Orijinalini görmek için tıklayınız : next minix aldım 2 sorum var
yengec71
04-11-2010, 15:26
arkadaşlar next minix plus aldım forumda ki azır kanal listesini attım ama sadece turksat var hotbird kanallar yok arattım tarattım hotbird kanallarını ekleyemedim. Bunu nasıl yapabilirim. Diğer bir sorum ise yazılımı kendi güncelliyor ama güncel softcam emuyu nerden bulurum burda next minix hariç tüm cihazların var ama minixin yok!:49:
yengec71
06-11-2010, 16:35
2 gün önce konuyu açtım ama yardım çıkmadı yokmu bilen bir üstad
yengec71
09-11-2010, 17:06
helal olsun :(:(:(
swiçi kontrol ettinmi şuan hotbirdde açık olan bi frekans girip öle dene eminim kesin sonuca ulaşacaksın kullandığın swiç 4 lüdür a b c d yada 1 2 3 4 diye uyduayarlarken onu yapman lazım hangisinde takılıysa hotbird çanağı onu seçmen yeterli olacak
yazılımı içinde burda bulamadıysan google amcaya next destek diye yazdın mı orda bulursun
Burda cihaza tam destek : Next Minix serisi Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
yengec71
10-11-2010, 18:16
nextdestekte güncel emu kısmını tıklıyorum tüm cihazlar resimleriyle var bir minix yok ne iş ya!
birde minix kullanan yokmu hotbirdli o yoksa sadece turksatta olur sıralı kanal listesini buraya eklesede indirsek
helal olsun :(:(:(
Vallaa sizede helal olsunki konuyu açtığınız yerdeki emu yazılımını göremediniz.
Only the registered members can see the link
Konuyu açtığınız sayfada sorularınızın ikiside var biraz araştırsanız iyi olur.
Buda Türksat Hotbird kanal listesi.
yengec71
22-07-2011, 09:43
Vallaa sizede helal olsunki konuyu açtığınız yerdeki emu yazılımını göremediniz.
Konuyu açtığınız sayfada sorularınızın ikiside var biraz araştırsanız iyi olur.
Buda Türksat Hotbird kanal listesi.
tamam kızma ya helal olsun :)
taraftar
22-11-2011, 18:59
cccam destekli mı bu hd cihaz ?
arkadaşlar iyi geceler bu cihazı yeni aldım server bilgilerini nereye nasıl girilecek yardımcı olurmusunuz.kolay gelsin.:49::49: