteyecekler.
Gerisini düşünün artık.
Şu Cumhuriyet'in Kuruluşunun 87. Yılında.
aliharbiye
28-10-2010, 20:13
tek çözüm yolu ayrı ayrı okul inşa etmek başka çözüm yolu yok bu işin. türbanlılar için özel okullar inşa edilmese sorun her zaman çıkacak isteyen türbanlı okula gider isteyen normal okula gider ve böylece herkes hür oluyor,ayrıca özel okullar bile hazır imam hatip okullarını türbanlı okula dönüştürebilirler en iii çözüm bu başka çözüm yolu yok bu işin türbanlı olanlarla olmayanalar bir arada durmak istemez. umarım fikrimle her zamanki gibi potansiyel suçlu gözüyle bakılmaz bana, bu sadece benim şahsi fikrim yinede buna en iii kararı meclis verecektir umarım olumlu ılımlı yerinde ve her iki taraf içinde güzel bir karar alınır saygılarımla aliharbiye
bu ülkenin sanki öncelikli meselesi türban.kelime bile fransızca kökenli sarık demek.kimsenin kimseye bir şey deme hakkı yok,zaten dediğide yok,ama amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,sanki türban takanlar inançlı takmayanlar inançsız gibi bir hava oluştu..önce bu milletin değer anlayışlarını zayıflattılar,sonra ekonomik olarak çöküntüye uğrattılar,tepkisiz ve asabi bir toplum oluşuncada provakatif hareketlerle türbanı ilk öğretie alet ederek yavaş yavaş ,kademe kademe yapmak istediklerini yapıyorlar,burdan benim anladığım olay bir inanç meselesi değil sistem meselesidir, sistem değişikliğine zemin oluşturmadır.milletimin halis duygularını kullanarak olaya islami tema veriliyor ama yapılmak istenen değişik, bu milletin öncelikli sorunu asla türban olmamıştır ama öyleymiş gibi rant için gündemde tutulmuştur.BİZ TÜRK MİLLETİYİZ .ALLAH IN EMRİYLE HER ZAMAN İSLAMIN KORUYUCULUĞUNU YAPMIŞIZDIR ASLA ARAP-BEDEVİ KÜLTÜRÜNÜN DEĞİL.
bu işi yapan aileye acaba kaç para verildi aileye baktığım zaman böle bir konuda diretecek yapı ve eğitime sahip değiller. arkasında gundem yaratmak isteyenler var.
artık bu olaylara gülüyorum..
o çocuğa yazık, reklam mezesi yapıyorlar.
Catapult®
29-10-2010, 08:37
ula varya okula türbanla değil ama donla gitsek adamlar içeri alırlar sanki türban takınca birşeyler oluyorda demokrasinin hangi ilkelerinde yazıyor böyle birşey? demokrasi = özgürlük ozaman biz demokrasi ile yönetilmiyoruz bizi başkaları yönetiyor :S
ibalaban
29-10-2010, 09:52
ula varya okula türbanla değil ama donla gitsek adamlar içeri alırlar sanki türban takınca birşeyler oluyorda demokrasinin hangi ilkelerinde yazıyor böyle birşey? demokrasi = özgürlük ozaman biz demokrasi ile yönetilmiyoruz bizi başkaları yönetiyor :S
Sen git bakalım donla alıyorlar mı? Okulların ve diğer resmi kurumların kılık kıyafet yönetmeliği ardır. Buna herkes uymak zorundadır. Kamusal alanda türban takmak yasaktır. Bunlar yasalarla belirtilmiştir. Amaç baş bağlamak değil. Amaç Cumhuriyet Rejimi ve Atatürk İlke ve Devrimlerine karşı çıkmak. Bu değerleri yavaş yavaş ortadan kaldırmaktır. Daha akıl çağı gelişmemiş bir çocuğun türban kavramı nedir acaba. Anne babasının yönlendirmesi veya onları başkalarının yukarıdaki yazılarda söz etmişler neler verdiler acaba. Ayrıca demokrasi, özgürlük gibi kavramları yasklara karşı durmak, kanunlara karşı gelmek olarak düşünürsen yanlış olur. Cumhuriyet Rejiminde herkesin hak ve özgürlükleri vardır. Ama bunlar yasalarla güvence altına alınmıştır. Benim hak ve özgürlüklerim başkaların hak ve özgürlüklerinin başladığı yere kadardır. Bunu aşan bir düşünce faşistliktir, diktatörlüktür.
Ama bunu hiç kimse,zümre başaramayacak. Cumhuriyet büyük bir çınar dallarıda kırılsa meyveleride taşlansa yıkılmayacak. Kökleri çok sağlam.
Sen git bakalım donla alıyorlar mı? Okulların ve diğer resmi kurumların kılık kıyafet yönetmeliği ardır. Buna herkes uymak zorundadır. Kamusal alanda türban takmak yasaktır. Bunlar yasalarla belirtilmiştir. Amaç baş bağlamak değil. Amaç Cumhuriyet Rejimi ve Atatürk İlke ve Devrimlerine karşı çıkmak. Bu değerleri yavaş yavaş ortadan kaldırmaktır. Daha akıl çağı gelişmemiş bir çocuğun türban kavramı nedir acaba. Anne babasının yönlendirmesi veya onları başkalarının yukarıdaki yazılarda söz etmişler neler verdiler acaba. Ayrıca demokrasi, özgürlük gibi kavramları yasklara karşı durmak, kanunlara karşı gelmek olarak düşünürsen yanlış olur. Cumhuriyet Rejiminde herkesin hak ve özgürlükleri vardır. Ama bunlar yasalarla güvence altına alınmıştır. Benim hak ve özgürlüklerim başkaların hak ve özgürlüklerinin başladığı yere kadardır. Bunu aşan bir düşünce faşistliktir, diktatörlüktür.
Ama bunu hiç kimse,zümre başaramayacak. Cumhuriyet büyük bir çınar dallarıda kırılsa meyveleride taşlansa yıkılmayacak. Kökleri çok sağlam.
çok komik oluyorsunuz amaç baş baglamak degilmiş bunun kararını kimse veremez kişi basını baglamak istiyorsa baglar bununla rejim cumhurriyet yıkılmaz artık bunu aşmak lazım .. bide yazmışsın özgürlük var demişsin hangi özgürlükten bahsediyorsun basını öeten bir kızın size veya rejime ne gibi bir zararlı var
hilalyıldız
29-10-2010, 13:54
S.A.Cumhuriyet belli bir zümrenini kurmuş olduğu bir rejim değil aksine tüm milletin kurmuş olduğu herkese yaşam ve inancı doğrultusunda özgürlük vaad eden bir rejimdir.ATATÜRK'ün annesi ve hanımıda baş örtülüydü.onlarda mı rejim düşmanı.fotoğraftaki bayan kardeşlerimiz cumhuriyeti savaşarak kurdular ama başları örtülüydü,yoksa cumhuriyeti tekrar yıkmak için mi savaştılar.Evet doğru söylüyorsun başkalarının özgürlüklerini sınırlamak faşistliktir,diktatörlüktür hatta hak gasbıdır.Arkadaşım kamusal alan ne demek bir açıklasanda bizde bilsek.Benim sizin anlattığınız kamusal alan demek birilerinin hoşuna gitmediği gibi davranmak gibi geliyor herhalde bazı elitler halktan rahatsızlık duyuyorlar onun için istemiyorler gibime geliyor.2002 yılına kadar kamusal alan yoktu,ne idüğü belli olmayan olmayan bu kavram bazı kendini halktan üstün görenler tarafından faşist ve darbeci zihniyetle millete dayatmaya çalışıyor ama nafile halk sandıkta bu halk düşmanlarının cezasını her zaman veriyor.Evet bu halkın bu milletin CUMHURİYET'ini iç ve dış halk düşmanları yıkamayacak ve benim milletimin kurduğu CUMHURİYET ilelebet yaşayacak.ALLAH bu milletin yar ve yardımcısı olsun inşaallah.AEO.:praying::45::present:
kamusal alan bir kamu alanı degildir kamusal alan bir zümrenin kendilerini ilgilendiren ortak bir mesele etrafında akıl yürüttükleri, rasyonel bir tartışma içine girdikleri ve bu tartışmanın neticesinde o mesele hakkında ortak kanaati, kamuoyunu oluşturdukları araç, süreç ve mekanların tanımladığı hayat alanı" olarak tanımlanir... yani bunun rejimle bir ilgisi yoktur
ne rejim miş kızlar baş örtüsü takınca dağılıyor ney bu pamuk ipliğine mi bağlı
ibalaban
29-10-2010, 16:08
Çok yüzeysel konuşuyorsunuz. İşinize gldiği gibi konuşuyorsunuz. Anlayamadığınız noktalar bunlar. Zaten de anlayacağınız yok. Yok Atatürk'ün annesi de başını bağlıyormuş da falan filan. Burada yapılan şey ne baş bağlama ne dini inanç. Tamamen ortalık karıştırmak. Düzeni bozmaktır. Mustafa Kemal Atatürk sizler gibi düşünenlerin olacağını Gençliğe Hitabe'sinde belirtmiş. Fazla konuşmanın hiç gereği yok. Bu sitedeki üyeler neredeyse açık açık Atatürk düşmanı, Cumhuriyet düşmanı olduklarını söyleyecekler. Artık bu siteyi de açmayacağım. Ben gidince bir şey olur mu? Olmaz herşey devam eder. Siz herşeyinle başbaşa olun. Gerçi özlemini duyduğunuz rejim gelse ilk uymayan sizler olacaksınız.
bu ülkenin sanki öncelikli meselesi türban.kelime bile fransızca kökenli sarık demek.kimsenin kimseye bir şey deme hakkı yok,zaten dediğide yok,ama amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,sanki türban takanlar inançlı takmayanlar inançsız gibi bir hava oluştu..önce bu milletin değer anlayışlarını zayıflattılar,sonra ekonomik olarak çöküntüye uğrattılar,tepkisiz ve asabi bir toplum oluşuncada provakatif hareketlerle türbanı ilk öğretie alet ederek yavaş yavaş ,kademe kademe yapmak istediklerini yapıyorlar,burdan benim anladığım olay bir inanç meselesi değil sistem meselesidir, sistem değişikliğine zemin oluşturmadır.milletimin halis duygularını kullanarak olaya islami tema veriliyor ama yapılmak istenen değişik, bu milletin öncelikli sorunu asla türban olmamıştır ama öyleymiş gibi rant için gündemde tutulmuştur.BİZ TÜRK MİLLETİYİZ .ALLAH IN EMRİYLE HER ZAMAN İSLAMIN KORUYUCULUĞUNU YAPMIŞIZDIR ASLA ARAP-BEDEVİ KÜLTÜRÜNÜN DEĞİL.
milliyetçilerin geldiği noktaya bakar mısınızz...
istemez arkadaşım...siz islamı ve hele başörtülüleri korumayın...çekin elinizi yeter...!!!
bu konuda ..chp senden kıl kadar farklı düşünüyosa...ben adımı değiştiririm...
o halde senin farkın nee...koskoca bir hiç...:)
Çok yüzeysel konuşuyorsunuz. İşinize gldiği gibi konuşuyorsunuz. Anlayamadığınız noktalar bunlar. Zaten de anlayacağınız yok. Yok Atatürk'ün annesi de başını bağlıyormuş da falan filan. Burada yapılan şey ne baş bağlama ne dini inanç. Tamamen ortalık karıştırmak. Düzeni bozmaktır. Mustafa Kemal Atatürk sizler gibi düşünenlerin olacağını Gençliğe Hitabe'sinde belirtmiş. Fazla konuşmanın hiç gereği yok. Bu sitedeki üyeler neredeyse açık açık Atatürk düşmanı, Cumhuriyet düşmanı olduklarını söyleyecekler. Artık bu siteyi de açmayacağım. Ben gidince bir şey olur mu? Olmaz herşey devam eder. Siz herşeyinle başbaşa olun. Gerçi özlemini duyduğunuz rejim gelse ilk uymayan sizler olacaksınız.
sorun insana saygı...
bireyin özgürlüklerine saygı...
demokrasiye...
türk halkının isteklerine saygı...
kimse bu ülkede başı açıklara bir şey diyemez...derse karşılarında oılurum...
ama kimse başı kapalılara da bir şey diyemez...derse onlarında karşılarında olurum...
bireye saygıdır aslolan...nasıl düşünürse nasıl giyinirse giyinsin...
artık bu konuda türban/başörtüsü için yapılan anketleri geçelim....çünkü deccal kafalar türk halkının isteklerini ciddiye almayacağı için bu önemli değil....
zaten onların kafasında diktatörlük özlemi var....
hadi vicdanınız da yok diyelim....
ama söyler misiniz...yeryüzünde hangi ülkede okumak isteyen kızları türban sorunundan dolayı okula almıyorlar...?
S.A.Cumhuriyet belli bir zümrenini kurmuş olduğu bir rejim değil aksine tüm milletin kurmuş olduğu herkese yaşam ve inancı doğrultusunda özgürlük vaad eden bir rejimdir.ATATÜRK'ün annesi ve hanımıda baş örtülüydü.onlarda mı rejim düşmanı.fotoğraftaki bayan kardeşlerimiz cumhuriyeti savaşarak kurdular ama başları örtülüydü,yoksa cumhuriyeti tekrar yıkmak için mi savaştılar.Evet doğru söylüyorsun başkalarının özgürlüklerini sınırlamak faşistliktir,diktatörlüktür hatta hak gasbıdır.Arkadaşım kamusal alan ne demek bir açıklasanda bizde bilsek.Benim sizin anlattığınız kamusal alan demek birilerinin hoşuna gitmediği gibi davranmak gibi geliyor herhalde bazı elitler halktan rahatsızlık duyuyorlar onun için istemiyorler gibime geliyor.2002 yılına kadar kamusal alan yoktu,ne idüğü belli olmayan olmayan bu kavram bazı kendini halktan üstün görenler tarafından faşist ve darbeci zihniyetle millete dayatmaya çalışıyor ama nafile halk sandıkta bu halk düşmanlarının cezasını her zaman veriyor.Evet bu halkın bu milletin CUMHURİYET'ini iç ve dış halk düşmanları yıkamayacak ve benim milletimin kurduğu CUMHURİYET ilelebet yaşayacak.ALLAH bu milletin yar ve yardımcısı olsun inşaallah.AEO.:praying::45::present:
arkadaşım ne alaka yazdığınla koyduğun resim ne alaka.demogoji yapmanın anlamı yok.biz değerlerimizi biliriz ve sahip çıkarız.senin anlattığına değil karşı olduğumuz rejimin tehdit altında olmasıdır.bu iş içinde bu milletin maddi ve manevi duygularının suistimal edilmesidir.sap ile samanı karıştırmayın.bu millet bu günlere,bu din bugünlere bedevi çadırında elinde cetvel sınır çizerek gelmedi.her karışı bellidir.sütçü imamları bellidir,bedeli bellidir.o yüzden herkes içindeki şartları düşünüp geleceğine sahip çıkmalıdır.dediğin gibi faşist ve darbeci zihniyet işbaşındadır.2002 ye kadar kamusal alan yoktu.türban ne zaman vardı.haa belki dersiniz her zaman vardı .milletimin baş bağlamasını toplumsal adap ölçülerini çıkıpta zaten bazı mağazalarda bayağı pahalı olan türbanla bağdaştırmayın,
milliyetçilerin geldiği noktaya bakar mısınızz...
istemez arkadaşım...siz islamı ve hele başörtülüleri korumayın...çekin elinizi yeter...!!!
bu konuda ..chp senden kıl kadar farklı düşünüyosa...ben adımı değiştiririm...
o halde senin farkın nee...koskoca bir hiç...:)
arkadaşım sen milliyetçiliğin geldiği noktayı bırakda şu anda gittiğimiz noktaya bak bir şey göremiyorsan konuşmanın anlamı yok.milliyetçiliğin sevdaları bellidir.CHP nin düşüncesi kendini bağlar.konuya partizanca bakmıyorum.ama onlarda da bir kaygı varsa kendi tepkilerini kendi ölçülerinde koyarlar.biz türbana karşı değiliz.biz TÜRBANA karşıyız.anlayabilirsen
arkadaşım sen milliyetçiliğin geldiği noktayı bırakda şu anda gittiğimiz noktaya bak bir şey göremiyorsan konuşmanın anlamı yok.milliyetçiliğin sevdaları bellidir.CHP nin düşüncesi kendini bağlar.konuya partizanca bakmıyorum.ama onlarda da bir kaygı varsa kendi tepkilerini kendi ölçülerinde koyarlar.biz türbana karşı değiliz.biz TÜRBANA karşıyız.anlayabilirsen
türbanı/başörtüsünü...türlü ama'larla savunacaksın...
sonra da...
türk halkının değerlerinden...
geçmişimizden dem vuracaksın...
ondan öte....bir chp gibi...bir demirel gibi...o giysinin araplara özgü olduğunu söyliyeceksin.....
bir partiye olan kinin yüzünden....arada başörtülü bayanlar eziliyo farkında değilsin....
farkında olmayı da geçtik....milliyetçilik adına onları zaten ezen sensin...!!!
ve eminim ki ben böşörtüsüne karşı değilim diye de cevap vereceksin...
ben bu ülkede bu ağızları çok duydum....nur serter'den....necla arat'tan...emin çölaşan'dan...demirel'den....canan arıtman'dan...kemal alemdaraoğlu'ndan...
ve şimdi de....milliyetçi olan...sen'den....
çokk şaşıttın beni....çokkk....:(
bacımın örtüsü batmaktadır rezilin gözüne acırım tükürüge billari tükürsem yüzüne medeniyet dedigin açmaksa desene yamyamlar sizden daha medeni ..... m. akif ersoy
Catapult®
29-10-2010, 18:42
******************** :mad2:
Koskoca avusturalyada türbanlı kadın polislik görevi yapıyor bizim ülkemizde yapamıyor hele işe bak atatürk ilkelerine bak atatürk ilkelerinde özgürlük yokmuydu? mademki çok akıllıysan biz onlardan üstün olurduk:smiles22:
selametle...
bu konu gereksiz gere uzar gider bu siyasilerden hiç birisi kendi cebinden ve oturdukları koltuktan başkasını düşünmüyor mhp vatan bölünüyor diyor bdp bu vatanı böleceğiz diyor akp başörtüsünün arkasına sığınıyor chp kurulduğundan berli laikliğin arkasına sığınıyor ama hiç birisi bitireceğiz enflasyonu düşüreceğiz ekonomiyi düzelteceğiz diyemiyor bu adamların hiç birisine oy vermeyin bakın nasıl düzeliyorlar
bu konu gereksiz gere uzar gider bu siyasilerden hiç birisi kendi cebinden ve oturdukları koltuktan başkasını düşünmüyor mhp vatan bölünüyor diyor bdp bu vatanı böleceğiz diyor akp başörtüsünün arkasına sığınıyor chp kurulduğundan berli laikliğin arkasına sığınıyor ama hiç birisi bitireceğiz enflasyonu düşüreceğiz ekonomiyi düzelteceğiz diyemiyor bu adamların hiç birisine oy vermeyin bakın nasıl düzeliyorlar
aynen size katılıyorum abi.
hilalyıldız
29-10-2010, 22:11
arkadaşım ne alaka yazdığınla koyduğun resim ne alaka.demogoji yapmanın anlamı yok.biz değerlerimizi biliriz ve sahip çıkarız.senin anlattığına değil karşı olduğumuz rejimin tehdit altında olmasıdır.bu iş içinde bu milletin maddi ve manevi duygularının suistimal edilmesidir.sap ile samanı karıştırmayın.bu millet bu günlere,bu din bugünlere bedevi çadırında elinde cetvel sınır çizerek gelmedi.her karışı bellidir.sütçü imamları bellidir,bedeli bellidir.o yüzden herkes içindeki şartları düşünüp geleceğine sahip çıkmalıdır.dediğin gibi faşist ve darbeci zihniyet işbaşındadır.2002 ye kadar kamusal alan yoktu.türban ne zaman vardı.haa belki dersiniz her zaman vardı .milletimin baş bağlamasını toplumsal adap ölçülerini çıkıpta zaten bazı mağazalarda bayağı pahalı olan türbanla bağdaştırmayın,
S.A.Arkadaşım rejim tehlikede falan değil.Sizin kendini halktan üstün gören elit ağalarınızın çıkarları tehlikede.Artık korku hikayeleri ile milleti kandıramıyorlar,tıpkı anayasa oylamasında olduğu gibi.Resme iyice bakarsan kadın annelerimizin hepsininde başörtülü,çarşaflı olduğunu görürsün,sen anlamıyorsan ben ne yapayım.Size kalırsa bunlar Cumhuriyet düşmanları,ama öyle değil başörtü ve çarşaf cumhuriyeti kuran ana unsurlardan biridir.Ana mayadır, siz canınızı fazla sıkmayın ana temel çok sağlamdır.Birde Cumhuriyet tehlikede diye diye milleti rahatsız etmeyin.AEO.nono:::45:
:present::present::present::present:
S.A.Arkadaşım rejim tehlikede falan değil.Sizin kendini halktan üstün gören elit ağalarınızın çıkarları tehlikede.Artık korku hikayeleri ile milleti kandıramıyorlar,tıpkı anayasa oylamasında olduğu gibi.Resme iyice bakarsan kadın annelerimizin hepsininde başörtülü,çarşaflı olduğunu görürsün,sen anlamıyorsan ben ne yapayım.Size kalırsa bunlar Cumhuriyet düşmanları,ama öyle değil başörtü ve çarşaf cumhuriyeti kuran ana unsurlardan biridir.Ana mayadır, siz canınızı fazla sıkmayın ana temel çok sağlamdır.Birde Cumhuriyet tehlikede diye diye milleti rahatsız etmeyin.AEO.nono:::45:
a.s arkadaşım ben zaten resme itiraz etmedim.resimdekilerede etmiyorum.itirazım rantçılara,kapalılık insan olmanın mayasında vardır.geçmişe bakarsan bu hıristiyan-yahudi toplumu içinde geçerlidir.dinimizin toplum olmamızın gerekliliklerini kullananlara ve gizli emellerine malzeme yapanlara benim sözüm .milletim laikliği öne süren dinsizlerle(sözüm laiklere değil)dini rant gören ,arap şövenizmini islam harekatı gibi algılattıran,dini sermaye gibi kullanananların arasında sıkışmış durumda ve 2. unsur şu anda baskın durumda.yoksa dert türban değil türbanın arkasına sığınıp hareket edenler
hilalyıldız
29-10-2010, 22:35
S.A.Evet bu düzeni kendi çıkarları için bozanlar,rejim ve düzen tehlikede diye diye milleti galyana getirmek istiyorlar ama bu millet bu numaraları artık yutmuyor.bana kalırsa başka numaralar bulun veya bırakın millet güzel güzel hoşgörü içerside kardeşce yaşasınlar.evet cumhuriyet düşmanları var onlarda kendilerini çok güzel izah ediyorlar kendi gibi düşünmeyenlere düşmanlık ederek.her zamanki gibi destek görmeyince,milleti suçlayarak kaçıyorlar.bazılarının resepsiyondan kaçtığı gibi.Atatürk düşmanı falan yok,Atatürk'e düşman bulmaya çalışılıyorlar.ALLAH bu millete yar ve yardımcı olsun inşaallah.ALLAH'tan başka dost yoktur.AEO.:praying::45::nono::