Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox skin yükleme sorunu

Hilmi
05-11-2010, 21:12
dreambox siyah kasa cihazıma addonstan skin yükledim yüklediğim imajı kullanmak istediğimde cihaz birdaha açılmadı bu sorunu farklı (3) imajda yaşadım cihazı yeni aldığım için yenisi ile değiştim evet tam üç kere:bangin: birdahada imaj yüklemeye korkuyorum.!! sizde bu tip sorun yaşadınızmı yoksa bizim toptancının dediği gibi bütün cinslikler benimi buluyor.:frown:

mekan16
07-11-2010, 02:09
cihazın hafızası doluysa indirdiğin skini kullanmak istediğinde ekranda fattal error diye bir yazıçıkar bazende çıkmayabiliyor ve cihaz kitlenip kalır yeşil ışık sabit yanar kumanda dahi işlemez bu durumda dream upla önce flash erase yapıp ardından yeni bir image yükledinizmi sorun kalmaz .

3 farklı imagede aynı sorunu yaşadıysanız problem cihazdadır değiştirmeniz iyi olmuş peki şimdi sorun varmı

Hilmi
07-11-2010, 12:26
cihazın hafızası doluysa indirdiğin skini kullanmak istediğinde ekranda fattal error diye bir yazıçıkar bazende çıkmayabiliyor ve cihaz kitlenip kalır yeşil ışık sabit yanar kumanda dahi işlemez bu durumda dream upla önce flash erase yapıp ardından yeni bir image yükledinizmi sorun kalmaz .

3 farklı imagede aynı sorunu yaşadıysanız problem cihazdadır değiştirmeniz iyi olmuş peki şimdi sorun varmı

şimdilik sorun yok zaten cihazda sizinde dediğiniz gibi hafıza dolu imaj yüklemeye yer yok biraz bu şekilde kullanıp sonra yüklemeyi düşünüyorum bende 6 farklı uydu var kanalsıralaması falan çok sıkıcı oluyor aman bozulmasın diyorum:) alakan için teşekkürler arkadaşım..saygılar..