Orijinalini görmek için tıklayınız : nextvision yeni yazılım bekliyoruz
ahmeTTaşar
21-06-2006, 12:44
yeni nextvision yazılımı bekliyoruz:crashs:
12 c1 yazılımı burada diger yazılımlar için bekleyecez .Only the registered members can see the link
evet yeni yazılım bekliyoruz
ahmeTTaşar
09-09-2006, 14:23
hani nextvision yazılımları nerde admin arkadaşlar
Nextvİsİon Yazilimlari Kendİnİ Özlettİ Ustalar Yazilimlardan Neden Ses Yok Acaba
mehmet48
11-09-2006, 11:45
üstadlar yeni yazilimlar nerde kaldi
dostum biz 3 aydan BERİ BEKLİYORUZ USTALARA BİR YALVARMADIĞIMIZ KALDI
odemisligurkan
11-09-2006, 16:11
konu ustaları asıyor arkadasım.yapacak bırsey yok.bende sabırsızlıkla beklıyorum ama malesef.sunny rezalet menusunu degıstırıp bu menuyu kullansa cok ıyı olacak ama......
ustadlar bu mesajlarımızı değerlendirip yazilim editlemelerini bu yazilim üzerinden yapamazlarmı acaba bu emunun görüntüsü baya iyi
Yazılımı editledim ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum test edip sonucu yazarım !
sabırsızlıkla bekliyoruz...
arman_47
02-10-2007, 03:36
Nextvision & Kaon classic menusuna benzer H/W:16.C0 için yeni TPS & Irdeto2 Firm
Green Menu (Only the registered members can see the link)
ve Normal renk Menu (mavi menu) ↓
12.01.a5 ve diğerleri için beklemedeyiz (btm olmayan mavi menu... yani oranın nextvision un echostarın menusu)
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
Evet Sevgili @cekmece menu budur bence yüm menulerin en güzeli !
yalnız yukarda verdiğim menude sinyal sesi kısmının olmadığını farkkettim ama bu yazilimin sinyal sesli olanlarıda vardı... hcakir şu edit işi bittiyse bir denesen ve paylaşsan çok sevineceğiz... bunun bir tps auto yazilimi olsa harika olur... eger ihtiyaç olursa bende bu menulu yazılımın ikibindört sinyal sesli versiyonu var editlenmek için verebilirim ayrıca menude hareketli menü o yuvarlak dalga dönüyordu menu içinde dolaşırken...